måndag.

Fick/tog inte tid till ett London inlägg, men vänta, det kommer ;)

Har städat mitt rum och lite här hemma idag, vädret tillät bara det. Nu ekar det mer eller mindre i mitt rum, alla kläder är i garderoben, jag menar, klart det blir tomt... När det sprack upp så for jag med mamma och nils till stan, fixade lite med studentpresenter och har beställt hem en ny mobiltelefon, skiter jag pengar eller?! aja, välbehövligt!
Stannade i stan och såg fotbollsderbyt SkellefteåFF - Morön, bra match som slutade med FF seger.


den bjuder jag på...



Imorgon jobbar jag mitt första arbetspass som utbildad undersköterska. Lite coolt, fast. nääää.

we love it!

LONDON VAR BÄST. Jag älskar friheten av att vara där. Har mycket att berätta om, men det kommer imorgon då jag förmodligen har tid.



Fotbollsmatch idag, 3-0 förlust. Våran första förlust hittills. jag fick beröm och allt kändes bra, men det spelar ingen roll för mig. Förlusten väger tyngre och hela matchen känns som skit. Men nya tag, vi tar dom på hemmaplan sen!! Lite små skavanker efter matchen också. En fot som inte hänger med och en rygg som är åt tjottahejta, meeen,.. träning på tisdag!

LONDON



Jag tror nästan inte på mig själv när jag säger att det är imorgon som vi far till London. Alltså, imorgon 05.00 vaknar jag för att fara vidare och hämta upp Julia och sen vidare till flygplatsen. Flyger mot Stockholm och sen till London! Jag och Julia, ensamma i London i 5dagar. Tror att vi kommer se ut som några virrhönor, hehe. Nämen allt är som packat nu, resfebern är här till tusen och jaa...jag fattar det inte.. imorgon åker vi. SJUUUUKT!!!!!! Har en halvfull resväska, den ska vara proppad när vi kommer tillbaka!! GAAAAAAH, FATTAR DET INTE!!!!!!!!!!!!


inga telefonsamtal till oss. det är dyrt.
satsa på att smsa istället. lite billigare.



KRAM TILL SVERIGEEE!!!!!!



söndag.

Ytterligare en fotbollsmatch är spelad, 3-0 seger mot L/B/K. UNDERBART, tagit igen serieledningen nu också! Drog på mig en sträckning i framsida lår efter typ 15min, men som min målvaktstränare säger så äre bara att bita ihop ;) Kändes som en stabil insats från både mig och hela laget.


Efter matchen så for jag hem och slängde i mig lite mat och sen till stan för att döma fotboll, F17 elit, sunnanå-piteå. Gick helt okej, dock ont i låret fortfarande men. Blev säkert en godkänd insats där också .'



Ikväll har jag börjat packa till Londonresan. Fattar inte att vi reser dit på två dagar!!! Nästa gång jag går och sover så kommer jag vakna upp för att fara till london. Imorgon beger jag mig till stan för att fixa det sista inför resan. Liiite resfeber nu!!





STUDENTEN

Champangefrukost i bonnstan, skålningar och betygsutdelning. Fotografering på skolan, skavsår på hälarna. Den blomstertid nu kommer, studentsången och massa vita mössor. Skrek oss hesa på skrindan och fick alla att förstå vilka vi var!!!! VOC3B, tjalalallllallaaaaa!!!! Höll ett sköntal på torget, vi fick veta att våran lilla bil med skrindan var årets finaste och festen hade barat börjat!


Lite middag är hemma, sen mot stan igen och förfest hos Alicia. Fyllekubb!!! Blev en promenad in mot stan efter ett litet gråtkalas. Gud vilken uppmärksamhet man får när man är student och har vit klänning och mössan på sig! Bilarna som körde förbi en tutade, vinkade och skrek. Alla som gick förbi glodde som man var apor i bur (kan ha varit för att vi skrek som vi gjorde) . Vi tog oss in på Studentfesten på station iaf, där var det dans och massa sång. Alla skrek och svettades, det var varmt. Var inte kvar på station så länge utan for vidare till Bonnstan och mötte upp massa bekanta och annat folk, lite poliser var där också, hehe. Efter ett tag i Bonnstan med x-antal myggbett så drog vi vidare till MAX, skön promenad. Väl på Max var det proppat med folk men vi trängde oss in ändå och avslutade kvällen där! kan ju bara tillägga att jag tappade telefonen i asfalten. Hej kära sprica på skärmen, kul att ses!































Känns lite sorgligt det här, nu är den tiden över med tryggheten. Nu ska vi ut och prova vingarna ute i världen och se vars man hamnar. Jag är inte alls orolig över att livet kommer bli bra, bara vännerna stannar kvar :)
CARPE DIEM!!!!


studenten - BTK BINGO

Haha, burträskbingo!! Lite väl utmanande grejer fanns på listan men vad gör man inte för att vinna - ALLT. Och vi vann också. Kul att se allas reaktioner på stan.... (A)





  


MITT LAG - VI VANN!!!

studenten - ROVÖN

Förfest hos sanna med grillmiddag sen fest på Rovön med massa annat folk!
(de här bilderna har jag tagit från andra, kameran stannade hemma)

















studenten - BySKE

Klassfest/middag här hos oss i Byske. Riktigt trevligt att ha klassen på besök - middag, singstar och utgång!











studenten - BARN

NU KOMMER DET MASSA INLÄGG MED UPPDATERING FRÅN STUDENTTIDEN.


En dag på skolan som små barn. Kickbikes, hopprep och allmänt tjoller runt oss! Haha, kan inte annat än erkänna att jag trivdes!

















STUDENTEN

FÖR JAG HAR TAGIT STUDEEEEENTEEEEEEEN, FY FAN VAD JAG ÄR BRA!!!!!
Halsen är hes, rösten som bortsprungen, presenterna är öppnade och nu är det middag med familj och släkt!
SEN ÄR DET BARA FESTEEEEEN KVAR!!!!!! Fullt ös medvetslös?!




Faster från västerås ringde, hälsningen till kvällen löd som följande:
- Ligg lågt med äckliga gubbar inne i buskar!!!


Frågan är hur det ska tolkas ;) söta och fina pojkar är dock välkommna!!


NU KÖR VIIII

tjuvkik.

Återigen inte så mycket tid att lägga ner här, pusslar på några bildbombs inlägg som dyker upp senare.
Tänkte att jag iaf kan bjuda på ett litet smakprov från dagens bal. Så helt underbara vänner man har, alla är hur fina som helst. men bara ett smakprov, resten kommer senare;)









Mer än så får ni inte se.... forsättning följer!

allt på samma gång.

Hade tänkt hinna blogga. Hinner inte det längre. Idag t.ex. så har jag ätit en macka och en liten köttbit och ändå hållt igång hela dagen med match och dömning. Det är så dagarna ser ut nu för tiden.
Laddar kameran för fullt och tömmer den på bilder. Imorgon är det fotografering till balen åt mina vänner. Sen ska jag försöka hitta tid till att ge er ett smakprov på allt som har hänt under den här tiden :)

allt utom du.

vad kul att jag prioriterar bloggen. Har inte suttit vid datorn på flera dagar nu, det här blir bara en snabbis. Studentveckor med klassen pågår, i fredags efter jobbet så rullade dom in en efter en för förfest hos oss sen vidare ut på mollys!! Idag kör vi igång igen, ska strax bege oss mot stugan för att sen fara till Sanna och träffa klassen igen för middag och Rovön med massa annat folk! Jag börjar faktiskt gilla min klass ganska mycket nu!
Alla bilder från allt kommer sen, då jag har tid. kanske imorgon, men bara kanske.


PEACE

stresssssssssssssssss

Utklädningarna fortsätter. Idag har vi varit små barn som har sparkat runt på kickbikes hela dagen - kändes som att jag var mig själv igen! Hann bara hem från skolan, slänga i mig lite middag och iväg på jobbet. Full OB hela kvällen skadar inte, jag menar, onsdag? Iaf, dags att börja jobba på den avdelningen mer, riktigt roligt!

Nu ska jag sova. Imorgon och på fredag är det inskolning på sommarjobbet, sover istan. Fredag kväll kör vi förfest med klassen @our place.

RSS 2.0