vi är oss inte lika.

MÅNDAG








Säger bara, norran.se

TISDAG






 

 

 

to be continued...


ta mig till dans, ge mig nåt som tar mig någonstans




your not good, just like you thought.

Hej! Vad duktig du är som går ner i vikt!! Som belöning så får du en muskelansträngning i vaden - GRATTIS!
Ironin flödar.


Just nu är det inte mycket positivt, blickar bara framåt mot London resan. 
seriöst känns inte ens studenten kul.

MATCH

SEriematch idag. SEGER MED 5-2 MOT MYCKLE!!!! Dom spelade i div3 förra året och idag förlorade dom mot oss som var tippade sist i div4 förra året- SUCK ON THAT, LOOOOSERS. Stabil seger med ett hatrick och världens bästa backlinje!! Jag skulle nog kalla den har matchen för en SUCCÈ!!!!!!!


(,om det inte vore för 2 insläppta skitmål)


Lite överdrivet glad. Men om jag ska vara ärlig så trodde jag på en 4-0 förlust...så fel man kan ha!




Nu är kläderna till morgondagen fixade - utklädningsdag med klassen , heheh ;)
Det blir en överraskning om vad vi ska klä ut oss till (kul att det bara är kompisarna ur klassen som läser det här typ). Bilder kommer imorgon!!!!



wanna rewind and do right.

Gårkvällen går för en gångs skull att klaga på. Blev väl inte riktigt som någon hade tänkt sig. Hjälplös, ensam, svag, rädd och orolig - vad gör man? Är ganska tom &tyst. Stoneface. Nu glömmer vi och går vidare.


Ny dag. Nya möjligheter.


Damer div2 premiär som HD. Kändes riktigt bra faktiskt. Bra sammarbete med mina andra kollegor. Vi fick beröm som ett riktigt bra domarteam! Kan inte annat än vara nöjd efter de superlativ jag/vi fick.
Var skönt att vara på fotbollsplanen. Man kunde glömma allt och behövde inte tänka så mycket. Direkt jag satt mig i bilen kom allt ikapp och jag kände mig svag. Fotbollsmatch imorgon igen - längtar redan.
Nu blir det gómiddag med mampap♥


dålig vilodag

Damn, fy på mig! Jag skulle ha ledig-dag från träning idag. Jag skulle strunta i alla läxor och bara ta det lugnt och se TV en hel kväll. Efter middagen så for jag och solade på Sun tan, sen for jag till Frida och pratade med henne en stund, bajs att hon far utomlands på fredag - inser att jag vill spendera lite mer kompistid med henne, blir allt för sällan! Min vilodag slutade iaf med intervallöpningar i elljusspåret och lite core träning här hemma med x-antal situps. På ett sätt känns det ganska bra att jag ändå tränade men varför inte tillåta sig själv att vila?! nytt problem.

LONDOOON

RESAN ÄR BOKAD OCH BETALD - U N D E R B A R T!!!!!
4 dagar i London med min superfina vän Julia, det här kan bara sluta bra!


20 dagar kvar. Vad ska man packa?!!?!?

Utkast: Maj 23, 2011

Nu är orken slut. Är äntligen färdig med de två skoluppgifterna som ska vara klara till i morgon. Känns skönt men jag känner ändå inget lugn. Jag har ju fortfarande kvar några uppgifter. När ska det ta slut? har varit en dålig dag i dag trots gårdagens seger. Imorgon blir det en stressig dag men jag hoppas att min form kan vända iaf. Origentering på skolan, friskvårsoass på lunchen och sen fotbollsträning på kvällen. FAN vad stressigt. usch!!! Går och sover nu med en ond mage och ett dåligt humör. GODNATT

måndag.

Har cyklat 2mil idag i det usla regn vädret. Happyface - har fått träna idag iaf, lite dåligt samvete där på morgonen men. Får se om jag hinner med både origentering, spinning och fotbollsträning i morgon , hoppas det!
Nu är det dags att börja göra något av allt som måste göras innan kvällen och veckan tar slut:

- etikuppgift
- idrottskomplettering
- religionuppgift
- krönika

Det är väl "bara" de skoluppgifterna jag har kvar. Typ på hela min gymnasietid!!!! Kanske dags att jobba lite hårt då och få det bortgjort.

Ska även runt i Byske och dela ut Newbody och hade tänkt mig en tidigkväll. Nåt måste nog slopas...gissar på det sista.

Utkast: Maj 22, 2011

Har varit i Robertsfors idag och spelat match. Blev en riktigt skön 3-1 seger, revansch från förra matchen!!! Kändes mer stabilt idag, några räddningar som kändes riktigt sköna sen var det bra med medvind i andra halvlek - sa vi femte assist? ;)    Nämen riktigt bra jobbat tjejer!!!




Annars har helgen varit lugn., eller nästan. Har hållit igång hela tiiden. Fredag for vi till Martina efter skolan och sen mot kvällen så for vi till stan för att se bio - Red riding hood. Jag blev skrämd redan på reklamen så jag visst vars det skulle sluta- missade handlingen för att jag höll för ögonen.... (A)   lördag så började dagen med krattning med fotbollslaget. For därifrån direkt till stan för att döma fotboll och sen ut till stugan och åt surströmming.  Sen blev det söndag, idag alltså. Bara match.


GODNATT - cykelutflykt imorgon!



torsdag


Slapp dag på skolan, studenten snart?!
Sitter i soffan med träningskläderna på. Ska iväg på ett corepass 40min på FVK i stan snart. Efter det blir det snabbt hem med bussen, in i huset och hämta en väska och sen vidare på kvällens fotbollsträning!!! Ett stressmoment men när jag är på träning så slappnar jag av! Är väl hemma kring 21.00 och lär somna direkt då, hehe.

onsdag.

regn regn och regn. Men vilken underbar dag ändå!!!!!! Vaknade 05.00 för att fara iväg och träna spinning - känslan alltsåå!!! bra planering för att hinna med träning även om man har annat på kvällstid. Det gör vi om på fredag. For på skolan efter träningen - piggare än vanligt! Hade lite omvårdnads lektioner, slutade 12.00 och sen gick jag och Julia och solade!! Bussen hem, 13.00 och nu sitter jag här, lite halvt sliten faktiskt. Ikväll är det domarkväll som gäller i stan, titta lite fotboll och skvallra som vanligt.
PEACE






the end of the road.

UPPDATERING. Martina är less på att läsa mitt senaste inlägg hela tiden, 20 gånger har hon läst det nu - säger hon. JUDGEMENT DAY is here , på lördag. Klassen är galen. Dom klagar på att allt ska hända oss 92or. Jag menar, det här händer alla. Här ska dom tacka nej till jobb, dom ska klä sig fint, dom ska ägna sista dagen med familjen, dom oroar sig för studenten och den sista veckan, och vem ska man ligga med sista stunden?! Och jag... jag funderar på att unna mig lite oboy.




http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-pa-lordag



Utkast: Maj 17, 2011

Just nu går inte livet att pussla ihop. Tiden räcker inte till - när tränade jag ordentligt under en hel vecka sist?!. Jag är alldeles för trött. Jag vill hinna med allt. Det planeras men inget händer. Varför är just jag förkyld? Känner att jag blir less. Nu ska jag iaf plugga lite till morgondagen och sen sova som direkt.
Träning 6.45-7.30 imorgon före skolan!!! (Y)


måndag.

Mycket segt på skolan idag. Trist väder och inget vidare humör. Tänk vad ett leende kan dölja. Har varit på fotbollsträning nu ikväll, ont i kroppen efter gårdagens match, lite lagomt sliten skulle man kunna säga. Dags att gå på mitt rum och plugga och sova.

(har inget att blogga om, därför blir det såhär ointressant, my fault)

förlust, typ.

Allt utom vinst är en förlust. Två mål i baken, två för mycket. Fasen, är tom, besviken och saknar ett leende just nu. Förlust i en seriepremiär är inget att hurra över, jag tar på mig det och försöker komma igång igen till på söndag, jag var ur form idag, bättre lycka nästa gång?
Äsch, orkar inte det där nu. Hockey sa vi?



wehearit.com

fint


Torsdag.

Första grästräningen är avklarad!! Var riktigt roligt, fick mig målvaktsträning som jag verkligen behövde. Kul att jag och tränaren är lika tävlingsinriktade och vill ha allt lika perfekt - blir kvalité då! Riktigt roligt! Laddar till helgens dömning och seriepremiär, nu ska vi ta hem segern!! Över till nåt annat- imorgon är det en extra tidig morgon. 7.50 så ska jag vara på lasarettet och se om någon kan hitta nåt med min mage. Jag tvekar men man får väl se (A) nu skickar jag en godnattpuss till "alla" läsare , sov gott !!!

det är ordet som avgör känslan.

Jamen nice, allt är fixat!! Skoluppgifterna, utbildningsansökan, har hittat min bortkomna biljett, skavsåret känns nice. Det betyder att jag imorgon bara kan fokusera på träning - U N D E R B A R T. Lika underbart som att det är mindre än en månad kvar tills jag tar studenten med mina vänner!!!!! Exakt lika underbart som att jag har gått ner ca 7kg (lite jo-jo bantning men)!!!!! Exakt lika underbart som att jag just nu ska gå och sova - GODNATT



tisdag.

Tog mig en sovmorgon idag från skolan, satt hemma och skrev skoluppgift istället för att fara ut och springa med skavsår - kanske lite olikt mig. När jag kom till stan så träffade jag mina vänner på stan och strosade runt där en stund innan efftermiddagens lektioner började. Även idag så tog vi oss tiden att sitta ute i solen några minuter. Efter skolan så drog jag och Julia och tränade ett Bodypump pass som kändes helt välbehövligt efter någon veckas lathet nu, är dock lite död nu och träningsvärken lär ju komma krypande imorgon!!




Jag har under kvällen suttit och pysslat på med ett personligt brev som ska skickas in till en utbildningsansökan. Hoppas att man lyckas ge dom nåt gott intryck så man kan ta sig in där.


Nu lutar det åt att gå och sova. Får se vad morgondagen bjuder på.
GODNATT



SOOOOL

Skola idag på typ första gången på 12veckor. Riktigt trevligt att träffa klassen, trist bara att direkt få inlämningsuppgifter och prov inplanerat direkt. Var asvarmt och riktigt soligt idag så varför inte passa på med några minuter i solen!?





Har även solat solarium med världens bästa Lisa idag! Luktade bränd korv som Martina skulle ha sagt... Hoppas på lite resultat nudå!!

rubrik

Mycket har hänt i min vardag sen jag sist skrev - måste kanske uppdatera?



onsdags så gjorde jag en liten avvikelse från min praktik på med.6 och var hela dagen på Ambulansen istället. Riktigt riktigt roligt och händelserikt. Hann inte mer än att komma dit så fick jag fara ut på en utåkning - en prio1a. Sen kom det ena larmet efter det andra under hela dagen. Det var kul att se hur den verksamheten fungerar och vilket härligt gäng som jobbade där! Bilden visar en lapp som jag hittade när jag skulle på toa - HUMOR!'



I fredags så gjorde jag min sista dag på praktiken - ganska skönt. Direkt efter praktiken så for jag ut på mello1 för att jobba ett kvällspass 15-20.30. Kul att komma tillbaka dit. Dock lite förändring eftersom en gubbe har gått bort, bara 4st kvar att ta hand om - var som halv tomt.
Efter jobbet så for jag Jenny och Martina på två olika fester innan jag och Jenny begav oss hemåt som chaffisar. Planerat att vara hemma 12. Meeen, klockan var nog ganska presis 02.15 innan jag gick och la mig för att sova.


Lördag,
igår. Fotbollsdömning 15.00. Efter den så hämtade jag och Jenny upp Julia , for på MAX och åt middag (gjorde även det onyttiga nyttigt) och for sen vidare mot Skråmträsk på pubkväll. Först förfest hos martina med hennes syrra och hennes kompisar, blev gitarr och sång! Hela kvällen var riktigt rolig med bra sällskap! Vi spelade lite fotboll, dansade, sjöng och säkert massa mer - t.ex. så vet jag inte vad jag gjort för att förtjäna ett blått och svullet lillfinger... aja. Sov i Martinas husvagn på gården.



Idag så har jag känt mig ganska seg, vet inte varför - dåligt med sömn kanske? ;)
Har varit och dömt min premiärmatch i herrar div 6 idag. Gick riktigt bra faktiskt. Går klaga på endel saker men inget att haka upp sig på.


PEACE


Skulle ha uppdaterats i söndags - vaddå segt???

tisdag.

Dagens träningspass gjordes på gympa lektionen i morse - löpning 7km med lite intervaller, skavsår och muskelsträckning. Skönt att ha gjort det så man slipper träna på kvällen . Praktik 12-16 idag, eller jaa, jag gick kring 15 till min chef för sommarjobbet för att få mitt schema. No comments, men hon verkar senil den där människan. Pension sa vi?... Iaf, gick en stund på stan med Julia innan jag tog bussen hem. När jag kom hem så stängde jag in mig på mitt rum, spelade avkopplingsmusik och vilade på alla sätt och vis. Vaknade kvart i 6, iväg till Moravallen för att kratta fotbollsplanen klockan 6 och efter det så samlades delar av laget hos tränaren för att se El clasico. Diggar vårat taktiksnack med dillchips som försvarare &ostkrokarna som anfallare . Nu är min ork helt slut och jag hoppas att jag skulle kunna somna, men det verkar inte som så. bläääää.




Imorgon hoppas vi på en bättre dag, praktik på ambulansen och löpning på kvällen. Sen blickar vi framemot helgen fullspäckad med jobb, fotboll och fest!!!

splittrad själ.

Det är väldigt komplicerat.
Eller så är det väldigt enkelt.
Eller så är det båda.
Eller kanske inget av dem.



.

Nu är även den här dagen snart slut. Helgen har passerat och en ny vecka börjar. Idag så har jag bara varit stressad och velat hem från praktiken. Började med att fara till stan med familjen och mormor. For in på solbacken på den nya skoaffären!! 3skopar rikare och lite fattigare på det;) Köpte mig ett par arbetsskor, ett par bruna sandaler och hittade även ett par vita skor med kilklack som jag tror att jag ska ha på studenten. Helt klart värt att bli lite fattigare(A) när jag handlat klart där så fick jag skjuts av pappa till praktiken medans dom andra for till kusinen på kalas - lite orättvist men. aja, spenderat kvällen på praktiken ikväll alltså. tråkiga, äckliga praktik. Kommer in på sista veckan nu - thank god. En av mina kvarvarande pass kommer jag spendera på ambulansen vilket jag ser framemot!
Nu är det dags att gå och sova. Nyss var det helgen som var svårplanerad. Nu vet jag inte hur jag ska få ihop veckans alla dagar. Vet knappt vad jag ska göra. Skit samma, godnatt.

Valborgssss

Tackar folket för gårkvällen - det blev bra tillslut med grillning i pulkabacken med dom bästa av dom alla(A) hann träffa mycket folk under kvällen. Har inget emot min och martinas lilla roadtrip genom byske med dunk från bilen!! Cheeseballs krig i köket.... Jag vann! Haha, var som sagt var en trevlig kväll!

RSS 2.0