kvällspraktik.

Kom sent till träningen i morse men fick träna ett litet tag iaf. Tog kanske onödigt lång sovmorgon. Härligt iaf med träning före praktik. Var inte så plågsamt som jag trodde med att jobba kväll heller på praktiken. Speciellt inte när AIK har match och det finns både kollegor och patienter som var intresserade - man höll sig uppdaterad ;) En gubbe larmade till och med enkom för att berätta att AIK vann, underbar!!
SEGER TILL AIK alltså, 4 raka där efter två luleå segrar - precis som jag sagt! Vad tippar vi nudå...4-2 seger för AIK kanske... :) Bara att vänta och se. Praktik i morgon igen , 7-15. 

GODNATT.

like twins!


Vi vet att Jenny alltid tillhört den slarvigare delen av släkten, men att bara tappa bort en liten socka...suck...

like a new day.

Så positiv i går kväll, och helt tvärtom ikväll. Som en berg-och dalbana.
Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter som jag möter med öppna armar.
Godnatt.

standardkvalité

Gillar min praktikplats, det händer mycket och man får upptäcka något nytt varje dag. Lärorikt.
Vaknade 05.00 i morse för att ta mig vidare till busstationen och mot praktiken, lunchade med klasskompisar. Slutade 16.00 och tog bussen hem då, sen dess känns det som att jag har sovit hela tiden. Sov på vägen hem, åt GI-middag, sen somnade jag igen och blev väckt av att Julia ringde. På 60 minuter så bär det av till kvällens fotbollsträning. Får se hur den går, har haft knäppt i ryggen idag, ganska ont faktiskt.
Lite träning på friskvårds imorgon med Julia före praktiken, 14-21.45.
Varför faller inte alla pusselbitar bara på plats.
Varför går inte allt att göra utan kraftiga frontalkrockar.
Varför måste man välja hela tiden? Hur jag än gör så sviker jag någon.
Livet är svårt.

GRYM TJEJ


Om ni inte visste det så är jag grym och hur snygg som helst precis som jag är, ingen ska få ändra på mig. Jag är en stark person som ingen ska rubba och jag har en personlighet som många tycker om-jag älskar den!

Jag är bra precis som jag är, och jag är jag.






(lite ego inlägg, men man ska säga bra saker om sig själv - sätta upp lappar och bara vara snäll mot sig själv hela tiden - det har min bästa vän sagt! Testa själv - det får en att må bättre - jag kommer somna med ett leende på läpparna, till skillnad från igår. Jag gör ett försök med egotalk och pepp, så ska nog allt gå vägen, det här känns som en bra start.)



awesooooome weekwnd!

Den här helgen som tyvärr snart är slut har varit helt underbar!! Delar av helgen har jag varit helt ensam i lägenheten, ganska skönt faktiskt att bara vara och slappna av. Men i längden blev det lite trist. Delar av helgen så har även Julia varit här!!! Jag har hunnit vara och dömt en match (en till ikväll) och Julia har varit iväg på andra trevligheter. Vi har sett hockey, käkat mat på pizzerian (kycklingsallad!) hyrt film på hemmakväll och sen sett dom filmerna också, . eller sett och sett.... den var en skräckis (enligt mig...). Nu så har Julia farit för att jobba och jag ska tillbringa min dag på Norrvalla för att se fotboll mest hela dagen.




Trevlig helg med trevlig vän - du är guld Julia!


bilder från den här helgen dyker kanske upp, julia har haft framme sin kamera sååå ;)

laaaaaaat,

Jamen den hockeymatchen gick ju vägen iaf, vad säger man? ERIK FORSELL!?!? Awesome!
Jag och Julia har alltså latat oss hur mycket som helst under den första halvan av helgen. sååååå vi tänkte fortsätta så också, tar bilen till pizzerian, sen vidare till hemmakväll, hyr en film och degar i soffan, ganska nice!


PEAAAAAAAACE!!


fredag.

Det blev en liten trip på staden innan jag for till lägenheten. Hade inga större planer på att spendera allt för mycket pengar. Men det gjorde jag lika fullt. Köpte en ny domartröja - en blå. Sen köpte jag ett par träningstights också,blev plötsligt träningssugen trots att jag har hunnit vara ute på en sväng med intervalllöpningar.


Nu är jag ensam i lägenheten och vet inte vad jag ska göra. Väntar på att Julia ska komma hit efter att hon har jobbat klart. Funderar på att gå en promenad till konsum och köpa något gott till kvällen, eller så försöker jag med popcornen igen, misslyckades ju förra gången men, vem vet (A) Vätskeladdar för fullt inför helgens fotbollsdömningar, hoppas det ska ge mig en liten knuff i rätt riktning.



PEACE OUT, ska sysselsätta mig med städning.


helg!!!!

Praktiken i går var nice!! Fick prata engelska med en patient (heja Elin), fick ta blodprover återigen (även på viccan, mohahhaha) och resten av tiden hade vi iprincip ingenting att göra ;) Nu är det iaf helg för mig, ledig tills på måndag då det blir en kortdag och sen ledig tisdag igen, mjukstart.





Ser framemot den här helgen!
Jag kommer vara i stan hela helgen, umgås med Julia, se på fotboll och döma fotboll. Totalt 4 (alternativt 5) fotbollsmatcher som jag tänkt vara på - how nice!? kommer bo på Norrvalla och i lägenheten haha.
Första dömningen är i morgon bitti 9.45... lite väl tidigt kanske men det är det värt ;)



Tack och bock!

weirdo.

Inte pigg tjej. Helt slut och ont i hela kroppen. t.ex. så är nacken hur spänd som helst vilket drar med sig huvudvärk och sen är jag nog bara överdrivet jätte seg på alla sätt och vis. Ont i magen har jag också. Inget intag av diverse mjölkprodukter heller så nu börjar jag vara less. Funderar på att slänga i mig lite proviva och sen gå och sova - praktik i morgon ju.  så tror jag att vi gör - godnatt.


onsdag.

Ny praktikplats - ny kunskap.
Trivs hur bra som helst hittills på praktiken. Alla är urgulliga och man känner sig verkligen som en i teamet. Har fått ta mina första venprover idag, klarade det på första försöket och jag känner mig faktiskt lite duktig :$ Har även varit tvungen att svara i telefon (jag var livrädd- vad skulle jag säga?),.. 2GÅNGER,jäkla sjuksköterska;) skämt åsido - förmodligen den trevligaste sjuksköterskan jag jobbat med! Det enda jag inte gillar är att börja jobba 07.00 på morgonen . usch!!!



Just nu så sitter jag i lägenheten i stan i min ensamhet - ganska härligt faktiskt. skippade fotbollsträningen för lite ensamtid full med tankar istället, kanske inte världens smartaste drag men. Ska ta mig lite tid till att göra min idrottsuppgift som borde börjas med nuuu. (vill inte).  Hade tänkt fara ut och springa ikväll också men insåg påmin korta promenad till konsum att jag skulle halka ihjäl mig. Så nu sitter jag bara och slöar framför TVn istället. Imorgon har jag praktik, 7-15 sen vet jag inte vad jag ska göra förutom att Julia kommer hit efter hon har slutat!!! Tänkte kanske hinna hem till Byske före det och sen stanna i stan hela helgen , får se hur det planeras:)


Now, time to work, blääääää.


måndag

Sitter på skolan just nu och har Svenska C. Har skrivit klart min debattartikel och väntar nu bara på att få sluta. Efter skolan ska jag snabbt iväg till lägenheten och lämna massa grejer där och sen gå iväg på min nya praktikplats på Lasarettet, medicin6. Hoppas på bra mottagande så man får ett bra första intryck.

Sen hoppas jag på att det blir lite friskvårdsträning ikväll - var ett bra tag sen sist!!



Matchen igår gick inte riktigt så bra som jag trodde, blev en 2-0 förlust men vi spelade riktigt bra ändå! Känner mig relativt nöjd över min insats efter allt beröm från motståndarnas föräldrar och alla andra - försöker ta åt mig!

fotboll.

MATCH IGÅR med damlaget. Det blev en 1-0 seger till oss mot Myckle. Själv spelade jag bara andra halvleken men det kändes nog så bra att inte spela hela 90 minuter. Lite för lite snack på planen men stundtals riktigt riktigt bra spel!


DÖMNING IDAG, min första AD match i div1/div2. Träningsmatch mellan Sunnanå och Morön. Jag fick döma från skuggsidan så jag kan säga att det var riktigt kallt, men det gällde att hålla igång. Huvuddomaren verkade vara nöjd med oss linje"män" så jag kan väl inte vara missnöjd själv heller? Bra erfarenhet också!


MATCH IMORGON med F17 mot Bureå. Ser framemot den matchen och hoppas verkligen på en seger. Svårt att veta vad bureå ställer upp med för lag men jag tror att vi kan ge dom en match. Tippar.....2-1 seger kanske?



bild: Norran.se




Nu fyller vi kommande veckan med mycket träning också, tänkte dra mig ut på löpträningar från och med nu (lite sent ute) för att vara i rätt konditionsform inför löptestet på typ 2veckor.

du sa du behövde tid, du hade tid

Idag så har jag blivit ägare till en sån här snygg och superhäftig klocka!!
Kan inte säga annat än att jag gillar den skarpt.

(reaklocka till och med)

 

Allt kan köpas, utom tid.

typ en fin rubrik.

Jobbet i går gick riktigt bra, glad att få umgås med de funktionshindrade igen!!! När jag slutat så gick jag ensam i mörkret till lägenheten och var helt övertygad om att någon av alla jag mötte mig skulle hoppa på mig och våldta mig, men då är ju jag överdrivet rädd för mörker också. Väl i lägenheten så väntade Julia och Jenny på mig. Dom hade ätit pizza och sprat lite åt mig (väääldigt lite). Sen hade dom gått en promenad till KonsumErikslid och köpt lite gott, chips och loka blandat med BigBrother på TVn. Kan inte klaga på sällskapet iaf!!
Skolan idag var riktigt seg. Slutade så jag hann med ettbussen hem, sov såklart på bussen och även sisådär 1.5timme när jag kom hem. Utbilad inför kvällens match kan man säga. BODÅ-Myckle, 1-0. Själv spelade jag "bara" en halvlek, men hoppas på en ny chans på söndag!! Dags att gå och sova så jag har gott med sömn i bagaget inför min ADdömning imorgon - nervöööös!!!

torsdag.

Nu går skolbussen från Byske. Jag har just vaknat och duschat och känner inte alls för att behöva stressa, skönt att sova i stan. Hockeyn igår gick ju riktigt bra kan man väl säga, 3-2 imatcher nu så en vinst till och semifinalen är våran!!!!! Martina följde mig hit efter hockeyn eftersom jag aldrig hade sova här själv, vem vet om det spökar? Iaf, jag hade köpt våra popcorn som vi skulle micra i deras konstiga (?) micro/ugn. tyvärr sååå, vi misslyckades. Så vi drog ett lite säkrarae kort och rostade mackor istället!


Sen kan jag säga att alla tekniska grejer i den här lägenheten kommer jag bli knäpp på. Man hittar nya hela tiden, endel förstår men, endel förstår man inte. Men jag är säker på att jag aldrig kommer sluta förvånas.


Ge mig sommmmmmar nu helst.

Idag är det skola, jobb på mello1 och sen film och mys här i lägenheten med fina tjejer.



inget att förlora

träningar, träningar, träningar och träningsvärk - standard i mitt liv nu!
Har kommit hem efter 2timmars fotbollsträning i kylan i tältet. Gick ganska bra faktiskt, foten kändes inte allt för mycket men. Imorgon är min ända lediga dag från träning, annars så ser jag framemot helgens träningar+matcher.





Idag så for våran morbror och moster till utlandet och lämnade en härlig lägenhet i stan helt tom. Så i två veckor framåt så sitter det en nyckel dit i min nyckelknippa. Skönt att vara i stan större av delarna under veckorna så man får liite sovmorgon och kan träna när man vill på friskvårds (och lite avslappning och ensamtid skadar inte heller). Stannar i lägenheten i morgon efter skolan, blir ensam ett tag då så då ska jag iväg och handla lite "bra att ha saker" (mat t.ex.) och sen vänta på att Martina kommer till mig från hockeyn, jag har inte precis tänkt vara där själv från början, är alldeles för feg. Så ni kan vänta er någon skittrist lista eller nåt i den stilen nu för att jag inte har något annat vettigt för mig, hehe.



Nu ska här packas för en längre visit i staden, svårt.
GODNATT SEN.



domarkurs.

Har varit på domarkurs (fortbildning) idag 9.30-15.30. Har haft en massa genomgångar, grupparbeten och diskussioner. Vad sägs om hotellfrukost, lunch och fika? muuums. Trist är det dock att vi har gjort det där årliga regelprovet, kändes som att det gick ganska bra det här året men man ska väl inte hoppas på för mycket, endast två fel är tillåtet så man har ju inte alla odds mot sig. Roligare blir det imorgon då vi ska iväg till bollhallen och köra lite praktisk träning, träna lite olika situationer osv. Brukar vara roligt! Nu börjar jag vara riktigt taggad på att dra igång den här säsongen!!


ett besök i "hökis"

Just nu så är jag, Jenny, Mamma, Pappa och Mormor och hälsar på Farmor och Farfar i Hökmark - en liten liten by med lugn och ro hela tiden. Här händer det inte alls så mycket - men det är även det som är grejen med Hökmark. Hit far man och tar det lugnt och vilar upp sig. Vi styr kosan hemåt mot Byske lite senare ikväll, förhoppningsvis så att vi är hemma lagomt till ca halv8 så jag hinner häma ut mitt paket från Bubbleroom på posten. Sen resten av kvällen så ska det provas klänningar, kommer kanske något smakprov senare:)
Dags att å och vara social nu - vi ses!!



piteeeeeee

Har haft en mycket trevlig dag med mycket härliga personer.
Blev som sagt var en dag i Piteå i slalombacken. Foten gick ner i pjäxan, var dock svårare att få upp ur den och nu har jag ont igen (A) + att jag har ont i rumpan efter min superfina vurpa! Vädret var helt okej, lite mulet men...helt okej!

men aaaaj

Pruttbajs. jag är less. min fot är vriden och upplåst, typ.     Vill bara ta tag i den och slita till så det som känns som att det ligger fel kan hamna rätt. Då skulle jag inte ha ont längre (förhoppningsvis).




aja, en dag i backen i morgon med jättefina tjejer, tar aldrig slut på bra dagar just nu!! Vi drar till Piteå i hopp om superfint väder. Jag får fetlinda foten och trycka ner den i pjäxan. Sen hur jag får upp den igen kan man nog börja fundera på. Ser framemot dagen iaf (:



tänk efter.



Man kanske inte duger åt alla,
alla kanske inte gillar en.
Alla kanske nöjer sig med någon annan,
någon annan utom mig.
Men av dom vännerna jag har,
jag vet vilka som består.
Lämna mig aldrig ensam kvar,
ni är allt jag har.
Jag hoppas ni förstår.

© elin.

tisdag-onsdag.

Hatar att få förfrågningar på jobb just då jag absolut inte kan!!! bläääääää.




Har haft två mycket trevliga dagar nu. Fika på stigs, fotbollsträning och sen middag hockey och mys med grymt härligt folk!! Övernattning hos Julia också. Innan jag hade slutat tänka på allt och alla och kunnat somna så var klockan ungefär 03.30. Alarm på 08.00, vi vaknade och Jenny och Martina for in till stan. Jag och Julia åt då frukost och for sen in till stan för att träna på friskvårds. Ett dubbelpass med Core och Cirkelträning väntade.


Så två dagar som spenderats med mina fina vänner kan jag inte klaga på!!!!




men schysst!!!

Sitter på Julias ostädade rum och checkar datorn medans dom andra fixar popcorn, det kallar jag hjälpsam!! Kisse (den större) har just lagt sig brevid mig och blänger så där taskigt. Nu kör vi Popcorn & tredje perioden - kvalité!!!!
hehehe, söta katt :$

jag gissar att bilden är gammal? Hittade den här i någon mapp <3

en dag i piteå...

...med mamma och Jenny. Alldeles lagomt shoppingväder kan jag ju säga. Gjorde av med mer pengar än jag hade "hoppats" på. 3st BHar, trosor, två pyjamas shorts och ett tillhörande linne, ett spetslinne, en tröja, ett linne till, en klänning, en bok, två nagellack, mascara och sen en massa tjafs på dollarstore. Nu får det nog vara bra ett tag framåt med shopping.

tänkte visa lite av allt nyinköpt här någon dag. Får kanske fixas imorgon efter allt städande (A)


GODNATT VÄNNER

Kvalitetshelg!!

En helg i Umeå med två flickor av kvalité. Hotellvistelse med äckligt god frukost. Utgång på Allstar med middag och hockey. Hög musik och massa fett på hotellrummet, lite spring i korridorernan och "slams" i lobbyn på vårat egna lilla sätt. För att inte tala om all shopping, jag kom hem med 3par skor, 3 t-shirts och en tröja. Men med tanke på att Julia var värst så kan du ju tänka dig hur mycket hon handlade!!!
låter bilderna tala för sig själv <3



Sims3 på bussen, how coool?!










lalalalalalallaaaaaaaa, hej bacardi watermelon!


Bussresan hem var allt annat än piggt, Sov från Bygdeå till skellefteå, mina magkramper var på besök hela dagen så jag levde på proviva och sen iväg på fysträning. Det gick inte så bra. har till och med ett decimeterlångt brännsår på smalbenet (ingen större överdrift heller) var och blod och usch!!!!




heheh, toppen helg iaf!!!!!



lovets första morgon.

Skönt att ha sportlov och bara stanna av och ta det lugnt! Om det nu inte vore för att vikariesamordningen tyckte att det var kul att väcka mig i morse och bad mig jobba ikväll 16-21, okejdå, jag får ju pengar! Tar nya tag sen till att ta det lugnt om det nu inte vore för att dom skulle höra av sig om fler pass... pengarrrrr.
Far till Piteå idag med mamma och Jenny för att göra av med ännu mer pengar  (har tydligen inte fått nog av shopping). Hoppas på en dag med fint väder.


Kan slänga in ett inlägg om helgens otroligt trevliga dagar då jag har tid, mycket att skriva om.



Får se om lovets alla planeringar går i kras nu för jobb istället... hope not. Upptagen tisdag, lördag, söndag - annars måste jag nog säga mig vara ledig. PUSS




Plötsligt händer det...

Imorgon så lämnar vi Skell bakom oss och spenderar våran helg på en annan ort. Bor på hotell äter god mat och shoppar tills vi dör!!! Bra plan?! Ser fram emot helgen och resten av lovet, mitt sista sportlov verkar inte kunna bli misslyckat.

älskar bilden, vi är så seriöst bra på att se glada ut!!

torsdag.

Najs dag på skolan med friluftsdag (friskis och svettis + powerwalk). 1bussen hem, sov både på bussen och när jag kom hem, var äckligt trött. Värt att notera är att jag åt en av mammas hemmagjorda paltar till mellanmål, det är inte varje dag man gör det;) Strax efter 17.00 så begav jag mig till stan på NVDKmöte på Allstars. Mötet tog 10minuter och sen var det bara hockey och middag kvar!! Kände mig duktig då jag valde en caesarsallad istället för burgare med pommes frites även om kycklingburgaren lät riktigt god (A) hehe, nyttigare mat gör mig gladare!
Nu är det dags att gå och sova - är fortfarande riktigt trött...
GODNATT

magnatens, how cool?

hur klockrent är det inte?! 79-år och bloggare med dagens outfit och videoinlägg, gubbe med stil ;)


bild från hans blogg = MAGNATENS hahaha, ballt
bloglovin nästa ;)

bild28

En tokig bild.

några år sedan - alla har vi varit små.
Syskonen lundgren och våran västerås kusin, älskar bilden faktiskt!!!

bild27

En bild du alltid skrattar åt.
garanterat ett leende på läpparna iaf!

onsday

En ganska seg dag på skolan idag men vardagem piffades upp med lite chailatte och snack på waynes med några favoriter - mysigt, trevligt och allmänt bra! (alla andra drack iste,... men chailatte är ändå garanterat myyyycket bättre)
bild från julia som också var med <3



you make my day!



Träning 20-22. Blev mest bara fotbollsspelande istället för box också. Hyfsat rolig träning faktiskt. På sitt egna lilla sätt är det synd att alla i laget är så tävlingsinriktade, inte alltid lätt att komma överens. Efter träningen fick vi fika, jag skippade det (bra elin!) och ville bara hem. Helt plötslig såg jag på min insats som att allt hade gått dåligt och jag ville inte minnas träningen. Kan man ta för stor plats (inte bara kroppsligt då alltså) ? so what, tjoller.



Kan även meddela att ett gäng klänningar är beställda från internet nu!!!!!!
En festklänning till sommaren (älskar den), en urgullig blommig klänning och typ 4 alternativ till studentklänning - några ska skickas tillbaka. Hoppas nu bara att någon passar, är ju inte i min allra bästa kroppsform men,.. annars får jag spara någon som är för liten till ett mål inför sommaren (A)


HAHA, GODNATT

bild26

Någon/några du alltid har roligt med.


bild25

En person som alltid gör dig glad.


bild24

En bild som gör dig glad.

RSS 2.0