i´ll be there.


Jag insåg tidigare idag att det var ju faktiskt ganska bra att blogga,. det känns som att man får saker sagt utan att behöva säga det. ni förstår!
Lätta på hjärtat liksom - även om det handlar om vardagen.



For alltså till stan idag för att göra lite körkortsteori och sen körlektion.
Klarade fasC - var liksom tvungen nu när Jenny grejade den också, jag är tävlings människa jag vet.
Testade även att göra fordons, mest bara för att se vad den innehöll. Gick ju as dåligt, men då är jag ju ingen mekaniker heller.
Körlektionen gick super!! fick jätte mycket beröm hela tiden och fick veta att jag hade gjort en superbra lektion. Körde hem från stan också som en bonuslektion, gick jätte bra det också.



...

Varför försöker jag ens?
Allt jag gör blir ändå bara fel.
Och allt som är bra med mig, har jag glömt bort!





Tur att ni finns hos mig när tankarna snurrar.

if i could be like that.

På begäran uppdaterar jag nu min blogg, kommer att bli ett väldigt ointressant inlägg så nu är ni förberedda på det iaf :)


FREDAG; var på skolan , hade prov om arbetsmiljö och säkerhet- vill inte veta resultatet på det. Efter skolan följde Martina oss hem för att inte behöva vara ensam hemma och sedan få sig till stan på lördag. Så bussresan hem var väl inte supernormal men ändå bäst! 18.30 så for jag och Jenny på fotbollsavslutning med dam-och herrlaget, martina stannade hemma med övrig familj och hunden. 
Vi kom hem kring halv10, såg lite TV och gick och la oss sen. inte för att svoa utan prata, jag och Martina pratade till 1 någon gång.



LÖRDAG; 3otroligt sega tjejer vaknade, åt frukost och tog bussen till skolan (???), öppet hus dag för alla 9or. Vi hade ergonomi i metodrummen, lyfte upp våran lärare när hon "ramlat", förflyttade varandra med lyften, rullstolsrace i korridorerna osvosv.
tänkte ta 1bussen hem och sen tillbaka för hockey, men snabba impulsiva ändringar av planer så stannade vi i stan i Martinas systers lägenhet, beställde pizza och for sen vidare på hockeyn. - vi talar inte om resultatet



SÖNDAG; Långt ifrån en spännande dag... gick upp på skyltsöndag med familjen. Sen hem och fikade lite julfika, fixade lite julklappar, såg El clásico och sen somnade jag... väcktes av hunden och somnade igen :)



IDAG; Vaknade kring 10tiden, gick ut på promenad med Risto. Sen åt jag lite frukost osv. Och nu har jag hamnat här vid datorn och lyssnar på musik!!
Ska ta bussen till stan senare idag för körlektion, hoppas att det går bra.
Sen hem, äta middag och fotbollsträning :)



tralalalalaaaa .

Snabbt inlägg nu!!
Klarade inte fasB - 1poäng ifrån.
Snabb träffade Martina och Sandra på stan.
Hem med bussen, lite plugg till svenska provet som är imorgon. Somnade lite när jag pluggade, grannen väckte mig med ett sms...
Dags för träning1- lätt fotbollsträning med A-flick. Direkt efter den... träning2 - box med laget.
Sen hem, kvällsfika, datorn, duscha, plugga, sova... då lär klockan vara kring 02.00 ungefär.


Så happyface i morgon!!

Ge mig lite glädje.


skola.

Vaknade äckligt tidigt i morse för att fara på körlektion... 06.45 blev jag upphämtad hemma hos mig och fick sätta mig bakom ratten och köra hela vägen till stan, sen stadstrafik - gick bra :)
Gick snabbt till skolan sen och fick blackout på vilken dag det var, hade ingen aning om lektionen så det är som vanligt tur att det finns klasskamrater!
Åt min frukost på engelskalektionen, drack yoghurten utan att öppna korken... BRA !


Nu har iaf jag, Viccan och Linnea börjat jobba på vårat grupparbete, det går inte så jätte snabbt framåt men. Får nog ta och jobba hemma en hel del också!


FÖRRESTEN!
Rösta här på din favorit i Alladinasken så att den inte byts ut !!!!


Nu ska jag fortsätta vara duktig, SES

i heard of a girl.

Måndag idag,. och skola för ovanlighetens skull. Kändes ganska kul att vara tillbaka och ha lite fler och nya lektioner - till skillnad från APUn alltså. Har inga kommentarer om skoldagen, bara om efter skolan. Gick på körskolan med förhoppningarna att klara fasB. Gick inte alls så bra som jag trodde - klarade det alltså inte. Men det är bara att ta nya tag, fortsätta plugga och klara det på ett tag istället :)



Nu ska jag pallra mig upp på samhället för att köpa biljetter till morgondagens hockeymatch, om det går att köpa därifrån såklart.

Sen ikväll blir det bara plugg och sömn ! bra kombination..


jag får liksom ingen ordning på det här.

Som sagt var så är dagens trevligheter slut!
Nu är det dags att börja plugga till alla läxor/prov/inlämningar vi har den kommande veckan. Ska iaf göra klart strokecitaten och ergonomin ikväll har jag tänkt. Men det är ju inte ens hälften som ska göras i veckan :o
- Ergonomin
- Strokecitat
- IVPredovisning
- Svenska prov ( diktanalys )
- Arbetsmiljö &säkerhet prov
( - fasB )


Men det är bara att hålla huvudet högt och tro att man ska klara allt, man kan iaf inbilla sig det.


best friends, talking 'til the daylight.

Nu har gårkvällens och dagens bästa besökare farit hem med bussen - Martina . Jag känner att den här kvällen inte kommer bli lika kul. Igår kring 20.45 så kom hon hit och det blev direkt full rulle i huset, hon gjorde ett bra första intryck på våran granne... eller?

Vi sjöng iaf lite singstar och tävlade mot mamma och pappa- vi förlorade... Men till vårat försvar så sjöng vi faktiskt på inandning lite då&då.
Kvällen avrundades vid 1tiden och vi sov som stockar till 11. Mamma for på jobbet så¨vi blev ensamma hemma. Gjorde GRÖN GRÖT till frukost och sen bar det iväg på promenad längs älven och sen upp på samhället. Hem igen för att baka negerbollar (eller chokladbollar om det nu låter bättre) och äta glass till. Blev iofs lite för mycket för våra magar.

 
Nu var iaf det trevliga slut. Får ladda om till nästa gång !! ♥


   

jag har väntat på regn.

Jag vaknade av solen som lyste in genom mitt fönster, ganska härlig känsla. Ville ut direkt och ta kort- men det fanns ingen ork, jag låg kvar i sängen och såg TV i stället - hurtigt!


Nu lyssnar jag på lite sköön musik, tar vara på dagen lite lagomt mycket. Börjar APUn 11.30, vet inte ens hur länge jag ska jobba. Men det är sista dagen iaf, jag gillar´t.

 

Sorry för alla övertråkiga och superintressanta inlägg.


mitt i allt så ska man räcka till.

Dagen blev mer lyckad än jag hade tänkt mig. Orkar inte skriva allt som hänt men!
- Hade planer på att köpa julklappar efter skolan, men med alla pengar hemma så går det inte så bra x).



Kvällen har varit fylld av skratt och lite tårar (A)
SKRATT: Jag och pappa såg Cirkus Möller!!! Det går inte att sluta skratta det är så himla sjukt program xD
TÅRAR: Alla Idoler idag som sjöng så himla bra! Kärleks temat var helt klockrent.



Jag älskar mysiga hemmakvällar med familjen, PUSS!


happy thoughts.

Jag hann göra allting idag som jag hade planerat !
En väldigt kort promenad med Lisa i sällskap, hem och läsa lite teori och engelska läxa. Sen med bussen till stan, satte mig på körskolan och gjorde fasA - klarade den!! , sen gick jag till Julia där även Lisa var, vi åt och sen for vi vidare på fotbollsträning :)
Mitt emellan allt det där och på bussen pluggade jag lite mer engelska glosor. 
Så en helt okej dag.



Morgondagen är däremot inte så speciellt spännande... skola och sen ladda upp inför APU på lördag. kul dag....
-men livet går vidare ändå.

vilken härlig dag!

Vaknade 11.00 av att Jenny ringde hem. Tog det lite lungt läste körkortsteori, började med lunch åt pappa och nu sitter jag här. Lyssnar på gladmusik och försöker få ihop allt som jag vill/måste göra idag, Det är inte så jätte lätt att planera men. 
Allt det här har jag tänkt göra idag:
- körkortsteori /fasA
- promenad
- fotboll
- massa läxor

Okej... Det låter säkert jätte lite men jag blir stressad så fort jag tänker på det och vet att jag förmodligen inte kommer hinna allt som jag vill.
Men det är bara börja direkt, Promenad först tror jag, ingen lång men... typ upp på samhället och så.


tjingtjong


kvälls träning.

Då var kvällens och dagens träningar avklarade. Började med fotbollsträning, gick riktigt bra även idag! Bytte snabbt om lite grann och sen gick jag till källaren för att köra lite styrka osv. började med yoga som uppvärmning (tankarna på andningen - inget annat, skönt) och sen lite tempoökning med boxersize. Även då så hamnade tankarna på träningen vilket jag inte trodde!
Känns återigen bra i knät och jag är på bra humör :)



Nu ska jag dra mit mot duschen och sen sova på dirren! (kanske lite körkortsteori)
GODNATT VÄNNER


you may belive me?



Sometimes i pretend to be normal...
but it gets boring...
so i go back to being me!

bra eller dålig dag?

Skolan avklarad, bra det iaf. Från skolan direkt på aha, dags för lite teori och körlektion. Teorin(fasA) var jag 4 poäng ifrån att klara den... kul. Körlektionen gick än bättre! Fick veta att jag har blivit mycket bättre nu, så idag har vi kört på mina egna initiativ och inne i stan ! Kändes himla bra faktiskt. Så nu skulle jag få börja köra lite vart JAG vill :)

Nu kanske jag ska skriva lite intressant istället...
Väntar på maten nu, sen ska jag läsa igenom engelska glosorna och sen är det dubbla träningar som gäller för mig - fotboll och fys. Ska följa min granne på första träningen och sen får kanske hon följa mig på min träning efteråt :)


Kommer bli en bra kväll :)!


lonley people.

Gårkvällen var mycket bra. Jag pappa och Jenny for ut en sväng för att övningsköra, men för att få övningsköra så var jag tvungen att städa mitt rum. Var inte mycket att plocka undan men ändå - det är tråkigt. For alltså ut ca en timma (30min var) Jag körde lite runt några kvarter först, och sen hamnade jag på e4an!! det var faktistk meningen. Det var lite spannande faktiskt, mörker, lite halka och sen att bli ömkörd av 2 lastbilar... spännande men kul ;)


Då vi kom hem från körningen så tog vi plats framför TVn, hockeyderby!! Fick besök av grannen också som ville joina oss. AIK- Luleå då. första perioden spelade AIK jätte bra, andra och tredje orkar vi inte prata om.



Dagens APU,.. 8.30- 14.30. Har gjort slutbedömningen idag och fått mycket beröm! Känns lite kul. Nu på EM så ska jag sitta med min handledare på ett "matmöte" i en timma. Kändes inte jättetaggande men det ska göras det också.


EfterAPUn
så ska jag hem och byta lite kläder och sen far jag och Jenny till stan för att fara på körkortsteori, kändes inte heller jätte taggande, men inget val där heller.

livet i allmänhet.

Dålig update i helgen, har faktiskt skrivit två långa inlägg men har kommit åt någon knapp så allt försvunnit. Då orkar man inte skriva om dom heller. Men det har ju inte hänt så mycket speciellt, försökt återhämta mig lite och få upp energin lite. Istället har jag bara kännts tröttare, borde kanske agera lite och börja vara ute lite, promenader och så. Men det är inte lockande att gå ut i det här vädret, inte ens ett litet tag. Typ promenader i vinterskor, det är inte så hurtigt. Ska nog gå en liten sväng till min vän Lisa nu bara för att kolla läget med henne♥ Men inte allt för länge, APU imorgon, det är bara att kliva upp 6.00 och börja peppa lite. Känns ändå lite halvkul för den tur som vi förmodligen ska gå imorgon är den som jag har gått mest av alla så då får jag kanske vara själv lite också :)


Dags att gå iväg nu, några 100meters promenad!
Sen lite TV.
Sen sovaaa.

when you show me the truth, i'd rather be with you.

En helt vanlig dag på skolan idag, nästan iaf. Träningsvärken har tagit över mig så jag har gått som en skitande groda i havande ställning hela dagen! Och Linnea bara nyper på mina vader :(
Har inte blivit så mycket gjort på lektionerna idag, allmänt flum bara... som vanligt alltså! Skrev även färdigt min dikt om mig själv på svenskan. Martina var inte på svenska lektionen, hon drog till sundsvall istället.. helt spontant bara ;) inte alls, lag resa var det faktiskt! Och när vi hämtade hennes väska som hennes mamma kom med så fick jag en kram av hon :), lite gulligt!




Efter skolan så sprang jag med några kompisar på ICA, dom köpte choklad, jag stog emot.
Sen snabbt till bussen också, härligt att sätta sig på en varm buss! Jag somnade faktiskt.


Trodde att det bara skulle bli jag Jenny& mamma hemma ikväll - FEL. Nils kom hem från Umeå idag, så det blir alla utom pappa hemma. Det blir iaf tacos, IDOL och sömn ikväll :) kul va?!
 


träningsresultat.

Nu vet jag iofs att det finns ungefär 0 själar som bryr sig om hur det gått med min fotbollsträning, jag tänker skriva det ändå :)
Första fotbollsträningen inomhus efter skadan&operationen. Det var ju inomhus som allting hände så jag har kvar det i skallen så psyket var inte på topp från början. Men efter att ha sprungit några varv och kört lite enkel MVuppvärmning så släppte alla tankar, bara jag tror på mig själv så klarar jag det! Kommer träna någon träning då&då med dom tills jag känner gång efter gång att jag klarar allt med knät, inget ont efter eller så.


Snabbt ner i källaren och möts av glada lagkamrater som plockat fram för PUMP! Blev astaggad och tänkte verkligen ge gärnet. men musklerna sviker en :O
Vi tränade vaderna också så jag fasar alla trappor i morgon.. t.ex. då jag ska till Julia imorgon-3trappor upp.... fy f**n säger jag bara.




Nu finns det bara en sak i hela världen som jag är taggad till, att SOVA !


Stor kram till alla som orkade läsa det här, och bryr sig lite (a)♥

i want to grow older with a girl like you.

Äckliga planer på skolan, omv prov har blivit inplanerade.. Det blir bara mer och mer hela tiden, man ska faktiskt orka med också. Iaf så var skolan hyfsat okej idag, vännerna finns ju och gör allt bättre. Alla utom jag och Martina gick på frasses och åt lunch, vi tänkte på ekonomin så vi stannade och åt på skolan. Fick oss en trevlig pratstund, sen kan man ju inte låta bli att kolla på snygga killar :]


Direkt efter skolan så gick jag med några på körskolan för att testa på fasA, det gick ju inte så jätte bra. Körlektionen som jag hade efter det gick däremot bättre! Lärde mig lite nya grejs så nu är det bara att fara ut och köra här hemma :)
Stannade på stan sen också och hade tänkt köpa julklappar. En var slut den andra hittade jag inte och den tredje ska jag kanske lämna tillbaka, vi får se. Sen testade jag lite klänningar men antingen passade dom inte eller så blev man bara dubbelt så fet i den. Så då blev jag på dåligt humör och gick och köpte mig en mössa och tubsjal till mig själv som tröst. hehehe.


BOOGA - BOOGA !!


dagens motion.

Strax ska jag fara på min första fotbollsträning inomhus, iofs inte med mitt lag utan på a-flickors(94-95) träning. Har möjlighet att få MVträning som jag aldrig annars får. Och sen ska jag kolla hur pass jag litar och har koll på mitt opererade knä, känns bra att börja känna efter nu innan damlaget börjar träna - lite tuffare och högre tempo med dom.  Tränaren blev bara glad då jag ringde och frågade !

 


Direkt efter den träningen så ska jag på damlagets fys/styrkepass och skaffar lite mer muskler.
Efter det lär jag vara helt död x2.



JAG ÄR GLAD DÅ JAG TRÄNAR

comeback?

hur ska det här gå?

En operation är alldeles för mesigt för att stoppa mig. 
Men är kanske en tanke på framtiden ett sätt att välja.
Oron kanske tar över, jag kanske inte blir likdan som jag var.
Hade jag vetat svaren på alla frågor så skulle det här vara lätt.

Jag har pressen från andra, det blir kanske inget eget val det här. 
Det får vi vänta och se, men tankarna snurrar -dag som natt.

jag vet vem jag är när jag är hos dig.

Jag tänkte berätta om dagen i övrigt förutom den där grymma föreläsningen!
Började APUn 08.30 idag, första frågan jag fick var om jag ville jobba mer självständigt idag... JATACK ! Så jag har varit ensam och jobbat nästan hela dagen, blev på nåt sätt väldigt mycket roligare då :) Så nu känns inte den sista veckan så jätte hemsk ändå, vill ju hellre vara på skolan men man kan inte göra så mycket åt det.
Efter lunch så var det social tid med en tant så vi for på Byskes nya café och fikade - hon bjöd!  Sen slutade jag.


Snabbt hem, duscha och sen iväg med bussen till stan... mat på frasses och sen första teorilektionen. Ett steg närmre körkortet!! fick krav om att vi måste testa FasA innan nästa körlektion och övningsköra mycket hemma... Mamma vill inte köra och pappa far till sthlm på fredag, jag är upptagen hela onsdag och torsdag, PRUTT.


Nu är jag iaf hemma på säker mark. Blir återigen en tidig kväll, är man trött så är man.
så, GODNATT

SVALBARD

Nu vänner är det dags att börja spara ihop lite kosing- Ungefär 50.000 närmare bestämt!! Jag har just kommit hem från en föreläsning om en som har varit på en expidition på svalbard under 11 dagar. Nära möten med isbjörnar, valrossar och andra djur. 11 dagar på en båt i Svalbard. Det vore helt fantastiskt !!
Du skulle iofs kunna fara tur&retur ganska många gånger till nåt soligt paradis för samma pris som det kostar att fara till svalbard.. men det är nog värt det.




closer to the truth and further from the sky.

Går delad tur idag på APUn, så jag börjar om på 2½ timmar. Vad ska jag hitta på då?
Satt hos en vårtagare tidigt i morse och jag tittade ut genom köksfönstret och kände bara hur gärna jag ville ut och ta kort, allt var så fint med solen, lite dimma och frost- LOVLEY. 
Så jag skulle allt kunna gå en promenad med kameran .. men då kom mamma på att vi skulle städa (jag har ändå så lite ork till att gå prom så).



Blir nog inget mer bloggande idag, jobbar till 21.30 så. Då kommer jag förmodligen däcka i soffan direkt så varför lova nåt man inte kan hålla?
Men håll utkik, det kan komma en "dagens-lista" :)


melissa horn.

ÄLSKAR TJEJEN


Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till 


melissa horn - sen en tid tillbaka


farsdagsfirande3

Sista men kanske bästa farsdagsfirandet, vem vet !
For till m&m kring 1tiden för att träffa lite personer där, äta smörgåstårta, gräddtårta, kakor -allt sött i princip. Men allt gott också! Fick skrapa fram lite små trissvinster åt morfar också- kul att göra han glad :)


Slut på firanden nu, tillbaka till vardagen.



farsdagsfirande2

Har redan hunnit med farsdagsfirande2, pappa den här gången <3
Det blev lite tårta och ett paket "bara". 
Sen ska vi vidare till m&m för det förmodligen sista farsdagsfirandet.. men inget dåligt för det.


farsdagsfirande1

Nu har f&f just farit härifrån, mätta på inbakad lax och sen tårta. Farfar har även lagat min träningsväska, han råkade sticka sig på nålen så då fick han ett prinsessplåster av mig ;) Han blev jätte glad för det!


Är återigen i en tröttperiod - jag är trött hela tiden och vill bara gå och sova. Och så ska det nog bli, ska upp tidigt imorgon för att fara till m&m och fira farsdag hos dom, blir både smörgåstårta och vanlig gräddtårta- Om jag känner mormor rätt <3


Förresten....
Det verkar bara ha varit en engångsföreteelse med många besökare, 9 stycken idag så.



GODNATT

promenix.

Nu blir det fotboll på TVn, sen MÅSTE jag ut på en långpromenad och motionera fläsket lite ;)
Det blir ju godmiddag och tårta ikväll så det lär behövas.

jag vill leva i nuet och inte ångra mig sen.


Vaknade och drog upp rullgardinen,
ett vitt täcke har lagt sig på marken, bilarna, hustaken osv. Blev på topphumör nu! Har en fundering på att gå en promenad och ta lite kort nu när det är lite andra färger än bara vitt :)




Hade planer på att fara till staden för att se fotboll också men det finns inte bussar som stämmer. Ska visst vara en damallsvensk match på TV också så det blir att se det istället !


Senare idag så kommer farmor&farfar på besök, äta lite farsdagsmiddag, farsdagstårta och så. Kommer bli trevligt!



fråga på.

En snabb fråga bara....

Vars har alla hittat min blogg, när besökar antalet höjs från 6 till 33 stycken över en natt så vore det kul att veta:)
Släng bara in en kommentar.

långa nätter.

Har fått jätte många fina kommentarer om min bloggdesign - tack för dom!
Men jag var själv inte speciellt nöjd med den och hade hunnit bli lite less också så jag snabb ändrade lite och resultatet är här :)
Släng gärna in en kommentar om ni tycker att något ska ändras.


Nu är det snart dags för IDOL och kvällsmys med familjen :)
Svejs<3

sen en tid tillbaka.

Dagens APU blev 1 timme längre än det var tänkt, vilket gjorde att jag missade fotbollsträningen i stan - SKIT.
Men ett + i kanten är att jag har jobbat över ganska många gånger så dom kommande veckorna så får jag jobba två förmiddagar. å jag gillar´t .

( himla trist att bara skriva om APUn hela tiden, men jag gör aldrig nåt annat så )



åååååå, orkar inte skriva!
orkar ingenting... GODNATT ;)

remember me.

Onsdag idag då!


Fick åka med mamma och pappa till stan idag så det blev inte lika stressigt i morse. Blev bombade med papper och uppgifter som vi ska börja göra nu på omv lektionerna... Ganska bra att vi kan börja göra nåt iaf. Slutade 13.10 idag, men jag hade glömt busskortet hemma så jag ville inte betala på bussen så jag väntade med Jenny och Martina på stan till halv4, vi gick på Waynes och fikade - myyyys! 


For direkt från bussen till m&m för att få dagens middag - kroppkakor! Super gott! 
och nu sitter jag här vid datorn, planerna var att kunna skicka en himla massa musik till Martina, men inget fungerar idag. All ny musik som jag har är på Nils dator som är i Umeå och han har inget internet än så jag får vänta på det för att få låtarna... dryygt.


aja, träning 20.00 iaf. Blir fyspass, hoppas på styrka eller box.
SES

what if you.

Dagens APU, lite mer än okej ! Jag blev avsläppt utanför en vårdtagare och fick hjälpa henne helt själv, kändes jätte bra. Sen hade jag halvtidsbedömning också- bara beröm, hur dom nu kan beröma mig när jag nästan inte gjort nåt. Sen fick jag prata själv med läraren och hon såg på mig under samtalet att jag inte trivdes, lite kul faktiskt. hehu.
Lite social tid senare, fick fika och gick en liten promenad.




Brorsan har flyttat till Umeå nu också, fick nyckeln i går. Så i morgon far mamma och pappa till han med ett litet flyttlass. Jag har gjort en pannkakssmet så han ska få sig lite mat också (vi ska självklart grädda pannkakan också)!
Så nu är vi bara 4stycken vid matbordet och i soffan på lördagkvällarna (lite större plats).


Godnatt NU !
- Lite övertrött kanske, men det är så mitt liv är just nu.

i´m with you.

Blev både hockey och fotboll i går för min del- sportdag!!
Han bara hem från fotbollen för att bokstavligt talat slänga i sig middag och sen blev jag och Jenny upphämtade av Lisa och Anton och vi for iväg mot staan. Fick veta att vi skulle bli bjudna på hockeyn för att vi tog kort på deras föräldrars bröllop. NAJS . 
Mindre najs var slutresultatet....AIK förlorade mot Rögle, spelade helt enkelt jätte dåligt. Man kan inte tro att dom ligger 3a i elitserien. men...



IDAG
så har jag varit på APUn 8.30 - 15.30. Var helt okej där idag faktiskt. 
Kvällens planer är att följa pappa och slänga skräp på soptippen, övningsköra alltsåå !


söndag.

Drar mot Piteå nu meed Jenny och mamma för att se fotboll !!
Sen blir hockey ikväll- antingen i ladan eller hemma, vi får se.


-Jag är lycklig-

Kompiskväll ;)

Gårkvällen blev hel lyckad med Lisa Jenny & Fredrika!
Vi började se film, men blev less. Då tog vi fram våran superduper överslislkiga kladdkaka som var jätte kladdig- den godaste jag har ätit kan jag ju säga. Vi spelade lite kort samtidigt- kvällens Lodis blev Lisa! Hhaha.
Sen kom vi på att gå ut en sväng, en ganska rolig sväng ;)

  

Efter promenaden var det som att vi inte orkade gå in. så vi satt ute på Lisas bro och pratade om allt mellan himmel&jord samtidigt som hennes pappa kom hem - blev lite kul !
Sen satt vi oss inne och fortsatte prata... till 02.00 ungefär.



SUPERTREVLIG KVÄLL! 

RSS 2.0