ledig dag.

Försöker pussla ihop min helg. Det går inte. Praktikhelg (alltså jobb utan lön - fuck it), fotbollsmatch mitt i passen och sen valborgsfirande osv. Vet knappt hur jag ska ta mig till/från stan eftersom busstiderna inte passar så bra, bläää. Hoppas att min handledare har något gott inom sig och låter mig fara iväg på matchen iaf, det skulle göra min helg. Undra om det går att muta henne.... hmm...


aja, det löser sig nog.
Idag har jag haft ledigdag från allt vad jobb kallas. Har hunnit gå en morgonpromenad med Risto, Suttit i frisörstolen i 3 timmar för att få lite ny färg i det (blev braaa!!!), varit till mormor en stund och haft fotbollsträning. Känns som jag har fått ihop den här dagen riktigt bra.
Nu gäller det att gå och sova. Imorgon så blir det lite sovmorgon och sen en långpromenad, lunch och praktik 14-22, sova i stan och sen praktik igen. Sen var det helg.....GODNATT

onsdag, vilodag?

12178 steg idag.


Känns helt okej. Lite sådär lagomt mycket på en vilodag. Har varit ute på en kortare promenad med Risto som är här igen, Lisa hakade på också! Somsagt var. vilodag idag efter gårdagens alla träningar. Imorgon är jag ledig igen så då planerar jag en löprunda eller ev. lång promenad med Risto och sen fotbollsträning på kvällen. Jag menar - är man ledig så hinner man ju med 2 träningspass/dag! Ska även förbi Lisa på salongen nu när hon har praktik och göra nåt åt mitt hår. Känns riktigt skönt att få lite nytt.




Enligt gårdagens resultat på vågen så har jag just nu gått ner ganska precis 6kg. Helt okej även där. Har inte tagit nåt mått så jag vet nåt där men det kanske är någon centimeter iaf. Endel kläder börjar vara lite större än dom var förut och det känns som att det kanske bara kommer fortsätta neråt - förhoppningsvis!




träning

Jag trivs med dagen! Sovmorgon och en timmes gympalektion på skolan. 4 timmars praktik och sen direkt vidare på fotbollsträning. Jag var ensam målvakt med två mvtränare vilket gjorde träningen riktigt bra - all fokus på mina förbättringspunkter. Direkt efter träningen så bytte jag om till andra träningskläder, blev upphämtad av Julia och for vidare på ett spinningpass. Så jag har nog fått dagens dos av träning!!






Livet leker!
Träningsdags igen efter förkylningen.
Går ner i vikt.
Studentmössan har kommit.
Stundenten är 45 dagar bort (!!!!!!!).
Lönen har kommit.
MARTINA har tagit körkorteeeet!!!!



wonderful




another day in my life.

sådär, ytterligare en dag i mitt liv har passerat. En måndag. Vaknade kring halv10 drog på mig träningskläderna och for ut och sprang 4km före frukost. Käkade sen lite frukost/lunch och for vidare till stan. Gjorde lite småärenden och for sen på fotboll på Norrvalla, Sunnanå hade hemmapremiär. Såg matchen med domarnas matchinspektör och fick lite tips på hur jag själv skulle göra. Hakade sen på in till omklädningsrummet och fick vara med på genomgången om hur matchen gick, tog med mig alla tips jag bara kunde! Huvuddomaren var riktigt trevlig - en umeå tjej som sa att hon hoppades att få döma med mig snart - jatack!!


bild: norran.se , leif andersson.

Efter den matchen så for jag direkt vidare på min egna dömning för dagen, Sunnanå F17 - Morön. kände att tipsen satt i och matchen flöt på riktigt bra. Fick gott om beröm efter matchen , det var iofs en väldigt lugn match men man blir ju lite stolt. Sen kan man ju inte annat än älska värmen - sprang runt i shorts och tröja och svettades som en galning!! underbart!


Nu har jag just ätit upp mitt påskägg innehållande 7godisar - och med det är jag nöjd! :$ Ser lite TV med familjen och tänkte strax gå och sova. Jag menar, fullspäckat imorgon.

Måndag.

10timmars jobb när det är storhelg skadar ju inte!! Träffade Lisa efter jobbet, vi satt på golvet i deras hall och pratade i några timmar, hehe.(varför inte på en stol?haha). Nu så tror jag iaf att alla mina vänner har gått och sovit, alla slutade då svara på sms...(A) imorgon blir det en dag full med fotboll, ensam hemma så jag drar till stan. Meeeen, godnatt!

sådär dagen efter.....

Gårkvällen var riktigt bra faktiskt!!! Mycket nytt folk och gamla godingar på Atorp på förfest. Sen vidare mot Mollys för att fortsätta kvällen där. Partey partey och sen mot MAX, hämtning 03.00 hemma i stugan 03.30 somnade 04.00 vaknade första gången 07.00 och sen var den sovmorgonen förstörd... Somnade i solstolen idag istället - satt i bh och uppvikta byxben och är  nu kräftröd och bränd. Har ont i hela kroppen och ett leende får ni betala mycket för.
GODNATT, jobb 7-21 med några timmars upphåll mitt på dagen. Far nog till stugan och jobbar lite på brännan då ;) haha

fesssssst

Nu laddar vi inför kvällen!! Martina 18år måste firas så nu kör vi - Klackarna i taket och ALL-IN!!!!



torsday

Jameeeen, har jobbat idag 7-12, tiden gick jätte segt och jag ville bara hem. Men nu är jag hemma iaf, trött men glad. Vet inte vad mer jag ska skriva. Finns liksom inte allt för mycket aktivitet här just nu. Funderar på en promenad sen, eller så inte, vi får se. aja, sova först kanske.
snyggastearbetskläderna.nu


heheh, måste bara dela med mig. Jag satt och sjöng Vem kan segla förutan vind med en tant idag. Tanten är TOTALT tondöv (även jag) men sjunger glatt ändå:


lalallalalala.......osv...
Vers2
Jag kan segla förutan vind,
jag kan ro utan åror,
JAG KAN skiljas från vännen min
utan att fälla tårar.


heheh, lite fel i texten från hennes sida och jag kunde inte annat än skratta. Kan vara så att man borde varit där för att tycka att det var kul men :$

förresten!!!...

...sa jag att jag har fått en tid för att checka upp min mage. Fredag den 13/5, väntar bara på att få veta att jag har bukcancer eller nåt, jag menar...otursdag? nämen, skämt där. Skönt att det händer nåt iaf.

en ny del av mig.

Sådär: Ny design igen!
Var inte allt för komplicerat den här gången så jag har bara knåpat ihop lite under kvällen. Lite kul med förändring!
Hoppas att den lite mer färgglada headern kan ge dig ett litet leende när du kollar in här och läser raderna. Hoppas att jag får in lite färgglada inlägg nu också, lite ändrad färg i texten och sånt där, sprida lite mer glädje!





Har varit en sväng till stan ikväll och träffat många av alla domarkollegor på löptestet. Himla trevligt gäng kan jag ju säga, ser framemot klubbfesten på några veckor, kan inte bli speciellt trist iaf.


Nu så planerar jag att gå och renbädda i sängen och sen gå och sova med tanke på att jag jobbar imorgon, 7-12.
Godnatt vänner!


two days.

Heej!


Tänkte berätta lite om mina 2dagar som har gått. Igår så träffade jag Julia på stan för en förmiddag på stan, en sån där "ta-det-lugnt-dag". Fick med mig lite kläder hem och framförallt så följde även Julia hit till Byske! Hade nog inte så mycket planer på vad vi skulle göra men  det blev så att vi for ut och fotade en massa. Lite träningsbilder och lite vanliga posebilder ;) får se om det slängs upp någon ny bloggdesign här på bloggen inom kort. ev. redan ikväll. Efter våran fotosession så for vi hem och spelade spel som gick asbra, jag vann hehe. Sen på kvällen så pysslade vi ihop en asgod fruktsallad som vi njöt av med lite glass!! Julia sov över här så vi slängde upp vmadrasser i vardagsrummet och startade en film och sen så somnade vi lite för snabbt, jag vet ju knappt vad filmen handlade om ;) den här dagen har vi bara segat på, gått promenad och ätit glass. sådär lagomt avslappnade. 2 mycket trevliga dagar!!











måndag

Dunderförkyld och fotbollsträning på det,. jag ångrar mig att jag deltog. dumma dumma jag. Efter fotbollsträningen så gick jag ut på en lite längre promenad med Risto som kommit till oss idag, mysiga lilla vän som alltid bryr sig. Nu ska jag ladda om batterierna inför morgondagen - en trevlig FM på stan och sen äventyr här på hemmaplan, får se vart dagen tar mig!

min favorit-kille.

jobbbbb

Sitter och ser Robyn live i sthlm på Tv och inser att jag måste bege mig tillbaka till jobbet. 16-21 kvar, *tänk pengar elin, pengarrrrr* . Hoppas att alla gör något vettigare än jag gör den här kvällen. Hittar lite glädje i att dom äldre är så urgulliga, jag gillar dom, dom är bra på deras egna sätt.

weekend.

sådär, nu är det helg igen. blir att jobba hela helgen och tjäna lite pengar (förhoppningsvis). Antingen är jag hypokondriker eller så har jag dragit på mig en dunderförkylning. Iprincip som feberfrossa ont i lederna - speciellt fingrar, axlar och nacke och sprängande huvudvärk. Jobb 7-12, 16-21 imorgon. PIGG!!!
Nu är jag hemskt negativ men det är det som jag känner mig bäst på just nu.




Lördag: jobb 7-12, 16-21
Söndag: jobb 12-16, fysträning
Måndag: Jobb 7-16, träning
Tisdag: ledig, träning
Onsdag: ledig
Torsdag: jobb 7-12, träning
Fredag: Ledig, fest och fira martinaaa!!!!
Lördag: jaa, ledig.
Söndag: jobb 7-12, 16-21, fysträning.




solig torsdag!

Nu drar jag mot den stora staden för att luncha med min vän Lisa och sen praktik 14-21.45. Tänkte vika upp byxbenen, ta vita sneakers och en beige sommarjacka, på med solglasögonen och bara njuta av tillvaron, gladjen lever vidare!

Ja, jag ser ledsen ut, men det är bara för att jag är så koncentrerad (A) innerst inne är jag glad idag!

jag är domare.

Nu kommer det.


4. ÅRETS LÖPTEST
YEES, I did it!!! Sprang hela löptestet, 22varv i combihallen, 22 intervaller och lite många glädjeleenden när man klarade intervall efter intervall, framför allt det sista. Underbar känsla att veta att man klarat det, första gången jag klarat det. 

Alltsååå... vila/gång 50m 45sek, intervalllöpning 150m 35sek. Sen det 22 gånger, 22 varv . Det låter kanske inte allt för jobbigt- men det var det! Eller det var mest sådär lagomt jobbigt. Kändes helt underbart när det var klart!!!


När jag var klar så fick jag en massa beröm och sen min domarlegitimation i handen, kändes riktigt jäkla bra!!!! Sen verkade dom andra vara nöjda också
"-Första tjejen som klarar det så länge jag kan minnas, ungefär sen -78. Jag kan inte annat än vara imponerad"
sagt av en domare som har varit med lääänge och en gång var en riktigt bra domare.



Nu får vi se vad som blir av sommaren, vad får jag döma? Ser hur som helst framemot en bra sommar med mina domarkollegor! Drar igång med en grillkväll med klubben strax, brukar vara riktigt trevligt.


Tack för mig!! , kanske blev lite skryt här, men det får ni ta, idag är jag grymt stolt över mig själv och tänker stå för att jag klarat det.


happyface!!!

Nämen hej!!!!!
Praktik, jobb och träning - det är min vardag nu. Därför finns det inte mycket tid till bloggen. Men idag tänkte jag komma med några bra nyheter!


1. MITT NYA JAG
Här hemma har vi börjat med GI-mat, vilket gett resultat. Jag har gått ned ca 5 kg från det att vi börjat (2½ veckor)! Det känns kul att se dom nya siffrorna på vågen. Är snart nere på en vikt som jag inte vet när jag vägde sist - förmodligen före jag började lägga på mig lite här och där. Känns rikitgt bra och nu blickar jag bara framåt.



dagens middag, pastan ligger där eftersom jag har tränat, annars är det borta.



2. STUDENTEN
...det är just nu mindre än 2månader kvar tills jag står där med min klass på våran fint pyntade skrinda och skriker "För vi har tagit studeeenteeeeeeen, fyfan vad vi är bra!" Det är verkligen något som får mig att se framåt och tycka att skolan är okej.



3. MIN MAGE
eller....alltså egentligen är det nog inte någon större bra nyhet. Har varit betydligt värre nu några dager än det varit på länge, sökte upp vårdcentralen och fick en läkartid någon timme senare bara. Nu är mina magbesvär under utredning och det är nog där det positiva kommer in i bilden ;) Väntar på provsvar och undersökningstider sen hoppas jag att jag får något slut på den här .



4. Den fjärde och kanske bästa får ett eget inlägg, mycket att skriva om ;)
kommer snart.


It could be a start of something new.

domarhelg

6 dömningar i helgen, trevligt sällskap och 2 hela dagar på Norrvalla har gett resultat. Jag vet inte om jag lever längre, kroppen säger ifrån, känner mig gammal. Ont i hela kroppen (undra hur det känns i morgon), speciellt magen (igen). Har inte ätit någon middag kom jag på nu. Bara varmkorv till mellis. Är hungrig men har ont.


har skrivit klart mitt svenska jobb nu, ska hålla ett informerande tal om sömn och drömmar -how fun!?! blää.
GODNATT PEOPLE. ny vecka imorgon - må den bli bättre.




as good as it gets.

 

 



f-f-f-frrredaaag

jamen sådär, då var det helg igen. Har hunnit vara på praktik idag, 7-15 och sen mötte jag Julia och vi gick på Friskvårds för ett träningspass - spinning med musik quiz - speciellt och roligt (tävlingsmänniska som man är). Fick mig lite exklusiva priser hahah! Nu är det hemma kväll med HELA familjen, Nils fyller 21 så det är värt att äta liiiiite tårta då!! Ska ägna min kväll till att skriva ett äckligt PM till ett informerande tal - en fredagkväll....suck...



9016 steg och ett spinningpass.



torsdag, snart helg.

Har jobbat hela dagen, kört bil i dimman och AIK har tagit ikapp i SMfinalen. Nu stänger jag av datorn för att sova. imrogon är det praktik 7-15 och sen träning på friskvårds för att sen ladda om batterierna till en helg full av fotboll.

onsdag.

hej träningsvärk från igår. mysigt. Fotbollsträning ikväll också, gick ganska bra faktiskt, lika lätta ben idag också. Nu så ska jag gå och sova i think. Imorgon är det iprincip jobb/praktik från 7.30 - 21.45. It sucks att man bara får betalt för hälften mennnnn.  godnatt
gillar inte min planering av alla dagar, jag är dålig.

run Forrest, run!

Händelserik dag.
- 1 timmes lektion.
- en skön stund ute i solen
- GI lunch
- stan med mamma
- köpt en vårjacka
- (ap-ont i ryggen)
- Core 40 minuter med Julia
- 1 timmes löprunda på hemmaplan (8,4km)
- GI middag
- Hockey i TVsoffan 




Dags att gå och sova strax då, återhämta sig lite och se till att vakna i tid i morgon. Praktik 07.00 - 16.00.


Känner att jag trivs med den här dagen efter så mycket träning, det gör som gott för själen.
Känner även att jag måste fixa lite egna bilder här, går inte att låna från google hela tiden, får ta hjälp av någon och ta lite träningsbilder vetja!

På bussen.

Som rubriken säger så sitter jag på bussen, påväg hem från skolan. Våran gympalärare var hemma med sjukt barn så vi var 10tappra elever som körde lite egen lektion, gick ju som bra... Efter den lektionen så hade jag ett samtal med studievägledaren för att se vad det ska bli av mig. Kommer nog söka till att plugga något efter sommaren! Nu är jag som sagt var påväg hem, ska se om det finns någon lunch att äta sen far jag tillbaka till staden för att träna lite med Julia! PEACE

kvälls update.

I dag har jag fixat med vikarietid, ställt mig i bostadskö, varit på klubbmöte. Nåt vuxen-poäng kanske jag får? Imorgon ska jag planera lite framtid, fara och flänga, träna och se hockey. Och nu ska jag sova.



shiit så intressanta inlägg. love them all, not. Negativa Elin verkar leva iaf. Frågan är vars den positiva delen tagit vägen?

måndag.

Skola till 11, praktik till 16. Påväg från praktiken så stötte jag ihop med Lisa så jag fick åka bil hem och en trevlig pratstund - thanks vännen!! Har även ringt några småärenden och fixat vikarieinloggning, trist bara att det inte finns så mycket pass - vill jobba juuu!!!!! Har även kollat uppdateringslistan till domarcupen i helgen. Jag ska visst få döma både semifinal och final. Lite skoj!

Nu ska jag iväg och handla och sen fara iväg på klubbmöte, får se vars det slutar.

söndag

Har varit och dömt fotboll i morse, lagomt varmt så jag sprang runt i shorts - sommar snart?!! Efter det så var jag in på stan och gjorde några små ärenden och sen ner på solbacken också. Nu är jag hemma, har ätit middag och ska strax göra mig klar för att fara till stan igen, till våran morbror på kalas, träffa lite kusiner osv. Sen är det måndag igen. tråkiga måndag.

allt känns bak och fram, 
in och ut,
upp och ner.



just try,


aögubnorgimav..... typ.

Igår var det middag och hockey med trevliggt folk, lika trevligt med Sverige seger!! Blev lite halv sent innan man var hemma så därför lyxade jag till det med sovmorgon till halv12. Har degat i soffan iprincip hela dagen, förutom nu ikväll då jag spelat match, 21.00 på norrvalla. Död åt sena plantider. Blev en 4-0 seger så man fick hålla nollan iaf (även om jag bara spelade en halvlek)! 2knäskador i laget. Surprise - det var inte jag!! Sen så är magen heeelt f*cking kaputt, helt crazy och helt out of my mind!!! you get it? Har ont i den iaf.
I morgon är det fotbollsdömning som gäller, på Guldvallen 12.00, ensamdomare. Mina skor gick förövrigt sönder under matchen, hela sulan är typ lös. Och ett par nya fotbollsskor ligger faktiskt utanför min planerade budget. Får se vad jag hittar för skor att döma i. På kvällen är det antingen kalas eller fysträning, får se vadd jag känner att jag orkar ;)

SOV GOTT VÄNNER.

RSS 2.0