what a nice day!

Helt sjukt bra daaag!!!!!!!!
Friluftsdagens eftermiddag var fylld med skratt, fy fasen vad härliga alla i klassen är :) Blev lite korvgrillning, kexätande och filminspelningar. 
Efter skolan så gick Jag, Jenny, Linnea och Julia in på stan och mötte upp JuliaH på HM. Sen gick tyvärr Linnea ganska snabbt till bussen. Iaf, iklädda täckbyxor, luktade rök, och såg allmänt superfina ut så traskade vi runt på stan ett tag innan vi bestämde oss för att sätta oss i en busskur och vänta på bussen där istället... Medans vi satt där så kom Juliah på den smarta idén att hon och Juliaj skulle följa oss till Byske och vara hos Juliah s m&m !!! Och så blev det!



Kring halv 7 så kom juliorna hem till oss, vi hade tänkt styra bilen mot stengården för att se AIK VINNA MOT DJURGÅRDEN!!!!! NIIIIICEEEEE. Hade iaf galet kul där och vi skämde inte alls ut oss, nejdå ;) haha, lite spontana kommentarer och allmänt härliga samtalsämnen bara.



- har hunnit skriva klart min engelska redovisning också- upp till bevis imorgon då! -
Slutar skolan 10.00 i morgon- typ härligt. Sen äre alltså SPORTLOV!!!!!

Kommentarer
Postat av: julia

det var roligt att få vara med er! och glad att jag fick det! vi måste göra om det, och det var roligt att det bara blev spontant. det är ju så det ska vara :D

2010-03-05 @ 08:28:02
URL: http://holmlundjulia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0