paus.

Dålig update här alltså. Men i fortsättningen behövs det inte förväntas så mycket från den här bloggen, orkar helt enkelt inte skriva så mycket, då har jag inget att berätta sen till alla jag träffar. Så .det blir bara uppdatering då jag känner att jag har tid eller då jag vill skriva av mig lite :)
-hoppas att det här inte gör nåt för någon!



Nu ska jag iaf vidare på fotbollsträning, dock lite förkyld, men det blir en "ta-det-lugnt-träning".
Sen taggar vi valborgs till tusen!!!, blir maat, praat, och lite fett och film i Stackis med en hel hög människor. först alltså mat med några pers. sen tar vi en promenad till nyhamn , sen till skogen för att grilla och dra lite spökhistorier (julia är ju med så , hahhah). Sen ska vi bara tjocka i oss lite fett, mer folk anländer och vi kommer att SKRATTAAaA !!!
- om farmor nu skulle läsa det här så behöver du inte vara orolig, vi ska sköta oss -
PUSS.
Släng in en kommentar om någon skulle sakna bloggskrivandet, dåkanske jag tar upp det igen :).



a start of something new.

Just nu känner jag mig ganska värdelös. Hur kan folk få en att känna sig sämst bara för att man har olika tycke och smak, olika uppfattningar och olika tankar. är jag osmartare än alla andra kanske att jag är en person som är så trög att jag inte förstår nåt utom 1+1.
orkar inte skola just nu, vill bara hem nu, sitta och lira lite gitarr på mitt rum.


Sen så har min mobil gått sönder helt och hållet nu så jag är ganska okontaktbar eftersom vi inte hade någon annan telefon som funkar hemma. Så nu lär jag inte få veta om jag ska spela matchen ikväll heller eftersom vi blir kallade via sms. Men det är nog lika bra, känner inte att jag gör så stor nytta i laget nu för tiden heller.


Nu ska jag börja skriva ett arbete om Bly istället för att klaga, have fun Elin!


soligdag i umeå, glajor-ON.

TJAAAH, vaknade alltså 6.00 idag för att fara med bussen till Umeå med mina friends och spendera lite pengar,. eller... det blev ganska mycket pengar till slut. Men jag kan ju meddela att skratten blev man då rik på, så jäkla mycket man kan skratta med sina vänner alltså, ni är helt sjukt braaa!, sen är vi ju duktiga på att skämma ut oss och eeh,.
Falsk 50lapp?
Mycket glass!!
Ännu mer skratt!!!!
Pinsamheter
Smaliiisar? hehe;)

osvsosv, jag är liksom helt tom på vad som har hänt idag, jag har helt enkelt glömt bort det för att jag haft så himlarns kul ;)


Köpte med mig allt det här hem:
4trosor, jeansjacka, solglajor, sommarlinne, sandaler, tygskor (åsså lite resegrejs-typ dricka, heheh)


Jag har inte riktigt tid nu att fixa med bilderna från dagen, men jag gör nog ett avbrott i pluggandet i morgon och lägger in randombilder och bilder på allt som inhandlats.. Såå, håll utkik!!
Nu har jag iaf just kommit hem, slängt i mig lite mat och nu bär det av mot Lisa och lite bastu och tjollersnack hela kvällen, AWESOME!!




i want it that way.

Typ lite halv härlig dag. (Visserligen ont i magen (igen) men jag skiter i det snart) Samhällslektionen spårade då totalt , HAHAHAHHAHAHHA, vi hade visst en hel farm i klassrummet xD mjaaaaaaauuu& muuuuuuuuuu


När jag väl kom hem från skolan så somnade jag här hemma. Skulle fixa lite med tvätten och göra middag men sov i 2timmar istället. Jag gillar det, men ehh.., mamma var inte lika glad (A) men det var himla härligt faktiskt, och man måste ju vara fit for fight till morgondagen !!!! kliver alltså jag upp kring 6 tiden för att ta bussen till umeåå för shopping med frieends. Kan förbereda er vänner på att jag överfört pengar så jag har 3000 spänn med mig, så nu jäklar ska det shoppas :D -lägger in bilder senare.



Nu sitter jag och Jenny här hemma med en cider i handen, lite snacks på bordet och en Martina på msn., trevligttrevligt!! Men jag börjar vara trött så jag funderar på att gå och sova., kanske plugga lite före? har ju ändå prov i näringslära på måndag.






AJA, laddar till i morgon nu!!!, så godnatttt! :*

thursday.

Bad schoolday. Sovde lite i natt p.g.a. magont, for på skolan men inget blev bättre, är somsagt var himla less på att hela tiden gå och ha ont så lydde jag mammas tidigare order att kolla upp det. Svar: stress stress stress. Allt lyser igenom och det skriker stress om mig. fick namn på några tabletter som skulle hjälpa, men jag ser om det går över först, någon gång måste det ju göra det?
aja, efter skolan så gick jag in på stan med lite vänner, lämnade in min kofta som jag köpte igår på lagning, den hae spruckit i sömmen så. Sen strosade vi bara runt lite och testade solglajor, schnyyyyggingaar;) HEHEH.


Nu så ska jag bege mg bort på fotbollsplanen för att se våran fotbollsmatch, SE, inte spela - lika bra det, jag kände mig ändå inte så peppad på det så :) SEEEYA!!





i´m fine.

JAG MÅR PRIMA JUST NU, humöret har varit på topp hela dagen, kandet vara gårdagen som gjort allt så bra?;)
Psykiskt äre helt okej och lite till alltså. Fysiskt då,. huvudvärk, och magen som konstant krånglar, osvosv. Jag är less nu- Pallar inte att gå och vara spysjuk och illamående 24/7 ! 


Kan meddela alla som läser här att jag fick tillbaka min engelska uppsats om organdonation idag, det var bara den som skulle kunna förstöra mitt braiga humör...men det gjorde den inte. Jag fick nämnligen VG- på den med kommentaren "I think this is your best essay ever, Elin. Keep on going!" (nåt sånt) Man blir glaaaad då :D

 

Nu ska jag ta en paus i mitt läxskrivande innan jag ens börjat skriva, BRA VA?




;PPppPpPpPPPPpPP

Hur lättroade kan man vara egentligen?!
Vi har fasiken noll humor xD HAHAHHAAHAH
:pPpPPppPPPPpppP





PUSS PÅ DIG LINNEA :*

heh, mer infoo.

under all sprallighet så glömde jag säga att jag har fått min födelsedagscykel nu :]
Valde mellan en rosa, en färglad med prickig sadel eller en svart, mamma övertalade mig till den svarta, hehehe. Det är en sån där bra cykel "som rullar bättre i uppförsbackar" heheh, eller hur var det nu ;) den går väldigt bra iaf. Sen köpte jag med mig en ny mascara hem också,. behövdes.


Hem och åt mat, ut och sprang en liten runda,. dock så svek mina benhinnor mig. PRUTT. Men nu måste jag komma igång med löpträningen ordentligt så jag orkar allt som ska hinnas med, sånu :D

det här kan inte vara sant?!! GAAAAAAAAAAH

För det första så har jag fått en match att döma AD i damer div.3, Klutmark - Ersboda. Känns himla bra att få testa på ADdomare och att få gå i lite högre serier . Inte bara fjösa på nere i A-flick , ev. dam 5an.


För det andra så fick jag ett telefonsamtal ikväll från en domaransvarig här i skellefteå,först började hon skumma runt och fråga hur det går med matcherna och hur mycket jag har dömt och blablabla. Sen så börjar hon berätta lite om ett läger för länslagen i fotboll som är i Junsele. Alltså en turnering för de bästa spelarna i de olika länen, både pojkar och flickor. Honbörjade prata om att det brukar faktiskt vara väldigt dåligt med domarträningen där men dom hade lovat att skärpa sig till det här året. Skellefteå brukar aldrig skicka iväg domare dit men nu hade dom bestämt sig för att skicka iväg 2st - en från Umeå och en från Skellefteå. VISST FASEN ÄR DET JAG SOM BLEV UTVALD !!!!! FATTARNI???!?!?!?! Jag är helt speeeedaaad !!!
Jag är alltså utvald som skellefteås kanske mest lovade unga domare , JUST JAG!?! LOVANDE??, det visste inte jag? så just nu är jag en av Sveriges lyckligaste personer!!!





Lägret är alltså i Junsele, sista helgen i maj. Jag åker buss med västerbottens länslag ner til Junsele, sen får jag bo på en skola med dom andra unga domarna som blivit uttagna av deras län. Nya vänner?! Utveckling?! GLAAAD !!!!!!!!!




Vet inte hur många CAREFACE det finns här som läser min blogg men !!, I LOVE THIIS!!!


TJAHSAAAA!!





GRATTIS

GRATTIS TILL MINA SUPERVÄNNER MARTINA OCH LINNEA !!!

Martina har kommit en bra bit påväg till att komma ikapp oss andra i ålder, bara några få månader efter Julia nu. Martina fyller nämnligen 17år idag, GRATTIS VÄNNEN :*

LINNEA DÅ?
Hon har faktiskt fixat det här med körkortet idag!!!! Take it easy i trafiken nu min vän, ingen krock tack!
Vi får ha bilrace på gatorna i stan någon vacker dag vetja ;)


GRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTIS


(sitter vid fel dator för att ha en bild på er två men, ni vet ju hur söta ni är så)


blabla trååååkigt.

GREAT PÅ ALLT LIKSOM!!!
not.

Nämen har inte riktigt haft tid att blogga här, kommer nu skriva ett snabbsnabb inlägg om sånt som alla redan verkar vara less på att höra om, men jag skriver för min egna skull. Skolarbeten och träningar har alltså tagit över mitt liv och jag blir galen!!! FRITID HALLÅÅÅ???? energin är inte riktigt på samma nivå som tidigare heller, sen höjer man träningsdosen ganska mycket så då får man ju inte mer energi precis :)
Menmen. Jag har alldeles just skickat in min älskade psykologiuppgift. Skrev klart den vid 20.00 men hann inte skicka in den då, snabbt till löp-/styrke-/fysträning då. Gick faktiskt ganska bra med tanke på min prestationsförmåga med en (fortfarande inte läkt) sträckning så är jag ganska nöjd ändå., tog beslut med tränarna att jag struntar i matchen på torsdag. Vilar och är fit-for-fight till seriepremiären ist.


GÖÖÖÖÖTT MOOOOOS!

love ya friend.

YÄÄÄY ALLTSÅ!!
skrev tidigare om att det inte fanns några planer på valborgs -var depp för det, trodde att jag skulle sitta ensam och ruttna den kvällen. Hinner bara hem från träningen (som förövrigt gick dåligt) , satte mig vid datorn och blev bombad med ett förslag som låter mer än great alltså!!! Jag ser framemot den kvällen så himla mycket! 
Sen längtar jag minst lika mycket till på Lördag då jag drar till Umeå med folk för att shoppa oss fattiga .Snabb vecka tack!!

Känner helt plötsligt att livet blev mycketmycket bättre nu med hjälp av lite vänner :*


Nu kurrar magen, måste slänga i mig en macka nu,. sen sova sen är det faktiskt måndag och jag får träffa min älskade vän MARTINAAA!!! första gången på två veckor typ -och jag lever fortfarande?! Vi har hållt telefonkontakt iaf, och det är då tur!

 

secret love?



feelgood.

allt driver mig till vansinne strax
solen bländar mig genom fönstret, jag sitter inne och skriver på uppsats nr1, CTRL+C CTRL+V, ska snart börja på uppsats nr2, det är för långt bort till på lördag, jag drömmer snart om drömmar, jag behöver mer kärlek, vill att mina vänner ska omringa mig just nu, jag vill spela gitarr, jag vill inte känna mig otillräcklig, kärlek?, dags att fortsätta skriva, orkar inte, träning ikväll, sträckning, ny hårfärg, careface, måndag imorgon, martina kommer från fjälls, yeeeeeess, valborgs, inga planer för nåt nu känns det som, vet inte vad jag ska göra, vart jag ska vara, hur jag ska bete mig, vill ingen amputera min mage, har mina egna små bästisar, älskar er, musik, tränatränaträna, jag längtar efter sena sommarkvällar, solnedgångar, fota minnesdagar, jag vill ha en resa utomlands, testa partylivet, festivaaleeer, mer än 24timmar tack, jag saknar dig, jag behöver dig.


Tänker på alltför mycket nu, allt utom skoluppgifterna som måste skrivas. PRUTT.






lördag.

Den här dagen började med sovmorgon, det gillas starkt!! Känns som att det var ett bra tag sen sist, har liksom inte kunnat sova så här bra tidigare . Satt mig nästan direkt vid datorn för att göra skolarbeten som aldrig tar slut, men det börjar närma sig att skriva slutsats på arbetena nu så., Tog ett avbrott i skrivandet för att cykla upp på samhället med Lisa. Köpte mig lite hårfärg så den här asfula utväxten ska försvinna i helgen. Följde med en tidning hem också så jag ska lägga mig på min säng och läsa den straaax . heheh :)

Nu ska jag gå och stöka undan lite här i huset, vi ska ju ha släktmiddag här ikväll så det måste ju vara städat. Skippar planerna om att fara ut och springa - det snöööar     :( får göra det i morgon före träningen istället.

 

Aja, känns som att jag har blandat innehåll i mina inlägg nuför tiden. NOT.
Det handlar bara om träning och plugg, träning och plugg hela tiden. Förstår om ni blir less,. det märks att ni blir det -mindre kommentarer, mindre läsare. Men jag menar, det är det mitt liv handlar om nu för tiden, förutom helgerna, dom brukar kunna erbjuda mig annat (dock inte den här helgen).


Love /elin.



fredag.

Äntligen helg !!!!!1-känns underbart och välbehövligt.
Skolan idag var som vilken annan skoldag som helst, hände inget speciellt så.
Tog ett bussen hem från skolan, sov en stund på vägen hem och somnade även när jag kommit hem, trött tjej. Tog en cykeltur med hunden sen för att lämna han till våran morbror som skulle ta hem han . Sen hem igen och efter det har jag knappt rört mig- det är ju helg så man ska väl ta det lugnt?!


Imorgon planerar jag lite att fara ut på en liten löprunda igen, sk lix duscha för att vi ska få främmande så då kan jag lika gärna svetta upp mig före ;) heheh. Ska alltså ha en liten släktmiddag här imorgon, grekisk mat!!! GREAT!
Nu ska jag gå och köra lite styrkeövningar - sen GODNATT.


PEACE


träning vs. plugg.

Kind of härlig dag trots allt!!
Skolan var väl inte så speciell, samma gamla vanliga lektioner med samma härliga inställning. Tur att jag har samma gamla BÄSTA vänner på skolan också, PUSS :] hade utvecklingssamtal idag också., som vanligt så blev det inte så mycket att ta upp utan det konstaterades bara att närvaro och min insats på skolan ser bra ut.


Efter skolan, då jag väl kommit mig hem så somnade jag direkt (- är det nåt fel på mig, eller varför sover jag så himla mycket?) , ganska härligt men slöseri på tid . Efter middagen så tänkte jag ta tag i psykologiuppsatsen, kan inte säga att det blev så mycket gjort. Hade ingen ork att göra den, fattade inte, ville inte. Men den ska ju inte vara klar förän på måndag så jag kände att jag hade tid att hoppa över det ikväll trots allt.

- valde istället att verka hurtig och fara ut och springa en runda, tog med mig hunden också så jag hade någon som höll upp tempot. Fatta vilken energi det kan finnas i en sån liten hund. Det tog ett tag innan han kom igång, första halvan fick jag hålla igång han, andra halvan slet han som en tok ;) blev iofs bara lite drygt 3,5km så jätte nöjd är jag väl inte, men det är en bra start! Sprang hela vägen också, med ett avbrott för att knyta om skosnöret :], är faktiskt lite smått imponerad att jag orkade, hehu .
Nu ska jag gå upp och träna lite styrka - mage/rygg. SEN får jag duscha, då har jag förtjänat det.


mjaaaauu,. kolla klippet, *SKRATTAR* heheehe
KRAM påer <3




skolarbeten&träning.

Sådär, nu har jag tagit tag i skolarbetena som vi har. Har skrivit typ halva psykologiuppsatsen (men har lagt upp hela med lite stödord och hemsidor att kolla på, orkar bara inte skriva om allt till meningar ikväll) och två av sex punkter på svenska arbetet. Känner att jag har varit lite duktig idag faktiskt. Men av någon konstig anledning så blev jag jättetrött när jag skrev uppsatsen?!, kan det vara för att den handlar om just sömn , hehe.

 



Nu har jag suttit här och funderat ett tag på bra, dåliga, roliga, tråkiga, märkliga och helt normala saker.
T.ex. BEACHEN 2010 !!!
-tänka sig att även jag drömmer om att den ska bli perfekt. 



Nämen jag har fått en förfrågan av min kusin att träna upp konditionen på vovven, så någon löptur med han någon gång i veckan är nog behövligt för mig också. Sen har vi ju ökat träningsdosen med fotbollen nu också - 30 min löpning före varje träning och minst ett löppass i veckan på en timme + egen styrketräning av bålen.
Så löpningen kommer jag nog komma igång med nu., då var det bara den här äckliga magen då.... Men lite raka och snea situps och ryggresningar och några minuter i "plankan" /kväll borde väl ändå göra susen? , sen kanske man ska tänka påvad man stoppar i sig också..? 


De här planerna kommer hålla i typ en vecka sen är jag less på det så då kommer jag inte göra det längre...som vanligt. Och OM jag nu skulle hålla det här så skulle det säkert inte göra någon skillnad. 
Aja,. vi märker väl! , går och börjar nu med styrketräning - sen duschen och GODNATT :)

 




onsdag.

Skolan idag var triiiiist (ovanligt?)...är less på att vi hela tiden får klagomål på oss, vad vi än gör så är det nåt fel på oss, nåt fel på mig, vad man än gör. Duger det inte då man är sig själv?, orkar inte försöka vara perfekt och felfri. Nu ska jag iaf vara en "duktig flicka" och skriva på min psykologi uppsats om sömn och drömmar- vill få bra betyg på den så jag kan hålla upp till ett VG i kursen kanske? Har just varit ute på en promenad i 2timmar med mampap så liite energi finns det i mig nu till att knåpa ihop någon text.


Skippar träningarna nu framöver ett tag - sträckningen måste ju läka. Blir kanske några promenader/löprundor istället så kan man bestämma allt lite mer själv och har ingen att bevisa för om man är duktig eller inte. Känns lite skönt också att inte behöva fara iväg sent på kvällarna utan man kan istället ta det lugnt här hemma utan att behöva ha pressen på sig att prestera speciellt mycket. Nej justja!, ta det lugnt kan jag ju inte göra - LÄXOR.


Skriver sen... Läxor alltså!! 


tisdag.

Tjabba!
Känner att jag har varit på ovanligt bra humör idag - kanske är det för att det är vår nu och vädret är även idag helt gudomligt!!! Ganska ovärd dag på skolan idag, först en timmes psykiatri lektion sen hål i 2 timmar och sen 2lektioner till. Men hålet var faktiskt heltokej den här gången, jag gick nämligen ner på stan med Jenny och Julia, först strosade vi bara fram och tillbaka på gågatan eftersom inga affärer hade öppnat än. Sen så gick Julia och gjorde ett ärende, under tiden hon gjorde det så gick jag och Jenny på en affär och kollade på skinnjackor, och jag fick med mig en hem också. -även om jag tycker att jag ser ut som en liten bredaxlad mc-knutte i den så ska jag nog behålla den :) Fick med mig 3par av mina favorit trosor hem också (köpte dom på rea) hehehe;)


Efter skolan så stannade jag på stan med Julia och tog en senare buss hem, vi gick mest bara runt och kollade på solglasögon, jag menar-nu är det ju sommarkänslor snart och då måste man ha sig ett par glajor!


NU ., läxor.
PEACE




shoppinggalen.

Dagen börjar gå mot sitt slut nu och en ny dag väntas i morgon. Ny dag - Nya möjligheter.
Efter middagen idag så kollade jag somsagt var på kläder på internet som jag gärna skulle vilja köpa hem. t.ex. de här grejerna :


   

klänning 249kr ellos
tshirt 249kr ellos
skor 200kr monki
skinnjacka 499kr cubus
solglasögon 229kr style of aviator (modegallerian.se)
väska 299kr accent


^Det här är alltså bara några av sakerna jag skulle vilja ha. Vill ha ett par sandaler som jag tyvärr inte hittar någon bild på, sen vill jag ha en jeansjacka och sommarklänningar!!!
vilha villha villha.... får nog lov att köpa dom själv :) och som ni ser är allt väldigt dyrt också, men skinnjackan ska jag gå in på stan i morgon och kolla på, kanske att jag köper sandalerna också - Hejdå 850spänn.



Har fått mig en pratstund med Martina som håller sig i fjällen medans vi andra är i skolan -kul. Nämen jag slog en pling till henne och vi satt och pratade i ungefär en timma om allt mellan himmel&jord - vi skulle nog kunna prata i flera timmar om det nu inte vore för att dom skulle äta ;) -mycket hinner hända på en vecka!


Imorgon äre alltså skola igen (jag är redan less). Har en lektion som vi läser psykriatri på och sen hål från 9.30-11.30,då blire en trip ner på stan för att förmodligen inhandla en skinnjack om den finns i butik (och om stora elin kan ha den).

GODNATT NU !!!!

måndag

Vilket väder det är alltså - helt gudomligt!!!
Har fått veta idag på skolan att jag kom in på mina förstaval på individuella valen till trean- alternativ medicin, folkhälsokunskap, svenskaC & Idrott ochHälsaB,. feels great! heheh.
Efter skolan idag så gick jag in på stan med några friends och köpte GLASS- en ananas isglass. Det var lovley - varmt och härligt.


Nu är det dag att välja mellan vad jag ska göra nu...
Kolla kläder på internet?
eller...
Göra psykologin?

Tänkte välja det första alternaivet, men just då ropar mamma att det är mat.
DINNER TIME. Får kolla kläder sen :]

måndag, skola.

Sitter alltså här på skolan och väntar på att lektionen ska börja. Tänkte att jag skulle vara positiv idag till allt men det går inte när man har humöret längst nere på botten- orkar bara inte vara här!! Skulle vilja få alla skoluppgifter och kunna göra dom hemma, bara få ett papper på en uppgift och få ett slutdatum när det ska vara klart och sen kunna sitta hemma och jobba. Det skulle vara så himla härligt, värt att testa kanske?
Vill iaf hem nu, HEJDÅÅ!!!

Nämen DÅ jag kommer hem så funderar jag starkt på att prioritera skolarbeten och göra klart allt sånt nu i början av veckan så har man resten av veckan (förmodligen) fri . Borde alltså göra psykologin och svenskan iaf., sen får vi säkert någon inlämningsuppgift nu på omvårdnadstimmen också - skulle inte förvåna mig.


Börjar nu, Hejdå!!

end of the fotbollshelg.

Han med allt jag hade planerat idag - hittade till och med mitt hårband som låg kvar i sjukvårdsväskan (bra koll Elin).


Hemma från kvällens match iaf. Har inte så mycket att säga om den egentligen., förlust med 4-0. Spelet var hållbart den här matchen och vi stog emot bra trots allt, andra halvlek spelade vi himla bra iaf. Jag däremot... drog på mig en sträckning i framsida lår i mitten av 1a halvlek, en ganska lindrig men dum och envis som jag är så fortsätter jag spela och innan matchen är slut så ånrar jag mig nästan att jag fortsatte - sitter med lindat lår och det spränger och jag har jäääätte ont!!!!!! (skyll mig själv).




Men det fanns en sak som gjorde att jag inte ångrade mig längre till att jag fortsatte.
Efter matchen så stötte jag på Moröns MVtränare (Stefan Ekström) som var MVtränare på zonlägret då jag var där och även några andra få träningstillfällen. Han hade stått och kollat på mitt spel under andra halvleken och även han påpekade att mitt spel var imponerande, att han tyckte att jag gjorde några jätte fina räddningar och var glad att få se mig spela (alltså att jag inte gav upp efter sträckningen) !! - jag menar, här kommer jag tillbaka efter låååångt uppehåll av skador , negativ till fotbolls spelandet och velade om jag skulle spela eller inte och VARS jag skulle spela. Sen kommer jag trots allt tillbaka och har spelat 2 matcher hittills och efter båda dom matcherna så kommer två tränare fram till mig (två stycken som jag själv vet är duktiga och jag skulle göra ganska mycket för att bli tränad av just dom) och berättar att dom är imponerade av min insats - matchens lirare på köpet. Jag vet inte om någon förstår hur mycket nåt sånt här betyder för mig just nu, att göra comeback känns helt rätt nu, hoppas bara på ett skade fritt år och en utveckling som pekar rakt uppåt. Allt känns bara så himla bra just nu och berömet jag fått i helgen är som sagt så mycket värt för mig, det fastnar direkt och jag kommer utvecklas under den här säsongen bara jag påminner mig om den här helgen hela tiden - trots resultaten har vissa fått mig att hålla mig på bra humör ändå, en så dålig förlorare som jag är behöver det (:
JAG ÄR RIKTIGT GLAD INOMBORDS JUST NU .

^Som Julia sagt till mig:
"bättre att ångra nåt som man gjort, än att ångra att man inte gjorde det"
(eller nåt sånt :])


Återigen blev det ett inlägg där jag skriver om min insats - ni behöver inte bry er så mycket om det jag just skrivit men jag vet att det finns några där ute som gärna vill veta hur det går för mig , sånna som jag inte träffar så ofta. Så jag skriver, då får ni själv avgöra om ni läser eller inte (:



Skola i morgon - kul att träffa vännerna igen efter det här lovet, men jag får ont i magen bara tanken på alla prov/läxor/inlämninar som väntas nu ... *suck*
aja . PUSS på er vänner :*

if he wants to stay he stays.

Nu så ska jag ta och fixa lite med tvätten , hänga lite och starta ny maskin också. Sen så ska jag packa väskan till matchen som vi har ikväll - måste hitta mitt hårband också.... mellan allt det här ska jag gå ut en sväng och kanske äta lite mat också :) låter som en liten halvtråkig dag iaf, men.


Bjuder på den här låten!! - ha en bra dag :*




fotboll &träning igen .

TJAH !!! Hemma från dagens trip till staden för att se fotboll. Först blev det några matcher i domarcupen, efter de matcherna så for jag, Jenny och pappa och åt lunch på MAX sen hann vi även in på konsum på Erikslid och köpte lite choklad innan det bar iväg tillbaka till Norrvalla för att se Sunnanå - Hammarby. Stundtals ganska trist match faktiskt, var väl bara Hammarbys hejarklack som piggade upp lite ;) frågade om vi på andra sidan hade skoter eller renar, HAHAHAHAH. stockholms humor.


Har grymt sega ben sen gårdagens matcher- glömde stretcha !
Så direkt då jag kom hem idag så for jag ut på en kort löprunda bara för att få igång benen igen och få bort lite av träningsvärken. När jag kom hem från löpningen så stretchade jag igenom varenda muskel jag kunde komma på finns i kroppen - utom ljumskarna... borde kanske göra det i efterhand eftersom jag glömde det tidigare.


Nu ses det fotboll på TVn , UmeåIK-Lyon.
SES.


fotboll fotboll fotboll - bra dag!

Hemma från Skelleftehamn och fotbollen nu.
Första matchen vi hade var mot Sörböle (sunnanås elitsatsning) -jag spelade den. Första halvlek kändes himla bra, kändes som att psyket var på plats och att kroppen var hur lätt som helst (vilket den inte är). Andra halvlek gick därenot sämre - vi tappade i markeringar och började slarva lite mer, slutresultatet blev 5-0 (2-0). Men en bra sak under den matchen!!! - jag blev "MATCHENS LIRARE" !!! - det trodde jag verkligen inte, hade lagt ner hoppet om det väldigt snabbt kan jag säga!!  Men jag fick veta att han tyckte att jag gjorde väldigt få misstag och att han var imponerad av min insats.. blablabla  ...fick höra ännu mer positiva grejer från han och JAG ÄR GLAD!!!!!



Vår nästa match mot Rönnskär fick jag inte spela, vi skulle rulla på mycket folk så jag blev bänkad - trist. men men.... gick och bytte om till domarkläder, höll mig lite varm och förberedde mig för en match som AD2 (linjedomare), men annat blev det!!! Han som skulle vara HD (huvuddomare) kom och sa att han hade sträckt sig, jag försökte övertala han att någon av de andra som var på plats kunde gå HD, men han tyckte att jag skulle ta det ändå. Lättlurad som jag är så gick jag in och dömde som HD, var jätte nervös men det gick ganska bra tillslut. Fick veta senare att han LJÖG :O Han hade aldrig sträckt sig - han hade bara bestämt sig för att jag skulle gå HD, han ville se lite hur jag klarade det. Även det gick väl hyfsat- papa tjuvlyssnade och hörde att han "skröt upp mig" för en annan och sen sa han till mig att han ska testa mig som HD i div3 damer i sommar !!! :D


Känner att det här blev ett litet skryt inlägg över min insats :/ - men allt som står har andra sagt till mig - jag var väldigt missnöjd över min match som målvakt hela tiden och dömningen tyckte jag inte gick så bra heller . Men dom andra vet kanske bättre :) (sen har jag ju lite höga krav på mig själv också så.. )
Är iaf på bra humör just nu - for därifrån utan att bli skadad, det känns som en seger i sig att klara sig utan att känna av nåt osv. Som ett bevis på att jag är hel igen :).


AJA, nu ska ni inte behöva läsa mer (eloge till er som läst). Jag ska gå upp i duschen och sen sova så jag orkar med morgondagen då jag ska till stan och se fotboll heeeela dagen :) LIVET LEKER.!!!
PUSS



fotboll fotboll fotboll.

Nu laddar jag till tusen till kvällens matcher!
Har musik i öronen, fyller på kroppen med vatten och pratar med vänner - kommer bli bra det här, jag känner det på mig. Ska alltså spela första matchen på jättelänge (om man nu inte ränknar med futsalmatcherna) , jag är hur nervöööös som heelst!!! Får inte ha för mycket press på mig själv ., kan ju alltid tänka att det är fler än jag som missat bollen innan den går i mål (om den gör det). Efter jag spelat första matchen så måste jag hålla mig någolunda varm i en timma ungefär sen så är det dags att döma , ska gå AD på en match kl 20.30.


Ser fram emot kvällen faktiskt .
Ha en bra kväll vänner <3 PUSS

fredag.

Idag så har jag hunnit vara ute på en lite kortare promenad med Risto ner på tjärholmen, runt havsbadet och hem. Ganska härligt faktiskt - förutom att det regnade. När jag kom hem så åt jag lite frukost framför TVn och nu sitter jag här - ont i magen!

Ikväll så bär det av till stan för att fara på domarcupen. Vi har två matcher, men jag ska bara spela en - sen ska jag även döma en match. Vi får väl se hur det går, förhoppningsvis bra men jag är redan nervöööös!!!!


Nu blir det lunch här hemma. TJING


torsdag.

Vaknade 8.00 av en skällande hund, hämtade han la han i min säng sen sov vi en timme extra - myshund!
Sen har jag skjutsat och hämtat mormor lite. ätit lunch. planerat dagen med mina vänner.
- det blir bowling med härligt folk klockan 2 .



Sen ikväll så blir det födelsedagsmiddag med mormor och familjen.
- Nils fyller faktiskt 20 år idag !!! GRATTIS <3
systemet nästa då?!, tycker då jag iaf ;)



Hockey ikväll också... förlorar vi, åker vi ut ur slutspelet. Vinner vi, blire en till hemmamatch!! och då ska jag DIT!!:D (om vi inte ska ha födelsedags främmande?..)


Ha en bra dag, det kommer då jag ha!!  (:

borta bra, men hemma bäst.

Nu så bär det strax av hemåt igen efter några dagar i Hökmark
- det mest avslappnande ställe som finns.

 

Ska börja packa när som helst, sen hinner vi kanske med ytterligare en liten promenad i geggan, sen lite mellanmål och sen skjutsar farfar oss till bussen :) Hemma kring 18.20 någon gång,. då blire middag och sen fotbollsträning till klockan 22.00 - dags att börja prestera igen, ikväll är det ju uttagning till de kommande matcherna så. 
SES SEN VÄNNER

love is in the air.
/e

 

 


to bad...

(lite sent att uppdatera om det här men,...)

 

 

 

- dålig täckning på mobilen här hos f&f, märktes när Lisa ringde mig -gick inte så jätte bra :] Jag ringde istället upp och fick mig en trevlig pratstund med min favoorit Lisa!! PUSS :*
nämen jag har skickat iväg några sms till mina vänner nu för att kolla läget, så om det tar ett tag att svara så kan jag bara inte ha fått det. Absolut inte så att jag inte VILL svara, för det vill jag.
å. ingen av ni är inne på msn så jag kunde få mig en chatstund heller,. ah, inte ens FB.

 

 

 

Kram på alla vänner, saknar er !




påsklov.

mjauuu så dålig jag har varit på att uppdatera., sorry.

...men det har inte heller hänt sådär jätte mycket sen jag bloggade sist. Har varit hos farfars sen dess och bara tagit det lugnt - nästan iaf . Var och åkte slalom med kusin och faster i måndags, ramlade en gång och min arm fick spunk efter det fallet, men tyck inte synd om mig - jag får skylla mig själv. Vi har även varit ute på några promenader längs geggvägarna som finns här. Annars kan jag säga att det mest är avslappnande att vara här, händer inte allt för mycket, ingen press på sig att prestera (förutom i Pellefjant spelet....hehehhe* ) eller något annat som ska förstöra - bara lugn och ro. Synd bara att kusin vitamin har haft feber och inte varit riktigt pigg, men det har varit trevligt ändå -han har ju iaf orkat retats ;) hehehhe.



Nu så sitter jag och pratar med min vän Julia på FB - DU är king på allt mellan himmel och jord. DU är en skyddande och stöttande vän i alla lägen.
Stort + på dig vännen :*

 

 


heartbeats.

Påskmiddag, påskgodis, SEGER I HOCKEYN !!!!!
- vilken bra kväll.









Nu ska det strax börja packas lite kläder osv och förbereda för några dagar i Hökmark hos farmor och farfar där även Helena och Henrik är. Kommer bli ASGREAT!!!! Kommer förmodligen hem därifrånpå onsdag någon gång - tyvärr. Nämen det kommer bli ett himla bra lov det här - en bra start på det kan jag ju ta och säga. Får se om det slutar lika bra , vi har ju match sista dagen på lovet så vi får väl se.
aja, Dags att fundera vad jag ska ha med mig alltmest., träningskläder, utekläder, innekläder, varma kläder, kalla kläder -det är inte lätt ska jag säga.



långfredag i Bureå.

Igår kväll så var jag alltså i Bureå med världens bästa folk!! Vid 7tiden så hade vi hämtat upp Viccan, Martina och Julia på olika ställen efter att vi hade yrat runt i stan för att hitta en affär som hade öppet - allt för att Martina skulle få lite godis.HEHEHE;) Väl framme hos Linnea i Bureå så for vi direkt till Bureberget för att åka madrass och grilla. När vi satt där i mörkret vid elden så blev allt galet roligt/hemskt. - jag skulle nog aldrig sagt att jag var MörKRÄDD., Julia (som även hon var mörkrädd,heheh) tyckte bara att det var kul och skrämde upp mig ännu mer ;)... Sen traskade vi i 1km med endast en mobillampa som lyste upp, MÖRKT!!!!


 








bilder tagna av Linnea, redigerat av Julia









När vi kom hem till Linnea igen så började vi spela spelet tjejsnack. Vi ringde till varandras pappor och frågade om hjälp med cykeldäck, ringde till Linneas kusin och frågade chans och bad om en dejt - påENGELSKA (julia pratade... ) Det var alltså fullt med skratt den här kvällen , skrattar fortfarande HAHAHHAHAHHAHAHH!!!!!!
När vi hade börjat göra oss klara för att fara hem (12 tiden) så kom Linneas föräldrar hem och hennes pappa tyckte att det var läge att skrämmas så han bankade på fönsterrutan. Jag kastade mig på golvet och ur chorizoförpackningen flög det korvar som hunden fick tag på;) det tackade nog hon bara för.


Kring halv2 så var jag och Jenny hemma efter att ha skjutsat hem alla också. sådär lagomt trött -tog ett bra tag innan jag somnade ändå men,. kollade på klockan halv3 sista gången så ungefär då somnade jag.



Återigen en hellyckad kväll med mina bästa frieeends. Ni gör mitt liv så mycket mer värdefullt, mer er är jag mig själv-ni är BÄST


ps. jag har träningsvärk i min mage (av skratten) hehuheuh.


godiiiiiiiis.

HAR ÄNTLIGEN FÅTT MITT PÅSKÄGG!!!!!
alltså lite påskskum, en ihålig choklad hare, kexchoklad och lite annat godis.

jag förvarnar er om att ni inte kommer känna igen mig nästa gång vi ses, så mycket godis jag har att vräka i mig under lovet . - skulle haft någon att dela allt med :] någon frivillig?

 

 

 

Nu bär det av ut till stugan för lite grillning, solning och.... äta lite godis kanske ?!
Hoppas att alla får en bra dag :*


Bilder från gårkvällen finns på Linneas blogg.
& Juliaooo har skrivit om den.
får se om jag tar mig tid att skriva sen .

 

 


kommer bli en bra kväll det här.

Vädret är underbart idag - solen skiner och fåglarna kvittrar, jag gillar det!
Jag och Jenny tog med oss Risto och lite påskgodis till mormor, vi fick lite fika av henne och satt och pratade lite med henne, alltid lika trevligt. När vi kom hem där ifrån så gick vi och skottade lite på grannarnas gård, det hade rasat från taket så det behövdes .


Nu så äter jag ett litet mellanmål istället för lunch, jag var ju hos mormor då det var lunchtid så ;).
Nu ska jag bara duscha, packa ihop lite grejs, få i sig middag osv sen beger vi oss till Bureå -grillkväll med fint folk!! Ska hämta upp alla på vägen dit, lite handling av chorizo-korv på coop också !! visst Viccan ?;)



mycket som ska göras - bäst att börja nu..VI SEES!!!!


kvällen som gått.

Ikväll så har jag...
.
..mailat in min engelska uppsats -färdig med alla skolarbeten nu då.
inhandlat mig godis till påskhelgen -och även smakat lite.
Jag har sett hockey -förlust.
Blivit aprillad av Martina -via sms.
Och nu är jag så trött att jag vill SOVA!!! -lite tidigt kanske?

 


Tänkte berätta att jag fick VG på samhällsprovet, ska väl inte säga att jag blev besviken., . men 4 poäng från MVG. Det säger allt.



Delar med mig med lite lösa planer om hur mitt lov ska se ut... eller hur jag tror att det ser ut, jag har inte så bra koll :)

Fredag -bureå med folk
Lördag -stugan?
Söndag -träffa kusin &faster hos f&f i hökmark
Måndag -slalom med kusin&faster
Tisdag -hökmark (joggingrunda)
Onsdag -   hem från hökmark | träning
Torsdag -du bestämmer!
Fredag - ........
Lördag -domarcupen.
Söndag -domarcupen |DM-match.


Nu har till och med jag blivit lurad... var det straffet för att man inte följde med på hockeyn? :]
Julia och Martina,.. -jag gillar er ändå, men jag känner mig dum .






1april !!, blivit lurad nåt?

Shiit vilken dag alltså, blandade känslor för allt kan jag ju säga.
Första steget ut på bron så halkade jag till, nästa steg halkade jag så pass att jag ramlade, fick mig ett litet vredesutbrott och skrek av ilska- det var glashalt!! Så ryggen och nacken är jag inte överens med men det ska nog gå över.

Första lektionen idag så skulle vi ha fika med oss, jag&jenny hade glömt det hemma så jag skickade ett sms till Julia som skulle möta upp oss på Ica för hon hade också glömt., så vi köpte oss lite kakor och traskade vidare till skolan. På den lektionen skulle vi alltså fika och även försöka lura våran lärare - vi brukar alltid lyssna på klassisk musik i slutet av veckan, så det skulle göras på lektionen. Vi fick med oss några andra lärare på skämtet att byta ut skivan mot "arabmusik". nu funkade tyvärr inte den skivan i CDspelaren så han tog upp skivan och såg att det var fel - så det gick inte så jätte bra. :)


Samhällslektionen då
, eller ja, lektion och lektion ;) Den här gången lyckades vi faktiskt med att lura någon lärare . Vi hade satt upp en lapp på dörren med texten:
Hej Benny!
VOC2B har blivit lovade att gå hem tidigare idag.
/Marie (rektorn)

Vi satt bara i klassrummet helt tysta och väntade på att han skulle komma- men han kom aldrig... så vi tänkte gå ner och APRILLA han men han var inte i hans arbetsrum så alla gick tillbaka till klassrummet medans jag och några andra var säkra på att han drev med oss och trodde att han hade gömt sig, så vi började leta. heheheh, tillslut så hittade vi han i A:arnas klassrum ;)hahah...
Han tyckte att vi var duktiga som lurade han och det kunde inte bli roligare alltså!!!


Nu så sitter jag kvar i klassrummet
och kollar på kläder på internet med Linnea, Jag vill ha många sommarklänningar, en jeansjacka och sandaler!!!, pengar? nej.
Går ner på stan ett tag nu och tar halv4bussen hem, SES!