kanske inte alls så vek?

Välkommen äckliga streptokocker... hatar dig, verkligen!
och jag menar det...


Måste tydligen vara hemma från skolan i två dagar till för att inte smitta någon annan, har jag tid med det? NEEEEJ. Känner stressen smyga på nu, kommer halka efter i allt skolarbete som finns. Matten t.ex. har just börjat med nåt nytt och jag fattar ingenting när jag läser i boken... Jag halkar efter!!!!!!

Ska börja käka penicillin nu i hopp om att det ska gå över - tröstar mig med några disneyfilmer också. Saknar redan mina vänner. Och jag ska vara isolerad i två dagar till, vart ska det här sluta?



måndag.

Har levt på en skiva kassler, ett halvt glas juice och lite buljong idag - har även levt på hoppet att någon kan komma och trolla bort allt i min hals.
Nu hoppas jag att jag iaf ska kunna sova någon timme, åtminstone kunna slappna av.
Skola imorgon? vill inte, men borde. Redovisningar och inlämningar.
Godnatt.

vekling...

Hemma från skolan, skippade tandläkaren. Igensvullen hals, det ända som kommer ner är buljong och apelsinjuice (knappt det). Har sovit dåligt i natt så jag var helt orkeslös när jag vaknade, alltså inte bara morgontrött, heeelt slut.
Sitter och ser Oprah nu, finns verkligen inget vettigt på TV.




Lika risig då som nu.



why me? why now?

Skulle vilja att mitt liv är inspelat på ett band så att man kan spola tillbaka. Både för att få uppleva saker igen och för att ändra på allt man gjort men ångrat. Eller bara att kunna göra något på ett annat sätt. Jag vill inte känna att mitt liv är fullt av misstag. Jag vill bara att allt ska vara bra.
Snälla, låt mig trycka på rewind.



första advent

Första advent idag och första ljuset är tänt - mysigt!
Mindre än en månad kvar till julafton nu och jag känner redan stressen smyga sig på. Har börjat med julpynt och julklappsinhandling redan så det känns lite bättre.


 

Vaknade idag med ont i halsen och nacken, dumt!
Trodde att det skulle hålle sig till morgon ont men det sitter i.
Ska iaf på skyltsöndag ikväll med lite vänner innan det blir löpning och fyspass
(om jag orkar).

90minuters träning.
Suck.


statioon!

UNDERBAR KVÄLL IGÅR
say no more.




snart julia!!!!!!

Sommaren är räddad!!!

AMAAAAAAZING DAAAY!
(om man bortser från matteprovet)
Efter skolan idag så gick jag upp till lasarettet för att försöka fixa lite jobb. AND I DID IT!!!! Sommarjobb 2011 och lite extrajobb här och där på ortopeden är fixat  - heeeelt underbart!! Gulligt att chefen ville skaka hand på det till och med, hehe:$


Sen så gick jag in på stan, käkade lite middag och handlade lite småsaker, bland annat så är min första julklapp inköpt!! Känns bra att börja i tid så slipper man den värsta julstressen.


Sen så hämtade pappa upp mig och vi for vidare på domarutbildning - futsal alltså. Ett regelprov gjordes (11/13 rätt) sen blev det lite fika och match tilldelningar. Blir lite DM dömningar i december och sen börjar seriespelen.





aaaaaaaaooooooooowwwwww

AAAAAOOW, alltså, bra skoldag. Har druckit mycket vatten, 0.5liter på 8.1sekunder åsså några gånger då. Jag blev stammis på toaletten.
AAAAAOOW, sen så tog jag, Jenny och Martina halv4 bussen hem till oss för att se på kvällens hockey och plugga matten.
AAAAAOOW, det gick ju riktigt bra faktiskt. 5-1 seger!!!!! synd att Luleå också lyckades vinna, det måste ju ha varit en engångs? Once-in-a-life-time upplevelse typ.
AAAAAOOW, nu tror jag ganska bestämt att jag ska göra en smoothie som jag kan ha till frukost imorgon. Mättar magen bra.
AAAAAOOW, Godnatt sen då, ska bara bädda åt Martina först? Ha en bra kväll vänner!!

bra planering till slut.

GAH, två flugor i en smäll ikväll!! Insåg att det endast var -5° ute och ett sånt underbart löpväder kan man inte missa - så jag drog ut på en löprunda som gick jätte bra, känns som att konditionen börjar vara på uppåt gående nu igen (var ett tag sen sist, hehuhe). Var ute och sprang i ca 45 minuter totalt och stannade bara en gång för att kolla klockan... JAG är nöjd.

Hann bara innanför dörren så hörde Frida av sig och det var dags för henne att lära sig lite av sina mattekunskaper. Så jag for till henne och var helt borta när det gällde matte och kom nyss hem och känner att det känns helt okej att göra provet på onsdag.


GODNATT PEOPLE.
en liten godnattsång:]
heheh.

måndag

Religionsprovet gick väl lagomt bra idag, har inga större förväntningar på höga betyg men. Har sprungit och jagat någon mattelärare hela dagen i hopp om att få hjälp med att förstå nåt av det eftersom det är prov på onsdag, inget resultat i letandet. Kvart över4 bussen hem, just och pass. Fick en lång pratstund med min granne emelie om det här med att fastna framför datorn när man egentligen borde göra läxor...någon som känner igen sig? hhehe.


Det är nu som jag borde klä mig varmt och fara ut och springa en runda. ELLER stanna inne i värmen och ta fram matteboken och försöka lära mig nåt från den inför provet. Alternativt leta åt regelboken för futsal,. kan vara bra att kolla igenom den lite innan på onsdag också då det är utbildning då. Mycket att göra...får se var det blir.


kom igen!!

USCH på dagens fysträning, ännu värre nästa gång. Då skulle vi tydligen knappt leva efteråt...





Har inte tagit någon tid till att väga och mäta mig när humöret inte har gått så bra att hålla uppe även om jag faktiskt försökt. Först så glömde jag faktiskt bort det sen var det en olämplig vecka så nu finns det nog ingen återvändo, på torsdag gäller det, då har jag tänkt visa er lite positiva resultat igen, får hoppas på det iaf.


Känns som att träningen är på plats igen iaf.
Under veckan som har gått så har jag varit ute och sprungit 3 rundor och tryckt in två medeltuffa fyspass. Fortsätter den här veckan lika bra förhoppningsvis.
Hade tänkt köra eget löppass måndag och onsdag iaf. Sen blir det lite innebandy på onsdag, 2timmars fotbollsträning på lördag och 90minuters fys på söndag (45min löpning + 45min tuff hinderbana). Ja, jag kommer överleva - halverst iaf. Så nu ska jag bara börja om med den här nyttiga maten, mindre portioner osv.
HEJA ELIN, hmpf.



söndag, dagen efter lördag.

Trevlig kväll igår på skepparv. med härliga tjejer!! 3-rätters, kortspel, film och skratt. Blev ganska sent innan man väl var hemma men det var det värt!
Bilder från Linnea sen :)


Vaknade sent idag, lite för sent för att det ska gå att göra så mycket av dagen. Ska plugga in en massa om Islam, får se om det fastnar nåt... Sen borde jag ta fram matteböckerna också med tanke på att det är prov strax och jag fattar ungefär ingenting, behöver hjälp.


Sen ikväll så far jag iväg på sista buggkursen - trist men sant.
Smiter därifrån lite tidigare och fyller bilen med glada fotbollstjejer och far vidare på 90minuters fyspass, HEJ TRÄNINGSVÄRK.




nu är det helg!!

Trevlig dag på skolan. Härlig pratstund med min favorit Julia inne på buketten (A)
Tog bussen till f`&f efter skolan och har tillbringat kvällen där, ska sova här tills i morgon - då har jag tänkt bege mig ut på en promenad eller löprunda runt paradiset som det kallas, ca 6km. måste trycka in lite religionsplugg också....


Imorgon kväll så blir det umgåsning och trerätters hos Linnea i Bureå med lite people.
- kommer bli niiiicee!!


HA DET BRA
det har jag.

torsdag, snart helg.

Medan vi faller ner Vi håller oss kvar Men vi kan ge det mer Du gör min dagHar inget att säga om dagens skola förutom att jag aldrig trodde att den skulle ta slut, ville bara hem.
6veckors praktik på medicin6 - vill inte!



När jag äntligen kom hem från skolan så tog jag mig en löprunda, en väldigt kort men det räknas som motion iaf och jag har varit ute och rört på mig lite, det påverkar ju kroppens utseende litegrann förhoppningsvis.
Blev bara 3km typ men det är alltid nåt.


Ikväll så ska jag följa hockeyn en stund, sen så går jag och sover så tidigt jag bara kan.
Återhämtning you know.



Medan vi faller ner
Vi håller oss kvar
Men vi kan ge det mer
Du gör min dag



i´ll give up.

nu ger elin lundgren upp, provet imorgon får gå som det vill, det blir väl mitt första IG, jag är nog värd det.

Klockan är halv nio och jag går och sover, vill ut och springa igen, men jag går och sover, känns smartare, jag orkar inte ens vara vaken och orkar inte med mig själv så jag sover och får väl vakna på en något bättre sida imorgon, hoppas att orken är med mig.


GODNATT 


soft school

Det enda jag har gjort på skolan idag är att ha skrivit Svenska nationella.
Har skrivit en uppsats i typ 3 timmar om slangord och svordomar - HEJ dåligt betyg.. hehu. Efter skolan så gick jag och Martina på waynes för att fika eftersom vi tyckte att vi var värda det. Vi satt där och pratade om allt sånt där nödvändigt som man måste prata om någon gång då &då.  Efter ett tag så dök även Jenny och Julia upp och satt med oss och pratade en stund också - trevligt värre!!


Tog 13bussen hem från stan. For sen upp på samhället igen om gick på banken för att göra några ärenden och sen fortsatte jag ut på en lagom lång löprunda (ca 4km).
Kallt men härligt ändå, känner mig lite halvduktig iaf.
Har just duschat också så nu väntas det bara att plocka fram alla läxor och fortsätta med skolarbeten, prov i morgon så det är väl dags att börja nu.



förstår ni?


D

E

T


R

Ä

C

K

E

R


N

U
'



Jag ska orka med mig själv också.

tisdag.



Himla bra tolkning av Petters låt Mikrofonkåt, den spelades i omklädningsrummet igår efter träningen och hela gänget sjöng med ;)
Hahha, härligt lag!!



Sitter på skolan nu och vill bara här ifrån. prov på torsdag och jag kan inget... och då menar jag inget.
Slutar strax så det blir halv4 bussen hem, ska sova då och och sen är det bara att ta upp böckerna och börja plugga, matte, svenska, sjukvård/omvårdnad.

Hjälp mig!!

trrrräning!!!

SÅ UNDERBART men ändå inte.
Har kommit hem från kvällens dubbelpass, körde som sagt var först löpning + intervaller och sen gick vi in i gympan och körde fyspass. Tydligen bara medelnivå så jag har ingen aning om vart det här ska sluta. Visst jag orkade hela träningen idag och hade kanske orkat något varv till också men om vi ska höja snäppet ännu mer... det kommer kännas ;) Har fått uppdatering om träningstider nu också. Ser ut så här:


V46 15-21/11
Må; 20.30-22.00 löpning + fys
On; 19.00-20.00 Fri träning (Innebandy)
Sö; 19.30-21.30 löpning + fys



V47-V50 22/11-19/12
On; 19.00-20.00 Fri träning (Innebandy)
Lö; Bollhallen Ske-å 10.00-12.00 (Dam+A-flick)
Sö; 19.30-21.30 löpning + fys


Sen så ska jag fortfarande plussa till en liten löprunda på onsdag före innebandyn också, måste ju få bra kondition för att utvecklas inom dömningen också.
Alltid bra att ha!





börjar veckan med träning!

Sov dåligt i natt. Vet inte varför men så var det iaf. Det ledde till att jag har varit riktigt trött idag på skolan. Vad passar då inte bättre än en mattelektion? till på köpet så fick vi veta att vi har prov nästa onsdag och jag känner mig lika blåst som en död kanin. Dags att börja nu!!




När jag väl har pluggat färdigt,. eller när jag tar en paus rättare sagt så ska jag iväg på dubbelträning. Först ska vi ut och löpa, typ intervaller skulle jag tro sen så är det 90minuters äckligt fyspass. Först så känns det asjobbigt att ens tänka tanken att fara dit, när man väl är där så skulle man kunna spy för att det oftast är så jobbigt, men när man har slutat träna så är det helt underbart att man har gjort det! Sen så känner man ju av det ganska mycket dagen efter också men :)     Så ikväll blir det att jobba med både hjärna och dököttet som svänger runt, hoppas iaf att det sista bara kan försvinna.



veckan som kommer.

Har varit en helt okej vecka men framför allt en helt galet bra helg!!
Nu är det dags för en ny vecka och nya möjligheter.




måndag; skola | plugga | löpning + fysträning
tisdag; skola | plugga
onsdag; skola, svenska nationella | löpning +fotbollsträning/box
torsdag; skola, sjukvårdsprov | promenad
fredag; skola | hemmakväll?
lördag; promenad |
söndag;           | buggkurs (sista)




vilken helg!!!!

Dags att sammanfatta helgen som gått!

FREDAG direkt efter skolan (eller ja, lite före till och med) så for jag Jenny Julia och Martina iväg mot Luleå. Vi hade packat som att vi skulle vara borta i en vecka...Vi proppade in oss i bilen, startade musik på högsta nivån och spårade sådär som vi alltid gör. När vi kom fram så checkade vi in i våran väldigt trånga stuga och sen började vi göra oss klara för att fara vidare på IDOL. när vi kom dit så började vi med att stå ute i kylan i en jääääätte lång kö innan vi fick komma in och börja med tävlingar och samla på oss reklampåsar ;)
ASBRA livesändning kan jag ju säga, när Jay sjöng så dog man lite halvt när ca 8000pers stog upp!!!




När IDOL slutat så begav vi oss till våran lilla stuga igen. Där tände vi ljus, spelade spel och tryckte i oss skumtomtar och popcorn!!! Vi somnade ganska sent och vaknade tidigt...eller, halv9. Jag blev väckt av Martina för att det ver min tur att duscha. Sen hann både jag och Martina blåsa håret, vi tände lamporna och pratade mest hela tiden - Jenny och Julia sov.
Sen satte vi oss och åt frukost och började sen städa hela stugan och göra oss klara för en stund på stan.



Väl inne på stan så började vi att shoppa lite, jag fick med mig ett par jeanslegings, en tjocktröja (HYPER SKÖN), och ett par örhängen därifrån. Stog och såg på lite idoler inne på stan också, dom som redan har åkt ut sjöng lite för oss, Daniel t.ex. :] Stog även i kö i en timma (!!!!!) för att få hjälp på telia, var inte riktigt okej. Eftersom det tog så lång tid så blev våran lunch lite improviserad. tog med oss mat från max och satte oss i bilen och åt.
Ni ska inte tro att vi var lugnare på vägen hem bara för att vi var trötta - tvärtom ;)



Ah, igår, då var det alltså lördag. Martina stannade hos oss och åt middag osv. Sen gjorde vi oss klara för att fara på dans. Ah, ni läste rätt, elin på dans! Var faktiskt riktigt riktigt roligt, speciellt när man fick dansa med dom som var bra..hehe;) Kom hem från dansen kring halv två och somnade ca2. Vaknade idag och var jättetrött och har sovit iprincip hela förmiddagen också, det är jobbigt att alltid vara på topp.


Ikväll så är det dags för buggkurs igen, sen blir det lite mer plugg, sen ska jag nog plugga också, eventuellt plugga lite efter det också. SEN, godnatt!


TREVLIGT SÄLLSKAP HEEEELA HELGEN 
TACK!
(lite copy från Julia på det här, både bilder och upplägg:])

Torsdag.

Rolig dag på skolan idag (för ovanlighetens skull)!!!!
Vi har fått lära oss att ta venprov på plastarm så nu är vi redo att trycka in nålar i gamla gubbar och tanter också ;) inte riktigt men.
Annars har det faktiskt inte hänt speciellt mycket men det har varit roligt ändå.




På exakt ett dygn så sitter jag förmodligen med mina vänner i Arcushallen för att se på IDOL!!!!
Dock så oroar jag mig lite för att köra dit,.. inte roligt väder eller väglag. Skulle tydligen komma ner ännu mer snö under morgondagen så vi får se hur det går, bara vi tar det lugnt och far i god tid så vi inte behöver stressa så ska det nog gå bra :) (Farmor, hoppas att du inte läser det här och blir orolig nu, vi ska ta det lugnt!)
PUSS


some kind of trouble.

Jag vill skriva nåt här. Men det finns inget att skriva om. Eller det finns hur mycket som helst att berätta, sånt som man vill berätta men kan inte. Så därför har jag knappt nåt att skriva.

Kan bara ta och säga att det är skola imorgon igen, känns jätte jätte tungt. Dags att börja prestera så att man någon gång kan känna sig nöjd - blev ju katastrof sist. Hur mycket jag än försöker så blir det fel,och jag blir missnöjd. Vart går gränsen? Finns det någon gräns? Typ bättre lycka nästa gång kan man väl hoppas på.
Jag kommer sluta som undersköterska på ett äldreboende i hela mitt liv, det är det sista jag vill!!!!



Godnatt.




nyttig-onsdag

Onsdag...och ledig från skolan, ganska nice faktiskt!
hmmm, snön har bara vräkt ner hela morgonen vilket betyder att man måste ta sig an ett träningspass extra idag (okej, väldigt mesigt pass men) - Ut och skotta bort all snö!!! Det gäller bara att klä sig varmt och frukta träningsvärken så ska nog det gå bra.


Gjorde egen lunch idag, tänkte vara duktig och göra något nyttigt.
Så jag ställde mig vid spisen och gjorde scrambled eggs, la dit lite rostbiff, paprika och gurka.
Toppade med vitlökskrydda och rostad lök.
Till efterätt så åt jag en kiwi och en banan.
-GOTT.


Sen ikväll så bygger jag på veckans träning med ytterligare 2träningar.
Först så far jag till badhuset och avverkar några längder i bassängen (om inte snöandet avtar så en springtur blir möjlig) sen så går jag upp till gympasalen och kör innebandy i en timma.


Måste trycka in lite plugg här mitt emellan allt också....



trevlig dag!!

Gårdagen spenderades med dom här små liven.
Vi drog ut på en fotopromenad ner till älven, spelade kort med Emelie, fikade lite, gav/fick massage.
Efter middagen så anlände även Frida och vi spelade ännnnu mer spel - det spårade ganska mycket men...
...det är väl så det ska vara?





Med andra ord

FRIDA - Man kan få sånna här gropar i benen?!
MARTINA - Celluliter!!!!!
FRIDA - nej, bara en?!?
MARTINA - CELL! !!!!!

FRIDA - Det var martina som kastade!!
MARTINA - JUST DET!!


ELIN - Det börjar på A!
FRIDA - FLUGSVAMP!







fail.




mer träning!

Har varit ute på en lång morgonpromenad nu för att försöka förebygga den träningsvärk som förmodligen kommer att komma på besök, eller ja.... det har den redan gjort - typiskt. Men det är bara att bita ihop!!
Imorgon så är det planerat att fara ut på en löprunda med Annika före den frivilliga träningen som vi har. så det blir gott om träningar den här veckan känner jag :)

ÄNTLIGEN TRÄNINGSSTART

ÅÅÅH, så underbart att sätta igång med träningarna igen!!!!
Idag var det fysträning/Luddeträning på schemat. Hur kul som helst att känna musklerna arbeta på annat sätt än mina promenader och små löprundor. Musklerna skakar fortfarande lite för att jag är så himla otränad - minus på det. Känns som att det kan bli en liten knuff i viktnedgången när man sätter igång lite mer med träningarna nu. Eller kanske mer på mätningarna eftersom man lär bygga 1000 muskler. Men det är stort +.


TRÄNINGSSCHEMA
till jul


Måndag: fotboll/box 1h
Tisdag: -
Onsdag: ev. löprunda, frivilligträning (innebandy) ~40min+1h
Torsdag: - 
Fredag: -
Lördag: -
Söndag: Bugg, fysträning 2h+1,5h


Har tänkt lägga in en promenad en gång i veckan (minst) då jag inte har någon annan träning.
Ska inrikta mig på att träna puls och lite intervaller då - får se hur det blir med det.
Hoppas det här håller nu.....

haha, 44 överallt sadu ;)

Sug på dom du julia ;)
2 på samma sida!!!!!

http://juliaoojoo.blogg.se/2010/november/siffran-44-finns-overallt-overallt.html#comment

måndag.

Superdupermegatrist dag på skolan idag., missnöjd med provresultatet, allmänt segt, kort mattelektion som känns ovärd. + i kanten är att vi har fått tillbaka feedback på våran PAredovisning, riktigt roligt att läsa - vi var riktigt duktiga!!!!


Efter skolan så stannade jag på stan med mamma och pappa (tyvärr). Tyvärret är inte för sällskapet, det är mest för att det för så mycket pengar. Jag var ute efter att hitta en fleecetröja som kan vara bra att ha nu när vintern närmar sig med stormsteg (-14°c i morse). I slutändan så kom jag hem med en ny vinterjacka istället med inbyggd fleece, mycket fattigare. Inte nog med det. Köpte ett linne till Jenny också. + att jag köpte en SPETSKLÄNNING, jag har nog aldrig köpt en klänning i hela mitt liv (nästan iaf). HELT GALET. Men den var faktiskt ganska fin också, måste bara iväg och byta storlek först. Impulsköpte ett hårband och ett lila nagellack också. Får inte glömma mina nyinköpta cykelbyxor heller.




Nu är jag hemma och helstolt över mina inköp, kan inte bli bättre så!!!
Ska strax iväg på fysträning, ska byta om först och fara ut på en löprunda som uppvärmning först (tror jag).
Sen när jag kommer hem från träningen så är det bara att gå och sova direkt.
suck.

nobody said it was easy.

Suck vad dåligt det gick på buggen. hade en dålig dag skulle man kunna säga. Kul iaf att så många ändå la märke till min nya frisyr, han knappt in i salen så fick jag höra att det var snyggt - mest killar också, trodde jag inte ;) Alltså lite positivt under kvällen trots allt.
Sitter och lyssnar på musik och ser Beck-Gamen. Ska strax gå och duscha och sen sova, har frossa så det blir bara att kura ihop sig ordentligt i filtar och sen lägga sig och läsa en bok.


Imorgon så är det skola igen efter ett långt lov, trist, jobbigt och allmänt jobbigt. Men går bara imorgon sen är vi lediga tisdag och onsdag sen skola igen - så det blir en mjukstart iaf :)



måndag; skola | stan | fysträning
tisdag; LEDIG | morgonpromenad? | vänner på besök!!
onsdag; LEDIG | frivilligträning
torsdag; skola | ??
fredag; skola | Luleå & IDOL med vänner!
lördag; promenad | VOC-fest
söndag; ?? | buggkurs

tävling!!

Jag tävlar hos Lifeofjohanna om en canvastavla från önskefoto.

Tävla du med! Det gör du här!

 


Man kan alltid hoppas på att man vinner - skulle sitta fint.
(men med den (o)turen som jag alltid har så lär det inte hända så mycket)

 


sönday

Vaknade imorse med tanken att jag skulle ut på äventyr med min kamera, drog upp för fönstret och snön vräkte ner, sådär lagomt mysigt. Blev istället en hemma-dag med familjen, vi har spelat spel, fikat och tagit det lugnt. Sen ikväll bär det av till Drängsmark på buggkurs, 2veckor sen sist, jag har glöööömt hur man gör, hehu. 
Sitter och ser fotboll och lyssnar på musik nu, mest för att fördriva tiden., vilket häftigt liv jag har!

 

knaskalas - den spotifylista som jag pysslat på med idag.
>LYSSNA HÄR<




min morfar.

Trevlig dag idag med många tankar, tankar på morfar. Var förbi på graven och tände ljus och tog kort, det var fint! Sen var vi i kyrkan med mormor och mammas syskon (med respektive). Det var tänk ljus för alla som gått bort under året, ett ljus för morfar. Det sjöngs fina sånger och lästes fina texter. En tår här och en tår där. Jag saknar min morfar, hur mycket som helst faktiskt. I helgen har många tankar varit på morfar, det har varit hans helg för mig.




Jag älskar dig morfar - så nära, men ändå så långt ifrån.



Håkaaan

Håkan Hellström har släppt en ny skiva - det gillar vi!!
Lyssna på den här!



I want to get free.

åååh, insåg just att jag borde göra matteläxan. Och OM jag nu skulle bli av med matteläxan så är det sååååå mycket annat som ska hänga efter mig. Man kan aldrig vara helt ifred utan att göra något över huvud taget, alltid finns det nåt man måste göra eller vill göra. Och om inte annat så är ändå alla de där tankarna och hemska känslorna kvar.


Jag vill inte.
Jag kan inte.
Jag orkar inte.


äntligen hemma!!

Riktigt trött efter 5timmars resande, allt gick bra som tur var. Har visat mamma alla inköp som jag har gjort i Västerås och trott eller ej så verkade hon positivt till det mesta- med motiveringen att hon kan ju ha allt också.
Så det känns faktiskt riktigt bra. Ytterligare ett +i kanten är att jag har köpt kläder i storleken mindre än jag brukar ha. Visst det kan vara stora storlekar men vi tänker inte så ;)


Imorgon bitti så ska jag iväg till den där äckliga, hemska, avskyvärda, otäcka och fula tandläkaren. Nej, jag gillar inte tandläkaren - så det så! Jag har tänkt borsta tänderna 5gånger nu ikväll och 2imorgon bitti med tanke på att jag har ätit lite godis ikväll, skyll mig själv, jag får säkert skäll imorgon...suck.


Har inte orkat lägga in några bilder än... men imorgon...kanske...

KRAM

i will miss this.

Efter 6dagar här i Västerås så är det dags att bege sig hemåt igen - trist men sant.
Har hunnit med mycket roligt som t.ex. bowlat, shoppat, gått promenader och sett en massa nilecity osv ;) Har även hunnit ta det sådär lugnt som jag verkligen bestämt mig att jag skulle göra, har läst ut en bok och börjat på en till, vi har sett film och spelat spel och bara haft det bra!
Men nu var det slut på den tiden med lugn och ro, back to skell. Matteläxan väntar på mig och några promenader måste göras,  sen ska jag till tandläkaren i morgon, huvva.





Kommer sakna this place. Mest kommer jag sakna Helena, Magnus och Henrik - ni är guld!
Syns snart igen hoppas jag<3


På 10 minuter bär det av till bussen. På en timma och 40minuter (typ) så är vi på arlanda. På 3timmar och 50minuter så sitter vi på flyget. Och på ytterligare en timme är vi framme i skellefteå. Samma gammla skellefteå.


Ses snart alla vänner i norr!
bjussar på bilder då jag kommer hem.


jag behöver tid.

HALLÅ, minns ni mig?
Känner att jag inte är så närvarande som jag borde här på bloggen, men jag har inte riktigt tid att uppdatera er här så ni får stå ut.


Här nere har det iaf hänt en hel del, men när jag nu tänkte rabbla upp allt som vi har gjort så tror jag att jag har haft det så bra att jag har glömt bort vad vi har gjort allt mest.

Vi har hunnit vara ute på två långpromenader varav en var längst med ån och den andra var uppe i skogen. Sen Igår så var Jag, Jenny och Henrik ner på stan och shoppade för fullt - fick med mig 4tröjor hem. När vi var hemma och hade ätit jätte god mat så spelade vi TP i lag, Jag och HElena mot Jenny och Henkrik - HELENA vann (jag svarade bara rätt på tre frågor under hela speltiden).
Idag så har vi också varit ner på stan och handlat ytterligare lite till och har även fixat frisyren lite. Ikväll så bär det av till bowlinghallen för att se vem av oss som är bäst på det!


HA DET BRA!!




RSS 2.0