vart är jag, inte här iaf.

Har en hel del att berätta för dom få personer som läser min blogg. Massa saker som jag har hunnit att göra men inte hunnit skriva om. Har t.ex. fått min första lön för sommaren!!!!! 8000kr tacktack!!! (före skatt). Sen har jag ju som vanligt jobbat väldigt mycket.


Har varit en sväng ut till stugan också, en kväll så hade jag så lite att göra så jag for ut för att springa en kort runda inne i skogen på alla småvägar som finns där. Men dålig som jag är så hittade jag inte den väg jag trodde jag skulle hitta tillbaka,... eller jag trodde först att jag var på rätt väg men det visade sig sen att jag hade sprungit lika långt som sist - typ 7km.


Har varit i Stackis med mina vänner också -
vi tog en promenad till båtis, sen flöt vi runt i den iskalla älven och sen tog vi turboSAABen och körde till Bergsbyn och åt deras värstingglass!!!! Ja, vi var mätta.

Ska strax fara iväg till Lisa och sitta där och småprata med lite follk med en cider i handen - sen far dom ner på lanternan medans jag överväger till att vara pigg i morgon så jag far till stugan sen ikv istället - ska nämnligen iväg till Umeå på domarutbildning steg2 under helgen, teori varvat med att döma Umeå fotbollsfestivals matcher.. Ska bli riktigt naaajs - hoppas att jag kommer vara lite klokare när jag kommer hem på söndagkväll :)


Nästa veska så jobbar jag alla dagar utom Tisdag - så ni behöver inte vänta er några blogginlägg under nästa vecka- SEEEEEEEEEEEEEYAAAAAAAAAAA.


test* LÖRDAG

Har jobbat 10timmar idag, var hemma en timme, for på trästocks med mina syskon och min kusin, träffade lite kompisar och annat trevligt folk där,,, åt min middag där och sen gick vi bara runt och hade det BRA!! Lyssnade på MARKUS KRUNEGÅRD -vilken artist alltså, jag diggar honom hårt. Skulle bara vilja vara kvar där ännu längre, synd bara att jag jobbar imorgon ...*Nu ligger jag i sängen och ska strax sova, testar alltså att blogga från telefonen, så jag vet inte hur det här kommer att se ut men (: GODNATT VÄNNER :-*

Fredag.

Vaknade idag,helt utsliten och trött, jag och martina insåg snabbt att halva dagen redan gått, vi undrade vad vi riktigt skulle gör av dagen. Åt en snabblunch och for sen vidare till marknaden. Var inte speciellt mycket att se där så vi gick på busstationen och väntade på min kusin Henrik som kom hit med bussen!! Kul att träffa han igen och kul att han belamrade min godispåse direkt. HEHE For iaf hem sen, fixade en cykel till Henrik och cyklade ner till campingen och köpte GLASS! Sen kom vi hem igen därifrån och Martina började länsa min garderob på kläder;-), lånade med sig några plagg som hon skulle ha ikv på trästocks!!! Jag får tyvärr inte vara där...har just kommit hem från en av dom jävligaste kvällarna EVER, längtade hem tidigt. Så nu sitter jag här hemma och tröstäter chips (: Går strax och sover, jobbar 7-17 imorgon sen blire TRÄSTOCKS, tjing!

KUNG KVÄLL

TRÄSTOCKS IGÅR VAR KUUUUUUUNG
Fyllde bilen med vänner och syskon och for ner mot staden igår för att ha en bra kväll. Riktigt härligt folk, dåligt väder, bra musik, mycket skratt och MAT. Jag lyckades att krocka med några skumma typer - Julia tyckte att det var kul iaf . HAHAH. Sen fick jag med mig en billig tröja hem också - 20kr för en tröja från monki! Och jag älskar tröjan!!!!! Hur härlig kvalité som helst, typ myströja om inte annat.
Kan säga att JAG BLEV HELT SÅLD PÅ MELISSA HORN - hon är grym. Tog lite mobilbilder, trängde mig längst fram och skrek oh fotade lite ;]  saknade lite låtar faktiskt, men ho är kung ändå!!
När vi var nöjda över vårat besök där så for vi iväg på MAX och köpte lite onyttigt fett, typ en lyxshake (svårt att uttala)


PICS - mina bilder©





trrrrrrrästocks.

TJAAAAAAAAAAAAA
Igår så var jag på min första fotbollsträning på lääääänge. Det var en såkallad tuff (?) träning. Märkte inte av det så jättemycket. Dock så tror jag att det straffats att jag inte stannat av så mycket med annan träning, det slet sig lite i vaden - vilket jag känt av tidigare också men har struntat idet... Men det känns bra idag iaf :)




Idag så äre slappartorsdag - regnet är på besök och jag är ledig från jobbet. Ska dock dit på besök för att fixa lite med arbetstider men. Sen ikväll så drar jag iväg på TRÄÄÄÄÄSTOOOOOCKS med lite vänner för att lyssna på MEEEELIIIIIIIISSAAAAA!!!! Kommer bli en bra kväll det här ;D





Sen imorgon kommer våran LILLKUSIN hit (han är iofs 13år typ men han kommer alltid att vara lillkusin). blir nog någon mer trip till trästocks med han också sen får vi se vad som ska hittas på - något äventyr ska vi nog kunna hitta på ;)




HA DET BRAAAAAAAA!!!!



Training...

Vad har hänt med mig?!?!
Har just kommit in från en löprunda nu igen, gick jättebra och konditionen börjar vara helt okej nu - bara mina ben inte skulle svika mig så (A) Men jag har alltså kört min SJÄTTE LÖPRUNDA PÅ EN VECKA :O
-jag måste vara sjuk-


Hur som helst så vilar jag imorgon från löpning tar kanske bara en promenad istället -. vi får se.
Ska tvätta upp träningskläderna då och sen börjar fotbollsträningarna om igen :D
JAG ÄLSKAR ATT TRÄNA!!!

Ska proppa i mig en liten sallad óch sen gå och duscha och sovaaaa!


changed plans.

WOHOOO! Ändrade planer igår!!! Istället för att vara hemma och bara ta det lugnt som det var planerat så blev det så att jag och Jenny for till stan och mötte upp Linnea och Martina utanför Eddahallen för att spela minigolf :D Vi hade många 7or och 8or, men,... vi hade kul iaf (jag vann, heheh.) <3 tog iofs väldigt lång tid innan vi blev klara så vi skippade några banor för att det skulle se bättre ut i poäng mängden (A)
Då vi hade spelat färdigt så begav vi oss till Kvantum för att handla lite middag för att sen fara till Martina i Skråmträsk och sitta på deras altan och äta gooomat! Tyvärr så for Linnea hem ganska direkt efter maten, var lite trist :( men vi andra deppade bara en liten stund, sen tog vi oss i kragen och bestämde oss för att bada i skrååms lilla sjö. Vi simmade ut till flotten som dom har där och då hade vi lite dykträning. Ska inte säga vem det var som inte kunde dyka, men jag var "läraren", heheh ;)




Sen gick vi in i värmen igen och åt lite efterrätt och tryckte lite chips medans vi spanade efter några vägarbetare, synd bara att det bara var dom tjocka som han komma.... dom unga och snygga stannade nog hemma?!
Var hemma kring 23.00, somnade riktigt snabbt då.... TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL :*




take it easy.

Ledig från jobbet idag vilket betyder att det blir en "ta det lugnt - dag",... från och med nu iaf .

Vaknade kring halv11, fixade lite tvätt och åt frukost. Sen drog jag på mig mina träningskläder, tejpade mina blåsor under fötterna och for ut på en löprunda runt havsbadet med lite intervallöpningar , totalt 4km (varför inte längre?). Så nu har jag tagit mig en lång, kall dusch och ska strax gå ut och sätta mig i solen och sen äre dags att tvätta träningskläder.







måndag; jobb 7-12, 16.30-20
tisdag; jobb 7.30-13 | ????????
onsdag; jobb 7.30-12.30 | fotbollsträning
torsdag; TRÄSTOCKS, &melissa Horn!!!!
fredag; ??????löpträning?????? | jobb 17-21
lördag; jobb 7-17
söndag; jobb 7-12  | släkt på besööök ♥


^Så här ser alltså min kommande vecka ut.
Kan vara så att kusinH kommer till oss lite tidigare än på söndag får se hur det blir. Men annars så ser ni ju här när jag har tid att göra nåt, så alla vänner som läser det här, det är bara att fråga om jag vill göra nåt, ni vet mina lediga dagar men jag vet inte era såå :)



NLBS

Idag så har jag varit i Boviken på NLBS och spelat en finalmatch och sen kollat på resten av alla finaler., Vi förlorade tyvärr finalen, men en andraplats är inte helt fyskam. Var trafikkaos på vägen dit, så polisen stog och dirrigerade runt alla bilar. var himelskt varmt där också, så jagdrog upp shortsen lite, ajaj på benen nu. Sen vet jag inte riktigt vad jag gjort under mina fötter,. brännblåsor av sand och asfalt eller skavsår av nåt helt annat?, jag har inget svar på den frågan men jag kan då säga att jag har ONT.


Nu ska jag tjocka i mig LIIIIITE fett och MYCKET vatten,. sen blire en god nattsömn och uppladdning till en dag på stranden och/eller en löprunda. HAVE A GOOD EVENING.



Har fixat ledighet sista helgen i Juli, så nu äre säkert att jag kan fara till Umeå på utbildning!!!!!
Vissa personer är verkligen guldvärt i det här läget, LOOOOOVE!





partyparty!

Gårdagen började med jobb, 7-17. Jag höll på att dö med tanke på att klockan aldrig gick framåt, tog aslång tid innen klockan slog 17 och jag fick fara hem. Skyndade mig in i duschen för att duscha bort lite äldreboende-lukt och sen göra mig iordning för att fara iväg med bilen till Stackgrönnan för att hämta upp Julia och sen fara vidare till Bureå för grill-tjej-kväll med Jenny, Julia, Linnea, Linnea, Mattis och Sofia! Sofia var kvällens grillmästare och Linnea var duktig på att handskas med salladskryddan. Vi andra var bäst på att äta och spela kubb!  Efter ett tag så drog vi oss till Boviken i hopp om at det skulle vara lite drag där, men vi hade fel,.. var inte alls så mycket folk, bara några 40+are. Och ett gäng ungdomar till. Så vi gick mest bara runt på stranden och campingen, letade toaletter och skrattade och hade trevligt! *






Tack för en trevlig kväll dudes!!!! ;]



EEEEYOOO

Ni kanske inte har läst om allt som handlar om fotbollsdömning här på bloggen, men bara för att allt går så himla bra och jag är asglad över allt som har med det och göra så ska jag göra en smmanfattning snabbt, +en nyhet som bara är BÄÄST!!!

Här är en lista på allt som hänt!
Uttagen till ett läger - satsning på unga lovande domare i norrland, jag var en av 12.
Mycket ny kunskap trängdes in i mig under 4dagar i Junsele där jag fick många nya vänner.
Har fått veta att jag kanske ska få fara till Norrbotten och testas i damerdiv2.
Fick mitt utlåtande/betyg från instuktörerna i Junsele.
Har fått nya uppdrag på FOGIS, ett som AD i herrar div5.


Men det är inte nog där
, det fortsätter bara uppåt :o
Det låg ett brev i våran postlåda från SISUidrottsutbildarna till mig,. sa till Jenny nåt om att jag skulle dö om det var en inbjudan till steg2utbildningen...
VISST FAN ÄR DET DEEEEEET!!!! - Jag ska alltså till Umeå och vidareutbilda mig som domare, gå steg2. Ska befinna mig där i samband med UmeåFotbollsfestival och döma en massa matcher och få ännu mer kunskap. Får då helt enkeld döma i högre serier ochbli bättre!! Har även fått veta att en av domarna från Junsele ska vara på samma utbildning :D JAG ÄR GLAAAAAAAAD!!!


Så nu har jag dragit igång med lite träning för att få upp min fysik och gå ner i vikt. Fick en ordentlig sporre till löpträning,så iförrgår när vi for till stugan så släppte mamma av mig i värmen när det var en bit kvar till stugan så jag sprang dit ut (~3km), senare på kvällen så skulle pappa ut och springa så jag betämde mig för att följa med han. Vi sprang några skogsvägar och hamnade lite fel där ett tag men hittade snabbt tillbaka igen till vägen. Höll oss sen till den asfalterade vägen hem så vi visste att vi kom rätt. Körde även lite rygg+magträning när jag kom tillbaka.
TOLTALT sprang jag ungefär 1MIL då, det är heeeelt sjuuuukt!! :o det trodde jag inte om mig. Men jag är på god väg nu iaf med fysikträningen!


LAGFEST NU!

Stads och annat skoj!!

Jag vet inte riktigt vad som händer med den här bloggen, den faller väl snart ihop men. Men jag jobbar ju ganska mycket så jag hinner helt enkelt inte, får kanske dra in några gästbloggare (A) ask if you want!



STADSFESTEN i fredags var iaf riktigt kung!
Vi fik med oss Martina in i ett öltält så där satt vi ett bra tag med Linnea och Jimmy och prtade och hade det bra, blev lite uttryckta av några äldre killar från bänken men vi lyckades att tränga ihop oss lite - trevliga killar förresten ;) Drog oss vidare och så Europe spela, jäklar vilket drag alltså, helt sjukt!!! Lite oväntat besök där när vi stog och dansade men helt okej ändå, andra tyckte att det var kul iaf ;)
Kom hem med festivalbussen klokan 03.30, gick ut och hämtade morgontidningen då och satt och läste den ett tag innan jag insåg att det var dags att gå och sova (A)  så klockan blev väl typ 04.15 innan jag var riktigt trött.




Dagen efter var jag lagomt pigg, blev väckt alldeles för tidigt av mamma som frågade om jag inte skulle följa med till Piteå en sväng. Jag klev upp och följde med - vilket jag inte ångrade!! Vi var alltså på loppis i badhusparken, ganska tråkigt faktiskt, men mamma gillade det! Men helt plötsligt när vi strosade runt där bland borden så såg jag att en av alla domarna från junselelägret satt där och sålde grejs - jätte trevligt att träffas igen och få prata lite!! Får se om vi drar ihop ett gäng och far till Timrå i Augusti och dömer en fotbollscup där - HOPPAS.


Förövrigt så har jag jobbat som en galning och hunnit vara ute i stugan och tagit årets första dopp, 20° i havet och solen som värmde mig! Sen har jag varit i Piteå en sväng till för att firat min morbror som fyllde år <3




How was I to know?
- you never told me.


tonight gonna be a good good night!

STADSFESTEN IKV !!!!!
-kommer bli kuuuung , hoppas jag iaf. Vädret skulle ju kunna svika en eftersom regnet bara har öst ner i skell idag, men jag hoppas på lite förändringar till kvällen så att mina vita "converse" inte kommer bli allt för skitiga!!


Jag och Jenny drar ner mot stan kring 6tiden och går då till Bonnstan för att möta upp Martina sen går vi in till stan igen för att ta oss in på Stads, hoppas bara att vi kommer ihåg biljetterna... nämen jag hoppas verkligen på att det här kommer bli en fytusan bra kväll med många vänner och mycket nytt folk! KRAMI

 

 


vad händer härnäst?

Planerna har redan krossats för dagen, blir nog inget särskilt gjort ikväll eftersom det inte blev någon tjejträff hos Martina - hon blev utringd till att jobba så. Jag får antingen se det positivt och tänka att vi ses i morgon på STADS eller så blir jag lessen över att det dröjer ytterligare en dag... aja, hur som helst så går det inte att göra nåt åt det.


Har just kommit hem från jobbet iaf, den segaste och tristaste dagarna av dom alla.
Nu ska jag väl försöka trycka i mig lite lunch även om aptiten is gone. Ska försöka göra någonting bra av kvällen, har många planer men det verkar inte vara alla som är lika rastlösa och lediga som jag, vem man än kontaktar så har dom nåt att göra, så jag får nog ta och sysselsätta mig själv med en liten löprunda eller nåt i den stilen.





Kan även ta och säga att jag saknar mina domarvänner från lägret i Junsele!!!!!!
- Så härliga människor som verkligen visste hur man kunde se till att man hade det bra, skrattade och utvecklades.
Jag hade kunnat vara i Östersund i veckan och träffat några av dom som är där och dömer på en fotbollscup. Men då var det här sommarjobbet igen då... hade jag inte haft det så hade jag varit mer söderut och mått så bra så jag inte hade velat komma hem. Jag hoppas verkligen att vi ses så småningom, för jag saknar er!!!


KRAM PÅ ALLA!


I MADE IT

NY SOMMAR DESIGN
Har pusslat ihop nåt lite mer sommarfräsch design som jag hoppas glädjer er när ni ser den.
- Jag har faktiskt gjort det HEEEELT själv (med liiiiite hjälp av brorsan)


Kan chocka er med att jag varit ute på en liten springtur ikväll, sprang hela tiden ;)
Nu ska jag iaf gå och duscha och sen blire lite sömn för att ladda om till morgondagens jobb och aftonens tjejkväll i skråm,



 

KRAM

 

 


vilken härlig dag.

Det blev en ganska bra dag trots allt, ganska slö, men bra ändå :)
Började alltså dagen med att ligga ute och sola och läsa en bok. Efter en stund for jag på konsum och köpte jordgubbar, glass och lite lite godis. Sen låg jag ute och pressade heeela dagen fram tills den lilla lilla regnskuren kom. Den slutade väldigt snabbt så då blev det middag ute på altanen med mampap. Sen impuls for jag till Lisas stuga och hjälpte henne att tapetsera hennes lilla sovstuga.


  


Väl hemma så låg det ett paket på köksbordet innehållande mina kläder som jag beställt!!! Så nu äger jag två par chinos (ett par svarta och ett par beiga) och ett beiget/färglads randigt linne!
HAPPYFACE


Nu sitter jag i soffan och har just sett fotboll. Ska gå och äta en laxmacka nu och sen ska jag gå och sova med tanke på att jag jobbar 7-16 imorrn. Batterierna måste laddas :)



shit happens.

Hej å hå!! Inte mycket skrivet här inte. Hinner inte med speciellt mycket nu för tiden kan jag säga. Inte mycekt utöver jobbet iaf. Glömmer alldeles för mycket nu för tiden vilket leder till missförstånd och riktigt dåliga misstag av just mig, det handlar om jobb, vänner, fritid och egentid. Hoppas att det finns folk där ute som kan acceptera mina misstag.förlåt


Det här har hänt sen jag skrev sist:

  • Haft främmande av mammas kusiner
  • fått lite koll på släktskap;)
  • saknat personer, m.
  • Jobbat
  • hälsat på folk i ostvik
  • sovit dåligt (p.g.a ont överaaaallt!)
  • jobbat
  • varit i stan på marknad
  • Jobbat
  • Varit i stugan.
  • osvosvosv.

Känner att det inte finns så mycket tid till sånt som jag egentligen vill göra på sommaren, har ett förbannat sommar jobb som tar upp all tid. HAr inte riktigt kunna umgås med mina vänner som jag vill, känner att jag glömmer bort allt bara för att jag har så mycket annat att tänka på. Men ni får gärna höra av er om ni vill göra nåt - jag är flexibel ;)

Hehehe , bara för att jag gillar Julia på den här bilden :]


Kan även säga att jag är inne i ett dåligt självförtoendes il. Ibland hinner jag känna mig riktigt värdelös och fundera vad jag håller på med. Men det ska väl vända och bli bättre så småningom, det är bara att vänta och se.


Idag är jag alltså ledig, får se vad det blir gjort av dagen - skulle vilja fara iväg och göra nåt, inte bara sitta hemma och sola eller nåt, fara iväg och ha någonting att göra, men vad?
Imorgon äre jobb 07-16, orkaaar inte.
På torsdag då, jobb 7-12 och sen far jag till skråmträsk med syrran och joinar martina där -UPDATE, Linnea kommer ocksåå... KUUUNG-, blir lite mat, sola, bada och andra äventyr!!, synd att alla andra jobbar - ju fler desto roligare.
Fredag blire STADSFESTEN med folket!


Sen vet jag inte vad som händer till helgen, har inga planer till nåt iaf. Mina vänner som har sommarjobb får gärna slänga in en kommentar om hur ni jobbar till helgen så får vi se om vi kan pussla ihop nåt - var längesen vi sågs nu så jag fortsätter/ försöker att ta initiativ till att träffas :)


NU SOLAR VI

 

 


BANANFEST.

Härlig träning idaag!!!!
Gick ut i spöregnet och rörde lite på våra ben, tacklades lite när vi körde doppboll och spelade match som mest hela tiden. Jag var yttermitt för ovanlighetensskull. Sen körde vi en stafett också och mitt lag vann eftersom vi la oss på rygg snabbast - nya "egenpåhittade" regler ;]
Efter träningen så gick vi till klubbrummet och åt GLASS,....eller åt och åt... jag kollade bara på den och tryckte i mig 3½ bananer istället - ingen annan åt dom ju så!
Sen har jag och Emma bestämt att vi ska ha träningsläger på torsdag på ridbanan vid 4Hgården, vi får se vilken uppslutning det blir ;)
Har även planeringar på en lagfest... får se om jag får med mig några som vill ta tag i det .
Peace and love my friends!
- som fortfarande är överaktiva på att kommentera....-

RSS 2.0