changed plans.

WOHOOO! Ändrade planer igår!!! Istället för att vara hemma och bara ta det lugnt som det var planerat så blev det så att jag och Jenny for till stan och mötte upp Linnea och Martina utanför Eddahallen för att spela minigolf :D Vi hade många 7or och 8or, men,... vi hade kul iaf (jag vann, heheh.) <3 tog iofs väldigt lång tid innan vi blev klara så vi skippade några banor för att det skulle se bättre ut i poäng mängden (A)
Då vi hade spelat färdigt så begav vi oss till Kvantum för att handla lite middag för att sen fara till Martina i Skråmträsk och sitta på deras altan och äta gooomat! Tyvärr så for Linnea hem ganska direkt efter maten, var lite trist :( men vi andra deppade bara en liten stund, sen tog vi oss i kragen och bestämde oss för att bada i skrååms lilla sjö. Vi simmade ut till flotten som dom har där och då hade vi lite dykträning. Ska inte säga vem det var som inte kunde dyka, men jag var "läraren", heheh ;)




Sen gick vi in i värmen igen och åt lite efterrätt och tryckte lite chips medans vi spanade efter några vägarbetare, synd bara att det bara var dom tjocka som han komma.... dom unga och snygga stannade nog hemma?!
Var hemma kring 23.00, somnade riktigt snabbt då.... TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL :*




Kommentarer
Postat av: martina

TACK SJÄLV :*

2010-07-19 @ 21:22:18
URL: http://maartinaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0