tårtkalas med släkt.

Skolan idag började med engelska prov, no comments på det. Efter det blev det lite prat med syon om valen till trean och sen trist omv. lektion. Sen blev det lunch och samhälls, var det tänkt iaf... Men några teknikare stog och sålde våfflor i cafaterian och det gick inte så bra kan man säga. Brandbilar kom till skolan och brandmän snubblade och vi frös. Jag kan tillägga att det var killar som gräddade våfflorna så där har vi svaret ;)





Efter skolan så gick jag in på stan med Linnea för att köpa lite tavelramar och sen pallrade jag mig till bussen. Väl hemma så möttes jag av en superglad svart liten hund. Skickade ut han till Jenny så hon fick gå ut och gå med han.
Sen så kom farmor &farfar hit för att fira pappa som fyllde 44år i söndags!!!! GRATTIS I EFTERSKOTT PAPPA!!! (glömde bort att skriva det här efter helgens alla händelser<3 ) Jag var iväg och hämtade mormor ("bara" mormor) också så hon var med oss och åt middag. Nu så har jag alltså smitat ner i källaren för att blogga lite, väntar bara på att mamma ska ropa TÅÅÅRTA så ska jag lämna datorn för att få i mig en liten bit gräddtårta.
Sen ikväll så blir det familje mys med chips och portello ;)  (internskämt, hehe) okej, ingen portello men chips iaf. Sen får vi se om jag orkar vara uppe och se curlingfinalen!!!, VILLVILLVILL!!!
Ska iofs upp tidigt i morgon bitti för att fara på domarutbildning och jag har inte gjort färdigt alla hemfrågor än så det måste jag hinna göra ikväll också.... vi får se hur alla planer går . 



Ska iaf gå och vara social med släkten nu, VI SES<3

skola, shopping, plugg.

Snölekar idag på gympalektionen!!!!!! Var jätte taggad att vara ute i snön med klassen och bara spåra ur totalt. Men klassen sviker, vi var 8 stycken tappra tjejer som var ute och skrattade i snön. Dom andra satt i gymet och lyfte skrot. Men ni är himla bra ändå<3
Efter skolan så mötte jag upp mamma på stan, var tvungen att hitta nåt att ha på begravningen. Gick runt och letade och letade, missade kvart över 4 bussen hem så jag gick på busstationen och lämnade min äckligt tunga väska i ett skåp där, sen ner på stan igen. Gick in på idiska och där hängde en svart lång skjorta som bara var meningen att jag skulle ha tror jag, köpte den och ett par legings iaf. Så nu behöver jag inte fundera på kläder så mycket mer. Fick även mer mig en parfym hem - PUMAflowing. Hittade den på rean på cubus, så 30kronor la jag ut på den.




Sovde hela vägen på bussen, hem och maten stog på bordet, bara sätta sig ner och äta... Nice!!
Nu har jag hunnit gå igenom engelska glosorna till provet som är i morgon, ska ta och lära mig lite om några konstiga författare till samma prov., skicka det till Linnea också (a)



fortsätter plugga nu.....


I just wanna say it straight from my heart:
I miss you, I miss you, I do...

morfar, du finns fortfarande kvar i mitt liv.



Jag älskar dig av hela mitt hjärta Morfar.

Du finns i varje andetag, varje fotsteg, överallt och föralltid- du finns i mitt minne.
Ta hand om dina syskon i himlen, vi tar hand om Mormor.
Du finns hos mig och vakar över mig.
Jag är inte rädd längre, du skyddar mig.
Jag älskar dig.


Puss på dig morfar.
Vila i frid.

someone´s watching over me.

Dagen på skolan idag fick sig en hyfsat bra start,.. träffade vännerna, pluggade lite på glosorna till engelska provet lite och har nog bestämt mig för att orka göra det på fredag, måste kunna koncentrera mig på annat. Hade samtal med läraren om vårat projektarbete om en start med det hela, efter det så skickade vi iväg lite mail till olika ställen och se om någon vill göra allt lite lättare för oss. Sen TAAAACOS till lunch, åt mig äckligt mätt!!! Sen hade vi sån där lagomt trist NKlektion, sov väl igenom den. 

Efter den tog vi fram styrkan och visade oss samtidigt svaga. Känns bra att klassen vet vad som händer runt omkring en, dom tog emot det positivt och det här är nog den bästa klassen man kan ha. Tack för stödet vänner, jag vet att ni bryr er <3


Nu väntas det snart träning, har inte riktigt bestämt mig än om jag orkar fara dit eller om jag ska stanna av hemma och ta hand om mig själv istället. Får se hur det blir<3.
PUSS.

miss your love.

Skolan idag har varit hyfsat jobbig. Sov lite natten mot idag, ständigt sprängande huvudvärk, extremt högljudd klass,. and so on!!! Koncentrationen var inte riktigt på topp, varför var ett leende så svårt att få fram just idag?



Även idag så sov jag nästan hela vägen hem på bussen och sov även onödigt länge när jag kommit hem. Nu sitter jag iaf här vid datorn igen och ser lite OS samtidigt. Pratar lite med bästa Juliaooo på FB och somnar nog snart sittandes.  Nu vet jag knappt vad jag ska skriva,.. 



Vi säger så här; Vi ses i morgon, skriver mer då<3

träning.

Just hemkommen från kvällens träning. Tänkte att det kan vara bra att komma bort lite och koppla bort tankarna. Men träningen gick skit, armbågad i ögat, ingen motivation och bara allmänt trist alltihop just nu. Får bli träningsfritt resten av veckan tror jag, får koncentrera mig på annat, kanske att jag orkar lägga ner tid till att plugga till engelskaprovet och göra det på fredag trots allt.
Sovmorgon för mig imorgon, behöver söööömn!!!! (vad gör jag vaken nu?)


Godnatt &puss på alla vänner ♥

 

 

 

 

Thanks for the support.


en helg i lycksele.

Skulle kunna sammanfatta delar av helgen lite snabbt.
For alltså till Lycksele för att spela fotboll. Resultaten blev väl hyfsade, jag höll nollan en match iaf så jag fick en fin (?) t-shirt. Vi blev iaf trea i gruppspelet och fick spela match 08.20 istället för 02.00. Kändes skönt. Men det andra laget hade match 02.00 så vi satt ändå uppe och såg den, tänkte sova efter det men tankarna bara snurrade runt och känslorna blandades, så tillslut, när det var knäpptyst där vi sovde (kring 3, halv4) så lyckades även jag slumra till. Vaknade nog först av alla på morgonen också (06.36), stelfrusen och ont i magen... dagen kunde inte bli annat än dålig. Fick i mig 2skedar med fil och ett vatten glas till frukost och kände mig lagomt peppad till match. Vi spelade iaf 0-0 den matchen och den gick till straffar... när man själv skjuter 2 straffar i mål och räddar 3skott så känns det som att man har gjort sitt och att segern var vår. Men nåt hände och vi förlorade med 7-8 och åkte ur cupen.

Efter det bar det iväg hemåt mot Byske och familjen<3 Har nog aldrig längtat hem så mycket någon gång som jag gjorde i helgen, jobbigt. Fick i mig lite mat och sen så blev kvällen som den blev, väldigt jobbig.

 

♥/e.

Tack till alla vänner och familj som stöttat mig ihelgen,
obeskrivligt vad ni behövs just nu.


life is hard.

Frukost vid datorn nu, och sådär lagomt pigg efter en jobbig natt med väldigt lite sömn. Orken och psyket sviker en när man behöver det som mest. Nu gäller det bara att skjuta bort alla tankar och fokusera på helgens matcher i Lycksele. Hoppas verkligen att går som jag vill helgen., annars är allt kört.


Allt är iaf packat och klart och just nu väntar jag på att kusinK ska komma och hämta Risto, sen så ska klockan bara bli 1 sen far vi iväg till Lycksele och vinner den där jäkla cupen!!!

fredag, en helt vanlig dag.

Ytterst liten& speciell skoldag idag....
Andra lektionen idag så hade vi prov om utvecklingsstörning, jag hade förberett mig och pluggat ganska mycket, men det kom helt fel saker på provet. Men väldigt logiska svar ändå så det ska nog ha gått bra. Just före provet så var jag in på stan med Alicia, Julia och Sanna. Köpte mig lite shampoo&balsam och annat tjafs. 
Fick sluta tidigare från skolan och då blev det en promenad upp till lassarettet, jobbig byggnad det där. Hoppas bara på det bästa för oss alla <3

 

Åkte bil hem från stan och for och köpte semmelbullar och for hem och tjockade i sig en sån ;) Sen så har jag skrivit allt som jag måste kunna till ergonomiprovet som är på tisdag, + svenska papprena som jag VILL kunna utan till efter helgen, keep dreaming! Blir fotboll mixat med (förhoppningsvis) trevligheter och pluggande,.. känns som att det kommer bli en förmodligen hel lyckad helg!!


Nu ska jag vandra till Lisa med lite kläder av alla dess slag, sen hem och duscha och ta en välbeövlig vila.


Hoping for the best.


vi har bara varandra.

Nu så har jag just skickat iväg min svenska uppsats och lite bilder till min svenska lärare. Känns himla härligt att ha det ur världen än så länge iaf, muntlig redovisning på måndag. Men det räcker inte med att vara färdig med det, nog kan alla lärare konsten att hålle elever sysselsatta på deras fritid, ojaaa!! + att jag har fått ett gäng hemfrågor som måste göras till nästa helg då jag ska på domarfortbildning... 30 äckliga frågor. 



aja, nog snackat om det. Skridskor på gympan idag, var fakktiskt ganska kul och det tog fatkiskt ett tag innan fötterna började ta alldeles för ont ;) . Annars har det väl inte hänt speciellt mycket idag, somnade bara direkt jag kom hem och sov till halv4 typ, börjar känna mig rätt så sliten nu, orkar lixom ingenting... sjuk på måndag kanske? Ikväll så ska jag alltså sitta med ett papper framför näsan hela kvällen, allt för att för att få lite bättre betyg på det här provet än allt annat senaste tiden. Ska nog äta lite mat först men, sen kanske en promenad med hunden, sen är det väl någon OSsändning, sen råkar klockan vara mycket, sen får jag lika dåligt betyg ändå på det här provet :O jag känner mig själv så himla bra!!! när det gäller sånt här iaf.



GODNATT, är för trött för att vara vaken.
peace.

LINNE !!!!!

GRATTIS VÄNNEN
Nu så har jag väntat färdigt på att någon mer kompis ska bli 18år, äntligen säger jag!!
Nu börjar livet och härligheterna, tagga för ett grymt år nu Linne <3
♥PUSS på dig och ha en superbra dag ♥





Vänner dom kommer,
Vänner dom går.
*Vänner som du kommer alltid bestå *

dagen som gått.

Ett snabbt inlägg nu!!
Skolan var helt okej idag, alla hade glada miner :D (nästan iaf<3) Var och såg på en föreställning som Friggskolan hade, dom är så himla söta och man blir så glad att se dom (a).



När jag kom hem från skolan så gick jag förbi hemma och hämtade hunden sen så följde jag Frida hemåt :) Svängde ner på Tjärholmen sen så hunden fick springa av sig lite. Sen blev det mat hemma och efter det satte jag mig för att plugga... ungefär 3 timmar satt jag och pluggade!!! och jaa... det fastnade faktiskt lite :)
Efter allt plugg så for jag på träning, var lagomt road av att träna, allt gick jätte dåligt, jag var jäte trött och allt som snurrade i mitt huvud var läxorna x( Vi fick iaf veta lagen till cupen som vi ska på i helgen. Jag hamnade i det laget som jag ville (inget dåligt menat mot dom andra), nu är jag i samma lag som dom som jag vet hur dom spelar, mycket lättare att hitta varandra på planen. Jag är nöjd iaf :)
Fick ansvaret att lägga upp en packningslista på laget.se också, måste komma ihåg att påminna Maja om vaselin och dator ;)


NU PLUGG!!! Godnatt alla vänner

läxor, plugg, prov... läxor, plugg, prov.

Tänkte bara visa hur synd det kan vara om en klass med lärare som vi har, sånna som tror att man är stålmannen som kan göra alla läxor samtidigt och skriva minst 8prov åt gången. Sån där superhjälte som redan kan allt och inte behöver någon längre tid till att plugga in nåt. 
Så här ser iaf mina kommande veckor ut med prov/läxor, håll i er :


v7.
ti - muntlig redovisning + inlämning omv
to - Svenska uppsats inlämning.
fr - omv prov utvecklingsstörning.

v8.
må - muntlig redovisning svenska
ti - ergonomi prov
to - muntlig redovisning svenska ( alternativt måndag)
fr - engelska prov om författare + glosor.

v9.
on - NKprov
fr - Bokrecenssion engelska

v10.
VÄLBEHÖVLIGT SPORTLOV

v11.
fr - Samhällskunskaps prov.

 

 

Borde vara olagligt att trycka in så här mycket på samma gång!!!!
aja, nu ska vi inte klaga. Tänk bara på alla barn ivärlden som skulle göra vad som helst för att få lära sig allt vi gör. Man borde egentligen uppskatta skolan, men det är motigt.




Semmeldagen!!

Fettisdagen idag alltså, har inte fått i mig någon semla än men vänta bara!!
Jag ber om ursäkt över mitt humör idag- allmänt trött och på dåligt humör. I slutet av dagen blev jag iaf på lite bättre humör enligt mig själv, det var nog nåt med dom där limpmackorna som jag hade med mig ;) Stannade iaf på skolan ett tag till efter att vi hade slutat, inte för att jag älskar skolan utan för att jag orkade inte gå till bussen direkt + att jag hade ju faktiskt skolarbeten att göra :) 


Direkt då jag kom hem så for jag ut på en promenad med hunden, ganska härligt att röra på sig, men det var nästan kallt utan mössan, som förövrigt är hos Martina :O . Nu sitter jag här vid datorn iaf, tänkte bara snabblogga lite och sen ta tag i svenskauppsatsen som måste skrivas, så får jag tid i morgon kväll till att plugga till omvårdnads provet som vi har på fredag... pepp? nej.



Bjuder iaf på en semmel låt :)
- magnus weideskog




Vatten gympa med Wickels ikväll!! :D


måndag.

Riktigt riktigt seg skoldag idag, ville bara därifrån. Skulle göra så mycket mer nytta på andra ställen, men ibland räcker man inte till. Vill stanna hemma från skolan den här veckan, skulle få dubbelt så mycket gjort när jag är hemma. synd bara på alla prov och läxor som kommer dom här veckorna fram till sportlovet, jag kommer dö ut, orken är inte oändlig.

 

Efter skolan idag så fick vi åka med mamma hem från stan. När vi kom hem så gick vi ut på en promenad med hunden, släppte lös han nere på Tjärholmen så han fick springa av sig lite grann.
Nu har jag just ätit middag och hade planerat att skriva färdigt läsloggen som vi har redovisning på imorgon, visst f*n är det självklart att det dokumentet inte går att öppna här hemma?!! har ingen aning om hur mycket jag skrivit eller vart jag slutade skriva. Får väl skriva lite mer här hemma och hoppas att allt blir gjort. Sen ska jag göra svenskan också - uppsats om doping.
Sen ikväll så har vi fysträning, hård konditionsträning och styrka... Ni märker väl om jag lever imorgon.



LÄXOR NU *suck*
Puss på släkt och vänner , ni är mitt stöd<3


alla hjärtans dag muffinsar alá Elin.

RECEPT 12 st.
200°c ugn.


225g vetemjöl
55g kakaopulver
1msk bakpulver
drygt ½krm salt
115g mjukt ljust farinsocker
2 ägg
2½ dl lättmjölk +lite yoghurt
6msk rapsolja eller 85g smält och svalt smör.



Blanda först ihop de torra produkterna. Tillsätt sedan ägg, lättmjölk +yoghurt &olja. rörförsiktigt ihop ingredienserna tills de blandats, men rör inte för mycket, ingredienserna ska bara bli lite fuktiga och det får gärna finnas spår av mjöl.
Fördela smeten i formarna och grädda dom i ca 20min tills de har höjt sig ordentligt, är gyllenbruna och känns fasta.
Servera med antingen choklad glasyr och marsipanhjärta eller lite florsocker och godishjärta :)

NJUT!!!!

surprise.

Nu sitter jag här vid datorn i väntan på att mina "Alla hjärtans dag muffinsar" ska gräddas färdigt. alltså chokladmuffinsar med florsocker och ett godishjärta på, receptet kommer i nästa inlägg, bild kommer senare :) Det är iaf tänkt som en överraskning till mamma och pappa som dom får när dom kommer hem från stan, hoppas dom blir lite glada iaf :]
Nu verkar dom klara, ska bara låta dom kallna lite och sen garnera dom :)


Ha en bra kväll <3




pigg som en lärka?

Gårkvällen var AMAZING !!!!Hade huur kul som helst!
Den började iaf med att jag och Jenny satt på Max och väntade på Julia och Linnea i 30minuter typ, dom var helt enkelt lite sena ;) Sen åt vi mat och hade allmänt trevligt och pratade om allt mellan himmel och jord. Efter ett tag så kom Martina också och då bar det iväg mot festen!! Träffade klasskompisarna just innanför dörren och vi sjöng för Alicia och gav henne present , Sen började kvällen!!!!!!!!!! Var ganska kul att skratta och alla som var onyktra och var översociala ;) Mitt och Julias motto för kvällen var iaf att vi skulle bjuda på oss själva, dansgolvet regerade vi!, eller? heheheh
Träffade gamla klasskompisar från 9an också, dom var ganska så glada av sig ;) Kul att träffa dom<3
Festen fortsatte till 1ungefär sen så bestämde vi oss för att fara iväg, först till Stackis för att lämna av Julia och Linnea där och sen hem till Byske igen. Klockan var väl kring2 när vi kom hem, sen kunde jag inte sova :O låg och vred mig och frös och störde mig på allt!!! slutade med att jag startade TVn och såg lite OS sändningar och somnade kring 03.15.
TACK ALLA



Nu sitter jag iaf här vid datorn, sådär lagomt trött. Ska börja göra mig iordning för att fara iväg till stan och se på fotbollsträningen, struntar i att träna, har/får ändå bara ont överallt. Så jag tänkte mig en promenad medans dom andra byter om och springer, sen får jag stå där på sidan och frysa :)
Sen så ska vi hämta Risto i Kåge och vara hundvakt igen <3 sen måste jag även ta tag i att skriva läsloggen som vi har redovisning på på tisdag... opeppande men.




SES!!

festligheter på g.

Mitt lag vann cupen som vi hade idag !! GREAT :D känns som att jag börjar komma i form nu efter skadan. Men jag ska väl aldrig klara mig utan att skada mig... har fått något som känns precis som en liten lårkaka, och knän i huvudet. Så nacken hänger inte riktig med heller men jag är vid liv och det är nog det viktigaste :)


Nu är iaf håret fixat, färdig sminkat, smycken och kläder på. Nu väntar jag bara på Jenny innan det bär av till stan och lite mat med Linnea och Julia sen blir det andra festligheter!!!
TAGGA NUUUUU !!!!!:D:D

dagen som kommer.

Har alldeles nyss vaknat från min sömn. Planerna var ju att vakna och se OSinvigningen kl 03.00 men den somnade jag ifrån ganska så snabbt. Nu ska jag iaf slänga i mig lite mat och sen fara iväg på "uppvärmnings cup" här i Byske, jag kan inte säga att jag är speciellt taggad men ställer upp för laget och far ändå., hoppas på att mitt lag vinner annars har jag gjort en för dålig insats och det gillar vi inte!!





Får se om jag hinner blogga något mer idag, har en massa trevligheter på schemat så.
TJING

still going strong.

Som sagt var så gick jag in på stan efter skolan idag med Linnea och Martina med en önskan att hitta lite kläder. Lyckades faktiskt att komma hem med ett linne ( POÄNG! ) och lite smycken . Kan ju berätta att Linnea hittade ett par superhäftiga legings, skulle vilja ha dom jag också !! 
Tog bussen hem 14.20, direkt hem och säga hej till Mamma och sen iväg till Lisa för att få smakråd om kläder till i morgon, tack för hjälpen vännen<3 I slutändan blev det så att jag kom hem med Lisas linne och Åsas bolero som förmodligen ska bäras i morgon då det blir festligheter!!! 
Då jag varit färdigt hos Lisa så for jag och Jenny och såg på hockey, internmatch mellan olika avdelningar på Franke. Var ganska kallt ute och har än inte lärt mig att man måste klä sig mycketom man ska stå ute i kylan. Som tur var så var pappa speaker så vi gick in till han i värmen och såg matchen därifrån istället :]


Nu så har jag inte så mycket att göra, hade velat att mina vänner kunde ta sig hit och umgååås men det är inte så lätt när man bor så långt ifrån varandra men<3 

Slänger upp en bild på dom bästaste vännerna!!!

 



PUSS :* /e.


hur var det nu igen?

SÅ HÄR LIGGER DET TILL !!!!
inlägget som skrevs igår kväll ( SNYGGVE! ), är det alltså inte jag som skrivit.. det var någon annan som inkräktade på min blogg.  Nämner inga namn men hon heter Martina ;)
Håret blev iaf för mörkt enligt mig, gyllenbrun skulle det vara det är RÖD/SVART/BRUNT/FULT, jag gillar det då inte än., men man ska väl vänja sig.


Nu är det alltså skola, engelskan var nice med film återigen och nu väntar vi på att nästa lektion ska börja. Efter skolan så ska jag in på stan med Linnea och se om vi hittar några kläder, jag har inte lyckas med det dom tidigare dagarna den här veckan men. .. sista gången gillt?



Sen ikväll så agerar jag chaufför till Ostvik, får sig en liten slant för det (eller till bensin alltså). Sen måste jag ladda mina batterier till cupen som vi har i morgon bitti., inte taggad, men jag ställer väl upp för laget.



aja. lektion snart. ses!


SNYGGVE !

TODAY IS THE WHEN I'M GONNA BE BRUNETT PÅRIKTIGT !
(fast min hjärnkapacitet säger ju nått annat)

vill ju fara snyggast på lördag så jag kan supa & strula med några riktiga snyggingar !! =D
see you sometime ! PözzZzZzzZZ

LÄGGER IN EN SNYGG BILD PÅ MIG SJÄLV ! <3


ny färg.

Nu sitter jag här med färgen i håret och väntar på resultatet medans Martina färgar Sandras hår. Hoppas nu att det inte blir allt för mörkt eller typ grönt som Martina hoppas på...ska alltså bli lite brunare bara. Sen så tror jag att det är planerat att få i oss lite glass,.. hoppas då det :] hehhe, skoja.



Nu ska färgen tvättas ut!!!!!!
*väntar med spänning*


skola,... på en TORSDAG?!!!!

Sitter på skolan och jobbar flitigt med små avbrott av facebook och bloggande. Eller ganska stora avbrott, men alldeles strax så ska jag ta tag i svenskan.... eller näe, lektionen slutar typ nu men. Shiit vad dålig koll man har på sig själv och skolan, skärpning!!
Har iaf haft skidor på gympan idag, och jag klarade mig utan att ramla faktiskt, Martina också!! men alla klarade sig inte lika bra... hhehehe. Strax så är det brandövning också, ska alltså låtsas att det brinner på skolan, så lättlurad är jag faktiskt inte ;)  Efter den här lektionen så har vi samhälls sen slutar vi, då blire stan i 1timma typ sen följer jag min vän Martina hem till lilla Skråmträsk för att färga lite hår och hitta på nya kattskämt x) HAHHAHAHAHAH !!



aja, skola nu, hehehe.


nya skor?.


NÅGON får gärna köpa dom här skorna till mig !!!
Perfekta,  jättegulliga sommarskor :)       (alla tycker kanske inte det men)
är kanske lite tidigt att fundera på sommargrejer nu men.

200kr. MONKI.

sliten krigare skriver...

På skolan idag så har vi fått ett papper på kurserna vi läst och fått betyg på alla dom också, dom var faktiskt bättre än jag trodde. Börjar bara vara ganska less på att vara VGbarn, lite variation tack. Sen fick vi papper om individuella valet till trean, ska välja 100p/termin + matteB och det finns bara 2saker jag vill läsa, bläääää! Inte lätt det här med val i livet. 
Efter skolan så traskade jag in på stan med Jenny &Julia för att hitta kläder, hittade mycket men storlek36....nej, passar inte. Julia fick iaf med sig hem finfina smycken och skor :) jag får stanna någon annan dag efter skolan och se om jag hittar någon fin partytopp ;)

 

 

Nu planerar jag att packa träningskläderna och sen ta min bok, som är på engelska, och gå upp på mitt rum, lägga mig på sängen och läsa lite. Eller bara starta en film och vila lite, säkert hinna somna också. Sen ladda om till träningen ikväll...

 



ses.


there ain’t no reason things are this way.

Nyss hemkommen från dagens skola , skönt! Efter skolan ( som inte var allt för jobbig ) så gick jag in på stan med Martina för att köpa lite tjafs = hårfärg och träningsväska :) så snart blir jag mer brunett!!! Skulle bara vilja hitta lite mer festliga partykläder nu också.... finns inga i min storlek typ. Man får väl se till att ha kul iaf :)<3


Ikväll så skippar jag nog vattengympan och kör alltså lite knärehab istället. tänker att det är nog lika bra + att det är gratis och nästan lite roligare. Sen ska jag kanske se slutet på filmen som jag började med för ett tag sen, somnade ifrån den sist så.

 



Intresse anteckning!!!
SES

träning, träning, träning.

Ni behöver inte läsa!!

 

Inga komentarer på kvällens fysträning (medelnivå), skäms bara över mig själv hela tiden. Sen så oroar mig redan för nästa veckas (tung konditions nivå)!!! Ska strunta i nästan all träning den här veckan, det får bli rehabträning, och lite MVträning istället för all fotboll. Får se om jag klämmer in någon löprunda också.

Måste bara få träna för mig själv ett tag och ladda upp på mitt egna sätt till cupen som kommer. Börjar jag nu så kommer jag förmodligen vara fit for fight i Lycksele :)



MIN TRÄNINGSVECKA:

Måndag; Promenad | Fys (medel)
Tisdag; knärehab.
Onsdag; ~30min MV | knärehab
Torsdag; vila. (prom)
Fredag; vila. (prom)
Lördag; match? alt. jogg + knärehab.
Söndag; vila (skippar nog konstgräs träningen)

 


Tänk vad träningen ska styra ens liv,. väntar nästan bara på att bli totalt knäckt av all träning.

 

Godnatt


svart på vitt.

Lixom,.. måndag och ledig!!! heheheh.
Har inte gjort så mycket av den här dagen än så länge, njuter bara av musiken som spelas.
Har tänkt dra mig ut på en långpromenad med hunden, får se hur mycket vi orkar. Sen så blire fysträning för fulla muggar!! känner mig faktiskt lite taggad, för stunden iaf... det kommer säkert ändra sig innan kvällen kommer.
Nu måste jag ut !!!


SES.


SOMMAR !!!!

SOMMAR!!!!
ge mig lite sommar med sol, bad och vackert väder.
Glada miner och skapa minnen för livet med kompisarna.
Kanske en resa till stockholm för att njuta till max.
Glöm inte PDOL och LARS WINNERBÄCK.
Stadsfesten är också ett stort + i kanten.
sena kvällar vid stranden och solnedgångar vid havet.
Gärna lite jobb så att man får sig lite pengar.
Ge mig det där lilla extra som jag saknar, mer kärlek.




sommaren 2010





barabapapaaa- i´m loving it

LARS WINNERBÄCK ÄR MIN KUNG !!!!

 

 

 

 


 

 

 


jag fattar alltihop.

Nu så har våran lilla extrahund kommit till oss, kvällen ägnas alltså till hundmys och tvn :) Kanske en liten chokaldbit också?


Imorgon så är vi alltså lediga från skolan, vet inte varför men jag gillar det iaf. Det blir kanske så att man tar sig en tur in till staden ändå och kanske hittar lite clothes och kanske något annat trevligt som kan följa med mig hem. Får se hur den dagen blir.


Orkar inte skrivaaaaa x(
Byebye.


tankar.tankar.tankar.


lördagsöndag.

RÅÅÅ NAJS MED VINST I GÅR :D -VI VILL HA JYRI KVAR-

 

Efter hockeyn som för övrigt var superbra så följde Martina oss hem för att senare få hämtning av sina föräldrar som var i Piteå. Det vi gjorde när vi kom hem var att se slutet på melodifestivalen med b&j glass i knät.!! Sen började vi se Beck - mannen utan ansikte med glass i knät, som senare övergick i tårta ;) När vi blev för trötta för att sitta i soffan så gick vi in i köket, spelade lite finns i sjön och åt kuddmackor medSture på ( internskämt) HAHHAHAA!!! kring 2tiden så fick Martina hämtning hos oss, och då gick vi på dirren för att sova :)

 

Nu så ska jag alldeles strax fara till stan för att hälsa på m på lassarettet ett tag och se hur han mår, sen får Jag och J skjuts till träningen och ska träna lagomt mycket, känner ingen pepp på träning just nu. Sen ikväll har jag inga planer på vad som kommer hända... någon film kanske?.


Aja, Have a nice day!!!


tjabbadoooo

Härlig morgon i morse när man vaknade upp och solen sken in genom fönstret. Humöret blev på topp direkt! synd bara att förkylningen fortfarande är kvar. Tog mig ut på en kortkort promenad ner till älven för att ta lite kort. Sen så kom farmor&farfar till oss, födelsedagsfirande (i eferskott) stog på listan. Jag och Jenny for även och hämtade mormor så att hon också fick komma och äta lunch med oss :) Så nu har vi just svalt maten och ska strax få i oss lite tårta också. 

 

Då främmandet har farit så är det dags att göra sig iordning för att fara iväg till stan på hockeeey!!!  AIK SKA KROSSA HV71 IKVÄLL om ni nu inte redan visste det :]
Efter hockeyn så följer världens bästa Martina oss hem och ställer till med lite tokigheter här hemma hos oss ;)

 

 

SES


fredagsmys?!!!!!

Stannade ett tag på stan efter skolan med Jenny och Martina. Först tog vi en promenad till posten vid Edda för att jag och Jenny skulle hämta våra körkort !! Tro det eller ej men det blev en hel del skratt under den lilla promenaden ;) Sen gick vi in på stan igen för att fördriva lite tid där. Gick mellan sko-och klädaffärer,. hittade mig ett par skor tillslut.  




Nu ska jag alldeles strax köra ut bilen ut ur garaget och fara och hämta bror på busstationen, sen hämta lite varor på konsum också !! Efter det så ska jag fixa till mig lite och sen bär det iväg till Stengården med familjen för att äta en "fira-att-jenny-och-elin-har-tagit-körkortet-middag" , sen ska vi nog bara stanna av här hemma framför melodifestivalen eller nåt :)


Helgplaner.


Fredag; ute middag | film?
Lördag; besök av f&f | hockey | Martina (?) &Melodifestivalen
Söndag; Träning | återhämtning ;)





Ha en toppen helg allihopa - det ska iaf jag ha ;)

fredag > HELG

Imorse så hade jag en liten sovmogron... övervägde att pallra mig till skolan trots det skick jag är i. Jag SKA hålla humöret uppe nu på skolan så får jag bli hur trött jag vill när jag kommer hem :) Ska ut och köra lite bil sen idag också , sen ska familjen ut och äta på middag på Stengården för att jag och Jenny har tagit körkortet !!!


Nu har iaf engelskan slutat och det väntas "Livsviktiga relationer" på omv lektionen och sen lite samhälls. Sen hem och vila upp sig :)


PEACE!


godnatt världen.

Nu är det dags att avrunda den här dagen,. startar en film och stänger ögonen.
Skola i morgon.... weeei.


GODNATT ALLA.

away from the sun.

HALLOJ
Jag har dragit på mig någon jätte otäck och inte alls välkommen fökylning under natten.. Martina har smittat mig utan att hon vet om det !! Nämen jag är jätte snuvig och har ont ihalsen och ögonen kliar x( ....men det här är ju ingen sorgeblogg så nu tar vi till lite glada miner och skriver något roligt....

 

.......nåt kul.... hmm......


........hmmm........




.....Känns skönt att bara kunna kurera sig lite ikväll med lite hockey på TV och vem vet, vi kanske måste fara ut med bilen en sväng.... vi kan nog glömt handla en gurka till middagen till i morgon, jag är frivillig att fara och handla - kan till och med betala gurkan ;) skulle inte tro att det här händer men. Får väl gå och sova bara så att det blir helg snabbare... Ska iaf hämta Nils på busstationen i morgon så då blir det lite körning iaf :)



Alltså förmodligen bara hemmakväll i kväll.. spännande ( och trist )!!!


only you.

Allmänt seg skoldag idag,. hade bara lite vanliga lektioner men jag var bara allmänt trött så. Efter skolan så följde jag och Jenny Linnea till körskolan och satt där med henne ett tag medans hon gjorde en fas. Sen gick vi till bussen och bara för att det är -40°c och vi är tidiga till bussen så ska den självklart vara jätteseeeg!!! Jag sovde iaf på bussen hela vägen hem från stan,.. minns inget av den bussresan kan jag säga. Sen kom jag hem och somnade direkt i soffan också - bara lite trött. Nu ska jag ta och ladda lite till kvällens träning, får se hur det går att träna idag då, förra träningen har jag inget att säga om, det gick bara allmänt dåligt från början till slutet.
Tar nya tag !! :)



HEJS


omv.

Nu ska vi se "I EN ANNAN DEL AV KÖPING" på våran lektion :D
Pappa är avundsjuk- I know it ;)

internet är skit!!! /LINNEA

Var jätte jobbigt att vakna i morse. Var så varmt och skönt under täcket, och man oroade sig bara för att gå ut. Men vi (jag, Jenny, Martina) pallrade oss tillslut till bussen med förfrusna öron och så...


Nu sitter jag på skolan och engelskan har just slutat :) jobbig rast till halv11 nu sen har vi omv. lunch och naturkunskap sen slutar vi !!!!!! Och efter skolan så ska jag följa Linnea till körskolan ett tag , sen hem med någon lämplig buss... väntar kanske till kvart över 4an med henne sen kan jag åka buss med Lisa så får man sig en pratstund :)
- om du skulle läsa det här Lisa och du inte ska med kvart över 4an så kan du ringa mig :]



PUSS<3


TRALLALAAAAAA

NU HAR JAG TAGIT KÖRKORTET !!!!! :D:D
LIVET LEKER !!!!!


... passa er i trafiken nu ...

MÅNDAG.

Kände mig lagomt taggad till allt idag. Var jätte trött i morse och hoppades att skolan skulle bli bra. Vi fick iaf frukost på näringsläran och sen var det redovisning på omv. och sen slutade vi... nästan så iaf. Efter skolan så gick jag och Jenny och hälsade på morfar på sjukhuset, kändes konstigt och var lite jobbigt men han blev glad iaf. Efter det besöket så gick jag på ortoped avdelningen för att söka lite jobb. Chefen sa att hon hade tänkt ringa mig tidigare några gånger men det blev aldrig av , sen sa hon att till sommaren kommer hon garanterat höra av sig :D och även ringa lite nu &då då hon behöver folk, först lite inskolning !!! halva JAG ÄR GLAD!
Var även in i Byske och sökte jobb på boendet men var tvungnen att gå via någon tant i stan för att få timvik. där.


Har jobbat med lite körkortsteori ikväll, och ska snart fara på fysträning. Jag ska kanske ta och springa lite ute till uppvärmning... med rätt kläder och så så ska det nog gå ganska bra :)

 

aja.. får se vart morgondagen leder... HÖRS


RSS 2.0