men såja.

Vad betyder jag? Vem behöver mig? Varför är vi här?
Vem ska se mig när, jag vill va mig själv?


Nu må bägaren vara överfull snart igen.
Allt lär brista och man fortsätter falla bakåt.
När ska det vara nog och när ska man lära sig?
När kommer jag vara nöjd och inte bry mig mer?
Fortsätt fylla bägaren, någon lyckas alltid.
One step forward, two steps back.

en dag i backen.

Tog bilen till skolan idag, lite halvstressat men. När vi kom till skolan så var första lektionen inställd vilket betydde att vi hade kunnat ha sovmorgon till 11.00 (alltid nåt). Istället så fick vi döda tid inom skolans väggar i drygt 2 timmar för klockan 11.30 bar det av mot Bygdsiljum. Var alltså iväg dit idag med Idrott/Häsla B klassen för att åka slalom. Man kände sig ju lite ringelrostig i dom första åken men inget fall eller brutna ben under dagen så man får väl vara nöjd. Känner dock att träningsvärken kommer att hälsa på än en gång. Men en bra dag med bra väder och bra folk!


(här ska det ligga fina bilder men det går inte just nu)



Nu så ska denna hypertrötta flicka sova. helst länge. helst så länge att jag missar alla bussar som går till skolan. men helst vill jag hinna på träningarna också. även om jag är förkyld. 
SHIT



träning

När ska man lära sig att lyssna på sin kropp? Hade alltså dåligt samvete idag över att jag inte är och tränar lika mycket nu för tiden, är nog inte så uppskattat (har ju giltiga anledningar, har verkligen inte kunnat träna men... ändå dåligt samvete). när jag då kommer på träningen så är jag ändå inte nöjd med min insats och undrar varför jag egentligen for - HEJA. Körde bara mac-träning pga min förkylning så jag kunde ta det lugnt. Sen kom ju vinnarskallen fram och jag tyckte att jag inte var förkyld längre. Nu har däremot någon var och snott stora delar av min röst, får se om den kommer tillbaka till i morgon. 
PEACE

söndag.

Sådär, nu är även jag drabbad av förkylning. orkar ingenting. just därför så ska jag just precis nu fara iväg och döma en futsal match (herrar) och sen hem till Byske igen åsså iväg på fysträning. ganska ocoolt.



Imorgon är det skola som gäller, eller njaa, först svenska sen en eftermiddag i slalombacken med idrottsgänget. det är däremot coolt.



bild24

En bild som gör dig glad.


onsdaag

Blev dubbelpass på friskvårds ikväll med Julia och Frida. Core 40min + spinning 55 min. Min mage fullkomligt dödar mig, den borde inte få finnas. Stor är den också. Oftast ivägen. Har inte så mycket att yttra mig om här. Jag har tidsbrist här i livet som alla andra som har 24timmar/dygn. Vill helst att man kan vara på flera ställen samtidigt så man slipper känna sig uppbokad.

GODNATT DÅÅÅÅ!!!



dö mage, dö.



bild23

En bild från i sommras.

bild22

En bild på en tid du saknar.
Det här var fasen mysigt - favorit i repris!?
Sång vid elden en sen kväll (vi bortser från spökhistorierna). Saknar inte det här mycket mer än att jag vill göra om det !!!

tisdag.

Idag har jag haft praktik. Har haft elev idag så nu var det min tur att lära ut, hoppas det gick bra! Praktik i morgon också med elev, då blir det 8-16.



Efter praktiken så drar jag direkt iväg på friskvårds och möter upp Julia där för ett Core pass. Är även anmälda på reservplats på spinning direkt efter, hoppas vi får plats - annars blire fotbollsträning på kvällen.
GODNATT



tjugioförsta februari

Jag hann skriva klart mitt argumenterande tal igår kväll. Det gick väl hyffsat att framföra det också trots att jag var så äckligt nervös. Efter lunchen på skolan så skyndade jag iväg och tränade ett spinningpass på Friskvårds (gick apdåligt), tyvärr själv, Julia den lilla skiten fick fara iväg och jobba och tjäna pengar istället för att göra av med dom ;) Lite avis faktiskt (A) Jag gjorde iaf av med en massa pengar. Uppgraderade mitt träningskort till ett 4månaders Guldkort så nu är det bara att träna hur mycket jag vill i 4månader!!!


Nu så har vi just haft present utdelning för min pappii som fyller 45 bast idag, GRATTIS TILL HAN!!!!!!!
Halvvägs till 90 pappa, bara så du vet ;) PUSS




bild21

En person som alltid ställer upp för dig.
alltid är ett ord med mycket styrka, jag passar på den här.
Det finns folk jag litar på till 100% och som ställer upp för mig, men alltid kan man inte lova.
PASS


praktikhelgen

Nu är praktikhelgen över. Lika bra det, hehe. Vi har tjockat oss lite för mycket. Tårta, ostkrokar, kaka, pizza, sega ostkrokar. Vart går gränsen för onyttigt? Ser framemot veckan som kommer iaf då det är inplanerat 3-4 pass på friskvårds + en (kanske två) fotbollsträning(ar). Det är då jag trivs. Det blir inte så mycket att tänka på om man säger så. Har inte kännt mig så här pigg psykiskt på länge, jag gillar friskvårdsträningen!!


Nu gissar jag att jag borde sova. Imorgon är det skola och träning (!!!). Ska hålla mitt argumenterande tal om mobbning, om jag nu hinner skriva klart det, tänkte skriva nu men jag kom in på andra tankar... Får se hur det går.
GODNATT

365dagar.

Ett år av saknad.
Ett år av längtan.
Ett år av tårar som fällts för dig.
Ett år utan dig.
Ett år med dig i tankarna.
Ett år som jag aldrig ville skulle komma.


Jag älskar dig, mer än mycket annat.


bild20

En bild på dina närmaste.

liten bild men stor kärlek.

Martina Jenny Farfar Linnea Morfar Sören Elisabeth Henrik Pappa Mamma Mormor Nils Julia Helena Farmor Lisa

och många fler.

lördag, en dag på praktiken.

Igår satt jag uppe till 00.34 och skrev ihop lite till mitt argumenterande tal till svenskan på måndag.
For på praktiken 07.30 i morse. Har gått promenad, ätit tårta och lite ostkrokar och sett Mello.
Fick sluta lite tidigare och for förbi våra kusiner i Kåge en stund.
Och nu ligger jag i min säng och har tusen gånger ondare i magen än jag hade igår. Ska försöka skriva på mitt tal, kan behövas. Får inte somna förrän jag skrivit klart det?



Praktik 8-21 i morgon.

bild19

En person som är snygg.


Idol-Daniel Norberg, han ser ju faktiskt lite bra ut!!
(hmm, känner mig som Idolfjortis)

ledig fredag.

  '

Idag så har jag spungit runt här hemma helt själv. Har kört spotify på högsta volym och dansat runt som en galning i rosa sockar med fåglar på och en stor, slapp t-shirt. Jag har städat, tvättat, bakat, lagat mat till helgens matlådor och mittemellan allt ihop så har jag checkat datorn bara. Nu så är det strax dags för middag sen kommer min kusin och hennes sambo hit på besök under kvällen. Ihelgen så tillbringar jag min tid på min praktikplats, 8-21 lördag och söndag. Skönt att få ha tillgång till bilen så man får lite sovmorgon. 


HA EN BRA HELG MINA VÄNNER, det kommer jag ha!




bild18

En bild på din fritid.
vi kör flera

Vänner och träning av olika slag. Försöker vila där någon gång också. Sen lite skola/jobb.

 

 


torsdag

Har varit ledig idag från praktiken. Det var till en början en hemma dag då jag har städat och stökat lite här hemma och hunnit slappa lagomt mycket också. Sen bar det iväg på friskvårdsträning x2 med min träningskompis Julia!! Först 45minuter bodypump och sen cykel i 45minuter. Kroppen är död men jag gick igenom det iaf!!




Är ledig även imorgon, då ska jag ta och baka lite och kanske, om kylan tillåter, ska jag gå en promenad - men jag tvekar. Måste även ta tag i skolan och skriva mitt argumenterande tal som är till på måndag... HJÄLP MIG MED ÄMNET!!??!? Sen var det det här med praktikuppgifterna också. Ingen panik med det men, det ska ju göras.



bild17

En ovanlig bild.


det är inte varje dag man får se något så här tragiskt.
Ni sviker tjejer...

onsdag

Soft att få åka bil till praktiken. Sovmorgon liksom. Hade alltså praktik idag, 12-20. Har haft halvtidsbedömning med lärare, gillar min handledare! Hennes egna snack med läraren gjordes på typ 2 sekunder, ho sa att hon inte hade nåt att säga förutom att allt var perfekt. Hade inget att klaga på. Måste prata med chefen på tisdag, vill fixa lite extra jobb timmar! Har haft en brukare som spytt idag också, weeii.

Hann bara hem från praktiken, sprang runt som en galning med ytterkläderna på för att packa ihop träningskläderna till fotbollen. Blev 30 min sen men (A) idag var det förresten en rolig träning, jag var ju iofs utespelare idag i stället för MV, kan bero på det.




Nu är jag ledig i två dagar. Blir det hemma dagar eller äventyr? Snälla, gör min dag!!
Sen laddar vi till helgsjobb.

bild16

En ful bild på dig själv.

problemet var inte att hitta någon bild, det svåraste var att välja vilken jag skulle ta.

Feb. 15

Kom hem ca 22.30 igår från inskolningen på ortopeden inför sommaren. Vaknade 05.00 i morse för att inskolas en dag till. Efter dagen på lasarettet så gick jag upp till bollhallen för fotbollsträning. Kändes ganska bra faktiskt. Dock så gillar jag inte att jag har så hög press på mig själv. Nu sitter jag hemma i soffan, är nyduschad, dricker kaffe och ser hockey. Ser framemot att få gå och lägga mig och sova. GODNATT typ.


(morgondagen består av sovmorgon och praktik med halvtidsbedömning, no more liksom)



bild15

En person du vill vara med.
kan ju inte bara välja en precis.

bild14

En bild som påminner dig om gamla tider.


veckans händelser.

MÅ: 11.45-12.40 cirkelträning | 14-21.30 inskolning
TI: 6.45-15-00 inskolning | 17.00 fotbollsträning
ON: 12-20 praktik
TO: 18.00 - 19.30 bodypump/cykel
FR: ------
LÖ: 8-21 praktik
SÖ: 8-21 praktik
MÅ: 11.45-12.40 cirkelträning | 14-21.30 inskolning
TI: 6.45-15-00 inskolning | 17.00 fotbollsträning
ON: 12-20 praktik
TO: 18.00 - 19.30 bodypump/cykel
FR: ------
LÖ: 8-21 praktik
SÖ: 8-21 praktik



Jobb och träning. Träning och praktik.
Jag klagar inte, jag trivs!!



söndag.

Gammkroppen börjar säga ifrån. 2 dömningar och sen direkt på fotbollsträning - kroppen har ont!
Började med att döma en F17 match som ensamdomare och sen kom Peder till hallen också och dömde en herr match med mig. Gick faktiskt riktigt bra, har inte så mycket att klaga på, ingen verkade klaga på mig heller. hm, stackars kille som fick axeln ur led, jag vill inte byta. Snabbade mig hem med bilen (körde fortfarande lagligt) för att snabb slänga i sig lite smoothie och sen iväg på fotbollsträning, tacka gudarna för att vi slapp fysträning!!
Nu är jag iaf hemma och hurrar inte för speciellt mycket. Helt plötsligt känns allt jätte jobbigt.


Imorgon så är det skola, friskvårds träning och sen inskolning på ortopeden4 < de två sista kan man iaf hurra för!!!



Godnatt alla!

bild13

Du och någon klasskompis.
Haha, jaa, vad säger man ?!! Ni är bäst, även om ni är som ni är x)

lördag

Har haft en toppendag idag! Tog bussen till stan och for på friskvårds för att träna lite med Julia. Eller, det blev ganska mycket i slutändan. Totalt lite drygt 90minuters träning, så jag är ganska slut i kroppen nu. Blev upphämtad i stan av farmor och farfar för att sen fara hem till oss och äta lunch, sen vidare på Ostviksrevyn, hem åt god middag och lite paketutdelning - fick en kastrull, en stekpanna, slevar och ett presentkort på 250kr!!


Nu kan jag säga er att jag är så trött som det bara går att bli, ska inte se mycket av Melodifestivalen, det är ändå så dåligt. Sängen kallar på mig. Imorgon är det dubbla futsaldömningar som gäller. Sen blir det en ny vecka - visst ska man blicka framåt?!! GODNATT

en klok man talar.



"Ju mindre du blir desto mindre har du att tycka om."
citat från farfar.




bra start på helgen kan man säga.

jaadu, vad säger man?! Har haft en mycket trevlig kväll här i Byske med mina vänner. Vi käkade tacos, spelade spel och sen vet jag inte vad som flög i oss (A) Hade det iaf superduper bra, jag trivdes ganska bra faktiskt trots att jag var så trött som jag var. Thanks for your visit girls!!! ♥






Nu så är det i högsta grad dags att sova. efter att ha vaknat 05.00 två dagar på rad så känner jag att orken börjar tyna bort. Imorgon så blir det ett cykelpass på Friskvårds, I can feel the pain. Godnatt!



bild12

En bild på din vardag.


just nu känns det som att det här är min vardag, jag lever på friskvårds.

bild11

En person du kan berätta allt för

Du min vän, DIG kan jag berätta allt för^

to you my friend.

 

 


Vaknade 05.00 i morse, har varit på praktiken till 16.00. Mötte upp Julia på stan kring 18tiden, träning på Friskvårds klockan 19-20.30 (typ). Nu ligger jag hemma i sängen och fruktar morgondagen, praktik med bara vikarier... jag skulle tydligen vara den som har bäst koll, och jag är sämst, hahahhah!!! Praktik till 15.00 sen vänder dagen till något mycket trevligare - då kommer mina favoritisar till oss, käkar tacos, spelar spel, knasar till oss och är bara oss själva. Kommer bli fucking underbart!!! Ingen träning imorgon, laddar till spinning på lördagmorgon istället - kanonkul!

 

Godnatt vänner - upp 05.00 i morgon också - livet leker.


bara onsdag.

Bra dag till och från.
Var på stan idag med min handledare och en brukare. Vi handlade lite bra-att-ha saker och gick sen på Calles för att fika, kaffe latte!!!!Annars så har dagen gått oerhört segt, näst intill för segt, tråkigt segt, sådär....jobbig dag. När jag väl slutat praktiken så skulle jag gå in till busstationen, men jag inbillade mig hela tiden att det gick någon bakom mig!!! Jag vände mig om i panik flera gånger - falsk alarm. Det slutade med att jag ringde till min vän Linnea för att slippa känna mig så ensam - det funkade! Tack för samtalet vännen :* Har även fått höra några fina ord från Julia som värmde så här på kvällskvisten. Bra avslut på dagen!!
Dags att sova nu?
Alarm: 05.00
Buss till stan: 05.50
GODNATT



tisdag

Pump på gympan, direkt på spinningpass, sen praktik + hakvtidsbedömning, promenad in på stan, sen hem.

Spinningpasset var så fruktansvärt roligt idag, alltså inte roligt så jag skrattade hela passet, men det gick bra, jag kände mig duktig. Vilodag imorgon, sen kör vi step på torsdag. Kan meddela att jag har gått ner ca 2.5 kg på inte alls så lång tid, det känns ganska gött!!! Sen vill jag meddela att jag tror att jag håller på att bli knäpp. När jag satt där på spinningpasset och var typ helt död så satt jag lika fullt och planerade min träning - jag ville bara ha mer!


Halvtidsbedömningen med handledarna kan inte ha gjort mig annat än glad. 
"En glad och härlig tjej som är mycket trygg och stark i sig själv trots sin låga ålder, du imponerar!"
What to say?



bild8

En person som du saknar.
Saknar dig så det gör ont morfar . fina du är saknad.
jag skulle bara vilja möta dig och kasta mig i din famn och få en varm, kärleksfull kram. Jag vill känna din närhet igen, jag vill att du ska sitta med oss på sommaren och le åt oss när vi badar i havet. du finns i varje andetag, varje fotsteg, överallt och föralltid - du finns i mitt minne.

bild10

Någon du tycker är väldigt (väääldigt jätte) snäll.


den bjuder vi på va? ;) Puss!!!!

bild9

Någon i din släkt.

Fina västerås-familj!!  Kusin, faster, farbror. Henke, Helena, Magnus.


bild7

En bild som du aldrig lagt upp.



jag svär på att jag aldrig har lagt upp den här bilden tidigare, det finns både en och flera anledningar till det.

börja skapa nåt fint



Det handlar inte om att hitta sig själv,
det handlar om att skapa sig själv.


veckans träning.

Oj, på nåt sätt så har jag visst överlevt helgen...konstigt. Sliten krigare, men en stark sådan.





Imorgon så blir det träning på Friskvårds efter skolan, cirkelträning i gymmet med Julia. Nu börjar jag känna att jag är i det stadiet att jag vill börja se resultat - kort tålamod,jag vet.  Får se hur träningarna läggs upp resten av veckan. Blir ett pass på tisdag tror jag, vet inte vad än men, sen fotbollsträning onsdag, step-muskel på torsdag.



bild6

En bild på du och en vän du inte varit med på länge




lördag

5timmars sömn igår efter lagfesten. Har haft 13 timmars praktik idag. Har hunnit se familjen ca 30 minuter. Nu, Godnatt. Imorgon är det ytterligare 12 timmars praktik innan jag kommer komma hem och slänga mig i soffan helt utslagen, tankspridd och less (på det mesta).

långa pass, men personalen gör allt möjligt!



bild5

En gammal bild på dig själv


(brist på bilder, igen...)
mullig på den tiden också!

LAGFEST

Tack alla tjejer och tränare för underbara shower och många skratt under kvällen. Kommer inte glömma tränarnas tolkning av "var bor du lilla råtta", eller kvällens musiktävling som även den blev full av skratt - vem skulle vänta sig en egenskriven låt om AIK? OSLAGBART!!!! Hela kvällen, hela gänget, ALLT - NI ÄR BÄST ♥


^GLÄDJE!!!


^Dags för prisutdelning.


^Årets pristagare.


^I ett hus i skogens slut.....


^Var bor du lilla råtta...?

 

jag vill bara meddela att jag inte det här året heller fick något pris. men en krukväxt fick jag som tack för allt fixande inför kvällen - vad klår inte en krukväxt?!?!


fredag.

Hur bra film?! Har suttit och sett en film efter det att jag kom hem från spinningen, kände att jag var värd att stanna av en stund. Filmen är så himla fin, så verklig och bara så bra. Helt klart värd att se. Musiken är underbar i filmen och skådespelarna är duktiga. Filmen heter Adam.






Nu ska jag gå och duscha, sen ska jag stå och hacka sallad för 35personer. Det vankas lagfest!! Lite update om hur vi hade det får ni på måndag skulle jag tro. Har praktik hela helgen, 8-21 på lördag och 8-20 på söndag.
Dålig uppdatering i helgen alltså!

bild4

En bild på en konstig tid i ditt liv.
åk 9. Då trivdes jag, men nu när man blickar tillbaka så känns det som sagt var...lite konstigt...






spinning

Strax bär det av mot stan för att träffa Julia där. Först staan för att fördriva tid och sen mot Friskvårdskompaniet för att träna ett spinningpass!!! Jag känner mig redan nu helt död och halvt begraven...men nu peppar vi varandra genom passet så ska ni se att vi klarar det, för vi klarar ALLT tillsammans!!!!
Jäklar så hårda tjejer alltså!!!

STEP

Har varit på typ världens roligaste step-up pass ikväll!!! Kändes verkligen att man hade jobbat ordentligt efteråt, nu är det bara att invänta träningsvärken som lär hälsa på... ELLER så dyker den inte alls upp därför att jag ska köra ett spinning pass imorgon kl 12.00, hoppas det håller bort det värsta iaf!!



Nu är det dags att sova och återhämta sig - puss!



torsdag

Har varit på Campus här i Skellefteå idag och kikat runt lite på olika program som man kan läsa på högskola sen. Var ju som starkt inne på Sjukgymnast tidigare, men idag så öppnades dörrarna för nåt annat - Hälsovägledare., vad tror vi om det?! Känns som nåt ganska bra faktiskt. Gick på stan ett litet tag med Julia efter det, SJÄLVKLART så lyckas jag handla nåt. Idag fick ett par löpardojor (mina gamla är det hål i) och lite annat tjafs följa med mig hem. 



Nu så ska jag gå ut och skotta bort lite av den snö som fallit på våran gård sen blir det middag och sen far jag och Frida mot staden för att träna ett step pass på friskvårds. Blir asbra!!!



bild3

En bild på någon i din familj
my father

inte mycket släktdrag från han inte , låter bilden tala för sig själv;)

onsdag, underbara dag.

Core-station pass i morse på Friskvårdskompaniet, blod, svett och tårar som Julia beskrev det!!! Efter träningen så gick vi på Waynes och lunchade. Såg till att vara nyttiga nu när vi dragit igång med träning så det fick bli en oslagbar kycklingsallad. Sen så gick vi runt på stans alla affärer och handlade. Jag fick med mig en tjocktröja, en sjal och nåt ansiktsgrejs som julia lurade på mig ;) På fredag blir det att gå och handla allt som jag inte hann/orkade idag, typ ett (kanske två) par jeans,någon tröja och lite tjafs.

 

Har hunnit med praktik 16-20.30 ikväll också. Plus att jag har planerat lite inför lagfesten som är på fredag. Har fortfarande lite brist på tävlingar som vi kan köra,...men... med det där gänget kan det väl inte bli tråkigt?!

 

PEACE AND LOVE FRIENDS


bild2

En bild på dig själv
bjuder på den här.

bild1

En person som du umgås mycket med
Kan ju inte säga annat än att jag umgås mycket med denna person. GUESS WHAT, vi är tvillingar.


en bild från sommaren, hoppas den duger?

bildbloggning

Jag tänkte också testa det här med bilder. Jag snodde listan av Julia som i sin tur snodde den av Viccan som säkert snodde den av någon annan före.


1a dagens bild: En person som du umgås mycket med
2a dagens bild. En bild på dig själv
3dje dagens bild: En bild på någon i din familj
4de dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv
5e dagens bild: En gammal bild på dig själv
6e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
7de dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp
8de dagens bild: En person som du saknar
9de dagens bild: Någon i din släkt
10de dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll
11te dagens bild: En person du kan berätta allt för
12te dagens bild: En bild på din vardag
13de dagens bild: Du och någon klasskompis
14de dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider
15de dagens bild: En person som du vill vara med
16de dagens bild: En ful bild på dig själv
17de dagens bild: En ovanlig bild
18de dagens bild: En bild på din fritid
19de dagens bild: En person som är snygg
20de dagens bild: En bild på dina närmaste
21a dagens bild: En person som alltid ställer upp för dig
22a dagens bild: En bild på en tid du saknar
23dje dagens bild: En bild från i sommras
24de dagens bild: En bild som gör dig glad
25te dagens bild: En person som alltid gör dig glad
26te dagens bild: Någon/några du alltid har roligt med
27de dagens bild: En bild som du alltid skrattar åt
28de dagens bild: En tokig bild
29de dagens bild: Den nyaste bilden på dig själv
30de dagens bild: Någon du aldrig kommer släppa taget om!

skidor och praktik, how cool?

Skidor på skolan idag, jag och Viccan var helt OUTSTANDING - ni skulle sett oss. (Fattar fortfarande inte hur spåret kunde svänga utan att vi gjorde....). Jag lyckades även ramla stillastående, stilpoäng! Mitt finger är iaf helt kaiko, svullet, lite blått och framför allt ont, hur klantigt??

Efter skolan så gick jag en sväng på stan, köpte lite sallad och en tränings t-shirt och sen for jag på praktiken. Kan nog ha varit mitt roligaste pass hittills!!!! Jag och båda mina handledare jobbade och alla var så där lagomt trötta. Vi skämtade och skrattade hur mycket som helst, helt sjukt vilka tjejer det där är!!!



Nu sitter jag iaf här hemma och bara längtar till sängen. Måste ju ladda upp ordentligt med sömn inför morgonens träningspass med min vän Julia (jag känner mig död redan nu,..vars ska det här sluta?)



RSS 2.0