hon är en fin vän till mig,

HON ÄR TILLBAKA!
Skulle vilja skriva "helt oskadd" men då rankas det kanske som lite ljug (A)
Jag är iaf överlycklig att ha fått prata med den här underbara människan igen. På tre veckor hinner det hända mycket som måste tas igen ;) Har just haft ett välbehövligt samtal med Julia och allt känns som förr igen. Fina Julia som alltid bryr sig, faktiskt även om hon är i Ghana. Fina Julia som alltid lyssnar och alltid finns vid min sida.
Glad att du är hemma igen vännen ♥

söndag

jobbjobb och jobb, hade inte hoppats på sån här sprutt när man la sig tillgänglig. Torsdag 16-21, fredag 16-21, lördag 14-21.30, söndag 12-20 + skola på heltid då. Har långt ifrån hunnit få den träningsdos som jag skulle behövt den här veckan. Har dessutom dragit på mig massa halsont och har allmänt ont i kroppen, förkylning på G?

Går bara upp i vikt nu för tiden (psykiskt iaf) , trodde att utbildningen skulle hjälpa mig åt det andra hållet men. Funderar på om alla jäkla plopp som jag har här hemma är boven i dramat - så jäkla beroende framkallande!! Dom åker i soptunnan snart...


Sen kan jag säga att mitt yrke som USKa har satt sina spår. Övrig personal på alla ställen har för stort inflytande på mig - i helgen har jag druckit massa koppar med kaffe, och tyckt att det är gott. Ett steg in i vuxenvärlden?



Ytterligare ett onödigt och grymt ointressant inlägg som jag egentligen inte borde publicera eftersom jag just nu ligger i min säng med tanken att inget av det här gör egentligen speciellt stor skillnad för varken mitt eller någon annans liv. Själv bryr jag mig iprincip nada. Ett så pass händelserikt liv jag har att jag måste publisera att jag börjat dricka kaffe. Saknar mina vänner! Känns bara som att jag just nu har tiotusentals dumma tankar om mig själv och gick helt plötsligt över till ett "whops, jag tycker synd om mig själv-läge".


Äsch, ny vecka, nya möjligheter. (wei, positivt tänkande) 





åsså var det rubriken.....

Nu börjar det likna nåt. Känner mig lugnare och mer avslappnad nu än på länge. Har inte fullt så mycket att tänka på. Peppar peppar. Skolan har kommit igång på riktigt och man börjar ha lärt sig rätt så mycket, kul när man förstår sammanband i allt vi läser. Fortsätter ha läxa att massera massa folk, helst nya personer hela tiden. Har bokat in klassträff utanför skolan också. Har bokat en loge och ett bord i sportbaren till matchen nästa helg.  Det blir en dyr smäll men det är det värt! + i kanten är det också att jag börjat komma igång med lite extra knäck nu också. La mig tillgänglig på kommunen sen ringde dom dagen efter och frågade om jag kunde jobba, har man en gång sagt "ja" så fortsätter dom bara höra av sig. Jobbade igår kväll, hade fredagsmys ikväll på jobbet med de dementa och på söndag så jobbar jag som hela dagen :) en liten extra slant iaf!



Nu är det dags att sova, fotbollsdömning imorgon 11.00 i stan (ännu mer pengar!). Sen blir det mer fotboll i Byske och sen surströmming i stugan med familjen, mammas bror+sambo och mormor <3



träningsflitigt...

Två dagar har gått av den här veckan och jag har redan hunnit träna 6timmar. Lite gym, cirkelträning, promenader osv. Känns ganska gött med lite krypande träningsvärk. Ikväll har jag varit lite hurtig också, fast på ett annat sätt. Har gjort sånna här bra saker som man måste ta tag i någon gång. t.ex. anmäla mig till kommunal, lagt mig tillgänglig och anmält mig till jobb på både kommunen och landstinget och kommit liite närmare en eventuell lösning till lite problem som uppstått, får ta tag i resten imorgon. Varför måste man alltid välja och få allt att gåihop.

Imorgon är det dags att slå mina första golfslag här i livet, break a leg!

älskade fotbollslag - så mycket glädje i er!



må-to

Dålig start på veckan. I måndags så satt jag på akuten i 8 timmar med magkramper som inte ens går prata om! Kunde inte sitta, ligga eller stå utan att smärtorna tog över. 36 timmar utan just någon mat, fick istället ca 2 liter dropp och morfin för att överleva. Slutade med att jag blev inlagd över natten men fick fara hem på tisdag kring3. Inte ett dugg klokare. Idag mår jag dock mycket bättre och jag äter hyfsat normalt igen! Har till och med hunnit lite chokladfrossa som kändes onödig men Emmy piggade upp med att hon också var onyttig så. Nu så väntas duschen efter kvällens promenad. Lite uppladdning inför morgondagen - skola, shopping, ex-klassmiddag och partay!! Hade bra!

HELG

Helg från och med igår. Slutade skolan 11.20 så det räknas knappt som arbetsdag. Sov som mest hela tiden från det att jag satte mig på bussen till klockan 16, sen... Middag. Jag gjorde en godsallad och västerbottenspaj med lax och ett glas vitt vin till det, bara jag mamma och pappa hemma. Sen skippade jag en mysig hemmakväll och for till frida för att sittea och prata hela kvällen över en kaffe latte och glass - trevligt värre! Idag så har jag varit och dömt fotboll. Damer div2, med coachen för oss damdomare i västerbotten som kontrollant. Ja, det var nervöst! Men gick ut som vilken match som helst. Och det visade sig gå riktigt jäkla bra!! Får se vars det leder. Man har ju sina förhoppningar men man måste jobba för det. När jag kom hem från matchen blev der middag och Ludde kom förbi, sen kom även Lisa och Ola och vi tog bilarna och for till stan för discobowling, lyxshake och sällskapsspel. Vi behöver inte prata om resultatet i nåt men. Nu väntar sängen, gott med sömn inför morgondagens viktiga fotbollsmatch. GODNATT!!

tisdag

Bålstabilitetsträning på skolan idag - träningsvärk imorgon... Fotbollsträning ikväll - lårkaka och massa ont. Gick väl mer än värdelöst ikväll och jag fattar inte hur dåligt det kan gå från en dag till en annan. Nervärderande träning och prestationen bara kryper på en "Håll nollan nu på Söndag - ni måste ju vinna", "Allt i era egna händer, se till att fixa det nu", "Vi behöver dig på söndag Elin, ta det lugnt nu" , "Bit ihop, allt går över, match på söndag" . Jag är nog en överkänslig person, och tar på mig mycket men... fasen vad jag känner att det ligger en stor tyngd av prestation på en, och inte bara fotbollen, allt annat också och jag vill bara BLÄÄÄÄÄÄÄ på allt.

Low time , men ändå.



imorgon är det en ny dag med nya möjligheter. Happyface då.

måndag

Alltsååå, jag gillar skolan. 2timmars yoga på förmiddagen , lunchrast och sen lite anatomi och muskelkunskap + 1 timmes massage. Sen slutade vi. Snacka om att det känns som att man är totalt avslappnad efter en sån dag! Efter skolan så mötte jag fina Linne på stan och tog oss ett fika och en pratstund på Waynes. Mycket trevligt att träffas och höra om hennes lilla utlandsresa! När jag kom hem så åt jag middag och satte mig sen och byggde pussel (hur avslappnande!?). Efter det så blev dagen dock lite mer seriös. Tog fingret ur det berömda och skickade in ansökningarna om studiebidrag till CSN och lagt mig tillgänglig för jobb på kommunen.

Sen blev det nåt mellanting på allt det där. Trots min konstiga blödning under benhinnan så tänkte jag dra mig ut på en löprunda. Körde intervalllöpningar i ca 3km (i ett totalt nedsläckt byske) för att träna upp min explosivitet lite. Benhinnan gav vika så jag avrundade och avslutade med lite bålstabilitet, spänst, styrka, stretch och avslappning ute på gräsmattan, under stjärnhimlen.



Nu ska jag slänga mig i duschen och sova inför ytterligare en skoldag (precis som att det lät jobbigt).
Godnatt vänner!



fredag

(Mobilblogg) Kortdag på skolan idag, slutade 11.20, avslutade med afrikansk dans - aldrig mer. Tog 1bussen hem och när jag kom hem så la jag mig på soffan och sov i typ 14 timmar (eller jaa, typ2). Vaknade och sen kom min morbror och Carina förbi med deras lilla hundvalp Dizco, hur underbar som helst!! Åt hemgjord pizza till middag och for sen till stan för att gå på biopremiären av Jägarna2 med Ludde - riktigt bra film faktiskt!! Dock lite halv genomskinlig, lätt att utreda mordet själv och få pusselbitarna på plats. Rekomenderar den ändå! Nu så ska jag halsa lite vatten och sen sova, fotbollsmatch imorgon så det är uppladdning som gäller! Godnatt vänner <3

RSS 2.0