Nicekväll (L)

Jag kan inte säga nåt annat än att den här kvällen blev väldigt lyckad (L). Jag har dock hunnit göra bort mig lite grann, På Lilla kina när jag skulle betala min mat så sa jag att jag hade ätit stekta nudlar med ris :O mums, sen vart det inte bättre då Julia började skratta vid kassan osv, ;) men jag gillar dig ändå =]

Sen så hade vi inte så speciellt mycket att göra inne på stan så vi började traska sakta , och inte alls så säkert, mot isladan redan kl 16.55 =) så i drygt 50 minuter så stog vi utan för Isladan och frös.., men det var det värt tillslut  =D
AIK vann alltså med 5-1 över förra årets serie vinnare HV71, så nu är AIK SERIELEDARE ! ! ! !, ca 30 år sen sist ;O
jag har nog aldrig skrikit så mkt förr på någon hockey match ska ni veta :) rösten höll kanske inte tiden ut, men det är Martina och Viccans fel, för dom tvingade mig att skrika hela tiden, :) men jag gillar er ändå också (L)  härlig stämning i isladan denna kväll, till och med bråken på isen var underhållande, ;D


^^ Elin goes happy =D
tack för att ni gjorde denna kväll så bra, många goa skratt med er,
PUSS och KRAM (L)
/elin.

btw. snön kom till skellefteå idag :D

torsdag .

Idag har vi fått våra halebop kort, så nu har både Jag och Jenny GRATIS SMS :D dock väldigt knasigt med min telefon, mamma förlängde hennes abonemang när jag köpte min telefon för att få den billigare, men då vart telefonen låst inom telia i 2 år så jag kan inte byta eller nåt. Så nu vet jag inte om jag ska returnera kortet, köpa ny telefon och sälja den jag har nu, eller om jag ska låsa upp telefonen för typ 300 kr :S   sowhat..



Snart bär det av till stan. Ska träffa kompisarna från klassen inne på stan för att äta lite mat och sen går vi på hockeyn tillsammans (L), kommer bli jättekul ! <3  Tagga järnet nu tjejer !

Seeyou later (L)
/elin.





redigering pågår,

Just nu håller Jenny på att redigera bloggen, bara för att testa lite grejs, =) så om den ser helt galen ut så är det inte mig ni ska dumförklara för det, Jenny är den skyldiga, xD  jag lovar att den kommer se normal ut när kvällen är över, annars får jenny ingen mat under morgondagen ;D


Jag har också hunnit redigera blogg, dock Emelies, :S vi vart halverst oroliga för att vi hade förstört den helt och hållet men, vi grejade det till slut, :} så nu ser den ut som vanligt. (L)  + en grön klocka som jag fixade dit !, HIGE FIVE ;D

 

Lycka till nu Syster !


:(

Det vart ingen träning ikväll.. :( 4 st var vi som var där, och det är samma tjejer som brukar vara där.. Vars är alla ni andra??

aja., nu ska jag gå och se sporten, fika lite och sen blir det lite tv i sängen..Borde nog egentligen läsa boken som jag började med typ i somras, menmen, jag tar mig aldrig tid.. den är typ jättebra men som sagt så blir det aldrig att läsa..


,. Godnatt
 / Jenny


Lov <3

Äntligen är det höstlov., OK, det har typ gått halva lovet snart menmen..  :)
Det är så himla skönt med lov,, man behöver inte stiga upp 6.30 varje morgon, inget plugg och man kan bara ta det lugnt på dagarna.. Men en sak med lov är att man sitter vid datorn i princip 24/7. Visst är det kul men man känner sig inte sådär jätte nyttig. Man kanske borde göra nåt vettigt också.. :)

Men på torsdag ska i allafall jag och några ur klassen till stan... Först blir det middag någonstans, vi har inte bestämt vars än så om någon har nåt bra förslag så säg gärna till :) och efter middagen så blir det hockey.. AIK-HV71, peppa :)


Nu ska jag strax fara på fotbollsträning.. :) Hoppas att det kommer många, vi har bara varit 7-8 st dom andra gångerna, t.ex inga andra 92.or, Vars är ni?? Kom å träna :)


/Jenny

 

 


Måndag.

Idag har jag, Jenny och mamma varit till Pite och shoppat. kulkul, vi började med att vara drygt en timme på DollarStore ( :O ) där passade jag på att köpa lite hårsnoddar så att det finns på lager, närmare bestämt 120 st =] sådär lagomt många,.
sen drog vi in på stan där jag prövade ca 1000 jackor, utan något resultat. deppar ihop =(
 lunchen blev på en Kina resturang dår dom bjöd på bla. Friterad Potatis, alltså inte pomfritt. en potatis skiva som är friterad, Jammii, NOT =S

Sen har jag tillbringat en lång tid framför datorn, som vanligt då, ;D och även hunnit vara lite med kompis, i en timme ungefär , (L) 
Sen bar det av till träning, Pump med fotbollslaget, träningsvärken kommer nog tillbaka den här veckan också, tur bara att man har lov > förra veckan retade klasskompisarna mig för att det såg ut som att jag hade bajsat ner mig när jag gick ( träningsvärk i vaderna) ;D menmen, det bjuder jag på (L) så nu har jag hunnit äta kvälls fika och är påväg att gå och sova =)

btw. hockey på Torsdag med några från klassen> TAGGGA !  (L)

Godnatt och dröm sött <3


/elin,


Haha =]

Här kommer det bilder på  Martinas Paintskills :D

 

Elefant by Martina 

Morot by Martina

 


tack (L)

Tack för hjälpen med slingningen av håret Lisa (L) nu har jag inte längre nån meterlång utväxt :]

 

och fint blev det = )


lördag.

Idag har jag hunnit vara ute på en härlig promenad med syster (L) det är faktiskt inte helt fel att gå ut på en promenad nån gång då och då. man blir som piggare på nåt sätt, =)

Planerna för i dag är att jag ska gå och ducsha nu, sen ska jag packa ihop grejer för att fara till Lisa för att slinga håret. när det är färdigt planerar jag att jag ska kunna se på hockey med hennes pappa och bror. =) 

sen blire att fara hem och äta mat kring halv 7, och sen kommer jag nog bara slappa resten av kvällen, :D skönt!

 

ska gå nu, Hade bra,(L)

kramen.   e.

LOOOV =D

 

Äntligen har höstlovet kommit, efterlängtat !, Nu slipper man allt pluggande osv. skönt,.. vart faktiskt lite mktsista veckan :l menmen, men kompisarna ur klassen slipper man inte, bra är väl det, (L), vi ska nämligen till Viccan nån dag under lovet för att rida på hennes häst Fräcke :D Jag Jenny och Martina har typ aldrig ridit så det skaa bli kul, han är dock 1.70 i mankhöjd :O Huuur högt som helst juh ! men vi ska nog överleva det också ;P

Sen på Torsdag så ska vi fara på hockey tillsammans, ( AIK-HV71) balla inte ur nu Linnea!!! måste skrika lite mer nu än på dom andra matcherna enligt Martina (L)  Kommer garanterat bli huuur kul som helst. <3

Övriga planer för lovet är att i morgon (Lördag) så ska jag till Lisa för att slinga håret, (L) hoppas att det blir bra, ;D
Måndag så far jag Jenny och mammsen på en tur i Piteå för shopping, med Dollar store osv, kulkul. (L)
annars så har jag inget speciellt för mig, eller jo... träning på måndag kväll, hoppas på inte lika mkt träningsvärk =] hahaa, vart mobbad på skolan för det, <3 inget mer att göra, slappa resten av tiden vetja, > om ingen vill hitta på nåt förstås. hör av dig i sånna fall, (L)

Resten av kvällen blire mys i soffan med familjen framför Idol osv> I like =] 
ska gå nu, Vi hörs (L)
Kramar /e.


Nytt försök :)


Nu har jag fattat det här med att lägga in en länk direkt på bloggen så att man kan se den där. Så här kommer  "Ironic - Alanis Morissette. Lyssna på texten, den är bra. ;)

,. =)

http://www.youtube.com/watch?v=wGMnW7FKFvg

Tänkte pigga upp lite såhär i höstmörkret =)

Tycker att man blir som så glad av att lyssna på den här låten så nu hade jag tänkt att lägga upp den här på bloggen i en sån dära youtube ruta, men då finns det ett problem. Jag vet inte hur man gör..
Jag frågade några kompisar hur man gjorde men Emelie visste inte, utan undrade hon med, och Julia förklarade för mig, Tack Julia (a), Men jag fick det inte att funka, men Tack ändå, så jag lägger in en vanlig länk adress istället.



btw.. Vi var till stugan i helgen och då hade jag med mig kameran och fotade lite.. T.ex bilden ovan och även 'profilbilden' där jag och Elin springer och hoppar nere på stranden.  Det kanske kommer mer bilder lite senare..

Vi hörs,.
Kram J

onsdag.

ojj vilken härlig dag !, först på morgonen så hade vi bad på gympan, så vi stack till Edda och hade kul där =)
där så upptäckte jag och Martina att båda hade röda naglar för dagen, fiinfint! (L)

efter badet så gick jag med Julia och Martina tillbaka till skolan, blev lite stressigt eftersom vi redan var 10 minuter sena :l men när vi kom tillbaka till skolan så var lektionen inställd> jiiipey :D då snabb åt vi för att senare låna ihop lite cyklar för att cykla med Jenny, Viccan och Linnea till A-torp för att träffa gamla klasskompisar osv, vi hade ca 3 timmars rast så det var lika bra att ödsla tiden där,=) men fy så kul vi hade (L) nog för att jag fick låna Johannas cykel, vilket inte var den bästa, jag var ganska slut i benen efter den cykelturen =) men men.., en hel del skratt blevv det under tiden (L) 

Hjärta påer tjejer (L)

Då vi kom tillbaka från A-torp så hade vi engelska med prov osv, IG känns som ett ganska troligt betyg på det :S Gick JÄTTE dåligt,! Prutt på skolan just nu, Tur att jag har mina vänner där, då funkar det ju iaf att vara där (L)
Ha en bra kväll / e.


btw. Träningsvärken anfaller mig ! bläää


Klassbloggen !

Kika förbi på våran klassblogg också;
www.opettb.blogg.se (L) kärlek till er,


 

nåja, måste fortsätta plugga nu, engelskaprov i morgon, med grammatik och all skit, och jag kan allt, NOT !  
aja, hoppas på det bästa iaf. 

tusenkramar /e.

..,

Åsa är knäpp i Huvudet ! =)
dåvetni !


VECKANS PLANER

Veckans planer e.

må; skola> plugg> TRÄNING!
tis; skola> plugg
on; skola> plugg (igen)
to; skola> "TeamZlatan"> plugg
fre; skola> LOOOV ! 
lö; inget... Hittapå nåt? =]
sö; slapphelg !

ändå skön vecka. (=
Sowhat, vi hörs (L)

 


 


träning.


Äntligen börjar träningarna om (dvs. träningar som jag kan vara med på.), det blir typ stepup, box, pump osv med fotbollslaget. =Dkulkul.första träningen är ikväll 20.15, känn peppen (L)

Vihörs!
tjingeling
/e.


17/10 -08

 Våran superfina tårta (a)

 TUUUT > Happi Börstdäj =D

 Grattis i förskott Viccan (L)


Hejhallå, =D ...

Happi Börstdäj Viccan ( TUUUUT )

Hejhallå, =D

Ikväll blire kalas hemma hos oss, Viccan blir 16 och det tänkte vi fira (L)
Tänk er, 2kg godis, 5 helt underbara tjejer, tårta (med ljus) och massa ballonger tutor partyhattar osv > Hur bra kan det bli?(L)
Synd bara att Julia inte kunde komma :(, Hade varit ännu roligare då <3

KOM NU TJEJER (L)



måste gå nu, ska städa så det blir kliniskt :}

kramElin


dagens, (L)

Dagens citat:
"Vi är som luft utan syre, helt onödiga" 

Det finns nåt väldigt speciellt inom oss ska ni veta. (L)
klassen OP1B är förmodligen den bästa som finns (säg inte emot), har just skaffat en klassblogg också: opettb.blogg.se > man fick inte ha siffror så vi skrev med bokstäver istället :}

Sowhat, måste gå, plikten kallar. (L)
kram Elin


Promenad

hejhej..

Nu ska jag och Elin gå ut på en liten promenad. När vi kommer tillbaka blir det och se sjukhuset och sen plugga till provet på fredag..

Måste gå nu, elin ropar
kram J


Veckans planer, ...

Veckans planer, Elin

må; skola, plugg, tv
tis; skola + Reko, plugg, tv
on; skola, plugg, plugg
to; skola, "teamZlatan", PLUGG
fr; skola + prov, slappa
lö; slappa, kanske hockey med Martina (L)
sö; slappa, nån slags träning(?), plugg


Veckans planer, Jenny
må; skola, plugg, tv
tis; skola, plugg, träning =D
on; skola, plugg,
to; skola, plugg,plugg,plugg
fre; skola+prov, slappa
lö; kanske hockey, men jag tror inte det.
sö; slappa, plugg


Hejhallå !

Hejhallå =D

Vi har nu startat en blogg tillsammans för att se om det är något för nån av oss och om vi kommer klara av att hålla den uppdaterad.

-, den som lever får se (L)

/Jenny & Elin


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0