28/2 - 09

Gårdagens kvällsplaner var ju BIF-fest, vi betalade 50 spänn för lasange och att umgås i 1 timma typ, Galet :O GRattis till alla som fick priser , Jenny tog hem 2stycken, tränarens pris och träningsflitigast =D, och jag kom hem mätt. 

 

Idag så har jag varit på träning, hade först stationer med styrketräning sen, då dom andra började med andra övningar så körde jag återigen styrka, blev typ 1h&30min styrketräning totalt =), Taggar inför operation nu =D

11dagar kvar tills jag beger mig till Umeå .

 

Tonight så ska vi äta gomiddag här hemma, pappa ska göra oxfilé och rostade grönsaker =), sen kl 18.30 så far jag och Jenny till Lisa för att se hockey ( AIK - Linköping ) på deras nya TV, och sen se melodifestivalen tillsammans med fredrika också(L).

 

 


27/2 - 09

Äntligen sportlov, behöver lite vila från allt skolarbete =D,
Igår efter träningen på norrhammar så fick jag och Julia lite stressigt att hinna med bussen hem,. vi kom iaf i tid, 2 minuter före,. men då hade bussen redan farit :O alltså hade den farit ca 5 minuter före,. och där stog vi och väntade på nästa buss i kylan =(. Fick oss iaf hem.


Idag så hade vi kortdag, slutade 11.35,. hade Geriatrik först och gjorde klart grupparbetet, och sen hade vi datakunskap och jobbade med presentationen =),
Har fått veta att jag ska få operera mitt knä den 12/3 =D =D, bara 2 veckor kvar !!!, kom lite, eller ganska mycket, glädjetårar då mamma ringde och sa det =] Ni kan nog inte förstå min lycka just nu =D


Nu sitter jag hemma med en skål glass och blåbär samtidigt som jag ser på skidor =) Ska bara ta det lugnt fram till ikväll, då är det BIF-fest på Gästis,. med mat, prisutdelningar osv. .

Kram.


25/2 - 09

Nu har jag fått reda på vem det var som lämnade kommentaren (se tidigare inlägg),. det var min pappa. Han hade glömt att ändra namn och så,. sen dom där bokstäverna i slutet försökte han få ihop till en gubbe xD, knas Pappa (L)

Iaf,. engelska provet idag gick faktiskt riktigt bra, satt och grubblade på ett ord i ca 20 minuter (överdriver inte), kom aldrig på det. =( men skrev på allt annat så. Har lämnat in individuella valen idag också, blir att läsa EngelskaB.

annars har dagen bara varit allmänt bra,. och hoppas att den fortsätter vara det =). Ingen träning för mig ikväll,. blir bara styrketräningarna på lördagmorgon., sen några promenader under veckan. 

 

Har ett sportlov att se framemot nu,. hoppas att någon kan tänka sig att hitta på nåt med mig då? =]
Kram på alla.


24/2 - 09

Nu så har jag just svalt sista tuggan av min semla, riktigt gott =). har fortfarande inte fått reda på vem de är som har lämnat den underliga kommentaren, men jag har några funderingar.


Nu så kan jag iaf engelska provet, grammatiken är väl lite svårare men jag ska nog greja det ändå =D.
På gympan idag så gick jag och några till stavgång, broarna runt, jag gick med ett ont knä vilket jag ångrar nu.. men jag får skylla mig själv också, ingen tvingade mig!, tillslut så gick jag bara md Jenny, dom andra var lite segare och jag tänkte ta vara på den lektionen till lite träning inför operationen.


Dåjag kom hem från skolan så gjorde jag mig lite middag och sen började jag att plugga engelska,. gick ju bra.
sen så satte jag mig och såg på TV ett tag innan jag somnade, vaknade lite senare av att mamma och pappa kom hem med det nya objektivet till kameran =D =D, så på Fredag verkar det ska vara sol ute så då ska jag ta mig lite tid tt gå u och testa det =).


Kram.

24/2 - 09

Nu håller jag på att få spunk,. NÅGON har kommenterat mitt inlägg där jag ville veta vilka som läser min blogg., men den personen har länkat till min blogg?!, jag blir jätte nyfiken!!! så här stog det..


...brukar läsa nästan varje dag (yg**)


Måste få veta!



Har iaf engelska nu, tanken var att plugga grammatiken till provet,. men lektionen spårade lite och vi målade en tsunami på tavlan och massa annat skoj,. sen så har några fått massage av läraren också,. skön klass (L) =D.
Sen så har vi gympa och jag ska ut på en liten promenad med kompisarna,. sen, arbetspass..=)


Nu ska jag agera duktig och plugga lite ,. Hörs!

23/2 - 09

 

Har kommit hem från skolan nudå, trött dag. Har pratat med syon om valen till tvåan, hon gjorde mig inte precis klokare,. engelskaB eller inte?!, HJÄLP!!!

Iaf, skolan förföljer mig, nu ska jag sitta och plugga engelska tills jag måste fara på träning = typ 2 timmar . KUL!

 

Fick sluta lite tidigare idag från bilden så jag &Syster passade på att gå ner på stan och kolla på expert om ett nytt objektiv till kameran, lutar åt att köpa ett 70-300 för typ 1800 =D dåni!, då blire mycket bilder (a)

 


Veckans planer

må; skola (matte prov), plugga, träning

tis; skola, köpa objektiv?, sova

ons; skola (engelska prov), träning.

tor; REKO, skola, fotboll på norrhammar, hem.

fre; skola, tandläkaren, BIF fest.

lör; träning, ???

sön; ??, har inget att göra under helgen, hitta på nåt?(L)


 

Är ganska nyfiken på vilka som läser min blogg =)., släng in en kommentar med namn eller nät, bara så jag vet vem alla är (L)


22/2 - 09

Har varit i staden och sett på bio ikväll med LISA, JENNY & FREDRIKA =D, vi såg på  I Taket Lyser Stjärnorna, var riktigt kul &det var en bra film, fast det hände ganska lite i filmen jämfört med i boken,. men. trevligt iaf (L)
Efter filmen så gick vi till Åsas jobb och drack lite choklad innan vi blev hämtade av stefan och for hem =D


Nu så ser jag på Beck - Advokaten, och funderar lite över individuella valen till 2an,. får se vad det blir tillslut.


Gnatt, <3

22/2 - 09

NUU ! , äntligen har jag tagit tag i att plugga till engelska provet som är på onsdag =), inte en dag för sent.

Pluggar in glosorna nu,. grammatiken är jag ju redan king på så ( eller inte ) , känns faktiskt värdelöst att plugga på grammatiken, kommer ändå aldrig att klara av det, x( 

 

Ska kolla igenom vad man kan välja till individuella valet också, skä lämnas in på fredag så . MatteB är klart, men sen en till 50p kurs... =)

vifår se.

 

Nu ska jag fortsätta plugga, BYE .


21/2 - 09

Sitter här hos min kompis Lisa med Fredrika och Jenny också, har sett melodifestivalen och ser på Brottskod försvunnen nu,. eller, ser&ser, jag sitter vid datorn. okej, det tog också slut, men nu är det hästhoppning och vi flummar bara lite till och från. trevlig kväll iaf(L), får se om vi hittar på nåt annat snart,. skulle inte tro det men,



Planerna för i morgon var att Martina skulle hälsa på, ska vara ensam hemma så =), men hennes mamma tyckte att hon skulle stanna hemma och sova istället, SÖMNTUTA =D.
menmen, blir väl en promenad i solen då. ELLER just ja, jag kommer nog vara med LISA & FREDRIKA istället (L).


Kram påalla.

21/2 - 09



GRATTIS PAPPA =D,
Fyller 43år idag (L)


Dagen började med tårta och paketöppning i m&p säng, han fick sig en ny kudde, lite kläder och massa trisslotter,.och knasen och en bilpåse såklart (a)
Sen så stressade jag iväg på fotbollsträningen som började 11.00, styrketräning på schemat, tror att jag glömde stretcha så jag vet ite riktigt hur kroppen kommer vara i morgon.
Då vi kom hem från träningen så hade f&f kommit till oss =), så då har vi hunnit fika och äta lite tårta, Ganska onyttig helg här men.


Sen ikväll så ska jag se på Melodifestivalen med Jenny, Lisa& Fredrika =D kommer bli en trevlig kväll.


Kram på alla, jag kommer tillbaka !

20/2 - 09

Har inte varit på något blogg humör på ett tag nu, men jag lever ändå =).Jag orkar inte heller skriva igen något, kan bara skriva i korta drag om vad som har hänt.

 

2dagars APU på norrgårda, KULKUL.

LINNEA 17 år (A)

Dömt fotboll, tufft.

varit allmänt trött. 

 

Iaf, idag så har jag varit på skolan då, slutade 11.35.
först hade vi VOMS, rektorn kom in och gav oss pappren om valen till 2an., blir nog MatteB och nån annan 50poängs kurs=D, det var bättre förr juh. Sen så hade vi datakunskap, läste lite bloggar och sen så jobbade jag med min presentation.

Kom just på att jag har inte börjat plugga till engelska provet än som jag sa att jag skulle göra i måndags., ytterligare ett måste den här helgen, ska städa, ha kalas, plugga, grejsa med bloggdesign (inte min) och fixa papper åt en kompis... =)

Nu så har jag iaf städat lite, sen får vi väl se vad jag hittar på ikväll, hemmakväll kanske?! 

 

 

 

 

< Det här är den finaste,

snällaste,

bästaste,

roligaste,

knasigaste,

mest omtyckta

och mest underbara MARTINA =D.

 

 

 

 

 

 

Nu ska jag gå och hjälp till lite med hemmasysslor, =) VISES


16/2 - 09

Idag så for jag somvanligt till skolan, lite tröttare än vanligt men. På VOMS- lektionen så vi fick tillbaka proven > VG, sen så hade vi vårat lilla förhör =) Sen på bilden så blev jag klar med min ask i lera, blev ganska nöjd tillslut. 

Nu är jag alltså hemma, planerna är att plugga lite till engelska provet nästa vecka, vi fårse. Men jag MÅSTE.!

 

Dagens humör: Trött, men glad 

Dagens borde: Sova.. 
Dagens frisyr: Fläta i luggen &uppsatt.
Dagens smink: lite mascara.
Dagens klädsel: Jeans, svart tröja, kofta, röd sjal.
Dagens planer: skola, hem, plugga, träning.
Dagens beroende: halstabletterna var ganska goda =]
Dagens låt: Kalles klätterträd =D. 

Dagens bild:

 


VECKANS PLANER

Måndag; skola, plugga, träning.

Tisdag; APU på Norrgårda, promenad.

Onsdag; APU på Norrgårda, träning.

Torsdag; skola, fotboll i stan.

Fredag; skola, hemmakväll?.

Lördag;  träning, PAPPA fyller år =D

Söndag; promenad, ta´t lungt .

 


13/2 - 09 Bilder.

Här kommer några bilder från Melodifestivalen =D.

 

 

 

 

TACK FÖR ATT NI GJORDE MIN KVÄLL SÅ BRA(L)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

13/2 - 09 ♥


Hoj.

typ ändå.

/Martina

14 - 15/2 - 09

Då var den här helgen borta också,.

Jag har iaf spenderat min helg på en skola i Lycksele för att spela en fotbolls cup. eller,.. spela&spela, . jag var materialförvaltare. =) Har sovit lite drygt 3 timmar medans jag var där,. kunde inte sova först så kl 04.30 så började jag plugga till muntliga provet som vi har imorgon, kl 05.00 så insåg jag att det var ganska tyst, alla hade somnat så jag ansträngde mig med lite lätt huvudvärk. somnade ca 05.20 =), kul helg iaf (L)

resultatet är nog inte så intressant,. förlorade alla matcher..

 

 


14 - 15/2 - 09

Nu i helgen så far jag till Lycksele på en fotbollscup, får tyvärr inte spela men följer med som lagledare istället =), bara jag får vara med laget så är jag nöjd <3

Far alltså 11.30 i morgon, lördag och kommer hem söndag kväll. 

 

Ska gå och packa allt nu så jag slipper göra det i morgon bitti, <3

 

Bloggen ligger alltså nere under helgen, men ingen dör väl av det, så få som läser ändå =/

 

Bilder från det kommer också början på nästa vecka =)


13/2 - 09

Såja, dagen avklarad. lugn dag på skolan, tog vaccinet mot TBC, genomgång på provet som vi har på måndag och sen datakunskap.

Sen hade jag en tid hos dietisten, så vi pratade ett tag och hon var mycket nöjd över det jag hade gjort =D , sen så for jag hem, var på promenad med kameran och sen duscha, äta, MELODIFESTIVALEN (L)

 

Hade superkul med er på Melodifestivalen!

Gratisgrejor, skratt, tävlingar, kort, showen, skratt &... SKRATT(L) 

 

Dom där halstabletterna/godis, hur var det med dom Julia, var det möjligtvis choklad i ? =P men det är lungt det är ju bara en halstablett =D

 

PUSS&KRAM PÅER(L), minnen suddas aldrig ut.

 

( Bilder från dagen kommer på måndag )

 


12/2 - 09

Tänk efter, personer kan faktiskt ta illa upp om saker man säger, att det blir för mycket helt enkelt. Inte bara jag,. Alla,. du också. Inte bara saker man säger, saker som görs också, blickar. ni förstår nog. Jag vill bara att alla ska tänka efter ett extra steg innan det görs något, jag också. Men jag tycker också att man ska börja respektera vad andra tycker, ta det man säger på allvar, inte bara skämta bort allt. snälla(L)

 

 

Jag behöver erat stöd, skämta inte bort det, blir negativt då.

YOU MAKE MY DAY 


12/2 - 09

Jaa, vad säger man?, BRA DAG =D

På våran lunch så for jag och några kompisar ner på stan och skulle kolla vad som hände i melodifestivaltältet, Gick en tipsrunda, sjöng lite lagomt fin norsk kareoke, gjorde nyckelringar osv. =)

Vi testade även på att spela lite memory,. alla 4. Sen frågade killen som höll i det hela så här:

 

-Tjejer, vad gör ni i morgon klockan sju?
-Njaa, inget.
-Har ni lust att fara på melodifestivalgenrepet i morgon?
-JAAAAAAAAA*skriker å skrattar* 

 

Såååå nice!!!!, hade lust att krama killen och bara skrika , men det hade varit pinsamt =]
Så jäkla härligt ! =D

imorgon kl 19.00 så är Jag, Julia, Linnea och Martina på skellefteå kraft arena för att se melodifestivalen =D

 

 

Här är lite bilder från då vi sjöng också,.

 

WEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIOOOO 


11/2 - 09

det blev så att vi for till Åsa och Lisa och tog alla mått, mamma trodde inte att hon kunde det så, TACK för hjälpen. (L)

Det behövdes nog lite nya mått med tanke på skillnaderna som vart . så nu ska dom mailas över till kusinen som ska skicka iväg det. =).

Nu så ska jag packa ihop träningskläderna och sen bege mig vidare till träningen, får vi se hur jobbig träning Mats ska göra ikväll =), men lite styrka kör jag gärna. tränar 21-22.00 + att vi drar alltid över minst en kvart, vilket gör att jag inte kommer hem föränn kl 23.00 :O, dryygt.

 

xoxo &Godnatt.


11/2 - 09

Sitter här vid datorn och lyssnar på lite ny musik, Anna Ternheim och lite sånt.

Kom hem med kvart över 4 bussen, var kvar på stan med kompisarna ett tag, tur var väl det , för jag hittade mina vantar =D. på bussen så var jag och Lisa ganska tokiga, bara allmänt duvet., var helt enkelt en sån dag för mig (L).

Efter gympan så satt Jag, Jenny, Julia& Linnea och pratade om hästar. och vi planerade lite inför sommaren, men då var planerna att rida från Linnea i Bureå till Julia i Stackrönnan, lät kul men,. då sa linnea att jag fick låna en sån liten häst, vet inte hur det stavas men jag kunde inte uttala det heller, så det blev stjärtisponny xD,HAHAHAHAHA !!! Våran humor.. 

bara allmänt mycket felsägningar och tabbar den här veckan (L)

 

Annars har inte mycket hänt idag, inte lika mycket retningar om killar osv, vilket är skönt, !

 

Ska gå upp till mamma nu, vi ska ta lite nya mått till klänningarna som vi ska ha i sommar på bröllopet :D,KRAM

 


10/2 - 09

10/2 idag då, är super trött och fattar inte vars orken kommer ifrån.. har fått hicka nu också.. =(

dagen på skolan har varit helt okej, trött som sagt var men kompisarna piggar upp en. På omv. timmarna så har vi lärt oss lite om regler och sänt, tex. tystnadsplikt. så nu vet vi vad som gäller när vi ska på APU.

annars så har vi haft gympa också, snölekar =D, Plumsa i meterdjup snö efter en boll och se klasskompisarna ligga lite här och var och bara skratta, jäklar så kul (L). 

 

( mobilbilder )

   

 

Sen på arbetspasset så väntade jag bara på att det skulle bli min tur att ringa & fixa till på onsdag, våran apu. slutade med att hon ringde upp mig och vi fixade allt, så 08.30 på Norrgårda, sen börjar 2 dagars jobb =D under lunchen så lärde jag Jenny och Martina oss lite om grönt kort (??), nåt som har med hästar attgöra., så nu kan vi nästan allt om det;

 

Är det nget lyse, då är ingen hemma.

 

Man ska se till att släppa in hästen i transporten och inte dig själv.

( skulle se kul ut att tvinga in sig själv i en hästtransport men lite havre i handen )

 

Man kan inte volta på E4an, för då får man en skråma.

 

Sen så ska man visa handen för hästen så man står på sidan, för om man visar foten så luktar det nog bara illa.

 

Allt det handlar om grönt kort och hästar på ett eller annat sätt enligt oss. sen dom andra snackar bara sånt som vi inte förstår, då äre bara att gissa sig till vad det betyder, =D

SÅ BRA ÄR VI (L),


10/2 - 09

Ny header nudå,

TUSEN TACK för hjälpen, skulle aldrig klara av att göra nåt sånt här själv =)!

Hon som har hjälpt mig heter Jennifer., har sett flera andra som hon har gjort och gillar varenda en. Hon hjälper gärna till att göra en header, bara att fråga =) , det är också bra att veta att hon gör det helt gratis... !

 

som sagt var, fråga bara så fixar hon (L).

 

 

TACK, och kram .


9/2 - 09

Måndag och första skoldagen den här veckan,. helt ok.

Har fått veta vart vi ska vara på våran 2-dagars APU som vi ska ha nästa vecka, Norrgårda blire. Sen fick vi veta telefon nummer och allt sånt också, men fick jag rätt nummer?, Nej, hamnade hos skellefteå kommun och dom sa bara att det nummret inte fanns så... går väl dit på fredag och pratar med dom =). 
Sen så har vi tagit en spruta idag inför våran APU, en som ska visa om man har antikroppar mot TBC eller inte, om man inte har det så blir det en ny spruta på fredag=), har då inget emot det.

 

Har just kommit på att jag har glömt engelska läxan på skolan,.. ATTANS!

 

Håller på att få en ny header fixad,. tackar för det =D

 


Veckans planer.

 

MÅNDAG: skola, träning

TISDAG: skola + gympa, slappa.

ONSDAG: skola, ringa på REKO, träning

TORSDAG: skola, fotboll, hem.

FREDAG: skola, dietisten, packa inför cup.

LÖRDAG&SÖNDAG: Fotbollscup i Lycksele =D.


6-8/2 - 09

Dålig uppdate här på bloggen., har inte riktigt haft tid med det, men jag bloggar igen =)


Fredag; Ledig från skolan. Klockan 16.00 ungefär så for jag till LISA för att få min lugg klippt,. Tack så mycket =D. sen for jag hem hjälpte pappa med middagen, sen gick jag och jenny ut och plumsade i snön som har kommit till oss, då jag var längst upp i en snöhög så ringde Lisa, så jag&Jenny for till L, och var ute och plumsade lite i deras snö också, gjorde magplask, letade lampor osv =D, hade kul iaf (L), sen gick vi in och satte oss i deras källare, tände en brasa och såg en film, Myysigt.



Lördag;
Fotbollscup idag då, får ju inte spela pga, av mitt knä, men då dömer jag istället =D, 6 matcher på rad &500 kronor., före cupen började så skulle jag sätta upp spelordningen osv och sökte lite tejp i en väska, stoppade ner handen och skar mig på en osthyvel som låg där xD men men, är man klantig så får man tåla sånt. Kvällen spenderades hos Lisa igen, vi såg Melodifestivalen och åt fruktsallad, och såg lite Eva&Adam också =D.


Söndag; Idag så har jag&Jenny följt pappa till Stan och sett då han har dömt lite fotboll, Jenny satt bara där och åt godis hela tiden,! Sen så har vi bara suttit i soffan hela kvällen &sett lite Top Model & spelat tetris =) Nu ska jag gå och duscha och sen se film, The break-up på 3an tror jag =)


Ses, <3

6/2 - 09

Planerna för dagen blev inte riktigt som planerat. två kompisar från klassen skulle komma hit till Byske och åka pulka och madrass med oss, men det blev lite förhinder,.. blir någon annan gång istället (L)

Sen så hade jag tänkt städa mitt rum eftersom vi skulle få besök, men det får bli på söndag istället.

Lisa ska iaf komma och klippa till min lugg =Dhoppas att du gör det bättre än frissan.(L)

 

Här ser nu hur mycket snö som kom igår =).

så ungefär, känns lockande att fara till pulkabacken och åka madrass, =D


5/2 - 09

Gårdagen, fick igen provet om läkemedel,.. MVG =D =D superglad. sen så skrev vi ett prov om Sänglägeskomplikationer, gick mindre bra. 

Efter skolan så gick jag och några från klassen ner till stan ett tag, jag hittade faktiskt en jacka från JC, dock 700 spänn, men hoppas på lite sponsring från mamma (L), sen så lyckades jag tappa bort mina vantar också, trevligt att gå utan vantar i den här snöstormen, NEJ.

iaf, mina kompisar följde mig till norrhammar där jag är tränare för funktionshindrade i fotboll, där satt dom på en bänk och hade hyfsat kul med koner. Kan inte annat än gilla er (L)

 

Under tiden som jag tränande så hade mamma&pappa ringt och sagt att dom inte ville ut och köra i ovädret, så jag ochjenny var tvungna att fara hem tidigare med bussen =( men vi hann iaf fara och äta lite på Dallas och skrämt bort alla därifrån,. När vi gick från dallas så hittade linnea ett par vantar i hennes väska, jag tackade och tog emot (L)

 

tabbar från kvällen:

 

Jag: ånej jag har redan slut läsk ( jätte lite kvar )

Julia: Jag med ! ( heela glaset kvar )

HAHHAHAHAHA =D, 

 

-igår ramlade min skötare av min häst
-jasså varför?
-när hon red så fes hon & hästen blev rädd och bockade av henne
-HAHAHAHAHAHAHHAA.

Hon hade försökt släppa en smygare, men det gick inte så bra xD

 

Sen så funkade inte spolknappen på toan heller,  =O

 

Menmen , hade supertrevligt med er. snart firas Linnea, då ska vi ha minst lika kul (L)

¨PUSS pådombästa


skolan.

sitter här på skolan och har VOMS nu, jobbar med tand- och munvård, ska borsta tänderna på varandra sen xD.
har iaf lektion till 10.30,. vi ska iaf se film efter rasten,. eftersom jag är klar så väntar jag bara på at vi ska börja gå igenom allt, =)
sen hoppas jag att vi får igen proven om Läkemedel, Erik hade nästan rättat klart alla igår så =D.


har faktiskt mjukisbyxor idag =O, 3e gången under hela ettan =D.


seeya.


2/2 - 09

Skolan idag var helt okej , blev avtagen skon för att vissa skulle skriva massa på den , sen så var det nåt avloppsgrejs så det bokstavligen STANK i korridoren xO, men helt okej ändå =).

har försökt planera kvällen på ett bra sätt; äta> plugga> spelarmöte 19.00 > träning 21.00.

Det gick ju bra, nästan iaf; äta> datorn &läsa bloggar osv> plugga> datorn> spelarmöte> träning.

Fast det är ju bara engelska glosor, så jätte seriöst är det ju inte =).

 

Ska alltså på spelarmöte strax, och sen snabba vidare till träningen, eftersom jag har lite ont i knät idag så måste jag  anstränga mig för att ta det lite lungt, får vi se hur det gå =), har iaf fått veta att det är skott osv så. måste ju spara mig till i helgen då jag äntligen ska få döma lite fotboll, blir kanske sista gången på ett lååååååångt tag =( lite klirr i kassan då också =D.

 

Nu ska jag plugga liite till =), kram .


1/2 - 09

Då börjar helgen lida mot sitt slut, och imorgon så är det skola igen .

Borde faktiskt ha läst på lite om redovisningen vi har i morgon, men orken finns inte att plugga på en helg. . . okej, ska faktiskt läsa igenom det lite, sen har vi ju prov på torsdag som måste pluggas till också =). 

 

veckans planer.

måndag; skola + redovisning, spelarmöte, träning.

tisdag; skola, plugga!.

onsdag; skola, PLUGGA, träning.

torsdag; skola + PROV, fotboll, bio + mat med kompisarna (L)

fredag; Lediga =D, ...

lördag; döma fotboll, ...

söndag;,....slapp söndag.

 

Ska se oth nu, men först måste jag duscha, =) funderar på morgondagens klädval också... hmm.

Kram.


RSS 2.0