V-ås update!

HEJ ALLA VÄNNER!
En snabbuppdatering här från V-ås.



Vaknade sådär alldeles lagomt i tid imorse (om man frågar mig), klev upp och läste tidningen (som egentligen inte är sådär jätte intressant för mig) och sen satt vi oss och åt lite frukost.
Direkt efter frukost så tog jag, Jenny och Helena på oss lite promenad kläder och tog oss ut på en timmes promenad ungefär längst med ån. Nu så sitter jag här i datarummet med fåglarna som pratar på förfullt - dom är faktiskt helt underbara att bara sitta och titta på!!



sommarbild härifrån - nu ligger alla löven på backen och är mer bruna.


Nu så ska vi strax äta lite lunch här hemma (för det här är ju faktiskt vårat hem nu också i en vecka) sen kring halv 5tiden så ska vi iväg på en paltfest här någonstans och vi ska äta oss mätta!
Resten av veckan vet jag inte riktigt hur den ser ut - stan på måndag tror jag och sen får vi väl ta dagarna som dom kommer :)


STOR KRAM


@flyget nu?!

När det här inlägget publiceras så sitter jag förmodligen på planet påväg ner till Stockholm., eller vad vet jag, vi har säkert missat flyget typ glömt biljetterna eller så har planet ev. en massa fel på sig så att det inte kan lyfta, vem vet, det kanske till och med exploderar!!!!!
hmm. undra om vi kommer få ett härligt lov eller om vi kommer dö på kuppen?!
-tror inte riktigt att det här kommer hända men vem vet!!
jag tror att det här räknas till att jag jagar upp mig själv. Jag menar, så farligt kan det väl inte vara? ELLER?!








Har fått låna en bok av Sanna nu som heter Flickan som överlevde - hoppas att den kan få mig på andra tankar under flygresan!


Ni får iaf se till att ha ett bra lov här hemma - kom ihåg att telefonen finns med så ni kan ju alltid höra av er, speciellt när vi åker flugbussen....
HA DET BRA VÄNNER - JAG KOMMER SAKNA ER!




VÄGNING 4

Snabbt inlägg om vikt uppdatering.


Torsdag 28/10

Vikt: -0.7 (-1.5)
Midja: -1 (-5)
Överarm: -2 (-1)
Lår: +/-0 (-6)
Bröst: - 1 (-3)


Helt okej och jag är faktiskt rätt så nöjd!
Återigen så är siffran just bakom den vikt/cm som jag har förlorat sen förra gången och det inom parantesen är total nedgång. Så 1.5 kg lättare och 5cm i midjan gör mig hyfsat nöjd faktiskt. Nu laddar vi för en vecka i Västerås!!!!!




dan före dan - hockey och packning.

Skola till 14.45 idag, så jag han precis med bussen hem klockan 15.00. Hann in på stan en stund på lunchen för att köpa några sista småsaker till resan och kolla några saker till. Så nu är jag fit for fight till att sätta mig på flyget i morgon och bege mig söderut!!! ska bara packa det sista ikväll och även lite imorgon bitti. Surprise också när vi idag på skolan insåg att Emma från klassen ska åka samma flygbuss och flyg, lite roligt faktiskt.

Ska till Lisa på typ en timme för att lämna en grön ögonskugga till henne som jag tror att hon ska använda till någon Halloween utklädning -kommer stanna där ett bra tag för att se hockey också - SAIK ska ju spöa Frölunda idag så, hehe.



Nämen ha det bra allihop!!



onsdag....

Shiiiit alltså, hur har jag överlevt denna dag. Började alltså med att skriva sjukvårdsprovet, det tog sisådär 90minuter att skriva, kändes faktiskt riktigt bra. Typ tummen upp 14 gånger - så bra gick det! Hade ca20 minuters rast och sen en till omvårdnadslektion. Sen 30minuters lunch, snabbt till svenska lektionen där vi skulle skriva en uppsats om barndomsskildringar, skrev den i typ 90minuter också. När jag då gick från den lektionen så mötte jag läraren och fick bråttom till den mattelektionen, 70minuter lång.
SEN fick jag fara hem, men konstigt nog så var jag inte ens trött när jag kom hem. For istället på ledarmöte på Gästis med mat och allmänt snack inför kommande säsong - jag var där mer som domare än som ledare men.


Lugn dag, eller?
Nu ska jag iaf packa allt som går att packa. Sen ska jag även kolla igenom lite läxor och sen dejtar jag John Blund en stund. KRAM




mycket att göra.

Det här blir nog den sista kvällen innan lovet som blir av till att plugga. Har dock fått ett mail av matteläraren där det står något om läxa på torsdag... jag ska ju packa torsdag kväll - undra hur hon har tänkt det här.
Ikväll så ska jag som sagt var plugga en massa grejs, ska även hinna tvätta de kläder som ska med till Västerås och sen ska jag läsa lite ur min svenska bok och till slut så hade jag tänkt hinna laga lite kläder också. Mycket som ska göras men lite som hinns med - DET är vardag!


Tänkte slänga in ett ganska stort GRATTIS VICCAN som tog körkortet idag!!!!!
BRA JOBBAT





kontrollfreak som jag är.

Helgen har bara sprungit iväg. Jag skulle hinna så mycket som jag inte har gjort. Det här är en helg full av ingen planering alls, jag vill veta vad som ska hända men det har som bara flytit på i helgen. Jag skulle egentligen ha hunnit skriva packlista OCH tvättat allt, jag skulle ha läst igenom alla kapitel till provet i alla böcker, dvs. jag skulle ha pluggat. Jag hade tänkt kunna sträckläsa min bok som jag håller på med så att den skulle vara utläst nu. Mitt i alltihop skulle jag hinna se oth i min ensamhet och slappna av. Blir hyperstressad över att jag inte hunnit nåt som jag hade tänkt.


Men jag klagar inte på helgen för det, den har varit hur bra som helst ändå.
Får istället ta igen allt nu - ska äta lite kvällsfika (nybakt limpa) sen går jag upp på mitt rum och börjar/fortsätter plugga till provet. Sen ska jag skriva ihop den där förbenade packlistan, vet inte vad eller hur mycket jag ska ta med mig...svårt!


Hoppas att alla har haft en bra helg, nu tar vi nya tag inför veckan som kommer!
Ny vecka - nya möjligheter.



fotograferingsdag,

Idag så har inte allt för mycket hänt, har varit med Frida under förmiddagen, först var vi ute i skogen och fotade med våra älsklingskameror. Från början var vi rädda för att det skulle komma en björn, sen stötte vi,.. eller jag på en transvestit - kan du förklara dig Frida? ;) Efter våran skogspromenad så for vi en sväng på marknaden och handlade lite hundben till Risto - ja jag skämmer bort han, men han är ju här så sällan nu för tiden så - dock så verkar inte benet ha varit så gott...hm.







Far iväg på bugg nu, HADET!!

lördag kväll med familjen, grannar & hockey.

Det gick ju som det gick det där, hockeyn alltså. Sista stunden så låg jag halverst och sov med Risto som huvudkudde - vi var ganska trötta. Känns bra att man aldrig for och såg hockeyn live. Man hade varit alldeles för trött, och ont överallt (en sån mes som jag är...?) sen är det väl inte så värt att betala in sig på en förlustmatch?

Nu ska vi i familjen äta lite cheesecake och melon och vem vet, kanske spela lite kort eller nåt annat?




Har haft en hyfsat bra kväll. Lite uppstressad på olika sätt trots lugnet som har varit här hemma.
När ska jag tillåta mig själv att slappna av ordentligt och ha lite egenvård för insidan. Bara stanna av och inte känna att nåt måste göras. Släppa den där prestationsångesten jag har och t.ex. inte tänka på allt som måste göras om en vecka eller två?

Återigen lite funderingar från min sida, värdelösa?, vem vet?


Godnatt mina vänner.


lördag.

Vilken bra start på dagen!
Blev väckt av Risto i morse, han hoppade upp i sängen och krafsade mig i ansiktet sådär lagomt gosigt. Jag tog på mig lite varma kläder och vi gick ut på en lite längre promenad sådär på morgonkvisten.


Ska strax gå och slänga in mig i duschen och sen fara iväg på marknaden som är på skolområdet.


Annars vet jag inte riktigt vad som händer, ta det lugnt, plugga, se hockey osv.

Det är ju faktiskt derby, AIK-Luleå, det måste man som se, men istället för att stressa iväg till ladan, trängas där, få ont i ryggen osv så väljer jag att se den här hemma med familjen istället :)


Ha en bra dag allihopa!



rimstuga.

Här får ni ett litet smakprov på hur duktig våran släkt är på att rimma - värre kan det bli under en hel timma!
(dåligt, jag vet)


Här pratar jag och Jenny alltså med våran faster om vad vi riktigt ska ha med oss när vi kommer ner till dom, allt började med att helena klagade lite över kylan (-1°c).
Samtidigt som hon lyssnade på Bob Dylan!! ;)



tacka vet jag vinterjacka!! :)
Helena Lundin den 22 oktober kl. 18:33 Svara • Anmäl
Du rimmar Jenny!
Elin Lundgren den 22 oktober kl. 18:34
Jag kan också rimma!!
Kanske man ska ta med sig en grimma...?
Helena Lundin den 22 oktober kl. 22:12 Svara • Anmäl
Elin! Du är bäst, fast vi har ju ingen häst ;-)
Jenny Lundgren den 22 oktober kl. 22:36 Svara • Anmäl
Och jag ska bli eran gäst :) 
(och Elin också förstås, men det passade inte i rimmet) :)
Skickat via Facebook i mobilen
Helena Lundin den 22 oktober kl. 22:43 Svara • Anmäl
Och då ska vi ha fest (eller fäst fast så stavas det ju inte).
Elin Lundgren den 22 oktober kl. 23:02
Men hur våra rim än låter, så lovar jag att vi lär komma åter!
(efter det här besöket)



VI ÄR KUUUNG!!!!

GODNATT



SNART SNART SNART

6 dagar
21 timmar
30 minuter
& 44 sekunder kvar....
typ.

DÅ SITTER JAG OCH MIN SYSTER PÅ FLYGET PÅVÄG TILL VÄSTERÅÅÅS!!!
sååååååååååååååååååå underbart det kommer bli!

you got owned!!!

Min och Julias humor ;)



RISTO

IDAG så har den här söta klumpen kommit till oss och ska sprida glädje i våran tillvaro under helgen. Nu har man någon som frivilligt (?) följer med mig på morgonpromenader utan att streta emot något - eller hur är det.


Nu ska jag gå upp på mitt rum, plugga lite till provet som är nästa vecka och sen mååååste jag sova.


Over and out!
you´re not perfect, so don´t act like it.



she paints me....grey.

Nu är det alltså fredag!!... eller? det känns så iaf men tyvärr är det bara torsdag.
Slutade egentligen skolan klockan 12 idag efter att vi hade suttit på en väldigt intressant föreläsning om katastrofmedicin i 2timmar. Efter den så gick vi tillbaka på skolan och åt lunch och sen började jag Jenny &Martina att skriva slutet på rapportskrivningen, är inte riktigt klara än, jag ska fixa några småsaker hemma ikväll med det och sen har vi en liten del kvar och sen inlämmning!!!!!



Nu sitter jag tragiskt nog kvar på skolan och filosoferar. Ska göra det i typ 30 minuter till också, sen ska jag ner på stan och ta ut pengar och sen vidare till kiropraktikern och få någon ordning på min rygg.
Ännu mer tragiskt är det nog att jag ska sitta ute i kylan i 45 minuter sen och vänta på bussen som förövrigt tar 45 minuter hem, så kring 6tiden kommer jag vara hemma...suck...



NUUUU....

....så är redovisningen av projektarbetet redovisat. Har varit på Kanalskolan och redovisat det för 7or, 8or och 9or hela dagen - riktigt roligt faktiskt!!! Fick bra feedback från lärarna och det kändes extra bra när dom frågade om dom kunde få köpa våran powerpoint presentation och använda den i utbildande syfte - det gillar vi! (Dom fick den faktiskt gratis)



Nu känns det alltså riktigt bra med tanke på att det ända vi har kvar är slutet av rapportskrivningen och det har vi tänkt skriva på torsdag efter skolan, stanna där trots att vi slutar klockan 12 typ. Känns lika skönt att göra bort det så slipper man det sen :)




Ikväll funderar jag på att bara ta det lugnt, från och med NU!
Ska bara göra sånt som inte känns ansträngande, skulle typ kunna läsa bok, spela gitarr, se oth osv. frrrreeeedoooom typ.




peace my friend.


rubrik?

Stannade med mampap på stan efter skolan, jag smet in på Accent och snabbköpte en ny väska och lite smycken, bara sådär pangpang,..om ni fattar. Sen gick jag och fixade en tid till att knäcka till ryggen igen. Känns som att det behövs. Vi for sen ut på söder och jag fick mig en ny trådlös datamus eftersom min gamla gick sönder. 
Kom väl hem drygt 19.00, då blev det middag och nu sitter jag här vid datorn och ska när som helst börja plugga matte och PA. Ska bara hänga upp lite tvätt först.



Sen går jag och sover så snabbt jag bara kan, måste vara pigg imorgon då vi ska iväg och redovisa vårat projektarbete.... wish us good luck!



måndag start.

Är riktigt trött på skolan just nu. Vaknar och inser att det är skola och känner bara hur man vill stanna hemma. Usch på korridorerna och usch på lektionerna, koncentrationen är faktiskt ganska bra. Men det är för att jag aldrig skulle orka med ett misslyckande på prov.


Sorry för mina klagomål, men det bara är så.



Har iaf haft chigong (eller hur det nu stavas) på morgonen - man kände sig ganska dum faktiskt när man stog där inför hela klassen och gestikulerade osv.
Sen så sov jag på religionlektionen, vi såg film och jaga var trött så ... det var väntat faktiskt.
Nu så ska vi göra ett rollspel om diabetes, hehe få rse hur det går - kan faktiskt bli ganska roligt :)



helgen som gått

Igår så blev det hockeyseger och fotbollsförlust. Lite halvdåligt där alltså, Sunnanå åkte ur damallsvenskan nu och det gillar vi inte. Nya tag nästa säsong!



Idag så tog jag mig en liten sovmorgon, mycket välbehövligt.
Sen under dagen så har jag hunnit med sådär lagom mycket. Har hjälpt pappa och plockat bort staketet ute och sett till att bilen går att få in i garaget. Sen så gick jag en lagom lång promenad, duschade och sen har jag hunnit vara iväg på buggkursen - snurrar fortfarande i huvudet, var riktigt riktigt roligt ikväll !!!
minus bara på att ryggen är heeeelt paj, just nu tar det ont att bara sitta, men jag hoppas att det ska ändra på sig till i morgon.



Har även hunnit med att göra matteläxan, pluggat till provet som är om drygt1 vecka bort och även läst igenom allt till projektarbetes redovisningen som är på tisdag. Nu närmar det sig, snart är hela arbetet färdigt, bara slutet på rapportskrivningen kvar - jobbigt.


Nu äre dags för sömn, känns som att det behövs mer än allt annat i hela världen.
VILA, AVSLAPPNING, NEDVARVNING - saknar det.



härlig morgon &sportdag.

two in one time, hehu.

Vaknade tidigt imorse - alldeles för tidigt. Men om julia skulle få sig hem så var det tvungen att bli så. Väckarkockan ringde halv9 och det var bara att pallra sig upp. Men jag grät inte för det, jag tänkte känna mig duktig idag så jag tog på mig promenadkläder, lämnade av Julia på busstationen och tog mig en härlig morgonpromenad - kvittade lite för gårdagen eftersom den inte blev allt för nyttig...

ja, vi är grymma.


Nu sitter jag här, är på bra humör trots jätte hemsk mensvärk... blääää
Äter lite frukost vid TVn - macka och juice.


Sen idag så blir det sportsportsport. Först ska vi se fotboll, Sunnanå - Linköping och sen hockey, AIK-Södertälje.

Thankssss!!

Hade en supertrevlig kväll igår.
Tjejkvällsliknande med Julia, Jenny, Lisa, Camilla & Frida, hos Frida. Vi gjorde en liten knäpp beställning på våran mat, pizzagubben hade nog svårt att förstå, eller hur var det? Vi käkade som sagt var pizza, såg IDOL, sjöng Singstar för full hals, spelade Twister (inget skämt - jag har träningsvärk) och åt tåååårta!



Bilder kommer under dagen skulle jag tro. 
HUGS.


VÄGNING 3

Torsdag = vägning/mätning
Var negativ till den här dagen som sagt var, är inne i "mensvecka" och jag brukar då väga myyycket mer än normalt. Men. Man ska inte ta ut något i förskott. Så här ser det ut nu:

Torsdag 14/10

Vikt: -0.9kg (-0.8)

Midja: -1 (-4)

Överarm: +2 (+1)

Lår: +1cm (-6)

Bröst: +/-0 (-2)

 

SÅDÄR JA!
Var väl nåt i den stilen jag hade hoppats på. Vikten och midjan är jag nöjd med, och resten bryr jag mig inte så mycket om. Det får vara som det är.

Dagen slutar ändå med ett litet leende på läpparna.



Ska iväg och hämta en massagebänk så fort pappa kommer hem med bilen också.
SEN SOVER JAG!

one step forward two step back.

Skriver &suddar. Skriver mer. Och suddar igen.
Precis som man skulle vilja göra i livet. Uppleva nåt, och ångra det. Göra nåt och ångra det. Men då får man ju starkare ben i en uppförsbacke. Med varje motgång kommer det en medgång.

SRY för ett depp inlägg. Men det är min dagsform (veckoform). 
Har inte så mycket mer att skriva om, förutom att det snöar ute. Annars har inget speciellt hänt.


SKÖT OM ER VÄNNER.

we live in a free world.

Hmm, helt slut efter skoldagen. Orken sviker mig, jag är lättirriterad och känner att allt är för mycket nu.
Nu ska jag när som helst börja göra mig klar för träning- frivillig träning med laget - INTE fotboll...tydligen.





HUGS.


Förresten, fick tillbaka matteprovet idag. 11p till mig. G-gränsen, 11p. TJUSIGT.


tisdag, en helt vanlig dag, vilken som helst.

En helt okej skoldag idag. Fick lära oss lite grundgrepp på ryggmassage på alternativ medicin lektionen. Sen hände det inte så mycket, fick sluta lite tidigare bara. '






Väl hemma från skolan så började jag mixtra över bilder från gammla till nya datorn, så nu kommer jag bjuda på liite roligare bilder här på bloggen.
Har varit ute på en kort promenad med Lisa också - mycket härligt!


Hade tänkt spela lite gitarr ikväll också, men så blev det inte. Utan nu sitter jag här i soffan och ser fotboll med familjen. Undrar om jag ska stoppa i mig lite glass också - om inte det kändes jätte tjockt...tål att funderas på.



på gång igen.

9.1km, 9157steg och inte ett dugg mindre tankspridd.


När jag kom hem från skolan så insåg jag iaf att jag skulle behöva gå ut på en promenad, sagt och gjort så bytte jag om till promenad kläder och satte in musiken i öronen och gick ut på en tankepromenad (alltså en promenad som man tar när man måste kasta bort lite tankar). Överlevde promenaden med stukad fot & skavsår hela fötterna - ganska lindrigt?


Väl hemma så gjorde jag min egna middag eftersom övrig familj är i stan.
Blev lax, wokgrönsaker, annanastzatsiki, bönor, GI-bröd.



Nu så funderar jag på att göra en liten del av matteläxan (eller så gör jag allt på en gång). Sen lägger jag mig på mitt rum och börjar läsa min bok, börjar nog vara dags. Sen är det ganska rogivande också.


Godnatt typ.




i´m bad.

Det gick dåligt på buggen idag, jättedåligt.
Bättre lycka nästa gång.



Allt går som egentligen ganska dåligt just nu.
Vet inte riktigt vars jag hör hemma och vem jag egentligen är.
Hur vet man det?
Det tål att funderas på.



Jag sover på saken och ser vad jag kommer fram till.
GODNATT



Sunday

Sovmorgon i morse, har stökat ytterst lite ute på gården, rev sönder en ful kruka som mamma ägde och letade getingbo i komposten. Sen gick vi i familjen ut på en kort promenad och hem igen för att fika lite.
Efter fikat så somnade jag, ruskigt trött efter helgens alla roliga påhitt. Så jag sov väl ungefär en timma, vaknade och åt middag - mammas super goda köttgryta. Nu sitter jag och ser repris på gårdagens hockeymatch och funderar på att det verkligen är dags att gå och duscha - ska iväg på buggkurs när som helst så!!!
HADE!

sevärt i svt2.

I SKUGGAN AV SAN SIRO
20.00 svt2




Den sanna historien om en vanlig svensk kille, Martin Bengtsson, som lyckades nå den stora pojkdrömmen för varje fotbollsälskande tonåring. Vid 17 års ålder blev han proffsspelare i legendariska fotbollslaget Inter i Italien. Men framgångssagan förvandlades till en mardröm. Martin hamnade i en djup identitetskris och tillbringade lång tid på sjukhus. Han hittade till slut tillbaka till ett mer harmoniskt liv utanför elitidrottens stress och krav.




Party like a rockstar!

Trevlig kväll igår bestående av nyttfolk, fina vänner, förfest, Olearys osv. Hade verkligen jätte roligt heeela kvällen. Det här måste göras om snarast.




Trodde att man skulle få stå sitt kast och må dåligt i dag men inte det - istället så klev jag upp 11.00, for till mormor och hjälpte henne med att hänga upp nya gardiner sen for vi snabbt hem och åt lunch, hämtade upp mormor och körde till Östanbäck och lämnade av henne hos våran morbror medans jag och Jenny for vidare till stan för att se fotboll. Efter fotbollen så hämtade vi upp Lisa på busstationen för att fara vidare och bowla (jag vann;]). Och nu är jag hemma, ska ha en trevlig, avslappnande hemmakväll för att kunna ladda om till morgondagen. KRAM





VÄGNING 2

Vägningskväll... suck...vill inte dela med mig av allt det här egentligen, men jag måste nog - för min egen skull.


Torsdag 7/10

Vikt: +0,1 (+0.1)
Midja: +/-0 (-3)
Överarm: +1 (-1)
Lår: -5 (-7)
Bröst: +/-0 (-2)


 

Det som står utan parantes är skillnaden från förra veckan, och det inom parantes är den totala förändringen.
Say what you think. I think I´m bad.
Förlorar ju bara muskler i låren, varför så lite runt midjan???




onsdag.

Har haft matteprov idag på skolan - gick piss. Man får väl skylla sig själv med tanke på att jag inte pluggade så överdrivet mycket inför provet men,. det känns som svårt.



Har även insett idag att jag varken märkt av att jag har fått lönen eller studiebidraget... frågade mamma vad man gör om man inser att man inte tycker att man borde ha så mycket pengar på kontot. Jag är inte så mycket till spenderare just nu känner jag.


Har skrivit klart min del av projektarbetet nu också, imorgon träffas vi och skriver på rapportskrivningen och ska se lite hockey!!

Sen får vi se vart livet tar mig.
UTGÅNG PÅ FREDAG, det är klart iaf.




BIIIIO.

Mycket trevligt med ett impulsbesök på bion med några vänner!
Vi valde att se filmen I rymden finns inga känslor - störtskön film. Men vi var inte ensamma där. Hela handikappföreningen hade nog bokat biljetter också + några medelålderskvinnor som hade världens roligaste skratt (skrattade mer åt dom än åt filmen).
Som sagt var - mycket trevligt!!



- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -



Nu taggar vi matteprov imorgon, får jag IG så var det nog tänkt så från början.


GODNATT VÄNNER.



we walk this road together.

Har varit ute på en mycket trevlig promenad med min .VÄN LISA.
Ingen speciellt lång promenad, och inte nåt speciellt högt tempo.
Men helt underbart ändå!
Blev en härlig pratstund som jag verkligen kände var behövligt, länge sen sist om man säger så. Back on track, like old times?

.Förlåt för min frånvaro.

sweet days.

.Måndag är lika med grymt sega timmar på skolan, när man kommer hem är man lika med död. Kändes iaf som att provet gick bra, trots överdrivet lite plugg.




Lyssnar på spotify, har en filt runtom mig, skriver projektarbete, pluggar matte nu. Är ensam hemma för en stund, det känns som att det är grymt avslappnande. Hör vinden blåsa genom väggarna.


Funderar på att gå och sova tidigt ikväll, kan liksom behövas, men vi får de - Det brukar oftast sluta med att man håller sig vaken till 11tiden ändå...




fartfylld söndag.

Det blev en segermatch idag - precis som jag hoppats på! 

Buggkursen ikväll då, det gick faktiskt riktigt bra - jag kom ihåg nåt, eller det sitter som fast i skallen nu om hur man ska göra. Idag var det nya snurrar, mer tempo och myyyyyycket roligare! &när man får beröm blir det mycket roligare också:]


Nu har jag börjat fundera på att öppna religionsböckerna... har prov om Judendomen i morgon och jag är ju inget proffs på religioner precis så det här provet kan lite gärna skippas.

Friendship never ends.

seg söndag?

Gårkvällen avslutades med efterfest här hemma, jag som just hade gått och lagt mig för att sova, så stormas huset av högljudda vuxna. Sånt är livet. Kul att dom hade kul iaf.
Nu sitter jag iaf och ser på simpsons på TV - vilket liv. Nämen vad annars finns det att göra en lördag morgon (förmiddag). Hade helt seriöst tänkt vakna och gå ut på en morgon promenad, men om man vaknar klockan 12 så är det nog inte tänkt att man ska gå promenad, då var det nog redan bestämt att jag skulle få sovmorgon.
Snart så väntas det en internmatch mellan damlaget +94or - 95/96. jag är AAASTAGGAD (Y) typ iaf.
Direkt efter matchen+fika så drar jag iväg till Drängsmark på buggkurs, hoppas att man kom ihåg nåt...


aja, ha en bra dag!


cykelfest

Sådär, nu har mor och far dragit vidare på efterrätt. Dom verkade iaf ha ett trevligt sällskap här på huvudrätt, mycket fotbollssnack skulle jag tro? Nu är det iaf lugn och ro här hemma - nästan;) Emelie&Oskar har kommit över och ätit middag, och nu gör Jenny en kladdkaka - glass till! Sen tror jag att det blir lite chips, ska kolla reprisen från gårdagens IDOL och sen vet jag inte vad vi ska göra.


Känner att det här inlägget inte borde läggas in i kategorin MITT NYA JAG. Det är som allt utom nyttigt - jag får hålla igen;)
HA DET BRA

morgonträning.

Jag känner mig hurtig!
Vaknade 8.00 i morse och for iväg på ett aerobicpass. Inte riktigt min grej, antingen är det för att min kordination är urusel eller så är det för att det är så tidig lördagmorgon - kanske båda.
Men det känns himla bra nu i efterhand iaf, få se om jag far iväg nästa gång också, inte helt omöjligt.
Tänkte dra mig ut på en promenad nu OCKSÅ, inte alls så lång men annars är jag rädd att träningsvärken överfaller mig i morgon, och det vill vi inte!
Känns som att om jag lika gärna har vaknat tidigt så kan man ju göra nåt nyttigt av dagen.


--------------------------------------------------------------
segt uppdaterat, skrev tidigare i morse men syntes aldrig på bloggen (för mig iaf)
--------------------------------------------------------------

Har iaf avverkat den där promenaden som jag pratade om. Eller jaa, promenad och promenad, jag sprang. En grymt härlig dag känner jag när all träning går så bra, kvällen kommer bli minst lika bra! Mampap är borta på cykelfest så vi tar över grannarna och har en trevlig kväll själva. Lite IDOL, spel, onyttigheter (bara lite) osv!

SES (Y)

RSS 2.0