fredag

Hej alla! Efter jobbet idag så for jag ut på en kort löprunda, ramlade en gång oh stuksde foten en gång och tog nog nåt slags rekord i kortast sträcka och högst flås. Stannade av i stugan och körde massa styrka istället. Surströmming till middag och sen grillkväll i Ostvik med martina och anton!


Får se vad som blir av helgen, ledig alla dagar så det vore skönt att vila upp sig men då riskerar jag att jag får spunk! Trist bara att det va ytterst få tillgängliga kompisar i helgen... Menmen. Godnattt, puss!

rhurebuv

Wiiii, kom just på hur man kan blogga från telefonen. Lite drygt men nu kommer det kanske lite update oftare - vad tycker vi om det?!

Idag har jag iaf jobbat i värmen, lite halvt plågsamt men jag älskar att vikarierna gör allt mycket bätre! Slutade jobba 16, tog bussen till Ostvik 16.15 för grill och badkväll med lite vänner. Såg framemot att maten skulle stå på bordet när jag kom... Men dom visste inte ens hur grillen skulle startas... Men vi fick mat tillslut! Gott var det också! Efter maten så gick vi en kort promenad och sen badade vi badtunna, varmt som attans!!

Nu sitter vi ute på altanen och chillar i sommarvärmen. Imorgon är det jobbarkväll som gäller. Sover i stan sen till på fredag och sen PDOL!!! Får se om jag gör något vettigt av morgondagen förutom jobb...

summerlovin'.

Livet är som det är just nu. Lite upp lite mer ner. One step forward, two steps back. Tar vara på ljusglimtarna och kommer ihåg dom när allt annat inte är lika bra!


Jobbar fortfarande. 3 veckor till sen blir det ett kort sommarlov innan skolan börjar med blandade känslor. Mest positiva.


Igår kväll så blev det impulsgrillning i våran stuga med Linne och Julia och Jenny, underbara vänner som bara kommer och gör min kväll bäst!! Grillade korv, pinnbröd och godis över elden ute i grillringen, sjöng underbar musik och skrämde livet ur varandra (som vanligt). Blev hur bra som helst!




Idag så har jag varit till läkaren (igen...) med min otäcka mage. Tidigare mediciner har inte hjälpt så nu ska jag testa en fjärde tablett... hoppas på en mirakelmedicin. Återbesök på 4veckor, får se om dom kan göra nåt då iaf.
Efter läkarbesöket så åt jag middag och for och kollade på träningen en stund innan jag begav mig till Ålund för att döma fotboll, herrar div4, träningsmatch. Blev lite förvånandsvärt att jag dömde HD, var inställd på AD. Blev en liten premiär där då `:) Matchen gick riktigt bra, schyssta spelare på planen, bra trio med de andra domarna och pigg kropp. Fick beröm och fick höra att jag/vi var den bästa domaren Myckle haft på hela säsongen, gissar att man måste ta åt sig lite? :$ Är nöjd över min egna insats iaf. Avslutar kvällen med lite glass, fotboll och sömn.
Bjussar även på lite random bilder från sommaren hittills.









PUSS



someday.

En liten titt in här på bloggen.


Jobbar fortfarande för fullt, inte alls mycket ledigt. Mellan passen så tar jag vara på min lediga tid i stugan och njuter av sommaren. Har haft besök av världens bästa faster, farbror och kusin nu i några dagar, som en upgradering av familjen ;$  En av dagarna for jag, mamma, pappa, helena och magnus ut med båten till några öar kring stugan - lite flashback för Helena med Halsön, älskar leendet hon gav oss när vi klev i land! När vi skulle hem med båten igen så tänkte vågorna utmana oss och våran lilla lilla båt litegrann. Det var precis som att någon stog och kastade hinkar med vatten på oss och vi fick skopa ur vatten ur båten! Måste ge mig ut på havet oftare - hur mysigt som helst ju!!!




Idag så har jag jobbat som vanligt. Jobbar med lite nya, fler vikarier och ny ordinarie personal. Trivs ganska bra nu faktiskt! Inplanerad vikariefest också vilket gillas starkt! Efter jobbet så letade jag desperat efter någon vän att gå på stan med, men alla var upptagna och jag kände mig faktiskt ruskigt ensam. men jag bet ihop och gick och shoppade själv - lite fattigare men mer, nyare kläder i rätt storlek i min garderob nu :)


Ikväll så är det lite träning av något slag som gäller,har inte bestämt mig vad än men. Sen ska jag till Lisa och klippa håret lite och sen sova och få igen lite energi till morgondagen då farfar ska firas :).



tråkig utan bilder, men har datorn i lägenheten i stan där jag kommer tillbringa helgen med massa kompisar . Hinner kanske slänga upp nåt då . LADDA TILL TRÄSTOCKS!!!



sista svängen.

Mycket har hänt sen sist jag skrev. Har fortfarande inte hunnit med ett London inlägg. Jobbar 100% på lassa, + lite extra. Har firat en underbar midsommar med underbart folk, kan inte annat än gilla mina vänner! Skulle kunna bjuda på lite bilder från det också men det hinner jag inte. Jag har varit i stugan 24/7 och solat och badat. I fredags var det stadsfesten - Hassle, robyn, mat, öl och massa folk (nästan för mycket)! IGÅR dååååå gifte sig min kusin sig med hennes Christian. Helt underbart fint och ja, det kom några tårar under kvällen. Själv så sjöng jag och Jenny i kyrkan, lite surprise men dom verkade nöjda :)  Jag blir som sugen på att gifta mig själv nu ;]




Nu bär det av mot stan och sen till stugan igen för att fortsätta pendla mellan stugan och jobbet några dagar.
PEACE


lita inte på någon uppdatering här, skippar bloggen ett tag tror jag.

RSS 2.0