jag är jag - vem är du?

Nu vill jag att ALLA svarar på detta inlägg!!
Jag har alltså fått fler och fler besökare, är uppe i 17 st besökare och jag kan inte komma på vilka ni kan vara.
Jag skulle bara vilja veta vilka som läser om mitt liv.
Tänk nu inte "äsch, hon vet redan att jag läser den!" eller nåt liknande.
ALLA slänger in en kommentar här för att göra mig glad :]





Ni får gärna säga varför ni läser den också, det blir bara ett + i kanten.
PUSS :*

vi är ifrån samma del av stan.

Nyss hemkommen från träningen. Varje litet misstag gör att allt svämmar över. Himla arg inombords på mig själv på träningen, sparkade av ilska/besvikelse in i en ribbstol - aj aj i foten. (skyll dig själv).

jaja, är klar med alla läxor/inlämningar nu. DET känns härligt iaf.
Ska försöka ladda upp batterierna igen till morgondagen-lite kort om tid men. Annars får det blir till på fredag då det bär av till Bureå för att åka madrass och grilla med mina vänner <3
PUSS:*

 

 


redan trött?, det är ju träning nu!

Vilket tempo det har varit sen jag kom hem från skolan!!!
Kom alltså hem - strömavbrott i Byske, städade rummet, skrev färdigt engelska uppsatsen och har gjort svenska uppgifterna, dammsugat övervåningen osvosv. & nu bär det av på träning. 

 

HÖRRNI!!
kolla in på juliaooos blogg och se vidoeklippet på när Martina gjorde "sälen" i cat walken på skolan ( hon förlorade en vadslagning mot mig och Julia)  ;) hehhehehuheu.



TJING PÅ ER!!


DET ÄR INTE SAAAANT?!?!?!?!, jo!

DET HÄR ÄR HELT SJUUUUUKT !!!!!!!!!! NI FATTAR INTE MIN GLÄDJE JUST NU!!!
- kunde inte riktigt kontrollera mina känslor där i ladan då det spelades dom sista 3 minutrarna, det blev lite tårar av GLÄÄÄÄÄDJEEEE!!! :D :D:D:D

Jag tvivlade iofs aldrig på deras insats, innerst inne visste jag hela tiden att vi skulle fixa det!!! :]


”Den kommer att hänga ner över läppen innan det här är slut”
Martin Lundberg om slutspelsmustaschen.

 

^ klockrent ;)

Keep going strong AIK!!!!

-krossa HIV i semin nu ;)hehe

 

Tack för sällskapet tjejer, ni gör min dag.
Love.


what if?

Sitter på skolan nu och bara längtar hem. Vi har iofs slutat, måste bara vänta på bussen. Sitter med Jenny och Julia och planerar lite hur vi ska göra imorgon efter skolan, vi var och köpte biljetter till hockeyn på lunchen så vi ska diiit!!! Får se hur vi planerar, antingen far vi hem eller så stannar vi och umgås på stan - vi får se :)


blablabla, ointressant1!!!!!!
Dags att gå mot bussen, TJING!!!

toDAY, sunDAY.

Jag säger bara att jag är glad att jag for på tränignen tidigare idag., ville egentligen inte men. Nämen det var faktiskt jätte roligt med lite löpträning (trots vädret), blev intervaller i backe. Jobbigt?-ja. Men det kändes verkligen bra att kunna orka hela träningen (30min) att springa, benhinnorna är jag inte överens med men. Nu måste jag bara fortsätta löpa någon gång då och då om jag ska klara löptestet som jag har snart och sen orka spela och döma i sommar. Vem vet, man kanske får en vältränad kropp om man lägger in lite mage-rygg och rump övningar ;) *fortsätt dröm elin*



Strax så är det planer att ta fram lite fruktsallad och GLASS!! det är goá grejer det!!! -tjockis.
Hockey på tisdag då. ATTANS!!!

show me love.

Igår så blev det som jag skrev, jag fick spela kort med familjen OCH VANN!!! inte dåligt alltså. Vi spelade alltså kortspel i mörkret med tända ljus och åt glass och fruktsallad - myspys.

Nu så har jag just kommit hem från att ha sorterat Newbodybeställningarna som kommit, tror att det stog 600 paket som vi alltså paketerade om i påsar. Det saknades och blev över. Så inte kul...Ska strax iväg på löpträning med laget, blir kanske lite snörugby i slutet också, beror på hur duktiga vi är :)


Efter träningen så skyndar jag mig hem för att duscha och se AIK gå vidare till semifinal !!:D hooppas jag :]


Tjing påer alla vänner!! :*



En "ta-det-lugnt-dag" idag .

Slappardag idag...har bara varit ut med bilen en sväng för att handla åt mormor,. fick 28kronor som tack för "besväret" . Sen hem åt lite lunch och efter det har jag bara legat och jäst i soffan - som vanligt.
Ikväll så blir det gómat med familjen, lite TVtittande och kanske att jag ska spöa dom i kortspel också!?, får se om det går att övertala dom till det. Om jag aldrig nämner att dom kommer förlora så ska det nog gå bra!!
*ATTANS, dom läser min blogg*    - hihihi.
hahha, gammal bild. (A)

Om ganska precis 24 timmar så har jag just kommit hem från löpträning (jobbigt och tråkigt) tagit mig en snabbdusch och satt mig framför TVn för att heja fram AIK till Semifinalen!!!! DEt gillar vi va?!!?!?!??!

-Ha en bra kväll vänner!!!

skola, men strax helg!!!

Jag fortsätter att blogga från skolan, har knappt tid med det då jag är hemma så :) och OM jag har tid så saknar jag ork. Här på skolan bloggar jag bara för att allt annat är tråkigt.


Har just slutat engelska lektionen och jag är faktiskt nöjd över min insats under den här lektionen. Har lagt upp hur hela uppsatsen ska vara, har skrivit lite småsaker och ska bara skriva det lite mer utförligt sen - FINISH!!, okej nu lät det som att jag är klar vilken sekund som helst, inte riktigt men. Den ska ju vara inlämnad på onsdag så det är bara att jobba vidare.


Ikväll så är det alltså hockey och den ska seees!!! men vart?...
Arenan, hemma, Stengården eller Olearys... med vänner, familj, ensam? - beror på vad jag orkar, hemma med familjen lät minst jobbigt men.. vi får se.
Det kommer nog bli en bra kväll hur jag än gör.



skola.

Är på skolan nu och har svenska lektion. Vi har 3saker som ska vara inlämnat under den här lektionen, jag har gjort alla saker. Så nu blev det lite FB och bloggande och sånt - ganska härligt.
Efter den här lektionen så har vi samhällslektion, hoppas att vi får igen proven!!
Slutar skolan halv 3 och då ska jag gå på stan ett tag och sen träffa mamma och pappa, sen ska vi på Solbacken och kolla om lite grejs där. Har tyvärr väldigt lite pengar just nu (iaf på rätt konto), men hörde om li



Ser framför mig hur intressesmurfarna hoppar !!!



skola? en ONSDAG! tydligen.

Första lektionen avklarad, och jag sprängs snart!! vill bara hem och återhämta mig från all skit istället, har knappt ork till att le. heheh. Ipren tack!!
Nämen engelska lektionen är alltså klar, vi fick veta att vi ska skriva en uppsats omett ämne där man har en egen åsik, överväga för-och nackdelar osv. Jag bestämde mig för att skriva om organdonation!!!! (för organdonation alltså), har ganska många i släkten som har fått nya organ så det är intressant att veta lite mer om det och att ta en egen ställning till det.


Nu vankas det iaf PA lektion. Jag ska bara vänta på Jenny och Martina sen så ska det skickas mail till Svenska fotbolls-och ishockeyförbundet för att få reda på lite fakta från dom, sen ska jag skriva veckans loggbok hade jag tänkt, har bestämt mig för skriva en den här veckan så.


Stannar kanske på skolan efter vi har slutat för att göra lite läxor, är med koncentrerad här på skolan än hemma. Får helst enkelt bli en senare buss då. Men kom ihåg!!., kanske, bara kanske!



värdelösa uppgifter.

Skolan idag - inga kommentarer!
Eller jooo, jag ber om ursäkt över mitt dåliga/inte så positiva humör som jag hade idag. Många faktorer spelar väl in på den biten. Skolarbete - blir aldrig av med det. Träningar/prestation - .... . Magen- ska sluta klaga på den men jag orkar verkligen inte längre. sjuk imorgon?jatack.


Nu sitter jag iaf här och snackar med lite förstående vänner på FB samtidigt som jag skriver ihop en reflektion om att vara personlig assistans. Det här har vi fått som uppgift;


Skriftlig inlämning: Reflektion!
· Att jobba som personlig assistans – fördelar, nackdelar 
· Dataskrivet!



Hur lätt är det skriva om för-nackdelar om att vara personlig assistans om man aldrig testat det, jag menar man kan ju inte bara gissa hur det är heller. Jag tycker att som lärare borde man kunna formulera sig lite bättre än sådär!!! ARG NUUUU!!!!!!!!!


Tänkte jobba ihop någon värdelös text om det där ändå, IG är väl ett betyg det också???!?!?!
Sen så går jag och sover ... helst så tidigt som möjligt. Spelar kanske lite gitarr och ligger på spikmattan ett tag för att varva ner ordentligt före.


Ses imorgon FRIEEENDS!!!



lagomt trist kväll.

Dagen slutade med en asjobbig träning, en äcklig mage som bara kan amputeras/försvinna/dö ... you name it, och förlust i hockeyn.


Hemsk fysträning ikväll med mycket konditions träning, hemsk kontroll över mig själv, och allt gick bara dåligt!!! Det funkade väl men jag menar, man orkar ju inte för det. Hade update på matchen hela tiden under träningen, sen skyndade jag mig hem för att hinna se andra förlängnings perioden. Det gick ju som det gick...
Aja, skit i allt just nu.
- kvällsfika och GODNATT!!!

SHINEDOWN

Sitter här och lyssnar på Shinedown med Martina , bra musik kan jag säga!!!

Skolan idag har varit ganska utspårad har jag haft en känsla av. Orkar inte rabbla upp allt som hänt, men en vanlig dag typ ;) Efter skolan så följde Martina, JuliaJ och JuliaH oss med bussen till Byske. Det är juh hockey ikväll och vem vill inte se det med sina kompisaR?, vi ska dra oss till Stengården strax för att se kvartsfinal nr3 med varandra iaf, vi har lite hockeygodis också:] Hinner tyvärr inte se hela matchen utan vi lämnar våra vänner på Stenis och far på fotbollsträning där i slutet, sen får vi se vart den här dagen slutar.  


Sovmorgon imorgon, BRAAAA!!!!!!
SEYAAA.

tiden går, men du består.

1 månad av sorg och saknad.
Du finns fortfarande hos oss, i våra minnen.
Hoppas du har det bra.
Jag tänker på dig <3



sunday bloody sunday.

Sådär ja, just hemkommen från dagens träning i bollhallen. Var inget speciellt om man frågar mig men. Hade iaf lite MV träning och vi tränade fall framåt på hårda markskott. Inte riktigt min grej kan jag säga men övning ger färdighet! Sitter med ett svullet knä här men det är inte så intressant.


Ikväll så har jag planerat att laga lite kläder, helt plötsligt har jag börjat riva sönder kläderna ;O Inte bra!!! Ska sy in lite jeans också så dom får bättre passform.



blablabla, Måndag i morgon då?.. men inte vilken måndag som helst utan HOCKEYMÅNDAG!!!!! heheh kulva?
Nämen alltid lika trevligt med hockey +att JuliaJ,JuliaH och Martina kommer till Byske också så man får ett super gott sällskap också!!! Kommer nog bli ganska nice trots allt :) Men sen är det tisdag, och inte en alls så speciell tisdag heller, back to normal days.


Ska strax hoppa in i duschen och bli lite fräschare ;) om det nu går.
SEEES!!! :*

tonight´s gonna be a good night.

Jag har varit riktigt dålig nu på att uppdatera här. Eller på ett sätt har jag varit bra - jag har skrivit inläggen men sen försvann bara allt. Då har man helt enkelt ingen ork att skriva dom igen.Orkar inte heller skriva igen dom dagar jag missat att skriva- om det nu skulle vara jätte intressant att veta så får ni väl ringa och fråga :) hehehehe




Idag så har det inte varit så speciellt hitills,
har bara fixat lite med tvätten på mitt rum så nu kommer jag mig fram till sängen iaf. Sen så har jag skickat in ansökat om sommarvikare via kommunen, bara att vänta på samtal nu då? Jag har även skickat in lite skolarbeten och rensat min mail (att jag orkar?!!).
Ska strax gå och duscha och sen bär det av till stan för att se HOCKEEEEYYYY med mina FRIEEENDSSS!!!!! Vilken toppenkväll detta kommer bli !!!!!! - det är bara en förlust som skulle kunna förstöra....

 

SEEYA!!! och tagga kvällen vänner!!!!


jahaa, ny dag i morgon då.

Just nu går inget som jag vill här i livet. Tänk bara om man fick bestämma själv hur varje dag skulle se ut från början till slut och ingen skulle kunna ändra på det. Jag menar, då skulle livet vara näst intill perfekt - utom att det möjligtvis skulle bli lite trist. Jag skulle vilja att man kunde bestämma andras viljor, att kunne se vad andra tyckte om en och att man kunde veta hur allt kommer att se ut i framtiden. Fasen vad jag vill mycket...
Nämen såhär: Jag älskar iaf mina kompisar, min familj och övrig släkt. Det är nog viktigast!

 

Nu ska jag iaf gå och sova och sluta fundera på allt så mycket. 
Eller så blir det tvärtom.
Att man tänker mer.
aja, jag går och sover iaf.
Så får vi se imorgon i vilket skick jag är.

Godnatt.


onsdaaag.

Jag tänkte berätta lite om dagen nu, men istället för att skriva ett långt och jobbigt inlägg så länkar jag till juliaooos blogg-hon har redan skrivit om skolan så ;) 


Har suttit och pluggat ett tag nu (tur att man fattar nåt... NOT) men jag orkar inte trycka in mer "vett" i skallen så jag tar mig ut på en promenad med JuliaH istället!!! Sen ska vi fara och se på hockey när hennes kusin spelar. Blir nog bara att se första perioden, sen hem och plugga en liten timma till, sen TRÄNING!!! 



TJAOOO.

 

 


skola...

Nu så är engelskalektionen avklarad, fick tillbaka proven som vi gjorde före lovet - 44,5p G alltså. Är väl lite nöjd iaf :) Nu så har vi antingen PA eller lunch, det beror på hur arbetssamma vi är. Ska nog göra klart svenskan nu i väntan på att Jenny och Martina ska komma tillbaka från gympan.


SEEES SEEEEN !!!!


tisdag, skola.

Sitter på skolan nu och väntar på att omvårdnads lektionen ska börja. Här i klassrummet så spelas det musik från alla håll och kanter och alla pratar lite lagomt högljutt, ajajaj i huvudet.
Efter skolan så ska Jag och Julia in på stan och köpa hockeybiljetter till lördagsmatchen!!!! Fasen vilken stämning det kommer vara, jag LÄNGTAR! Vill köpa mig nya kläder också men jag sparar dom pengarna tills någon annan gång :)

Sen i kväll så lutar det åt vattengympa med Freeeeidaaa, ska bli ganska härligt trots allt<3



Nu börjar lektionen strax så... - tjiiing !!!!

monday morning sun.

Back on track igen... back i skolan iaf, heheh (A)
Kändes himla bra att träffa alla vänner igen iaf, dom hade inte förändrats speciellt mycket - tur är väl det! Nämen jag blev som ovanligt glad att se dom!! Vi har börjat planera lite vad som ska hända, om nu alla har råd?, annars får jag fara själv! Nämen planerna är iaf -hockey, UmeåOpen, Sundsvall, bio (?). Måste hända snarasT.

Efter skolan idag så gick jag in på stan ett tag med några brudar och kollade runt lite, köpte mig några färgglada mappar som jag behöver för att hålla ordning på alla papper jag har .



Ikväll så tänker jag skippa träningen, magen börjar säga emot nu igen +att det är läxor, prov, prov &läxor som ska göras. Fick 3läxor/prov/inlämningar idag som alla ska vara inne innan veckan är slut. (samhälls, näringslära, svenska), kommer säkert fler läxor också. Så jag tänkte börja någon stans i högen nu ikväll.
Måste skriva CV också så jag kanske får mig något jobb.




m. skola | plugga svenska.
ti. skola | vattengympa eller prom?
on. skola | plugga samhälls. | träning
to. skola | skriva närlingslära.
fr. skola (prov) | bio någon?:] 
lö. hockey!!
sö. träning .


godkänd som domare.

GODKÄND PÅ REGELPROVET !!
- feels great.
(11/13)


Dags att börja döma fotboll igen då. 



hehe, blev lite många inlägg nu på morgonen men har man inget att göra så får det bli ett tidsfördriv.

today is gonna be the day...

Nu är gårdagens morgondag här. Vaknade alldeles för tidigt första gången för att solen lyste igenom rullgardinen och in i mitt rum. Somnade om tillslut och vaknade på riktigt klockan 10. Då gick jag ner direkt, tog plats framför pappas dator för att maila in regelprovet som jag fick omprov på. Hoppas bara nu att jag får godkänt på det annars vet jag inte vad jag gör....
På en timma så bär det av till stan för 2timmars fotbollsträning, ingen löpning eller nåt konstigt före -bara fotboll!!!
Får se om knät sköter sig lika bra idag som det gjorde förra veckan ;) heheh.



Någon gång under dagen så kommer K&J med Risto och vi ska vara hundvakt hela den här veckan också. Sist när dom hämtade Risto så frågade dom om dom kunde få låna han ett tag:] känns som att jag har en alldeles egen hund nu. Jag älskar han :]



Nu så ska jag skriva klart mitt CV och skicka in det imorgon !!!! VILL JOBBAAAAAA. behöver pengarna .



en kväll, fylld med skratt.

Anna vann alltså melodifestivalen.... fortfarande lite besviken på att SALEM inte fick vinna, men det spelar nog inte så stor roll vem som vinner -vi kommer ändå vara i botten när det gäller Eurovision song contest. Gårkvällen spenderades först med gitarren-kan nästan spela en hel låt nu, måste bara bli snabbare på att byta mellan ackorden (A) Sen så kom grannarna över på besök och vi såg melodifestivalen och lite kälkhockey. Sen så är Emelies IQ bevisad (inte mycket bättre än min men)...


Min gitarrlåt :]



Jag- Vet du vad man inte vill höra narkosläkaren säga när man vaknar upp från narkosen? 
Emelie - näe???!...
Jag- oj, vad är det för lapp han har på tån? :O
HAHHAHAHAHAHHAhahhahahahahhahahHAHAHA. *alla skrattar*


*liten stund senare..*
E- Alltså menar du en papperslapp eller en lapp, typ same?
HAHAHAHHAHAHAH, galet så mycket vi skrattade !!! xD


Emelies egna kommentar;
"och när jag förstod varför de andra nu skrattade ännu mer insåg jag hur dum jag var, 
när jag sen föreställde mig att en same satt på någons tå så blev det bara ännu värre.
jag skrattade så tårarna rann och min mage krampade verkligen. ett gott skratt - oja".
HEHAHAHHAH.



Då grannarna farit hem
så fortsatte jag att se lite kälkhockey, Sverige-Norge. Tyvärr förlorade vi i straffar men det var underhållande att se hur skickliga dom är...





say what you need to say.

Just jag har inte så mycket att säga just nu egentligen, eller har jag det?... jag har nog det trots allt.
Har den där känslan just nu att jag inte vet vad jag vill, inte vet vad jag ska göra och vet inte vart jag ska ta vägen. Ibland känner jag bara att jag inte räcker till, att jag inte duger och att jag inte orkar vara mig själv.
Allt känns bak och fram, in och ut och upp och ner. Det känns som att något har gått snett, men jag vet inte vad.


Allt känns bara oändligt just nu. Skulle vilja ut och resa, fara bort härifrån ett tag och bara fara iväg och slappna av. Helst till nåt ställe där ingen känner en, man kan göra vad som helst, se ut hur som helst -utan att någon minns en.






1 år sen nu då.

Tänkte bara berätta att idag är det exakt ett år sen jag opererade mitt knä. Dom plockade alltså ut en sena från baksida lår och sydde ihop den till ett nytt korsband. Kanske inte så intressant för er men... Bara den här känslan att det har gått ett år - och knät har fortfarande inte svikit mig. Jag har redan hunnit spela fem fotbollsmatcher inomhus, på samma underlag som jag slet av korsbandet på. Isommar så väntas min comeback på fotbollsplanen, hoppas att det kommer gå bra.


Jag avslutar med lite bilder från operationen .

PUSS

 

hehe, den bjuder jag på!!!

Sen blev det relaxing och många samtal;) 


Dagen efter så blev det sjukgymnasts besök och jag tog mina första steg utan kryckorna efter operationen, synd bara att vi inte fick bilder på just det men, det såg nog inte så speciellt ut.


När vi väl kom hem så fick jag besök av mina vänner som kom till oss och vi hade allmänt mys<3 
Tack till alla som har hjälpt mig, stöttat mig och trott på mig. Utan er skulle jag aldrig stå här idag !


lyckans kusin.

Gaaah!!!! det här är helt galet!!!
Jag åkte bil med min kusin från stan och vi lyssnade på mixmegapol. Hon berättade att hennes sambo hade nominerat henne till en resa med Mixmegapol och en massa andra till Kanarieöarna. Vi kom som överens om att det är bara att hoppas...


Sen for vi hem till oss, bnörjade öva lite sånger till begravningen imorgon, vette tusan hur jag ska klara av att sjunga, texterna påminner mig bara om morfar på ett eller annat sätt. En bit in i övningen så får Johanna ett telefonsamtal, då hon har lagt på så ler hon och säger att hon ska till KANARIEÖARNAA!!!
Men vi är ju kvar här i norrland, då är det svårt att vara avundsjuk ;)  Hahhaa, hon är allt en lyckokusin <3





Var alltså istan för att fixa ryggen,
hon jag var hos körde med en teknik som heter akupressur - alltså att hon hittar väldigt små punkter som hon trycker på så att musklerna sen slappnar av. Det var bland det härligaste jag har varit med om. Iofs så är jag väldigt mörbultat just nu, alldeles öm i ryggen, men det är nog normalt.


Ikväll så blir det att se lite hockey och sen blire tidig natt, måste ju spara lite krafter till i morgon <3



vi är ifrån samma del av stan.

Slalomåkningen igår gick väl lagomt bra, jag ramlade faktiskt bara en gång och det var då jag åkte i skogen - Emelie lurade mig dit :] Däremot blev det något kaiko i min rygg. En himla massa kotor i fel läge, en nerv i axeln ligger nog i kläm så jag tappar bort känseln i tre fingrar ibland, andningen funkar inte heller helt eftersom allt är knäppt.... you know. Så nu har mamma ringt till någon i stan så jag har fått en tid för att fixa ryggen, känns behövligt.


Så idag blir det nog bara chill här hemma och sen en sväng in till stan, blir kanske bilen(a). Sen ska jag gå och sova tidigt, måste orka morgondagen - begravning. Får gråten i halsen bara jag tänker på det, är alldeles för jobbigt.



saknar dig morfar.



slalomdags.

Nu är vi påväg mot Kåbdalis! Känner hur härligt det hade varit att stanna hemma och gå en långpromenad med lite musik istället. Men jag har nog inget val, det är bara att följa. 
Det blir säkert bättre då man kommer fram. 


Antingen skriver jag en stund ikväll eller så får ni uppdatering i morgon.
KRAM.

tisdag.

Halloj alla glada ute i världen!!!  (iaf släkt och vänner som läser det här)
Idag så vaknade jag 10.00 pigg och glá, åt lite frukost, gick en kort promenad med Risto och sen in igen. Såg lite TV och sen for jag och Jenny till mormor för att göra palt. Mormor har lovat mig att jag ska få ärva hennes paltslev, som hon ärvt av någon gammal tant :] heheh.
Sen så har jag suttit och gjort regelprovet, känns riktigt dåligt faktiskt!!! Hoppas över hela min kropp att jag klarar det, annars ger jag upp!!!



Imorgon så bär det av till Kåbdalis med familjen för att åka lite slalom. Grannarna följer med också.
Känner mig inte alls så taggad till det, får väl gräva ner mig i en snödriva och sova lite om det blir allt för trist ;)
Kommer nog inte hända men <3


Nu ska jag gå och sova så jag orkar morgondagen och resten av lovet.
SEEEYA!



tröttheten smyger sig på.

Sitter och ser hockey med familjen och grannarna. Tyvärr så tog mina krafter slut i går kväll, det var värt det men jag orkar knappt vara social(a).Känslan att återhämta sig på loven tror jag aldrig kommer komma till mig den här gången. klockan är alltså 8 och jag har redan sovit en timma och gör vad som helst för att gå och sova nu. Men jag kanske ser till att vara social ett tag till, gör mig kanske lite te. hehhehe.



Eller så inte...ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jag vet inte ens vad jag själv vill ?!!??!? Går kanske upp på mitt rum och startar en film istället. Eller börjar läsa en bok. Eller skriver ner lite strunt. Eller ritar lite. Eller sover?

söndagsmyyyys.

GÅRDAGEN BLEV SUPERBRA !!!
Började alltså med att fara på träning, knät kändes riktigt bra men då ska jag ju förstöra mig själv på nåt annat sätt- sträckte mig i rumpan ... Sowhat.


Efter träningen så for jag och Jenny in på stan för att köpa lite Kinamat som vi skulle tjocka i oss med Julia och Linnea. Så vi for vidare till Julia i Stackis och började käka. Efter det så vet jag inte vad som flög i oss men helt spontant så kom vi på att vi skulle fara och bowla!!! Så vi ringde och bokade en bana;
"Hej det är Elin, vi är fyra tjejer som skulle vilja boka en bana för att bowla...."
Vem bryr sig om vi är tjejer eller inte? x)

HAhah, Julia var då väldigt road över min miss ;)


Vi gjorde oss iordning och tog sen bilen in till stan för att roa oss. Om ni vill veta så vann jag (a), hihi. Vi hade iaf himla roligt!!!! btw. så sprak mina chinos med äckligt dålig kvalité.
När vi kom hem från bowlingen så startade vi en film, Iskariot, och tjockade i oss en himla massa godis, chips och dip. När den filmen var slut så startade vi nästa film, Cashback... Ganska direkt efter den filmen så var Linnea tyvärr tvungen att fara hemåt. Då började jag, Jenny och Julia att bädda i TVrummet med madrasser och la oss för att sova, men vi startade istället kvällens tredje film, Taken. Den filmen var suuperbra!!! synd bara att slutet inte gick se,. heheh.
Efter filmen så låg jag och Julia och pratade om allt mellan himmel och jord, vi planerade även lite resor, så börja spara pengar nu tjejer!!!!!!
Klockan var iaf strax efter 2 när vi bestämde oss för att sova :)  (Jenny hade redan sovit ett bra tag :] )


   


Klockan 9.00 så larmade våra mobiler - dags att vakna. Vi gjorde oss iordning, åt lite frukost och sen så for vi och hämtade JuliaH och sen for vi in på stan för att shoppa lite småsaker. Jag fick med mig lite nytt smink, ett par legings och hårklämmor hem... wei.



VILKEN SUPERKVÄLL JAG HADE !!!!
You make my day . Ni är bäst tjejer *


min hälg!!

Tänkte återberätta lite som hänt i helgen....


På fredagkväll fick jag ett sms av Martina och hon frågade om hon fick komma förbi en sväng, jag tvekade inte på svaret;) Hon kom till oss med bussen kl18 och vi började göra två pajer som vi senare åt till middag. Sen spenderades kvällen framför TVn med lite onyttigheter.





Lördagmorgon så väcktes vi av mamma som frågade om vi skulle till Piteå och shoppa lite, why not??! Så vi drog iväg till piteå, började på Dollarstore och köpte en massa shampoo och balsam, godis och chips . Sen for vi vidare in på stan där jag köpte mig två tröjor. En av dom var på rea, skulle ha kostat 299 men jag köpte den för 89 ;) Pretty nice!. Efter en trip på stan så for vi och hälsade på våran morbror som bor i Piteå, vi fick lite fika och sen så startade han TVn och insåg att det var hockey. Jag, Jenny och Martina offrade oss till att sitta och se hockeyn så fick dom andra prata utan att vi skulle störa ;) Så vi kom inte hem förän 19.00 ungefär, ingen orkade göra någon middag så det blev lite pizza....
Sen så såg vi melodifestivalen och en film om World trade center,. sen blev vi alldeles för trötta ..


Idag så struntade jag i att se starten på vasaloppet, tog mig en liten sovmorgon istället!! Sen så fick vi enligt tradition lite smörgåstårta till frukost och nu sitter jag här vid datorn...
Snart så bär det av på fotbollsträning, ska testa träna och se om jag får ont i knät eller inte,.. Efter träningen så far jag och Jenny in på stan för att köpa lite Kinamat och sen kör vi ut till Stackis till Julia, där även Linnea ska vara, och äter mat, ser film och tjockar oss i chips..!!!! jag gillar det!! <3



lov snart?, OHYEEES !!!!

Nu sitter jag här på skolan för sista gången innan jag får sportlov, känns ganska trevligt faktiskt!!
Mindre trevlig är det att jag när som helst ska redovisa min engelska bok... kommer säkert gå bra eftersom jag bara ska redovisa för Linnea och Anna så ;)
nämen halv11 bussen hem idag?! då jag kommer hem så ska jag ringa till någon kommuntant och anmäla mig till vikarie inom vården, typ äldreboende /hemtjänsten i Byske . hoppas bara att jag får mig nåt också då... annars blire helgjobb på konsum istället,. heheh...



Dags för redovisning!!!!!! wish me good luck!!! <3

avslutar kvällen med en tår och börjar grina.

Så allvarligt är inte det här inlägget med tanke på rubriken .



Tänkte bara avsluta den här dagen på ett av dom bästa sätten som finns!!!!!!
JAG FICK G PÅ NKPROVET!!!!! :D:D:D
heh, fjant.
-men alltså det trodde jag verkligen inte!!!, 25.5 , gränsen för G gick vid 22. HAPPYFACE!!!


AJA, godnatt påer alla <3

what a nice day!

Helt sjukt bra daaag!!!!!!!!
Friluftsdagens eftermiddag var fylld med skratt, fy fasen vad härliga alla i klassen är :) Blev lite korvgrillning, kexätande och filminspelningar. 
Efter skolan så gick Jag, Jenny, Linnea och Julia in på stan och mötte upp JuliaH på HM. Sen gick tyvärr Linnea ganska snabbt till bussen. Iaf, iklädda täckbyxor, luktade rök, och såg allmänt superfina ut så traskade vi runt på stan ett tag innan vi bestämde oss för att sätta oss i en busskur och vänta på bussen där istället... Medans vi satt där så kom Juliah på den smarta idén att hon och Juliaj skulle följa oss till Byske och vara hos Juliah s m&m !!! Och så blev det!



Kring halv 7 så kom juliorna hem till oss, vi hade tänkt styra bilen mot stengården för att se AIK VINNA MOT DJURGÅRDEN!!!!! NIIIIICEEEEE. Hade iaf galet kul där och vi skämde inte alls ut oss, nejdå ;) haha, lite spontana kommentarer och allmänt härliga samtalsämnen bara.



- har hunnit skriva klart min engelska redovisning också- upp till bevis imorgon då! -
Slutar skolan 10.00 i morgon- typ härligt. Sen äre alltså SPORTLOV!!!!!

friluftsdag.

Den här dagen har börjat greaaat!!!! Jag och Jenny mötte Julia på Ica för att köpa lite kex och annat gott, hehe hon hade glömt pengarna hemma så vi fick pröjsa hennes också ;) . Sen gick vi mot skolan, väntade på Linnea för att sen bege oss ut på promenad, 6km närmare bestämt. Vi flummade på och skämtade lagomt mycket hela tiden, letade efter genvägar som man kunde ta istället men det sket sig. Promenaden var iaf supergreat´!!, vad som nu inte blir great med dom här tjejerna?!
Nu laddar vi om till uteeftermiddag med klassen !!!, eller ja, vi blir nog inte så många men. Det kommer bli NIce iaf !



Kram på alla vänner <3


äckelmage.

Min mage har kraschat totalt!!!!!! någon typ av stress mage?, har ju varit ganska så mycket att fokusera dom här sista veckorna så det är kanske inte så konstigt. Men det borde inte få finnas sånna här magar!!!!, alldeles för stor är den också!!!,  har iaf ASont i den hela tiden, orkar inte längre. Pallrade mig till skolan för att göra NKprovet trots allt, skulle ha stannat hemma... IGvarning på hög nivå. Det här är första gången som jag verkligen tror på ett IG, men jag har helt enkelt inte ork till att plugga längre, sportlovet är två dagar bort, vill bara ha helg nuuuuu!!!
Har just kommit in från att ha varit ute i snön och busat med Risto, livlig liten hund det där<3 Nu ska jag iaf ta tag i läxor, även om det är tråkigt, ska läsa ut min engelska bok till på fredag då den ska redovisas muntligt. Jag har läst 65/183 sidor.... yeeeey!


Mina sura miner fortsätter.
Skippar träningen, ska bara dit och lämna ett papper och lite sånt och sen hem och SOVA (och läsa)



DÖD åt min mage.
Hejdå<3

NKprov.

Sitter just nu vid datorn, har ett kortkort avbrott från allt pluggande. Håller på att lära mig om energi och universum.... ointressent men tydligen viktigt att kunna??!!!?! Det långa avbrottet som jag ska ta blir då jag far till stan på Olearys på årsmöte med domarklubben, bjuds på mat och sen ska vi se hockey (jag far mest dit för hockeyn och maten, hehe). Får väl ta med mig skolböckerna in och plugga lite under tiden :)



MÅSTE fortsätta plugga nu., ha en bra kväll !!!

skola, plugg, plugg, plugg,

Lite lätt bloggtorka nu under helgen... har varit på fortbildning för distrisktsdomare så jag har inte varit hemma så mycket, och när jag väl kommit hem så somnade jag direkt.



Skola idag iaf, hade min svenska redovisning om doping idag. Kändes som att det gick ganska bra iaf, jag lär väl märka resultatet när vi får igen dom. Och nu sitter jag alltså vid datorn och bloggar istället för att plugga till alla prov och redovisningar jag har i veckan.... smart tjej!! Har alltså ergonomiprov i morgon och NKprov på onsdag, sen ska jag läsa ut min jätte trista och överdrivet tråkiga engelska bok till på fredag och kunna göra en redovisning av den då.... Klämmer in ett årsmöte på Olearys i morgon för alla fotbollsdomare, med lite skvaller mat och hockey, vem vet, läxböckerna följer kanske med?




Nu blire iaf plugg för fulla muggar ända tills 20.30, då bäre av till träning istället...

RSS 2.0