Umeåå -30/10

En dag på Umeåstan med världens bästa- och jag är helt slut.
Jag fick iaf med mig två tröjor/tunikor och ett halsband hem ( 500 kronor fattigare) ! Riktigt nöjd faktiskt. Alla andra köpte också superfina saker - är avundsjuk på er faktiskt, ni är ju helt perfekta!
Sen är det himla bra att studiebidraget kommer nu ocksåå :)



Dagens citat:
"Man lever ju ändå bara en gång per år" !
- Juliaa


Ännu en rolig dag med er - fler ska det bli!

gotta leave my troubles behind.

Känner mig piggare från förkylningen och allt! suuper.
Imorse så kom Fredrika hit till Byske, så jag har umgåtts med henne, Jenny och Lisa en stund idag. Like old times - vi spelade kort! Jag är fortfarande den som förlorar så jätte kul var det faktiskt inte :) Men trevligt att träffas iaf!
Efter den stunden tillsammans så har jag bara degat framför datorn. Gjort en ny spellista på Spotify, lyssnat på hockey osv - går inte så bra för AIK men.
Nu har jag planer på att byta musik på min Ipod och hoppas att jag börjar använda den mer då!


Tagga Umeå med vänner ur klassen i morgon!!!
-
Martina, Jenny, Linnea& Julia

morgonpigg?

Hade ställt väckarklockan på 09.00 för jag tänkte vakna lite tidigare än vanligt. Lyckades förmodligen stänga av det, för jag vaknade inte förän 11.30 - som igår då.
Nu har jag hunnit äta lite lunch iaf och nu väntar jag på svar från L & F om vi ska hitta på nåt. Får se hur det blir med det, annars blir det kanske en kort promenad och sen inget mer. En uppiggningskur till mig kanske...


Hoppas att det blir gjort något idag iaf!
SES




TAGGAAAAA :D <3


värt att tänka på.

Fyra människor vid namn Alla, Någon, Vemsomhelst och Ingen. Ett viktigt jobb måste utföras och Alla var övertygade om att Någon skulle göra det. Vemsomhelst kunde ha gjort det men Ingen gjorde det för det var Allas jobb. Alla tyckte att Vemsomhelst skulle göra det men Ingen insåg att Alla inte skulle göra det. Det hela slutade med att Alla skyllde på Någon när Ingen gjorde vad Vemsomhelst kunde ha gjort.


Ta ingenting förgivet.


update.

Har just fått påpekningar om uppdateringen här på bloggen. Antingen händer det så mycket att jag inte har tid att skriva, eller så händer det så lite att det inte är värt att skriva.

Kan berätta lite om hur lovet har sett ut hittils och hur det kommer fortsätta :)



Lördag:
iofs fortfarande bara helg, lovet börjar ju på måndag... Men i lördags så jobbade jag från8.30 till 14.00. Sen fick jag sluta för att dom inte hade något som jag kunde göra - kul?
Kvällen tillbringades bara framför TVn

Söndag: Slappdag hela dagen -förutom en kort springtur.

Måndag: For till F&F med Jenny och Martina! Vi hade en upptäcksfärd i skogen, J & M hittade t.ex. en sten som dom undersökte ett tag. Sen körde vi lite fyrhjuling och sen bara allmänt slapp fortsättning. Jag drabbades av hemsk hosta som fortfarande sitter i. Kanske feber också, testade aldrig när jag var där men när jag kom hem hade jag lite feber men var betydligt piggare.

Tisdag: For hem från F&F kring 2 tiden. Somnade i soffan direkt då jag kom hem - lite feber som sagt var. Sen lyssnade jag bara på AIKs seger på datorn :D !! SÅ HIMLA NAJS !!
Sen missbrukade jag isbitar kändes det som, men jag var kokhet i munnen så vad gör man inte ;)

Onsdag (idag): Dagen började med sovmorgon! Har inga speciella planer för dagen, kanske bara piggna till osv. Funderar på att slösa pengar på mobilen och fylla på med pengar, det behövs snart och nu får man 40 kronor extra också :) får se.
Ska hoppa över träningen ikväll. Hoppas att dom ska köra typ aerobic, då missar jag inget roligt iaf.

Torsdag: Fredrika kommer hit till norr och Lisa kommer hem från sthlm- blir nog att hitta på nåt med dom. Måste bara se till att vara något så när frisk för att få fara till Umeå på Fredag.

Fredag: Shopping i Umeå med VÄNNERNA <3
Tidig start på dagen men det är det värt, måste som sagt var bli frisk till dess- längtar till tuuusen!

Lördag: Kanske hockey. Annars inga planer- öppen för förslag ;)

Söndag: Inga planer - öppen för förslag ;) 

everyone cares about you.

Har varit ute och sprungit för ett tag sen, kalla mig inte hurtig nu det blev bara 2.8km. Men det är bättre än ingenting. Nu har jag planer på att gå och duscha och sen baka muffins som kanske ska få följa med till f&f i morgon, vi får se!


Trallalalaaa, har ingen ork att skriva på bloggen längre. Har inte ork till speciellt mycket. Hoppas att lovet kan bli lite lungt iaf så man kan hämta igen sig från allt.


Btw. igår var det exakt 2 månader kvar till julafton. Och jag ska köpa julklappar på fredag :)

Lördag,

APUn idag kändes värdelös... har inte fått göra något förutom lite socialtid då vi spelade kort. Sen fick jag sluta 2timmar tidigare för att dom inte hade något att göra. Har nästan hellre skola...
So what!

Kom alltså hem tidigare, for ut och övningskörde med pappa, satt vid datorn och tyckte att allt gick allmänt segt.
Nu har vi invigt vårat nytapetserade matrum och ätit plankstek !! superdupergott.
Resten av kvällen är det nog bara familjemys som gäller. Inget bra på Tv tror jag.. vi ska kanske spela spel då? Ska övertala dom andra till det!


´Social tid med familjen nu =)
SES

hoppas och tro.

Mjaaau!
Har inte mycket att skriva här.. Ska se om jag får ihop något läsvärt.

Skolan idag behöver vi inte prata om,. engelska prov och stressredovisning. Blir nog inte underkänd på någon av dom grejerna men.
Jag är dyngtrött och tvekar på att jag kommer orka se idol men jag måste kämpa för att få se Erik, Rabih och Erika sjunga. Jag har köpt sånna här raka ostkrokar som jag ska äta ikväll också- FETT
Sen kan jag berätta att jag ska pallra mig upp imorgon för att jobba.. 08.30-15.30, jag orkar inteeeee.
Nu ska jag börja fundera på hur planerna för lovet kommer att se ut, hade tänkt mig att kunna vila upp sig nu under lovet men jag tvekar på att jag hinner, vi får se.


Oj så intressant, jag måste nog läsa det igen x(
SES

Bästa vän!


Girl, you take my breath away,
every minute, every hour, every day.
Cause every moment,
we share together,
is even better,
than the moment before.



Tack för att du får mig att känna mig bäst i världen!
Jag kommer alltid stå vid din sida i medvind och motvind- lämnar aldrig dig.


träning.

På topp humör nu! Har haft fyspass ikväll - PUMP
Blir så glad när jag har tränat, känns bra att fokusera på något annat än det som snurrar i huvudet hela dagarna annars. Känner en lättnad då jag tränat, vet inte över vad men allt känns så mycket lättare när man får träna av något slag. Dom gånger som man har träningsvärk dagen efter känns himla bra, men vet att träningen resulterar i något.
Jag älskar det !!


Hey i made it.

Första körlektionen avklarad! Gick jätte bra att köra och jag lärde mig ganska mycket på bara en lektion. Nu längtar jag supermycket till att få körkortet! Ska kanske ut och köra efter maten, annars kommer jag glömma det han lärde mig.


Fisk till middag, tänkte på Julia direkt jag såg att vi skulle äta det :) - hon gillar inte fisk.
Efter middagen, kansek övningsköra då. Sen har vi första fyspasset för vintern. Hoppas på något jobbigt, typ Box eller Pump.. Ingen himla yoga !
Får se vad det blir.

ledig?

Har tillbringat min lediga dag i Bureå med Linnea<3 Vi ägnade mest tid åt mat och sånt... fett!
Först kom vi på att baka ananasmuffins (förra inlägget)- receptets fel att dom inte blev jätte lyckade. Men dom blev goda ändåå :)
Då muffinsarna stog i ugnen så gjorde vi plättsmet och gräddade dom. Sen en nygräddad muffin till efterrätt!
Två små promenader och ett trevligt och mysigt besök på hundcafét där vi proppade i oss en dundergod chokladtårta.. hade räckt med halva biten. Serverades med grädde såklart !!!


Sen hade jag varit hyfsat duktig att kolla busstider... hade fel på 30minuter xD Men jag fick mig hem tillslut och nu har jag ätit middag, ska nu baka och sen plugga lite :)

KRAM


Muffinsar

Dags att baka muffins! Kan inte annat än rekomendera Dagensmuffin.se- typ 800 olika recept på muffins/cupcakes. Alla hittar nog en egen favorit där.
Själv ska jag baka Ananasmuffins med vitchoklad nu, bakade dom tidigare med Linnea idag-hyfsat lyckat.

V.43

Måndag: APU 7-12 | MARTINA | läxor..
Tisdag: Ledig. | LINNEA kanske | alla läxor jag borde göra men inte gjort.
Onsdag: Skola | körlektion (min första) | Fysträning !
Torsdag: APU, delad tur | PROMENAD mellan turerna.
Fredag: Skola - engelskaprov | Kalas?
Lördag: PROMENAD !
Söndag: promenad? | TV.

BILDBOMB



  
 
   
   
  


GÖTT MOS

Toppen helg hos Martinaa!
Fick skjuts dit och hämtade upp Viccan och Julia påvägen. Sen så började husvagnslivet för oss. Fixade glass, godis, chips, dricka ( fett-jag vet! ) och film och tog plats i husvagnen och kvällen hade bara börjat. Lite hemsk humor/fantasi ett tag.
Vi han bli livrädda några gånger också; Radion startade utan att vi var med på det, senskrämde jag och Martina dom andra! synd bara att kameran var där inne och vi var på utsidan, hade velat få kort på deras miner x)

Viccan for hem senare under kvällen - lite trist faktiskt!
Men vi fortsatte ha kul ändå.


Kring 2tiden började vi bädda och så - Jenny och Julia somnade direkt och jag och Martina tog kort och drog roliga skämt (tro mig) till halv4 !!! Var ganska lockande att slänga oss på dom andra när dom sov och väcka dom igen men vi tänkte vara snälla!



- köp nå vykort! köp nå vykort! köp nå vykort! köp nå vykort!
BAJSAPA.

GÖTT MOOS & tack för en underbar helg !
Ni är dunderunderbara<3


Saknade dig Linnea


helgkuul!

Har just varit ute på en av två helgpromenader, behövligt den här helgen eftersom det blir en hel del fett att stoppa i sig ikväll! Ska hämta upp Viccan i Kåge och Julia i Stan sen anländer vi till Skråmträsk med ett toppen humör! LÖRDAGSMYS 
- kommer bli huur kul som helst!!! TAGGAAAAA :D


Hoppas att du kommer LINNEAA<3

like this.

Sådär, en ny design är fixad. Tänkte mig en lite höstigare bild och det lyckades jag nog med.
Släng gärna in en kommentar om vad just du tycker!



westlifee

MELLANSTADIE KÄNSLA !



Himla bra egentligen - fina texter :)

16-18/10

HELGPLANER
F: skola-stan-IDOL
L: Promenad-Skrååm med vännerna.
S: hem från Skrååm:( - fotboll i stan.


-Har inga bilder på datorn nu, får bli ett trist inlägg utan bilder-

helg nudå.

Samhälls och svenskan blev inställda idag så istället för att sluta 14.35 så slutade vi 11.30- me like! Gick in på stan med vännerna och jag köpte mig ett par skor, satt som korvskinn enligt dom andra... hatar tjockfötterna!
Aja, köpte dom iaf så nu får vi se om jag ska ha kvar dom.
Var och handlade lite smått och gott till morgondagens trevligheter- drygt 1kg godis (blir äcklad).
Sen lyckades jag få med mig Martinas påse hem med alla skolböcker, ska kanske vara snäll att göra några matte uppgifter åt henne :P tror inte att det blir så uppskattat.


Missa inte IDOL ikväll - Michael Jackson tema!


Den där eLIN

Nu är det så att jag ska skriva ett inlägg åt Elin!

Kan ju berätta lite vad hon gjort idag.. vilket inte är särskilt mycket. ;)
hon har mestadels suttit på sin stol och lekt cool.
kluddat ¨på bänken, skickat hemliga lappar och lagt häftstift på lärarens stol.
en helt vanlig dag alltså..
tror att hon kanske glömde ta sin medicin imorse.
men vi gör vårat bästa för att hålla Elin lugn och hindra henne från att
göra nått riktigt riktigt dumt.

Elin tycker att Mark är väldigt snygg.
hon vill gärna bli vän med han på facebook men hon vågar inte!

puss elin ;)
/viccan och linnea

i will never let you go.

Apun idag har varit okej, varken bättre eller sämre.
Stress hem från det och slänga i sig lite mat och sen vidare med buss till stan för att träna handikappfotboll (jag är alltså tränare - tänkte så att ingen skulle tro något annat). Såg inte fram emot bussturen för jag är less på att färdas runt hela tiden. Men jag fick mig en av dom trevligast bussturerna man kan ha! först ringde Martina och vi pratade nästan hela vägen mellan Byske &stan. Sen ringde jag till både Julia och Linnea också och fick mig en pratstund med dom! Gick in på stan och fixade mormors trasiga glasögon sen hittade jag två par skor som jag måste gå och kolla på i morgon igen! Vill så gärna ha ett av dom iaf.


På bussen hem hade jag sällskap av andra Julia (Johansson), så jag pratade för fullt med henne också. Sen skrattade vi åt hennes morotshistoria också x)
Nu är jag iaf hemma och har börjat se ett resultat på tapetseringen i vardagsrummet-blir nog finareän vad jag trodde.


Sen har jag hunnit prata med Martina igen - 50 minuter i telefon! Hade hur kul som helst över telefon också ;) Blev lite utspåret men hon är toppen ändåååå <3


GODNATT NUU!

toppelitopp!

Just nu är allt på topp, kanske för att jag träffade vännerna idag och jag blev himla glá- ni är BÄÄÄST !!!
Ni lyser upp min tillvaro, varje leende varje blick, alla stunder jag får tillbringa med er blir till något speciellt i mitt liv.


- några få ord kan verkligen betyda hur mycket som helst, man känner sig behövd och älskad!
M



Allt vore ännu mer toppen om Malta kunde prestera bra i matchen mot Portugal.

Ännu ÄNNU mer toppen vore en varm och härlig säng just nu.. två trappor upp-   let´s go!

tro på varann.

Skolan idag har varit helt okej. Fick tillbaka engelska uppsatsen idag, G+ till mig. Lite halvnöjd faktiskt. Sen har vi bara haft omv lektioner, egen uppsats om stress. Fullt med planering idag med vännerna om när vi ska träffas och göra nåt kul, blev ganska många gånger inplanerat.
Efter skolan så for jag och knäckte till ryggen, var verkligen behövligt! Nu har jag däremot ont för att han knäckte och masserade så hårt. Men det ska nog gå över. När jag var färdig där så gick jag till Jenny och Linnea som satt i en busskur och pratade, sen kom Martina också!<3



Tänkte bara uppmärksamma om att vårat vardagsrum ser utt som ett äckligt bombnedslag! Vi ska tapetsera om så det slipas väggar förfullt. Mamma kom till dörren alldeles grön om armarna och i ansiktet- gröna tapeter. Hon tror säkert att hon är som Hulken för hon skrek lite konstigt och försökte skrämma oss ...



GLASS

HALVA PRISET PÅ GB-GLASSAR PÅ KONSUM ! ! ! !
Köpte några B&J kakor - suupergod ! Nästan värd 25kronor.
Sen blev det en sån här MagnumTemptation (dark) också, hoppas att den är god...
och några fler såklart



jagälskarglass  jagälskarglass  jagälskarglass  jagälskarglass  jagälskarglass


just another worthless day.

Hah, hittade just mitt engelska häfte som jag har haft borta - trevligt !

-----------------------------

Idag på APUn så har jag fått följa min andra handledare ut och jobbat. Har varit hos några vårdtagare och jag tycker redan att det känns bra, lite mer varierat än på ett boende. jobbade bara 7-12 för att min handledare gick delad tur och dom tyckte att jag skulle få en mjukstart. Snällt tänkt, men jag ska ju hinna lära mig nåt på den här tiden, måste prata om schemat med dom!
Kom alltså hem 12.00 mamma och pappa for tillbaka på deras jobb från lunchrasten och helt plötsligt var jag ensam hemma. Hade en himla huvudvärk så jag gick och la mig i soffan och vilade, eller jag sov i 1 timma.. huvudvärken är kvar lika fullt.
ajaa- har planerat att kanske få övningsköra ikväll, om inte mamma och pappa har fullt upp med att tömma tv rumet för tapetsering. Annars blir det ytterligare en rastlöskväll, igår pluggade jag alla engelska glosor till provet, har hunnit göra det en sväng idag också så nu kan man dom nästan!


-SAKNADE VÄNNEEER-


APU.

Färdig på första APUdagen, blev en introduktion som tog ungefär 1½ timme. Min handledare verkar supertrevlig och jag tror att jag kommer trivas här också.

Veckans tider.
ti. 7-12
to. 8.30-15.30

- kommer jobba 8.30 -15.30 nästan varje dag! Ganska härligt schema. Jobbar iofs inte rätt antal timmar varje dag men. Jag kan inte bestämma schemat , det var ju redan färdigt så.
Mamma är dock inte nöjd med det för då får inte hon vara ensam hemma på hennes lediga dagar.


i morgon blir en bättre dag.



KVÄLLENS PLANER:
-promenad
-duscha
-fotbad
-ensam mamma söker
-One three hill


Första dagen på nya praktik platsen imorgon, hoppas det kommer gå bra!

fäärdig.

Så nu är det färdigstädat på mitt rum. Känns himla skönt att ha det bortgjort. Har städat bort alla kläder och annat tjafs på golvet, har rensat skrivbordet, renbäddat, bytt gardiner, dammsugat, skurat golvet osvosv.



FÖRE                                  EFTER


städardags!

Nu ska jag ta tag i mitt rum och få lite ordning på alla prylar som finns där. Väldigt mycket onödigt kan jag ju säga men jag är en sån person som har jätte svårt att slänga saker även om dom inte används. Vi får se hur mycket som slängs idag. Tänkte iaf ge före och efter bilder så ni får se skillnaden =)
Men dom kommer sen. Måste börja nu om det ska bli klart idag! 


återkommer !

Promenad bilder.

Tog mig alltså ut på en promenad tidigare idag med Lisa. Slutdestination- Rösnäset (Lisas stuga).
Där kollade vi på deras nyköpta stuga och hennes kusiners stuga också, himla fina!
Vi blev erbjudna skjuts hem men jag var inte nöjd med promenaden dit så jag gick tillbaka till furuögrund och kajen som är där för att ta lite kort och sen kom pappa med bilen så jag fick övningsköra hem =)
Drygt 1mils promenad!!!


Så här kommer lite bilder från dagen.
ENYOJ!






DAGS FÖR FOTBOLL NU ! ! ! !
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D


jag kommer alltid att finnas för dig!

Nu är det helgpromenad som gäller.
Ska gå en riktigt lång sådan och kameran får följa med på en liten upptäcksfärd. Så jag slänger in lite bilder sen =)

fredaaaags myys.

Tänkte kort sammanfatta dagen på skolan. 3 gubbar från Djurås (?) ringde till martina och frågade om det var Svensson,.. -sen ringde vi till Martinas kompis och kallade han Ninja!, sen ringde vi upp och bad om ursäkt, och frågade lite om poesitips... Miljön tyckte han att vi skulle skriva om, ska fundara på det valet.

Samhällskunskapen spårade lite för mig och Martina,. övriga klassen (inte dom andra4) verkade bara sura för att vi hade lite kul och dom inte fick vara med...


Efter skolan så gick jag och Jenny till körskolan (igen) för att hämta teoriböcker till mig. Hon i receptionen kände till och med igen oss... pinsamt.

Sen gick vi till busstationen med Linnea och Julia och stog där och pratade ett tag innan allas bussar kom och for,.
 Härlig dag !



Nu har jag just slängt i mig dagens middag - Flygande jakob. Och nui väntas lite filmtajm med syskonen. Vi har valt SNÖVIT av alla filmer. Man måste ju faktiskt få känna sig som ett barn igen.
Sen IDOOOOL.
Sen GOOODNATT.

schedule !

Sitter på skolan nu och första lektionen är avklarad -engelskaB. Har fått alla glosor till provet som är vecka43 så nu är det bara att börja plugga =) känns faktiskt hyfsat bra ändå.
Efter den här lektionen har vi omvårdnad och sen har vi samhälls och svenska. Sen slutar vi halv3- då ska jag på körskolan och hämta teoriböckerna. sen bussen hem och HEEELG.



Helgens planer finns inte tänkte jag säga x) ska kanske storstäda mitt rum, rensa garderoben och allt ! kommer kännas himla bra efteråt. Sen blir det nog en låååång promenad också, hoppas jag.



,.

På promenad,. skitkul. (ironi)

stressssssssss.

Igår kväll, då jag nästan höll på att somna så ringde min vän Lisa och frågade om jag ville följe henne till skolan och få håret klippt. Kändes motigt då att slösa bort en sovmorgon - men känns bra nu ! Blev nöjd med nya frillan och allt!


Stressigt att få i sig lunch- lite sallad och en yoghurt. Sen stress till bussar och APUn.
Så nu har jag lite middagsrast från APUn och ska tillbaka om ca 15 min. kul?


vuxna?

Här hemma har det varit lite fullfart sista timman. Mamma och pappa har bjudit två par på efterrätt under den så kallade cykelfesten. Det har spelats gitarr, sjungit "Hönan Agda" ( och mycket annat ), skrattats och skrikit. jag och Jenny håller oss instängda på Nils rum med varsin dator, en kladdkaka och TV. Pretty lugnt inne hos oss.


Nu ska dom vuxna bege sig vidare mot slutfesten- lugn och ro här hemma !




- jag har ont i min mage av kladdkakan. AJ !

schtaan

Nu ska jag äta lunch sen bär det iväg till schtaan, en syskonresa till Norvalla för att se fotbollsderby, Sunnanå-Piteå. Kommer blir lite trevligt det också. 


PEACE.

BG

"Vart är min pläd, jag fryser ju knäna av mig" !

true color.

Skolan idag var väl inte helt favorittippad. Var ganska segt, trist och allmänt tråkigt. Kompisarna livar ju upp endel, men idag räckte inte det. Har iaf fått veta att vi har engelskaB prov vecka 43- kuul.
Efter skolan gick jag på körskolan och skrev in mig där för att börja ta lektioner och sånt :)
Nu är det iaf helg- &jag gillar´t!


Ikväll blir det hemma kväll med idol och lite sånt, känns bra!
jajaa, ointressant men.



SES

en grå sten.

Igår var det kvällsöppet på stan, så alla butiker hade öppet till 21.00. Spenderade kvällen där med Martina <3
Vi började kvällen i sandras lägenhet, vi såg en massa björnGustafsson på youtube och sen gjorde vi middag och dansade lite tauron-dans ;)
Väl nere på stan så blev det ingen stor shopping precis,  det var så mycket folk så man orkade knappt anstränga sig- fick med mig ett flexibelt stativ till kameran iaf!! sen fick jag umgås lite med Martina också!!, efter det så for vi tillbaka till sandras lägenhet där hon och Joakim redan var, vi såg på lite IDOL och skrattade lite.



Idag har jag jobbat 7-14 på APUn, har varit alldeles för trött för att orka nåt, men.
Nu ska jag ta och anstränga mig till att skriva klart dom uppgifter som ska lämnas in imorgon. En recension om en pjäs som jag knappt minns x) Sen lite renskrivning och ändringar i novellen. 

Sen ikväll är det öppet extra länge på sport affären och inredes affären, så jag ska se om jag hittar nåt kul =)


RSS 2.0