måndag

Även om dagen inte riktigt blev som planerat så kan jag säga att den har varit mycket fin.
Tog bilen till stan och började med lite småärenden. Efter det så hämtade jag upp Jenny och Martina på busstationen och for sedan ut på Stigs konditori för att träffa Linne där för lite lunch och gófika. Mycket trevligt med en lång pratstund, älskade vänner! Tråkigt bara att planerna inte blev som tänkt, att fara till Julia och krya på henne lite. Men klart att det finns en tanke åt henne hela tiden ♥ Efter våran lilla lunchdejt så tog vi oss en sväng på stadens torg och snabb som jag är så hann jag köpa mig ett par nya kängor - kan då slänga mina gamla och trasiga. Följde sen Linnea till lägenheten och höll henne sällskap medans hon lagade mat, ytterligare en pratstund som är välbehövlig. Sen så var det lite motigt att kliva upp från stolen, visste vad som skulle komma. 90 minuters träning på FVK, BodyPump och Spinning. Tänkte ta en bild på min tränings outfit för att visa hur färgglad jag var idag, blev nästan lite glad när jag såg mig, hehe. Efter träningen så hämtade jag upp min lilla vovvevän Risto som ska hålla mig sällskap i veckan.


åh vad gammal bild!



några dagar för sig

Mycket går åt rätt håll nu. Har trevliga dagar med vänner mer eller mindre hela tiden. I torsdags så träffade jag Lisa och Frida på stan och gick och shoppade lite, efter ett tag dök Fredrika upp också (- så länge sen sist)! Dödade lite tid på stan med fika och middag innan jag och dom två förstnämnda for på en föreläsning med Mia Törnblom. Det var fasen värt vartenda litet öre och det dubbla!! Hon berörde verkligen hur mycket som helst. Köpte mig en signerad bok med en gullig liten kommentar från henne - grät när jag såg henne, när jag pratade med henne, när jag kramade henne - super fin människa! Väntar även på en bok som hon ska skicka hem till mig + en liten pdf fil, bra för egen utlärning! Kan bara rekommenderas!


Fredag blev det kortdag på skolan, ringde lite viktiga samtal och sen blev det fest och utgång på Mollys, blev visst lite tjenis med ordningsvakterna ;) Tackar mina vänner för den kvällen <3




 


Lördag så befann jag mig klockan 11.00 på Forslunds bil som hade en mässa där för att stå och massera i 4 timmar med klasskompisarna i sträck, lite ansträngande ja, men mycket roligt och lärorikt! Vi lyckades tjäna ihop 4000 kronor på hela helgen till våran lilla hälsoresa som ska göras i maj!


Söndag - idag alltså, så har jag varit på Boda Borg med mina vänner i laget akirderF - Lisa, Jenny, Fredrika och jag! 10/15 banor klarade vi och hade hur kul som helst!




surprise....

Skola idag också då, lite självkännedom och anatomi med palperingslära.. intressant. Blev lite lurade när våran lärare skulle sätta på musiken för cirkelteäningen men inser att han har planerat ett beep-test (ni som inte vet vad det är får googla). Var sjukt jäkla jobbigt, men med min tävlingsmänniska på högra axeln så bestämde jag mig för att komma topp 5 av typ 20 personer. Meeeen lite väl envis när det droppade av en efter en och jag höjde ribban till topp 3. Klarade det också! Har varit kvar på skolan ett tag efter den träningen och ska nu in till stan för att handla mat och sen ivägpå ett puls-spinning pass på friskis och svettis sen. Ikväll blir det antingen återupplivningsförsök efter spinningen eller så blir det plugg för fulla muggar :) ha en fortsatt bra kväll vänner!

gääh

Sju timmars plugg har nu resulterat i att alla instuderingsfrågor är klara till fredagens prov. Jag är sliten och tänker inta horisontellt läge i sängen. Godnatt

en bra weekend

Har levt livet i helgen, bästa helgen på länge! Har varit i Luleå med Frida, bott på hotell (taaack ulf &kicki), shoppat, lyssnat på Melissa Horn - magiskt, druckit vin, gått på Allstar, testat utelivet och träffat nytt folk, och skrattat i mängder. Det var en underbart lyckad helg, och att den delades med Frida var det bästa - underbart fina vän!!

 


På ett sätt känns det konstigt att helgen kunde bli så bra när den började så dåligt, heheh. På lördagmorgon skulle bussen gå 8.10, jag vaknade 07.38, panik, hade inte packat färdigt eller nåt!!! sprang runt som en galning i huset och fixade grejer. Slängde i mig lite frukost och blev upphämtad - lättad att jag hann. Satt på busstationen och väntade, när min morbror kom runt hörnet - jag hade glömt min vatten flaska hehe. Då jag just tagit emot den så kommer mamma in med bilen på parkeringen och sträcker ut handen med min mobiltelefon - hade glömt den. Sen så rullar bussen in och jag halvspringer till den och frida ropar fast mig: ELIN!!! Resväskan då?!? då hade jag glömt att jag skulle ha packning med oss också. hehe. full koll!!!

 


torsdag

Försov mig i morse, vaknade och packade träningskläderna - mest av ren reflex eftersom jag inte hade någon typ av träning i dag. En bra dag på skolan med massa genomgångar om bra grejer. Har bokat in prov på en vecka så ikväll har jag suttit och pluggat om kolhydrater, proteiner, fett, glykemiskt index, kostfibrer, matspjälkning and so on. Blir ett stort prov men på ett sätt så gillar jag det ändå. Har även sett hockey (vinst!!!), myst i min ziperall, ätit glass och mått ganska bra. Imorgon så väntas det mer skola och mer plugg, spinning och en kväll hos frida med planering inför helgen!!!! jag läääängtar!!!!

Lyssnar på Gavin DeGraw nu och njuter - liiite mer plugg sen går jag och sover!

tisdag

Första dagen på våran demokrativecka på skolan är gjord. Tråkigt enligt mig. For in till stan efter skolan och väntade på att träningspasset på FVK skulle börja. Så det blev 3timmar på stan, köpte svarta jeans och hårfärg. Sen så fördev jag tid med middag på waynes (ensam) med mitt anatomiplugg, trevligt att umgås med sig själv en stund :) hade turen att få en plats på ett corepass så jag körde det före jag startade min instruktionstimme i gymmet med PT, she was there to killing me!! Nu är jag helt död och sitter på bussen påväg hem. Träning imorgon också sen tror jag att vi tar ledig från all träning på torsdag :) sen taggar jag för fullt till helgens trevligheter i Luleå med bästa Frida!!! Wiiii

måndag.

Sovmorgon idag från skolan till 9.30. Det är anledningen till att man vaknar klockan 05.00 för att fara med bussen till stan och träna i två timmar för att sen komma till skolan att våran lektion hade utgått så vi hade bara en lektion idag. Fördrev tiden med massage istället :)   Efter skolan så for jag på lasarettet för att jobba kvällspass på extravaket. Blev väl mer än hektiskt. Rumskompisen var lite aggresiv och greppade tag i en så fort man kom i närheten, stackars arm som just nu inte är fullt som den borde. Sen spräng huvudvärk på det - BINGO!
Imorgon så börjar vårat tema demokrativecka. Lite föreläsningar osv sen till mitt andra hem - FVK för spinning och personlig träning i gymmet (hoppas på en snygg och ung PT!! skämt åsido).
Nu är det godnatt på parkvägen!

godnatt

Övervägde till att ta träningen imorgon bitti. 6.45 på friskvårdskompaniet så börjar corepasset och sen lite gym/löpning åsså till skolan och yoga. Sen jobb till 21.15 på xtra-vaket.
Godnatt :)

söndag,

Gårkvällen var mycket trevlig. Martina och Linnea var på besök och vi åt gomiddag, såg hockey, hade massagestund och jag och Linnea gjorde en gooooo kladdkaka med de få marschmallowsarna som fanns kvar efter vårat marschmallowskrig (A) glass och kaffe till det! Var trevligt med en seger i hockeyn och en serieledning är våran. Vart allmänt trevligt prat och lite update om vad som händer i allas liv just nu :) En välbehövlig kväll med trevliga vänner!! (saknade Julia på plats :$ våran lilla sjukling - du måste bli frisk nuuuu<3)


Tog mig en rejäl sovmorgon för att ta igen lite sömntimmar, vaknade 11. Tänkte dra mig ut på en löprunda då men det finns tydligen någon träningsspärr hos mig också. Latheten vann över mig. Får ta tag i det när jag kommer hem från jobebt eller imorgon bitti.


Är alltså och jobbar nu. X-vak på kir2. Bättre än förra vaket iaf, här finns både dator och TV ;) Jobbar till 21.15 då brummar jag hem med pärlan till byske igen.


tråkiga blogginlägg utan bilder. dåligt av mig.

HVL

OH MY vad klassen kan leverera!!! Sinnessjukt vad vi har skrattat ikväll! Hälsovägledare som vi är så tjockade vi i oss pizza, alkohol, chips och så kallade pensionärspenisar (crunches you know). Vi har dansat, sjungit och berättat massor om oss själva och skratten slutade aldrig haha vilket toppen gäng! Fortsatte kvällen med att köra runt i stan och jag visade mina bästa raggningsknep...kom inte så långt på det. Skrattade återigen tills tårarna sprutade! Slutade kvällen med en gigantiskt stor kopp te hos Pernilla innan jag for till bussen och,.. här sitter jag! Får sova typ 4timmar innan jag ska upp igen och iväg och jobba 7-14 i staan sen hem och fixelifixa sig till mina brudar kommer till Byske och äter gott, dricker gott, ser hockey, masserar och har hypertrevligt! Godnatt vänner - ha en trevlig helg! Puss!

träningsnarkoman?

Före sommaren så levde jag på friskvårdskompaniet i 4månader. Var som ett beroende att hinna träna så ofta som möjligt, helst både före och efter skolan och lite på helgerna. Var där igår och körde en BodyCombat pass med klassen och innan jag gått därifrån så hade jag köpt mig ett 4månaders kort. Har ingen träningskompis (än) som jag hade sist - men jag tror ändå att jag kommer lyckas hålla igång bra! Var och tränade Stepmuskel 75 ikväll, var hur kul som helst och på nåt sätt kändes det riktigt bra att vara där och träna även om jag var själv :) efter träningen så for jag och Jenny till Julia för att vi tänkte se hockeyn men med en trasig tv kom vi inte så långt utan det blev att vi satt i köket och letade jobb över hela sverige, typ sommarvikariera någon annan stans än skellefteå, bara fara iväg!!! Drömmarna finns, får se bara om dom kommer stoppas på nåt dåligt sätt. Glädjen med våra Ziperall var kortvarig, vi ville ha 2, råkade beställa 4 och i paketet låg bara 1, lyckat?! Så imorgon kan dom förvänta sig ett samtal som kallas duga! Aja godnatt nu då, träningen kräver sitt, Pernilla hjälper med maten, jag tränar och då måste jag se till att sova också - spinning imorgon!

say no?

"Misstänkt mordbrand i Byske" Vafan händer med världen?

tisdag

Ziperall är beställt!! Mysigt! Hr inskolats på 3nya ställen på en vecka och jobbar met hela tiden, stressigt men. Ser framemot helgens planer, hoppas det blir som man tänkt (A) vad skulle kunna gå fel? Mot skolan nu och massge och fysträning!! Weeeiooo hejdåå

helgen.


En härlig helg med full fart som vanligt! Fredag var väl lugnast av alla dagar, började med hemma kväll och for sen till Lisa och såg på idol med hon och frida. Lördag var väl mer eller mindre raka motsatsen. Började med att fara på Leos Lekland från morgonen med ett gäng för att fira Freidon som fyllde 19 år. sprang runt där som små barn men insåg snabbt att man är äldre än man tror,. och längre. Slog till skallen och nacken stack till tjottaheita. ajaj. Shoppade lite på Ica Maxi innan vi for hemåt. slängde mig i duschen och fixade till mig och for tillbaka till stan mot Ladan för att äta gómiddag med folk ur klassen och ha de bästa sittplatserna ever till hockeyn. Trivdes i sällskapet och segern satt fint. For sen tillbaka till Byske igen för att avsluta kvällen hos Frida med lite mys.








Söndag idag då. Följde Nils mot stan och medans han var på innebandymatch så for jag förbi min oerhört saknade vän Julia ett tag. Svängde förbi och handlade lite godis, en tidning och ett guligt kryapådig-kort innan. Var underbart att se henne igen och att höra alla historier om Ghanaresan och se alla bilder. Blev riktigt sugen på att fara dit själv faktiskt :$


Imorgon är det en ny vecka. Klassen börjar med nåt som heter hälsokollen, vilket betyder att vi ska leva nyttigt och tjäna ihop poäng inom våra lag för att göra vissa hälsogrejer. LYCKA TILL?!



RSS 2.0