onsdag.

Skola idag då (känns fortfarande konstigt att säga det men). Har frusit och haft spränghuvudvärk hela dagen. Började med lektioner om självkännedom. Ganska tuff lektion om jag ska vara ärlig. Hade inte räknat med det precis men det var som att det blev så mycket att tänka på. Alla andra verkade redan leva efter det mesta som sas, medans jag kände mig helt lost. Så någon nytta kommer kanske lektionerna göra? Stavgång på schemat också (låter konstigt, men det är min utbildning), 40min promenad med intervaller.


Efter skolan gick jag in till stan, blev upphämtad av ludde och har varit med han hela kvällen. kring halv7 så anlände Jenny också, då for vi ut till Bergsbyn och köpte "lite" glass och sen ut till Ske-hamn för att se fotboll. Kallt men kul!

Är nu hemma och borde somna på direkten för att orka med morgondagen. Bara lite bålstabilitets träning först - enkel sådan! GODNATT



peace

Wihoo, inget att göra imorgon kväll, helt ledig, guud vad jag har sett framemot en sån kväll då man bara kan göra det man själv vill. Men den glädjen varade inte länge. Folket påverkar verkligen ens liv. GODNATT.

måndag

Morgonpromenad och skola. Sen fika på stan med mina vänner, litet "avsked" för Julia som far till Ghana på fredag och gör gott! Lycka till vännen <3  Efter det blev det en sväng på stan och sen bussen hem. Slängde i mig maten, och sen packade jag simkläderna och joinade Lisa till badhuset och simmade några längder innan jag blev riktigt trött. Växlade lite sedlar och for på Suntan och solade några minuter och sen hem. Lite kvällsfika och nu ligger jag i sängen och tänkte sova. Ny dag imorgon. Powerwalk på skolan och fotbollsträning på kvällen.
GODNATT

mot helgen.

Bra första intryck på skolan. Jag trivs och ser framemot alla kurser vi ska läsa och böcker vi ska köpa och allt vi ska lära oss. Vad sägs om 2timmar yoga /vecka. Bålstabilitet, massage, anatomi, human biologi, stresshantering, självkännedom, näringslära osv osv. Är inte det lite av mig i ett litet fickformat, känns iaf som så och allt upplevs bara som helt rätt . Bra stämmning i klassen också!


Ikväll så har jag varit och dömt fotboll, damer division 2 , Morön-Alvik, 0-2. Kändes som en bra match att döma, fick mycket beröm (som jag tänkte ta åt mig för en gångs skull) men fick även veta vad som ska tränas på, så nu blir det lite extra fyspass framöver, har legat på latsidan lite för länge nu med träningen. När jag kom hem så hann jag inte mer än innanför dörren innan mamma hade ställt upp massagebänken och lagt sig ner - bara att massera (A) Ska hämta en bättre bänk imorgon så då blir det nog lite roligare att massera också.



Nu är det godnatt som gäller. Fotbollsdömning imorgon också.



jag? till skolan? såklart!

meeeeeeow, skola imorgon! Yes, du läste rätt. Studenten för någon månad sen och ny utbildning nu. Man kunde väl tro att jag skulle vara less men så är det inte. Tvärtom - är nog mer taggad inför det här året än jag varit tidigare någon gång!
Redo? såklart!! Har inhandlat nya kläder, slängt gammalt, in med nytt, som börjat om lite . Jag har köpt en kalender och ska skapa lite ordning i mitt liv. Energin flödar by now och jag känner bara glädje. Kommer bara vara mig själc, min egen stil och min egna vilja. Ser framemot det här året!
hm, måste gå och välja kläder till imorgon.

stockholm babyyy!

Nu är jag packad och klar!!! eller...väskan är färdig packad och jag är redo kanske man ska säga. Redo för stockholmsresan som äntligen är här, fytusan vad det ska shoppas och levas livet! Svårt att veta vad som ska packas och allt, men jag klarade mig ju i London när jag var där med Julia och all den packningen så jag borde nog klara mig här också . Annars får man väl sitta på resväskan när man stänger den, det är ju bevisat att det funkar!

Dags att dejta kudden så man får sig lite sömn innan resan, kan behövas!
GODNATT och HEJDÅ NORRLAND

måndag

Idag är det en lite halvtråkig dag. Klev upp ur sängen och började sortera tvätt och städa lite i pyjamas. Skippade frukosten och har tvättat och städat hela förmiddagen. Kläderna hamnar direkt från torksträcket till resväskan. Mitt rum tänkte jag skulle vara kliniskt rent innan jag far till stockholm, sängen ska vara renbäddad och allt ska lukta gott. Mycket roligare att komma hem då. Sen när jag väl kommer hem så är det garderobsrensning som gäller. Gammalt ut och nytt in. Känns som att jag hoppas lite för mycket på min egna vilja till att städa, det är inte riktigt likt mig att vara så här road av att städa... det vänder nog snabbt.


Sen mot kvällen blir det lite styrketräning med Lisa och sen iväg och se fotboll på Moravallen.




Nu: hänga dagens fjärde tvättmaskin + lite mer städning.



en tursam vändning

Lite crazy allt känns nu! Från ena dagen känns allt som att jag bara kan sova i 10 år utan att göra någon skillnad i mitt liv. Nu händer allt- slutar jobbet imorgon, far på en efterlängtad stockholmsresa nästa vecka, börjar skolan veckan därpå och sen är framtiden här. Mitt i allt ihop ska jag hinna stressa ganske rejält men.  now, dags att fixa sig för jobbet!!

tisdag.

Derbydömning ikväll, slutade med massa gula kort och två röda, precis som en derbymatch ska vara. Jobb i morgon, sen två pass kvar, en till derbymatch, inflyttningsfest, dömning, egen match, några dagars ledighet, stockholmsresa (?) och sen börjar skolan. Stressigt skulle jag tro. Ser iaf framemot utbildningen jag ska gå, hoppas jag kommer lära mig mycket om mig själv, den 24/8 smäller det.


ge mig nåt som tar mig någonstans.

Letar lite medvind här i livet. Vill kunna flyga från allt. Fri som en fågel. Skulle vilja leva utan motgångar. Skulle behöva medvind.





like always

Vars du än går och vars du än vänder dig så finns det alltid nåt som påverkar ditt liv. En person, ett föremål, en känsla, ett ord eller ett vägval. Vad du än gör eller hur du än gör så ska det alltid påverka någon, ibland negativt. Ibland får du skulden, ibland tar du på dig skulden för det. Utan anledning.






Allt du gör bör du göra för din egen skull. Fine, men det blir ändå aldrig bra. Alla påverkar mig för mycket. gråter och pallrar mig tillbaka.

torsdag.

Ledig idag som sagt var.
Sov dåligt i natt men en liten sovmorgon fick jag iaf. For med volvon (även kallad pärlan) till stan för att möta upp Linne och gå och luncha med henne på Lilla Marie och sen gå en sväng på stan och shoppa! Många utgifter kan jag ju ta och säga, men jag sparade mycket också på att det var rea överallt. Blev en mycket trevlig och välbehövlig stund med min vän, värt vartenda öre ♥
For förbi stugan påväg hem från stan, satt och pratade med Sören och Elisabeth en stund i solen och åt glass. Packade sen ihop alla mina grejer och for hemåt och sen iväg för att döma fotboll. Och nu ligger jag här i min säng med datorn i knät och borde sova. Har en tuff helg framför mig men det är bara att bita ihop!
Godnatt vänner!

onsdag

Jobb även idag, 7-16. Har inte haft speciellt fullt ös idag, fantasin har fått styra dagens sysslor. Jag och några andra vikarier funderade på att byta plats på massa skyltar på lassa eller ändra vägbeskrivningarna som finns. Vore kul att se folkets reakion. Efter jobbet så var det fotbollsdömning som gällde, gick väl si sådär. Jag blir ju som sällan nöjd med min insats nu för tiden. Jag ångrar mycketoch vill göra om. Antar att det är livets gång. Nu är det dags att sova. Visserligen så är jag ledig imorgon. Ska till stan och luncha med min vän linnea och sen shoppa lite grann och sen på kvällen så är det veckans andra fotbollsdömning som gäller.. fullt ös - medvetslös.

tisdag

Har jobbat idag, 7-16. Snabbt hem och iväg på första seriematchen efter uppehållet. Det bara sprutade ut positiv energi och glädje från laget - inget annat än seger kändes aktuellt. Spel mot ett mål mer eller mindre hela matchen, jag hade lika gärna kunnat gå och byta om efter första halvlek. Slutade med en 6-0 seger, stabilt!!!

dags att sova - jobb imorgon - godnatt vänner!!

helgen.

Grattis på namnsdagen elin, tack!

Igår blev det fest i stan med trevligt folk. Blev lite sent och dåligt med sömn men vila får man göra i graven som en vän säger mig. "Sov" i stan och tog bussen hem i morse för att fara till ålund och döma fotboll och sen fara till Fridas stuga och ha grilmiddag och badkväll med ännu nee trevligt folk! Riktigt trevlig kväll!

Nu är det dags att ta igen några sömntimmar, godnatt! (Fullspäckad vecka franför mig)

RSS 2.0