toppen helg !

Nu är tiden kommen att sammanfatta helgen i ett inlägg!!!, tiden har helt enkelt inte funnits till.

 

FREDAG; FÖDELSEDAG!!!!! Började med paket och flera gulliga grattis sms. Skola, . ännu mer grattis i form av kramar och att klassen ställde sig upp och sjöng för mig och Jenny :) . Väldigt kort lunchrast, Julia stressade på oss men hon var tvungen att gå och "skriva klart ett arbete". Martina följde med och det dom egentligen gjorde var att gå och förbereda en överraskning!! På med ögonbilndel, ytterkläder och tshirt( ? ) sen började en vandring mot okänt mål!, mycket skratt kan jag lova. Väl framme - isladan!!! Det var planerat att se AIKträning, söka autografer på min fina tröja med texten "Man fyller bara 18 en gång per år" - citat sagt av mig . Synd bara att allt inte gick som planerat, men det är tanken som räknas.

Kvällen blev inte annat än överlyckad!! ♥ TUSEN SKRATT, BÄSTA VÄNNERNA, MAAT, SINGSTAR osvosv. Tack till er alla som gjorde min 18års dag så underbar!




+Fridaaaaaa



LÖRDAG; Städning från gårkvällen, diskmaskinen trasig :O fick städa bort det värsta så skulle mamma och pappa kolla upp det där sen, slapp disken alltså!!! Tog bussen till stan mötte Martina i stan och umgicks ett tag, sen for vi vidare till Sandras lägenhet där vi värmde upp med lite dans av alla möjliga slag & gjorde oss iordning till kvällens dans ;) Ut och dansade sen alltså .... var inte överdrivet roligt, så många gamla där... men jag tar nya tag och får testa en gång till då det förmodligen kommer vara fler ungdomar ute och då bli roligare :) Fick åka med grannarna hem till Byske igen, TACK.





 

 


SÖNDAG; Hade träning i stan, den gick superduper dåååååligt!!!! Himla svårt att fokusera på träningen när det bara var andra tankar som snurrade runt i huvudet. Mamma och pappa var i stan och dom var påväg hem lagomt för att kunna hämta upp oss efter träningen. Innnan vi for hem så svägde vi in hos våran kusin i kåge för att hämta Risto som vi ska vara hundvakt åt i några dagar nu :)




Nu har jag även lagt in bilderna från fredagens party, ska dela dom med mina kompisar nu sen sovaaaa!
Tack för mig!

 

 


PAAARTYYYYY

Jag har VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER!!!!!!!!!
Dom har gjort min 18årsdag helt underbar, och kvällen har bara börjat ;) hehhe, vänta bara!
Fullt med överraskningar, presenter och framför allt skratt! Tänkte berätta hela helgen i lite korthet nästa gång jag stannar av och tar det något så när lugnt ... Just nu är det bara galen stämning här och man blir bara överlycklig att man fått sånna här vänner som bara inte går att förklara med ord på hur bra dom är, det går fasen inte :)
NI ÄR MITT LIV!



VI NJUTER !! <3

NU ÄR DAGEN HÄR ! ! !

18 åååååååååååår :D
jag har hunnit få en ipod hållare, temuggar och en cykel!
- och dagen har bara börjat !!!!


WIIIIIIIIIIIIIII

galet ju :O

Nu är det ynka 1½ timma kvar tills jag blir 18 år!!!!!! Det är helt sjukt!!!!!
Måste gå och sova nu såå m&p kan slå in mina födelsedagspresenter ;D


TAGGA TILL I MORGON KVÄLL NU TJEJER ! !!
Glöm inte eran toppen humor och era glada miner (A)

 

 

SEEEYAA!!


it´s so nice to see you.

Sovmorgon i morse, kunde åka 9.25 bussen till stan med Lisa , fördrev ett litet tag på stan med henne och gick sen till skolan för att träffa mina klasskompisar där :) Tiden på skolan har inte varit så speciellt spännande, bara allmänt trevligt snack med kompisarna hela tiden . Sen sov nog hela klassen igenom NKlektionen, var i ett planetarium och såg på en stjärnhimmel - zzZzz...


Efter skolan så gick jag, Jenny och Martina in på stan ett litet tag, sen for vi hem med 3bussen. Träffade Frida så jag satt och pratade med henne hela vägen från stan , mycket trevligt! Nu är jag iaf hemma och har planerat kvällen så exakt som det bara går. Har iaf bestämt vad som ska göras ;)
Blir att förbereda lite grann till fredagens 18fest!!!!! pyssla med tårtdekorationer med Jenny&Lisa, kanske städa lite, skriva handlingslista osvosv. Sen så har jag planer på att fara ut och springa lite tvärt (beroende på hur lång tid allt annat tar) och sen väntas det fobollsträning/MVträning :)



Så jag lär vara upptagen ikväll.... men det gör inget så länge man får ngöra sånt som är kul, så vi struntar i städningen ;)
hahhaha, SKRIVER SEN

2dagar.
ännu närmreeee!!!!!!


mitt allt.

Mina vänner är som stjärnor,
jag behöver inte alltid se dom
- men jag vet att dom finns där.



Ett leende från er kan ge mig lycka när som helst.
keep smiling!


tisdag.

Härlig dag på skolan idag också, nåt måste ha hänt med skolan.... eller ja. Det är ju alla skratt med kompisarna som räknas och kul har vi då alltid tillsammans så!! Blev ju ganska mycket skratt där i början av omv lektionen ;) och ergonomilektionen var inte fy skam den heller, jag , Linnea och Viccan var nog en korridorfara när vi körde runt med rullstolarna <3 och psykologin är lika intressant som vanligt faktiskt.

Efter skolan idag så gick jag på körskolan och gjorde fasen om vägmärken - 5fel bara. Så nu ska jag testa på någon av dom andra två kvarvarande faserna också och se hur det går. Sen ikväll så ska jag fara på vattengympa med Frida så jag kan träna bort lite överflödigt och onödigt runt magen.... :)
SKRIVER SEN

3dagar.
gaaah, börjar närma sig!!


i did it.

Träningarna blir bara bättre och bättre och roligare och roligare!!
Har just kommit hem från kvällens träning, det var inga brottningsövningar idag utan istället lite löpteknik och sen en kondition/styrke hinderbana :) Låter säkert mest bara roligt men det var faktiskt första gången på himla länge som jag har pressat mig själv så mycket som jag gjorde idag. 
När jag kom på träningen och fick se häckarna som vi skulle hoppa över så fick jag ångest direkt, kände mest bara rädsla för att hoppa över dom och sen landa igen, blev så rädd att det skulle hända nåt med knät. Men när MVtränaren visade och klarade det galant så visste jag att jag borde också klara det, jag är ju också målvakt. Helt plötsligt hoppade jag utan avbrott 7 häckar på rad. Är faktiskt stolt över mig själv och känner för första gången att jag har kommit tillbaka från skadan nu, den är väldigt lite att bry sig om.
- JAG VANN ÖVER MIG SJÄLV -


Eloge till alla som har läst det här. Jag skulle aldrig orka ;)

Har tuggat bröd för första gången på ganska länge !!
ajaa. Nu är det iaf dags för lite TV och sen GODNATT!



4dagar.


ny vecka.

Ny vecka, nya möjligheter!
Idag så har det faktiskt varit ganske kul på skolan. helt plötsligt var man lite mer populär/efterfrågad än tidigare dagar och år , säger ju att allt händer när man fyller 18 ;) nä men vi blir bara lite oseriösa och då blir allt allmänt roligt - sånna här "underbart komiska situationer".
^INTERNSKÄMT


Nu ska jag alldeles strax ta tag i svenska uppsatsen som måste bli klar ikväll... eller egentligen i morgon men då hinner jag knappt skriva så. Sen är det träning ikväll också, skadeförebyggande brottningsövningar! Jag gillar´t. Får känna på sån där äcklig träningsvärk i morgon då. men jag gillar det också!

 

okej, dags att börja plugga nu då... KRAM


helgen.

Jätte snabb update nu!!
Kalas för fulla muggar i går,.. överdrivet men delar av släkten var här iaf och åt tårta och gav bort blommor och presenter :) Kusin K lämnade lite tårtdekorations grejer så att vi kan få oss en snygg 18årstårta till nästa helg, + att presenten från dom var just ett litet startkit på blomdekorationer. Men hon var inte nöjd över att "bara" lämna det så vi fick låna oss en liten hund i några dagar :) där kring onsdag far nog den lilla fartfyllda typen hem.


Träning i tältet idag!, känns som att MVtekniken börjar sitta nu igen. Blir ju bara roligare att träna då och jag ser framemot cupen som jag ska spela i februari.
Har gjort lite körkortsteori och pluggat till redovisningen vi har i morgon ... hoppas att du inte hade glömt den Julia ;)
hahah.  


Godnatt nu,. en ny dag väntar.


flowerpower

picture by me ©



new shoes.

Beställningen med kläderna har äntligen kommit!!!! Och för en gångs skull så kan jag ha nästan allt som vi beställt, säkert bara för att det blir så dyrt. Det här är iaf allt jag betställt och ska ha kvar;

Skor rosa/röda
Chinos svarta
2 t-shirts korall&svart
Skjorta blårutig
Bikiniöverdel blåvit randig


Jag gillar när jag kan ha kläder :]



Godmiddag med familjen ikväll , sen allmänt mys framför en film eller nåt. 
Måste ju baka tårta också, om nu inte mamma kan tänka sig att göra det :) 

nu är det ju helg. nice!!!

Känner på mig redan nu att det här kommer bli ett värdelöst inlägg, det kan vara lika bra att sluta läsa direkt.


Sitter på skolan nu och har lite betygs snack med engelska läraren, i väntan på min tur så sitter jag vid datorn.  Men det funkar ganska bra faktiskt! , Efter den här lektionen så har vi omv. ska nog skriva klart arbetet om utv.störning och skriva en reflektion till det också. Sen samhälls lektion och sen blir det 1bussen hem -sweeet.
När jag kommer hem ska jag göra lite körkortsteori och plugga på alla vägmärken så jag kan dom, sen går jag kanske igenom någon annan fas också, vi får se. Sen har jag på schemat idag att baka tårta också, får ju gäster imorgon som ska fira mamma lite i efterskott och mig och Jenny lite i förskott... kommer bli kul att få lite presenter :] Sen borde jag gå en promenad också, dagarna börjar bli onyttiga nu.... dåligtdåligt.



aja. nu är det snart min tur att snacka med läraren. Hoppas det går bra!!!
Skriver då jag får tid ;)
 

7dagar.


torsdag.

HALKBANAN IDAG!!!! Måste nog vara bland det roligaste jag har gjort :D körde runt och sladdade med en sån där sportbil som jag verkligen vill ha ;)
Har till exempel känt hur det känns att volta bilen kontrollerat, även om vi mest bara skrattade när vi hängde där i bilbältena upp och ner så var det faktiskt himla läskigt. Så jag har inte tänkt volta med bilen Okontrollerat iaf- det lär ju bara vara läskigare :]


Har även gjort min sista träning som tränare för handikappfotbollen, känns som att tiden inte räcker till till allt man vill/borde/måste göra. Så jag fick prioritera. Fyller ju 18på 8dagar och ska börja söka jobb då - lär ju inte få mer tid till allt då så. Men jag kommer inte kunna släppa träningarna helt, far nog förbi någon gång och kollar till hur det går för dom :)


Nu ska jag gå och sova på direkten!
Är alldeles för trött för att vara upp längre... GODNATT.

 

8dagar.


dagens träning.

Tog mig en välförtjänt powernap idag efter middagen. Såg Bee Movie på canal+ och somnade snabbt... Men jag vaknade ganska snabbt av att jag hörde Lisas röst i hallen (fattade ingenting). Mamma och Åsa stog redan ute och vväntade på mig och Lisa ville att jag också skulle med - på promenad alltså . Det blev en alldeles lagom promenad på 4,2km. Nu taggar jag om till kvällens fotbollsträning, har beslutat mig för att fara och spela futsalcup i februari så det måste jag börja ladda till nu också!



Dags att packa och fara iväg nu - SES

dagens skola.

Sitter på skolan nu och har just slutat engelskan, nu väntar det bara ett 2timmars hål till 12... På engelskan lånade vi iaf böcker som vi ska läsa nu och sen göra en muntlig redovisning på senare. Minns inte vad min bok heter men den är tunn och verkar bra iaf :)



Efter skolan idag så ska jag bara förbi på körskolan tvärt, kolla lite om morgondagen då jag ska till Fällfors på halkbanan och sladda runt lite där !! Nervöööööst x)
Sen ikväll så är det träning... har planer på att möjligtvis träna lite lugnt ändå :] Kan som inte hålla mig undan att träna även om jag är fölrkyld , fast jag är ganska pigg nu faktiskt! Får se hur det blir...,lite MVträning kanske.



Aja, ses och hörs!


9dagar.


kvällen.

Härlig kväll kan jag då säga !! Började med en 9km lång promenad (drygt 1.5h) - näst intill blåsor på tårna efter det. Men hyfsat stolt efter det iaf .. Snabbt i duschen sen iväg för att kolla på kvällens fysträning. Hittade förresten en 20lapp på vägen dit :) Då jag gick in i gympasalen så kom våran målvaktstränare in och undrade lite hur det kändes efter gårdagens träning osv. och sa sen att jag gjorde en super träning i går !!! Sen kom a-flickors tränare och våran tränare fram och sa att dom var jätte impade :] , att dom såg min glädje över att vara tillbaka. Ibland finns den faktiskt där, och man har kanske sina ljusglimtar här i livet. Stötte nog på en sån igår! Så mycket beröm på en och samma kväll gör en bara gladare, börjar kanske komma tillbaka nu - back on track!


Nu ska jag bara ta ett beslut med mina föräldrar och sen sova...

good day, good friends.

Kändes som att den här skoldagen aldrig skulle ta slut., men så var man hemma - äntligen!
Lektionerna har inte varit så spännande (som att dom nu brukar vara det)... Våran annars mycket tråkiga lärare visade lite av hans humor.. inte alls så bra. På näringslära lektionen hände dagens tabbe.. HAHAHA...- Orkar inte skriva vad som hände här, länkar till Julia som redan skrivit allt ;D Kanske lite otydligt men det var alltså Martina som gjorde bort sig mest (a)     (  enligt mig iaf:]  )


Aja, efter skolan så gick jag på körskolan för att gå igenom sluttest fasen igen. Tur att jag klarade den (62/70) , annars hade jag varit himla besviken på mig själv. Körlektion direkt efter det då, skulle göra den så kallade övningsuppkörningen- nervöööst! Klarade mig undan med några småfel, ingen krock eller så ;) Har bara en liten sak kvar att öva på nu sen är det inte långt bort innan körkortet är mitt !!!

 

Promenad ikväll, skippar vanliga träningen.

11dagar.



back on track.

Idag har jag haft fotbollsträning i staan. Började med lite MVträning, känner att jag tappat mycket teknik - bara att träna! Ganska härligt med en tränare som pressar en hela tiden, att man ska klara ett visst antal skott innan han ger sig och att det ska vara perfekt det man gör. Himla bra för mig iaf, det peppar mig till tusen att träna och förbättras. 


Har gjort lite körkortsteori också, två rätt från att klara fasen.... blääää. SKA klara den innan jag ska på halkbanan på torsdag!, körlektion i morgon också.


Sen har vi beställt kläder också, mycket utgifter nu ... men allt ska säkert skickas tillbaka i slutändan.



Aja, Godnatt allihopa.

BGM

Har varit i Bygdsiljum och åkt slalom med mina vänner idag!! Övningskörde hela vägen dit och Jennys tur hem då ;) Kändes faktiskt lite spännande att åka där i början, åkte ju inget förra året p.g.a knät, men allt gick bra iaf!! (förutom att åka på box) hehehe. Sen spelade vi lite "coca-cola-burks-fotboll-i-slalombacke", det är en sport som vi kom på! - kuuul! Är lagomt trött nu när man fått stanna av hemma lite, blir kanske tidig natt ??
Hade iaf hur trevligt som helst, alltid nära till skratt med er <3
-
bilder kommer -



Nu vankas det middag här på Parkvägen - ungstekt röding eller nåt sånt. Sen hoppas jag att vi kan beställa lite kläder från internet, vill ha nytt !!! Känner pepp för lite körkortsteori också....not.


till juliaooo.

♥ VÄLKOMMEN HEM VÄNNEN ♥


Du har varit saknad under din tid i Thailand, tur bara att du är hemma igen.
Har alla kompisar samlade hemma i sverige igen, love it.
Ditt skratt, leende och ditt allmänt glada humör har inte varit lika nära som annan tid.
Nu är du lite förmodligen brunare än vad jag har varit under hela min livstid :]
- men det gör inget, så länge du är hemma så spelar inte allt annat så stor roll -
♥Ses i morgon♥




picture perfect.

Vaknade imorse med en hemsk snuva och ont i halsen, kände ingen pepp på dagen iaf. Kom till skolan och hade första engelska lektionen för den här terminen (såg film.) Sen hade vi någon omv.lektion och naturkunskap sen slutade vi. Mellan några lektioner där så var jag ner till syon för att kolla om jag kommer läsa alla kurser som behövs för att bli sjukgymnast . I got it!! Ska se till att läsa matteB i 3an, så då har jag all behörighet +meritpoäng för nästa utbildning. 


Sov som en stock på bussen påväg hem, antagligen trött. Sen följde mamma mig till vårdcentralen för att kolla att jag inte har nåt som jag inte kommer på vad det heter just nu :]  - var iaf bara en vanlig förkylning (men en hemsk!)
Så det blir ingen träning för mig i kväll....


Fick i mig himla god middag idag - GIbiffar och en massa grönsaker! Känner att mitt liv börjar komma in på rätt spår nu igen. Efter maten så somnade jag framför TVn, och nu bloggar jag bara för att ha fått det gjort idag ;)
Ska alldeles strax gå och sova, måste bara göra lite skoljobb *suck*.


100112

Klarade mig igenom kvällens träning också - Happyface!
Jag for med Lisa och hennes pappa och gymmade före vi pallrade oss till bassängen för att köra djupvattenaerobic, SUPERKUL :D  Träffade några andra vänner i omklädningsrummet, så det blev en hel massa skratt ocksåå!

Ska få med mig Frida fler gånger + att Viccan kanske ska följa också !!, sen kommer mamma kanske varannan vecka så det börjar kännas riktigt peppande med träningar nu.

 

Nu ska jag iaf gå och sova och ladda inför en ny dag med nya möjligheter - GODNATT


rubrik brist...- tjohej !

Skola idag alltså.... helt okej, vännerna är ju där så. Annars kändes allt väldigt seegt.
Ägnar if en lite tanke åt min vän Julia som jag tror är påväg mot Bangkok nu för att sen anlända hemma i skellefteå, Hon har det bättre än oss... Saknar dig jätte mycket vännen<3


har hunnit vara ute och övningskört en liten sväng också, körde bort lite skräp bara. 

Sen har jag varit på mitt livs roligaste fysträning!!!!!!!!! Asjobbigt men överdrivet kul!, det var typ olika brottningsövningar i en dryg timma - träningsvärk i morgon!!!!!

GODNATT ALLIHOPA!!


förresten!!!
- Grattis till körkortet Mimmi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag skulle vilja vara lite mer som du :]


blablabla.

Just hem kommen från träning i stan, var jätte taggad men det vände ganska mycket- no more comments. bjuder lite på veckansplaner så ni får veta vad jag ska göra om det nu intresserar någon... TRÄNING är väl nyckelordet för veckan... kul.


M; körlektion | skola | fysträning
T; Skola | simning/vattengympa
O; Skola | Träning
T; Skola | Fotboll | typ egenträning/kondition
F; Skola | ???
L; egenträning/kondition
S; Träning i stan | ??


GODNATT!!
- vi ses på skolan vänner<3


09-10/1 -10

HOCKEY IGÅR, 5-2 till AIK!!!!
Super trevliga människor att umgås med på hockeyn, har sällan tråkigt på en match när alla dom är där ;)
Efter hockeyn så var familjen bjudna på middag hos några vänner i stan, fick supergod mat! Sen spelade vi spel och pratade fotboll nästan hela kvällen- överdrift men. Kom hem kring 1tiden efter att jag övningskörde hem (även till hockeyn och en sväng till). Fick lära mig att man inte kan lite på andra trafikanter till exempel...



Idag så har jag sett på skidor hela morgonen, det är tydligen det man roar sig med i den här familjen under helgerna - inte helt fy skam.
Nu väntas det en promenad med familjen, UT I DET VACKRA VÄDRET! Ska ändra mitt liv nu så det är ju en bra start. Imorgon smäller det på riktigt, inget fuskande, mer träningar, bättre mat, smalare mageee!!! Taggad på det iaf, sen om det händer vet njag väl inte.


Träning i tältet i kväll 20.00 - 21.00  JAAAA.

100108

Mindre rolig dag idag,. Inte så att den har varit tråkig eller nåt men det har hänt så lite. Vaknade, åt lunch, datorn, Twilight, städa, datorn. - händelserikt!


Jag har ju alltså sett Twilight idag, andra gången faktiskt... sov igenom filmen första gången så nu tog jag tag i det och såg den en gång till - VAKEN !  Den var faktiskt himlarns bra, som om inte alla redan vet det. 



Intresseklubben kan ju anteckna det här inlägget, det kan vara bra att ha i framtiden. hehehe.

my day. (Y)

Återigen en toppendag!!
Även tidig morgon idag, 7.00 vaknade jag för att göra mig iordning för att fara mot stan. Jenny hade körlektion från morgonen så vi blev upphämtade hemma och hon körde mot stan. Medans hon hade lektion så gjorde jag lite mer teori,.. börjar komma igång igen med det. Sen var det dags för min körlektion, gick riktigt bra och jag fick mycket beröm. Efter lektionen så bokade jag uppkörning och prov, så nu känns det riktigt riktigt nära!!



Klockan 11 så mötte jag min vän Martina på stan, hade tvingat mig själv att fara till stan och köpa jeans och det kändes mycket roligare om någon annan ville följa, såklart ställde Martina upp :] Vi gick runt mellan alla olika affärer och provade allt vi såg (överdrift) - mest jeans iaf. Sen gick vi på Waynes coffee och åt en kyklingsallad till lunch, satt och kall pratade ett bra tag, hade mycket allmänt snack att ta igen. Vi hann missa lite bussar också, men det gjorde ju inte så mycket.
Kom hem med 2jeanspar och 10hårsnoddar rikare (mycket pengar fattigare).


"En kall tråkig vinterdag blev helt plötsligt superbra"


love days like this.

EN SUPER-TOPPEN DAG IDAG!!
-lite överdrift kanske.


Vaknade klockan7 i morse för att jag &Jenny skulle följa pappa till stan och se Sunnanåcupen på Eddahallen. Jag fick övningsköra dit, gick riktigt bra. Väl på plats så började dom första matcherna, dagen hade bara börjat ;D
Satt där på Edda, på samma stol från 9-17.30 och bara njöt av fotbollen som spelades. Hade ett avbrott när dom handikappade spelade match - är man tränare så är man.
Påvägen hem så stannade vi i Östanbäck hos våran morbror som hade bjudit på middag.
Väl hemma så satte jag mig här vid datorn för att göra körkortsteorin. Klarade sista fasen nu!!!! "bara" några extrafaser kvar nudå!

Imorgon vankas det körlektion på morgonen, sen måste jag stanna i stan och köpa jeans (helst billiga) och annat stuff. Har ingen lust att göra det ensam så någon får gärna höra av sig och följa mig (a)



PEFKOS 2010 !!!!!
me like.


energiii

Ångrade att jag for på träningen igår,.. knakelibrak i knät och sen sträckning i ljumsken - livet leker! Känns så här dagen efter.



Låg på spikmattan ett tag innan jag somnade igår. Känner mig ganska utvilad, klev upp kring 10 pigg å glá.

Planerna för dagen är typ minus 35, har alltså inget för mig. Blir nog en vanlig "stanna-hemma-och-slappa-i-soffan-framför-en-film-dag" =)

 

Dags att baka cheesecske!



100103

Blev lite sent igår också, halv 2 kom vi hem från Håkanssons och sen hamnade jag vid datorn ett litet tag. Så kring 2. halv 3 så somnade jag nog. Men pigg och glad i dag! Har varit ute och övningskört två gånger idag, först sladdade jag lite och sen körde jag till morfars. Sen har pappas kusin varit förbi oss påväg hem från Kiruna - trevligt att träffas! Han tog med sig Nils också så nu är han hemma i Umeå.



Nu ska det göras en smoothie och en macka som ska drickas/ätas till hockeyn i natt, 03.00 för att hålla sig vaken. Sen ska jag ju smsa med Martina under hockeyn också, ytterligare ett knep att hålla sig vaken ;D
- slutar jag då svara så ska hon ringa och väcka mig... usch.


2010 planer.

Nu taggas det en resa till Frankrike i sommar!!!!!! - billigt och bra!
JAG GILLAR´T :D

Ska börja träna ocksåå , bli lite mindre runt magen så man kan köpa kläder på resan !!


2010

Nytt år nu då, hoppas att det kan bli bättre än 2009. Skulle vilja se i framtiden och veta om vad som ska hända allt mest. Jag fyller ju iaf 18år alldeles snart, 29januari närmare bestämt! Så mycket sämre kan det ju inte bli ;D Sen har jag planer på att jobba lite, måste få in lite pengar efter att man har tagit körkortet som kostar en hel del. Jag ser iaf positivt på året som kommer även om jag inte vet vad som väntar mig.



Ha ett bra 2010 alla vänner!
/e.

 


RSS 2.0