27/3 - 09

Struntade i datakunskapen i går eftersom vi inte hade någon lärare, så vi slutade kl 10.15 =), så vi hann med 10.30 bussen hem. åt lunch, städade, osv. sen tog jag &Jenny 14.20 bussen tillbaka till stan och träffade Martina& Anna där, kring 16.30 kom Martinas andra kompisar Matilda &Jennifer in på stan och då gick vi på Subway och åt., Sen började vi gå mot isladan. Lite hejaramsor på vägen skadar inte x)
Då vi satt på sittläktaren i väntan på att matchen skule börja så börjde några killar som satt ovanför oss att ropa på oss "tjena tjejer" osv, sen sa dom nåt mer men jag hörde inte vad,. dom var faktiskt ganska snygga =].
Sen så gick vi typ 7 varv runt allt under kvällen,. Martina krockade med Martin Lundberg & hon försökte dra in mig i killarna som ropade på oss tidigare x), tur att hon inte riktigt lyckades men (a)
Matchen slutade iaf 2-3 till Solna efter 38sekunder av förlängningen =(, men dom spelade jätte bra .


Många skratt igår (a)
"Det var iaf roligare än disco"

28/3 - 09

Ska göra en sån här lista för en gångs skull, det är ett bevis på att jag har jääätte tråkigt just nu.
( Kopierad från Juliaooo )

Lovar du att vara ärlig? Jadå.
Du heter: Elin Maria Lundgren

Smeknamn: ?, bara elin .  

Låt som när du är ledsen sörjer till?: hmm,.
Beroende av: Vännerna, träna,osv.

Vad tror folk om dig?: bra fråga,.att jag inte kan ta illa upp.

Stämmer det?: förmodligen.

Vad får du oftast komplimanger för?: händer inte ofta,. senast var det mina kläder =)

Vad säger du för att imponera på någon?: haha, vet inte,.

Hur imponerar man på dig?: Var dig själv &ha humor .

Brukar du skratta för dig själv?: Haahajaa.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Ok :(
Var bor du?: Byske,

Trivs du där?: Jao.

Äger du några converse: Nejnej.

Sprit, cider, vin eller öl: Vatten

Brukar du bli för full: ånej.                 

Vad har du för mobil operatör: Halebop

Är du allergisk mot något: Nepp.

Har du haft sex idag: Neej.

Hur svarar du i mobilen: "Hej det är Elin" , " Hallå"

Vem ringde du senast?: våran skjuts från hockeyn.

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Vart han hade bilen osv.

Antal timmar sömn inatt: 10timmar.

Sov du ensam: Yep.

Brukar du komma i tid: Ja.,

När mår du bra: Då jag får vara med vännerna.

När blev du fotad senast: IGår på skolan.

Hur känner du dig nu: trött.

Vanligaste färg på dina kläder: olika =), men inte för utstickande.
Vad tycker du om fötter: hm,. ganska äckligt.

Vad saknar du: Livet utan knäskador, Fotbollen <3

Hade du en bra kväll igår: JAA!, "bättre än disco"

Favorit dryck på morgonen: Vatten & smoothie


27/3 -09

♥ 20-27/3 -09 ♥
R.I.P Bobil
Nu så har min lilla firre dött,. hon låg bara upp och ner då jag kom hem. Så lite ledsen är jag kanske, ska iaf köpa en till och se om jag lyckas hålla den vid liv lite längre än 1vecka =), Martina och Viccan sörjer iaf, och Julia tyckte nog att jag var lite dålig x). Men en ny fisk, på tisdag kanske, namnförslaget från M är Bodil Jr. ( ? ) det var faktiskt lite kul att ha en fisk ett tag, men om jag nu inte skulle lyckas med en till fisk så är det nog lika bra att geupp, dom har nog det bättre på djuraffären än hemma hos mig =).  Tack för presenten kompisar, den varade kanske inte så länge men, det är ju tanken som räknas. (a)

Det blev så att vi for hem från datakunskapen idag, alltså med 10.30 bussen =D. känns grymt härligt.
Det blir också så att jag &Jenny far till stan med 14.20 bussen och träffar Martina&Anna där, sen ska vi äta och traska upp till hockeyn. PEPPAAAA ! ! ! . Det roliga är att inträdet kostar inget =). Så det blir inte lika mycket pengar som när stora AIK spelar =D. Nu ska jag gå och städa lite, sen träna, sen fara till staden.
byeee <3

27/3 - 09

Har geriatrik nu och ska jobba färdigt om stroke &TIA. Har ingen lärare sen på datakunskapen så funderingarna finns att skippa den lektionen &sluta 10.10, 10.30 bussen hem då =D, fast sen så vill Martina att vi ska stanna istan med hon &Anna och se på hockey ikväll kl 19.00,. J18 är i SMfinal mot Solna. Men då måste jag ta kryckorna med mig på hockey och allt. Så det blir kanske att fara hem och äta middag och allt och sen fara till stan igen , utan kryckor ( ? )., Känns faktiskt skitpepp att fara på hockey, men att vara på stan i 6 timmar i väntan på hockey känns inte lite tagg.
VI FÅR SE.


-18° ute idag,. HEJA!


hejdå.

26/3 - 09

SEENAA !

 

Orken fanns inte igår till att skriva, gick på mitt rum för att se OneThreeHill kl 18.30, somnade före första avsnittet var färdigt, sen väckte mamma mig då det var 15 minuter kvar av andra avsnittet... Då tog jag på mig min pyjamas och såg handboll ett tag men hängde inte med så mycket,. efter ett tag somnade jag igen och sov till 23.15, var vaken i typ 10 minuter sen sov jag resten av natten =), sov tom. lite för länge på morgonen så det blev tajt med tid för att hinna träna =).

Men,. Ny dag, nya möjligheter ( eller nåt sånt )

har haft matteprov idag på skolan, gick väl sådär. men hoppas på mer än G iaf. Direkt efter det provet så skulle vi sitta och lyssna på nåt om palliativ vård, klassen var inte riktigt pigga pådet, endel somnade och endel var bara allmänt less. &hon tyckte att vi var en stökig klass ?!, vi har nog aldrig varit sådär lugna förr  =O

 

efter skolan så gick jag ner på stan med Jenny, Martina &Linnea,. jag lämnade tillbaka mina Jeans-legings ( var inget för mig ), och köpte mig en väska och ett par skor =). blev bara 500 kr + att jag hade presentkort .

Nu sitter jag iaf här hemma och har i tankarna på att gå och träna, måste göras 2 gånger till... 

Sen vill jag ändra designen på min blogg också, blir less ganska fort =). Så jag funderar hur jag vill göra den, funderar på vit och röd, men jag kan inte riktigt sånt här med att ändra allt,.. sowhat.

 

Vihörs, tjing.


24/3 - 09


JAG VILL HA DET HÄR ^^ Var in på sidan www.polywore.com/cgi/app#foo och kollade igenom allt där och gjorde mitt egna lilla kollage,. hade jag hat pengar så det räckte til så hade jag köpt det, vill ha en ny mobiltelefon också, men pengarna?, har 500 kr som jag inte fått än, sen så har jag lite andra pengar också, till mobilen främst, kläderna blir nog svindyrt, är från engelska sidor och allt också =/



Får väljaom jag vill ha sovmorgon i morgon ifrån matte lektionen, då börjar vi 11.00 istället =), matte prov på torsdag så vi får se, är ganska lätt det vi har prov på så . 

Men nu måste jag träna min 3e gång idag , annars duger det inte =), vises <3

24/3 - 09

Är på skolan nu och har haft redovisning, gick ganska bra,. 
Viccan hade otursdag igår, och det var verkligen otur ! katten sket i hennes säng osv =)


Nu har vi iaf rast ett tag till och sen ska vi jobba med Stroke & TIA, det är typ klassen som ska göra provet sen.
Sen så har vi lunch- fisksymfoni ?!, vad är det?. någon billig fiskmat gissar jag.
Efter lunchen så har vi engelska & sen slutar jag lagomt till att hinna med 13.00 bussen hem=D, dom andra ska till Edda och bada men jag får mig inte dit så jag ska göra teori istället, far hem och gör det då,. sen så utgår arbetspasset som vi har efter den lektionen så =)


Imorgon så utgår Geriatrik lektionerna som vi har på förmiddagen för att Erik är sjukskriven, så då ska vi kolla om det går att ta bort mattelektionen som är före och börjar då 10.30 =D.
Niiiice .

Nu har läraren kommit så jag måste börja jobba. =)
Hörs<3


21/3 - 09

Nu så har jag just duschat, väntar på att dagens hockeymatch ska börja, AIK - Färjestad 16.00 kanal5 =D
Hoppas på vinst, så jämt som det var förra matchen ( tills sista 14 sekundrarna ) så är det inte omöjligt iaf.
Ska se matchen hemma med familjen, sen så far jag vidare till Lisa för att se Robinson och äta fruktsallad=)


Måste flytta över Bodil till sitt nya hem, och ge han lite mat =)
Sen ska jag träna 2 gånger till idag., får se när jag hinner det ;).


Kram påalla (L)

21/3 - 09



<<Igår så fick jag min födelsedagspresent från mina kompisar,. EN FISK =D, Bodil heter den!, alltså en levande teleskopfisk som står i en skål på köksbänken. Vi får väl se hur länge jag håller den vid liv, men längre än tills på måndag iaf ;)





Har slängt kryckorna delvis nu iaf =D, &har börjat träna ett annat, lite svårare program 3ggr/dag.. Så just nu går allt jätte bra med knät, lite gul och blå på benet men =)

Det borde vara tråkigt att följa hur det går med mitt knä, men jag vet inte vad jag ska skriva om annars.
Har ju ingen möjlighet att gå ut och ta kort,. så.


Träningen vart iaf inställd idag, 3stycken var där., alla är väl ute och festar på fredag kvällarna och är då så bakis så dom inte kan komma, eller så är det bara för att det är styrketräning ?!, kom igen, det är ju minst lika kul =)

Nu ska jag gå ut och sätta mig med mamma och se vad jag hitar på mer, ska kanske läsa på lite till redovisningen som är på måndag. =). tjing<3

20/3 - 09

Sitter här på skolan nu, har datakunskap i 30 minuter till sen ska jag på stan med Mamma och kanske få min födelsedagspresent av mina kompisar =D


Jobbar med excel, borde börja göra övningarna nu, men jag orkar ingenting, har varit trött hela veckan. Kan vara att jag inte orkar med mitt knä, vill bara slänga bort kryckorna och gå som vanligt,. 11 dagar till, sen ryker stygnen, och jag får träffa sjukgymnasten igen, hoppas träningen duger. Jag försöker iaf =)


Positiv nu !


Ska börja jobba nu. tjing <3

17/3 - 09



KOSKENKORVA KOSKENKORVA HEJ HEJ
ojojoj vilken härlig match =D, AIK i semifinal nu,. I´M HAPPY =D.



Hemma från skolan idag,.
vaknade kl 08.30, startade TVn och såg Vakna med the voice ett tag, sen så hamnade jag här vid pappas dator för att plugga ( ? ), har svenska prov och engelskaläxa till i morgon, måste därför hårdplugga hela dagen.


andra planer för dagen finns inte, skulle vilja gå en långpromenad i solen, men med mitt knä så är inte det så aktuellt. =(
Ska fixa lunch till mamma nu (a) KRAM



btw. var trevlig mot en försäljare nyss =O, händer inte varje dag.

15/3 - 09


 
 , spännande film?, vi såg ju ändå bara Hitta Nemo (a)



15/3 - 09

Kvällen blev hel lyckad igår,. först kom då Julia, Martina& Linnea och åt mat, samtidigt som vi hörde på hockeyn, Linnea var väl inte så brydd men =), sen så gick vi till Lisa för att hämta Lejonkungen eftersom dom andra hade glömt den, jag blev bombarderad med snöbollar eftersom jag var den ända som hade svårt att försvara mig (a), men då vi kom hem och startade filmen så lät det som att en helikopter höll på att bombardera djungeln :O, inte kul, intee kuul.
så vi struntade i den filmen och startade HittaNemo istället =), världens mest klockrena film,.  kommentarerna x)
Sen såg vi på Melodifestivalen också,. Blev ändå rätt så bra tillslut, okej,. låten är väl inte så bra, men jag tror att hon kan gå ganska långt i Eurovision senare. då det var klart så fick folket hämtning, Linnea glömde både sin fiina present ( AIK set med pennor, sudd osv ) &hennes film, Julia glömde 2 hårsnoddar tror jag och både hon och Martina glömde råttorna med mittbena xD. SÖTA!


Under natten så har jag lyckats sparka mig själv på mitt opererade knä, så jag har haft rätt så ont nu, men med alla smärtisar så klarar jag mig =) Igår kväll så klarade jag mig utan att ha ont, det ska jag nog tacka kompisarnaför (a)


Nu på morgonen så har jag hunnit städa bort allt från gårkvällen, nu ska jag äta frukost och sen ska jag plugga, MASSOR!

Lovar att fixa med bilderna sen idag =), tjing.


14/3 - 09

Nu sitter jag här och väntar på att allt folk ska komma <3, Julia, Martina &Linnea kommer strax och då ska vi äta middag, sen kring 6tiden så kommer Viccan och Andreas hit, då ska vi nog börja se lite disney filmer, äta mussepigg tårta, se meldodifestivalen (?) och skratta hela tiden =D, NI FÅR GÄRNA KOMMA PÅ DIRREN !
Sen så ska Jag,Jenny&Linnea få våra födelsedagspresenter,. jag är hyfsat nyfiken eftersom Julia sa att jag kommer älska min present ( hon kan vara ironisk men ),. det kommer Linnea också göra,.. Tro Mig (a)


ska gå och fixa slutet med maten nu, SES (L)
bilder kommer sen.

13/3 - 09

Sitter hemma i soffan nu och är bara allmänt trött och hoppas att alla smärtstillande tabletterna ska börja verka, vi får väl se om det händer nåt. =)
Har gjort ett försök till att träna knät men det gick inte så bra för allt tog så ont, men ska göra ytterligare ett försök senare.


tänkte sluta klaga nu och berätta om morgondagen istället =D, ska få skjuts av min storebror till träningen och ska hälsa på där ett tag,. sen kring 4 tiden så kommer mina kompisar hit, DISNEYKALAS =D, vi ska ha en mussepigg tårta och se en massa disneyfilmer, viktigast är Lejonkungen efterson jag och Jenny inte har sett den =]
sen så blir det bara flumm och skratt hela kvällen =D.


LÄNGTAR (a)




Jag blev utmanad av martina

Instruktioner: Googla ditt namn plus "är" inom citationstecken. Exempel "Elin är". Kopiera de fem första träffarna där meningarna innehåller "Elin är..." och lägg in dem på din blogg. Så här blev det när jag googlade på mitt namn ELIN.

Elin är årets viktklubbare.
Elin är malmös rekordbebis
Elin är 100% laglig
Elin är tillbaka
Elin är less.


Rekordbebis?, är man bebis då man är 17 år? =P
Utmanar dom bästa (A)

12/3 - 09

En liten blogg uppdatering från hotallets dator.


Onsdag;
Tog tidiga bussen till umeå för att få lite extra tid till shopping, hittade faktiskt en tröja på Gina Tricot. Vi åt lunch på Eurasia, buffé med kinamat och pizza=), sen for vi och gjorde ett besök på idrottsmedicin, träffade läkaren där och tog blodprover. sen så for vi på anestesimottagningen (narkosen), och träffade en narkosläkare. Fick göra ett EKG eftersom Skellefteåsjukan finns i familj och släkt, bara en säkerhetsåtgärd. sen hämtade vi ut alla mediciner, 4 stycken totalt, och sen till hotellrummet där vi stannade hela kvällen och såg på Tv.

Torsdag;
Vaknade 06.30 för att ducsha, ta mediciner och gå till aneestesi mottagningen igen, där mötte vi upp en sjuksökerska som hjälpe oss till en början. Då jag hade bytt om så träffade en narkosläkare som tog mig vidare till operationssalen, där fanns all annan personal som skulle hjälpa till med operationen. Hade lämnat min digitalkamera till en av alla och fick delar av operationen dokumenterad på den, så ni får lite bilder sen =).
Efter ca 10 minuter blev jag sövd och vaknade upp 2 timmar efteråt på uppvaket. Sen dess har jag varit väldigt pigg, orkat äta köttbullar och makaroner, pratat i tfn med Lisa och nu sitter jag här =).


Imorgon,Fredag;kl 10.15 ska jag vara på idrottsmedicin för att träffa sjukgymnast & sköterska. dom ska kolla hur det ser ut och ger övrig information om träning och annat.
kl 14.00 åker vi hem med sambulansen och är sedan hemma i Byske =D.


Bilder och lite mer skrivning kommer på söndag, på Lördag är jag upptagen med kalas =D
Ställ gärna frågor till mig om operationen osv, så besvarar jag dom i nästa inlägg .


Saknar alla (L), tjiiing.

10/3 - 09

dagens skoldag har varit toppen, vi har kastat suddludd på varandra, jag fick VG på engelska provet &skidorna ägde allt=D

Jag fick åka på skidor som var 2.08 m x), var lite för långt för mig,. sen så vart jag ner knuffad i snön en gång och åkt lite i backe och skrattat allmänt mycket ! 

 

Nu så är jag iaf hemma för ett tag sen och spelar lite spel på facebook, såsom alla andra i klassen. Mitt djur heter Hans =). Måste igentligen packa med tanke på att jag och mamma tar bussen till Umeå i morgon bitti för förberedelser till operationen som jag ska göra torsdag morgon,. börjar vara lite nervös nu =), blir kanske att fara med tidigare bussen och gå på stan ett tag, eller så tar vi senare bussen och hinner inte det.. men vi får se .

 

Nu ska jag packa och ladda batterierna till morgondagen =D

btw. är borta tom. fredag, sen är jag kanske inte så pigg sen heller så vi får se hur mycket jag uppdaterar på bloggen.


tjiing,


8/3 - 09

På nåt sätt så känns det bra att det är skola i morgon,. kan vara att jag saknar kompisarna (L) Fast lite småsaker är inte så lockande,. Fick ett sms av Viccan där det stog en massa om en redovisning vi har i morgon :O, har jag kommit ihåg det?, NÄE!, men det är bara att bita ihop,.

 

 

Ska dela med mig med veckans planer nu också,. 

 

Måndag- skola, sista fotbollsträningen.

Tisdag- skola, packa inför Umeå.

Onsdag- far till Umeå och går igenom allt inför operationen.

Torsdag- Operation, SOVA !

Fredag- efterkoll av operation, HEM!

Lördag- Folk =D<3

Söndag- ta´t lungt 

 

 

tjiing.


2-8/3 - 09

Har varken haft tid eller ork att uppdatera speciellt mycket på bloggen nu under sportlovet, tänkte därför skriva igen lite nu, dagfördag.


Måndag;
tog bussen till Linnea och spenderade dagen där, var ute och red och sen lekte vi i snön med deras hund Luna. supertrevligt !


Tisdag; Tog bussen till Martina, Linnea kom också =), var ute i pulkabacken i ca 4 timmar och drog oss upp för en lift, träningsvärk dagen efter. supertrevligt !


Onsdag; for till stan med Mamma, Jenny, Nils &Oscar och bowlade ett tag,. det gick väl sådär =) fotbollsträning på kvällen, körde lite bollträning med laget först och övergick till styrketräning för knät sen .


Torsdag; Jag, Jenny och Mamma for till våran stuga och åkte lite skidor på isen,. sen skyndade vi oss hem för jag skulle till tandläkaren, hade mycket fina tänder =).


Fredag; familjen for till Malå och var där hela dagen och åkte slalom,. alla utom jag då, jag hittade åt en familj som vi känner, lånade deras hund och gick ut på en liten promenad, då blev dagen genast bättre =) Martina var också där, men hon var bara med Jenny i backen hela tiden :O men hon är snäll ändå,.


Lördag; fotbollsträning 11 - 13.00, vi var 6 stycken som var där och körde lite styrketräning och tränade oss fina till Beach09, och fotbolls säsongen såklart ;), då det träningsprogrammet var klart så körde jag lite egen styrketräning av knät =), sen for vi och kollade på Frankeloppet, en skidtävling iByske,. sen var det hemmakväll med familjen,. såg Melodifestivalen, Jag och Fredrika kom på hur vi skulle få bort Caroline af Ugglas ,. vi skickar hon till Polen =D,fast bara biljett dit, hem kommer hon aldrig,. smart va?! =D.


Söndag; idag så har familjen varit i Bygdsiljum och åkt slalom,. satt för det mesta i bilen och läste min bok =/, åkte förresten 3 åk, det räåckte gott och väl, kände av lite i knät efter det... skyll mig själv ;).



Vad har alla andra gjort på lovet då? =)
Kram <3


4/3 - 09

 < Mamma glänser på bowlingen (a)

 

Idag så har Jag, Jenny, Mamma, Nils och Oscar varit i stan och bowlat =D, gick väl sådär, vann första serien, andra gick åt skogen, 4 eller nåt,. men jag är glad ändå =). efter bowlingen så for vi och handlade mat, sen for vi på solbacken och jag köpte shampoo + Balsam,. sen gick vi på InterSport och Jenny köpte en dundersnygg skidjacka, jag vill ha den också<3, ni kan ju alltid hoppas att hon lägger upp någon bild eller nåt på hennes blogg, då ska jag säga att ni hoppas nog på lite för mycket =), 

 

Nu försöker jag bara fördriva tiden på något sätt i väntan på kvällens träning, 21-22.00, ska träna ännu mera styrka för knät inför operationen =D, försöker göra det varje kväll eftersom rehab tiden kan kortas då, !

8dagar kvar!

 

Nu ska jag hitta på annat, VI SES <3


3/3 - 09

gårdagen spenderades hos Martina i Skråmträsk =D, tog bussen till henne så vi var där lagomt till att hon skulle sega sig med frukosten. Jag & Jenny fick titta på ; ), kring 11.00 så kom Linnea också, då åt vi varmkorv med bröd och sen började vi göra choklad. då chokladen var gjord så fick vi skjuts till deras fina och jätte roliga pulkabacke =), det bästa med den är att det finns en lift upp =D, härligt att slippa gå,. vi åkte ett tag, sen tog vi fika paus, sen åkte vi lite till och sen fikade vi igen., mellan gångerna så komdet några familjer till som tänkte åka, så alla småbarn tog däcken som vi åkte på,. så då dom fikade så la vi beslag på dom ;)

Vi var iaf i backen i ca 4 timmar, var lagomt blöta och kalla då =)

 

 

KUL DAG MED ER (L)

 

 


2/3 - 09

Idag så har jag och Jenny varit hos Linnea i Bureå =D, Hon mötte upp oss på busstationen och sen började vi traska mot stallet,. då vi kom fram dit så började vi göra iordning hästarna, jag var proffs på det ,. tro mig !? men det är så många snören överallt,. men det löste sig tillslut =), fick iaf börja med att rida en häst som heter Ron, testade mig litegrann men jag gav aldrig upp =), testade att trava lite också, kanske inte min grej riktigt . medans jag red Ron så körde Linnea Joggan med en vagn, Jenny satt brevid, sen bytte jag och Jenny =D. 
Då vi var klara istallet så gick vi hem till Linnea i värmen och gjorde lunch, spagettie och köttfärssås, . sen spelade vi kort i brist på annat att hitta på ; ) hittade på att gå ut en sväng med deras hund Luna, så vi tog med oss en leksak ut och plumsade i djupsnön med henne, var ganska svårt att få tag på henne =), söt var hon iaf.

 

Sen började vi gå mot bussen hem,. blev inte så jätte länge idag, men vi träffas ju imorgon också då vi ska till Martina och vara i pulkabacken =D,.



Hade superkul idag(L).


1/3 - 09

Har hittat sladden till mp3n nu, tog bara typ 2 år ;D  hittade rolig musik där, eller? nu ska den iaf laddas med ny musik ochjag ska ha med mig den överallt om mobilen sviker, vilket den gör lite nu för tiden.

 

Idag så har jag varit ute och tagit kort med L, F &J,. blev många fina där. Då vi började frysa så gick vi hem till L för att se film och dricka varm choklad med grädde& kanel,. huur gott som helst =D, 

Sen så har jag somsagt var fixat med mp3n och fått massa musik av kompisar och ska kanske se beck sen,. vifår se=).

 

Har tänkt gå och sova lite tidigt ikväll så jag orkar vara med Linnea imorgon =D, LÄNGTAR.


RSS 2.0