V27.

Planerna för veckan


Ti: Jobb 11-18 | fixa här hemma | rehabträna
O: Sjukgymnasten | Jobb 11 - 18 
To: Jobb 11 -18 | rehabträna
F: Jobb 8 - 15 | STADSFESTEN | soooovaaa
L: kompisar till stugan
S: sola, bada ..


30Juni

Skrev i förra inlägget att jag skulle ta vara på solen och sola lite i helgen, visst gjorde jag det... lite väl mycket kanske. Har bränt mig på låren, magen, ryggen och axlarna,. WEIII


Nu har jag börjat på min sista ordinarie vecka på jobbet.
Chefen kom idag och frågade om jag ville jobba lite mer, klart man vill. Så jag kommer jobba där i 2 veckor till, 3dagar i veckan =) bara tidiga dagar också, precis som jag önskat !

 

Kusinen från Västerås kommer till oss i Byske nån gång i helgen ( har inte riktigt stor koll ). Då blir det att ägna lite tid åt han, får se vad vi hittar på för skoj ! 
Sen blir det festivalen på fredag !!! Kommer bli superskoj, vet iofs inte än hur många som ska följa än men, det blir bra vilket som!

 

Såja, inget mer att berätta för er idag, skriver sen.


Helg.

Nu var den här jobbar veckan klar. Kändes lite motigt att vara inne när det är så bra väder ute, så det tänkte jag ta igen nu.
Far till stugan nu för att sola och bada, är kvar där hela helgen så lite färg borde jag nog få =)



Skriver igen då jag får tid ;)

mot jobbet!!

Först hann jag inte ens skriva efter jag har kommit hem från jobbet,.. nu hinner jag till och med skriva före :O Anledningen är att jag vaknade tidigare än beräknat så.. här sitter jag nu och skriver ihop ett helt värdelöst blogginlägg.


Efter jobbet idag så ska jag till stugan och träffa lite övrig släkt och fira morfar ( precis som jag sa i förra inlägget ),har tagit reda på att han blir 86 år. Det blir förmodligen så att jag sover över i stugan och tar bussen därifrån till jobbet på fredag. Sen stannar jag där under helgen också,. då blir det att sola och bada huur mycket som helst.. ~20°c enligt våran stuggranne, måste bada, måste bada =)

 

Nu ska jag gå och göra mig klar för att fara till bussen. SES


24Juni

Seg uppdatering här,. har varken ork eller tid på kvällarna efter jobbet. Men nu tar jag tag i det igen !


Jobbet har varit riktigt bra faktiskt, ibland längtar man lite efter allt folk där... Personalen är jätte trevlig och dom behandlar mig jätte bra. Sen är patienterna lite lustiga också. Jag har jobbat halva tiden nu, så det är bara 1½ vecka kvar. Skönt att ha lite sommarlov också,. iofs så fortsätter jag att jobba just efter det här, 2dagar i veckan på Konsum. Kommer också bli bra tror jag, lite fina pengar den här sommaren =) 

Imorgon så jobbar jag EM, det betyder att jag börjar 11.00 och slutar 17.45.... Men bussen är ju i stan så himla tidigt så jag tänkte börja 30 minuter tidigare och sluta lite tidigare också. Vi ska nämligen till våran stuga och fira morfar som fyller år, har tappat räkningen på hur gammal han blir ( FAiiiiL ). Så då blir det tårta och mat i värmen ( ? ), kanske ett dopp i havet också, vem vet... 

 

Nu ska jag fara till fotbollsplanen och hämta min kompis Julia♥ Hennes lillebror spelar så då passar vi på att vara med varandra !
PEACE


bilder

 

   

   

 < Synd, men jag tror att den tippar...

   

   

 

 

TACK FÖR EN JÄTTE BRA MIDSOMMAR ♥


19-21Juni

Midsommarafton var verkligen kanon, umgicks med familj och vänner hela dagen och natten. Vi spelade kubb, sjöng singstar, åt mat, cyklade, åt glass osvosv. Som Martina skrev så spårade det en hel del då vi sjöng på singstar men... det är normalt. Maten spårade också ut, fick mat och efterrätter hela tiden, så när kvällen kom så mådde man jätte illa.

Kompisarna sovde över hos oss också, så vi låg ihopträngt 4 stycken i mitt rum, låg väl och pratade till 02.30 ungefär, Julia trodde att hon skulle få somna tidigare, men då kastade vi bara en kudde på hon ♥ Känns lite tomt att det ligger madrasser kvar på mitt rum men inga kopmisar  =(
- Bilder kommer i ett eget inlägg -

 

 

Igår när gästerna hade farit så packade vi in oss i bilen för att fara till farmor&farfar. Där hade dom toppen väder! 
När vi var där så fick vi träffa pappas kusin Mia som bor i London, henne får man inte träffa ofta, minns inte ens sist. Men det var riktigt trevligt =)

 

 

Idag så är det fotbollsdag,. Har just varit och kollat då A-pojkar spelat, klockan 15.00 & 18.00 dömer jag själv och klockan 16.00 så ska jag se när herrarna spelar. Sen ska jag försöka tränga in lite rehabträning efter all fotboll...

 

 

Nu ska jag gå och äta, bilder kommer .
PEACE

 


15Juni

Första dagen på jobbet avklarad. Var helt okej ställe att jobba på, visst var man ganska trött eftersom jag vaknade så tidigt men. Har fått ett hyfsat schema också; varannan dag 08.00 - 14.45 och varannan dag 11.00 - 17.45.
LEDIG PÅ MIDSOMMAR :D

Nu ska man bara komma på vad man ska ha med sig för lunch alla dagar, mamma får vara fantasifull.
Träffade lite klasskompisar idag också, trevligt eftersom det var ett tag sen sist ♥

 

Nu ska jag gå och äta middag &sen ikväll så ska jag fara och se på fotboll, hoppas bara att det inte regnar.
KRAM


brumbrumbruuuuuum

Tur att det inte var så många ute nu ikväll, jag har nämligen övningskört en stund. Okejdå, så farligt är det inte med att ha mig på vägarna även om ni kanske tror det. Jag körde iaf upp mot Stensjön och sen till Byn och lite in i samhället, till fotbollsplanen och testade lite parkering nere på campinge, tur att det inte var högsäsong x) Fick bara något enstaka motorstopp, men det är kanske tillåtet såhär i början?
Hoppas att vi kommer igång med övningskörningen nu (= Läser ju lite i Nils teoribok också. 



Nu ska jag gå och duscha, fixa matlåda till i morgon och sen se en film på 5an, minns inte vad filmen hette men hon som var med var iaf tjock x)
Sen hoppas jag att jag får en god nattsömn och vaknar pigg och utvilad i morgon klockan 06.00 för att fara till stan och jobba på lasarettet på ortoped avdelningen... TAGGA

 

Over and out / E


14Juni

regn regn regn... Hade ju tänkt sola lite mer innan jag börjar jobba, verkar inte fungera så bra.
Det positiva med att det regnar är att man behöver inte känna någon press av att vara ute eller gå en promenad och så. Men det är ganska tråkigt också, jag har ju inget att göra nu .

Det enda som jag måste göra idag är att fara och handla; ost & vattenmelon.
Sen har jag faktiskt varit duktig att rehabträna också, inte rikttigt en hel omgång, tänkte fortsätta snart.

 

Blir nog en tidig natt också, ska ju till stan och jobba imorgon så.  Bussen går 06.50, piggt !!!


Fredag&Lördag

Fredag: Vaknade kring halv8 för att hinna duscha och göra mig klar till Byskeskolans avslutning som jag skulle på. Skönsång& fina tal var det i kyrkan, sen utanför så var det packat med föräldrar, syskon, kompisar osv.  Trevligt att se allt folk iaf. 

Efter det så for jag hem och slappade i soffan lite, sen for jag och köpte glass och sen la jag mig ute i solen i drygt 2timmar. Hoppas på lite brun färg nu. 

Sen gjorde jag mig iordning för att fara ner till Lanternan och stranden för att jobba på examensfesten, var faktiskt roligare än förväntat. Dragkamp Strandfotboll Beach volleyboll Trampbilsrace Minigolf Skratt.



Lördag: Inte mycket ork den här dagen, därför har jag inte gjort så mycket heller...
Tog det väldigt lungt tills klockan 13.30 ungefär, då for jag till våran samling inför dagens match mot Storuman. Hade med mig systemisen och tog lite kort under matchen, var lite kul faktiskt. Matchen var väl mindre kul, förlust med 0-2. Det börjar inte finnas mycket ork hos mig till att fara på matcherna längre, har börjat tappa suget tror jag...
Menmen, Livet går vidare även om man förlorar en match, ladda om tills på onsdag istället, då far vi till Jörn och spelar mot dom,. då kanske vi kan jobba ihop till en vinst.

 

Nu ska jag gå upp till familjen och äta tårta,. SES


solsolsol

Härlig dag med mycket sol . Har legat ute i solen i drygt två timmar, fattar inte att jag orkar x)
Jag och martina kom på en tävling; vi ska se vem som är brunast av oss på midsommarafton ( armarna )., förloraren bjuder den andra på en twister.
Jury= alla som är här.



Nu så ska jag byta om och fixa mig lite sen ska jag ner till Lanternan med några kompisar, jobb på examensfesten.. taggad.

Kommer väl hem kring 12tiden eller nåt. SES


STUDENTEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FÖR HAN HAR TAGIT STUDENTEN, JA HAN HAR TAGIT STUDENTEN, JA HAN HAR TAGIT STUDEEENTEEN....
FYFAN VAD HAN ÄR BRA  ♥

 

    

  

 

Grattis till studenten storebror.
"Ge nu världen vad den tål, Lycka till med nya mål"


 



Måste bara lägga upp en bild på denna snygging som kom till oss idag  ♥


RISTO.


picture

Bilder från tisdag kväll.

 

    

  Höga priser eller ?

   

^ Kända ansikten som dök upp.

 

 

Duger den uppdateringen Linnea?, har inte mycket mer att visa =)


balen.

Igår kväll så var jag på balen med mina vänner. Först träffade vi Martina på stan så vi följde henne upp till Folkan. Sen stog vi där och väntade på dom andra ett bra innan dom också kom. Vi hade inte så jätte bra platser till att börje med, men alla pensionärer for efter ett tag så VIPS så stog vi längst fram :D

 

Efter balen så gick vi ner på stan igen och åt middag på Tatung. Jag åt stekta nudlar med ris..... Nej förlåt... Stekta nudlar med kyckling ! Hahahahah x)

Efter vi hade ätit så satte vi oss i en busskur ett tag och flummade på ett tag, sen for alla hem och vi blev upphämtade också. :)

 

  

( bilderna från Linnea , kommer mer sen )

Tack för en bra dag, GLAD SOMMAR


:D

ÄNTLIGEN SOMMARLOV 

tanken på sommaren gör mig glad., 

- sola
- bada
- glass 
- kompisar
- osv.

 

Gör det här till min bästa sommar ever. ♥

 

 

Tagga till ikväll tjejer !!


V24

Veckan är inte så välplanerad med tanke på att vi får sommar lov, men lite grovplanering får ni här:

 

Måndag: "Skola" | 360 | jobba.
Tisdag: Skolavslutning | Balen + mat med kompisarna
Onsdag: Ta vara på första sommarlovsdagen.
Torsdag: Studenten  | släktmiddag
Fredag: Kolla högstadiets avslutning | jobba på examensfesten
Lördag: Fotbollsmatch.
Söndag:  Ta vara på sista lediga dagen innan allt jobb.

 

 


Måndag.

Kort dag på skolan idag, for bara dit för att städa och veta betygen i alla omv.kurser, hyfsat nöjd ändå.
Människan socialt och kulturellt - G

Geriatrik - G / VG

Medicinsk Grundkurs - MVG

 

 


Efter skolan så ringde jag på 360 för att ändra min tränings tid. Fick komma kl 13.00 istället =).
Före det så lurade jag på Jenny lite klädköp och köpte ett par jeans shorts själv. 

 

 

Nu ska jag iväg och jobba . SES


... =)

I morgon är det sista skoldagen före vi går på sommarlov.
Ska bara städa ur skåpen& klassrummet och sen få veta betygen =).


Klant som man är så har man bokat in en tid för rehabträning klockan 15.00, kommer förmodligen sluta skolan kring 12.00. Men Martina får väl stanna och ta nån senare buss, jag stannade j med henne så ;)
Annars har jag funderat på att gå och klippa mig på drop-in mellan skolan och träning, vi får väl se hur det blir.

 

 

Måste gå och sova nu så att man är pigg till i morgon . 
KRAM


söndag.

Fullt ös hela dagen,. fick ett tips på att jag skulle slå upp ett tält på fotbollsplanen i helgen eftersom jag skulle lix vara där hela tiden. 

Har ju redan berättat om gårdagens matcher.

Idag så vaknade jag kring 10.30, åt frukost, for och handlade och sen iväg till fotbollsplanen. Flickor 01-02 hade poolspel idag ,. kan inte annat än att skratta då man ser dom minsta spela fotboll. Vissa har kommit fram och berättat om vars dom har ont, endel har frågat när det är deras tur att sparka på bollen, endel är så ärliga i spelet så att det nästan är hemska och resten skriker så fort deras lag rör vid bollen. Det kallas nöje ;) Dom är faktiskt riktigt söta ♥ Dömde som sagt var tre matcher, tog ungefär tre timmar också. Sen for jag och kollade på då pappa dömde ( sista 10 minutrarna ). Hem och åt middag och sen tillbaka för att döma igen,. Kände väl att koncentrationen inte var på topp i slutet, missade endel solklara saker men, det var då inget jag fick skit för, dom skrattade bara =]

 

 


Städat.

Jag var jätte duktig igår och städade mitt rum. Plockade bort allt, dammsugade, torkade golv&fönster, dammtorkade, bytte gardiner & renbäddade . Om jag orkar så blir det att röja undan allt på skrivbordet i kväll, annars gör jag det i morgon.

 

Klockan 11.00 idag så följde jag Jonna på hennes första match som domare. Skulle hjälpa henne med tips och så. Efter den matchen för jag hem, åt lunch, och sen for jag tillbaka igen för att döma själv. Jag var inte så peppad på att döma men det gick väl hyfsat även om huvudet inte alltid hängde med.

Imorgon så har jag fyra matcher som jag ska döma, får se om jag orkar allt annars får pappa ta någon av dom.

 

 

 

Bara EN skoldag kvar nu sen SOMMARLOV . 
Längtar efter lite sol, värme och ledighet. 
Saknaden kommer vara stor över att inte träffa kompisarna lika ofta, tur då att många jobbar på landstinget så då kanske man träffar någon medans man jobbar där. ♥

- ( Känns fel med den här bilden då det är sommar men . )

 

 

 


Skyltälskaren.

Min vän Martina "krockade" med en skylt idag på staduim :O, hon började skratta jätte mycket och blev väldigt generad . HAHAHAHA xD

 

Lite kul var det faktiskt x)


Fredag - helg !

Har inte tagit så mycket tid till att uppdatera här på bloggen, har bara varit stressad och helt slut. Så nu när helgen kommer så kan jag kanske vila upp mig lite och hinna blogga någon gång.

 

Igår på skolan så hade vi en hälsodag. Fick frukost på teknobalder, sen en massa tråkiga tal på lasarettet, tårta och cider också =). Sen hade vi lite 5-kamp och så,. Mitt lag kom sist.. kul ?

 

På omv lektionen idag så hade vi en frågesport om allt om vi har lärt oss under ettan. Efter det så hade vi datakunskap och vi fick veta betyget, VG. Slutade skolan 20över10 och jag kunde ta halv11 bussen hem, Men jag var snäll med Martina idag och stannade med henne på stan. Nu när jag har gjort ett försök till att inte köpa en massa onödiga grejer så får jag köpa åt Jenny istället, 1randig tröja-30kr. Sen har jag hittat en jätte fin klänning som hon ska köpa ( enligt mig ).

 

Får se när jag skriver nästa gång, Kram

 

 


- Knas -


Du är fin som är, när du står med mig här.

Gör dig inte en massa extra besvär.
Utan var den du är, och så ska du få se. 
Du är värt allt som livet kan ge ♥

 


Onsdag.

Idag är nog den första dagen som vi haft någon lektion. Började 09.45 och hade omv, då blev det att hämta klasströjorna och sen lämna in lite böcker. Sen hade vi lunch och eftersom det inte var så god mat på skolan så gjorde vi vårat sista besök på frasses under ettan. Jag tror inte att vi skämde ut oss den här gången =)

Gympalektion efter lunchen, ergonomi. Sen gick vi till Aulan för att höra på ett projekt arbete som två treor hade gjort om belastningsskador. Var ganska kul att lyssna på och var väldigt intressant, nåt man borde tänka på när man jobbar i sommar =). Sen hade vi Engelska och svenska, vi fick bara veta betygen, G+ (engelska) & VG (svenskan). 

 

Kring 14.00 slutade vi och då bar det av in på stan med kompisarna. Jag &Jenny köpte varsin kofta som vi ska ha på bröllopet i sommar. Jag köpte även ett linne och halvlånga leggins.

 

 


14September 2075

... Idag har vi fikat. slutatskolan. stanat . bussat. flaskaslekt. slagits. pussas. cyklats. kubbat. handlat. glassat. ätit. vattnats. pilatusbollats. vitsat. fotbollats. skrattats. ritats. cyklats. stängtsins. tagitsut. bmxat. studsat. legat. pratat. busats. sjungits. cyklats. tränats. kollats. kissats. rapats. MERSKRATTATS.

 

 

^ Dagen sammanfattad i en bild

 

DAGENS LÅT

 

 

KRAM / M.E.J


Måndag.

Redovisningen idag gick väl hyfsat bra. Vi var mycket fina i våra kläder osv.

Hade ju lite sovmorgon till 09.30, då började alla redovisningar. Ganska kul att veta vilket år allt hände, har ju inte koll på riktigt allt. Efter det så hade vi lunch och 2½ timmars hål till bilden då vi bara skulle få veta betyget, letade iaf upp henne och fick veta betyget, VG till mej. Så jag slutade 3 timmar tidigare =).

 

 

Ska lägga in lite gammal musik från 90-talet på Ipoden, sån musik som man lyssnade på då man var liten =D.

Sen ikväll blir det att se på lite fotboll .

HEJDÅ.

 

 


RSS 2.0