vilken helg!!!!

Dags att sammanfatta helgen som gått!

FREDAG direkt efter skolan (eller ja, lite före till och med) så for jag Jenny Julia och Martina iväg mot Luleå. Vi hade packat som att vi skulle vara borta i en vecka...Vi proppade in oss i bilen, startade musik på högsta nivån och spårade sådär som vi alltid gör. När vi kom fram så checkade vi in i våran väldigt trånga stuga och sen började vi göra oss klara för att fara vidare på IDOL. när vi kom dit så började vi med att stå ute i kylan i en jääääätte lång kö innan vi fick komma in och börja med tävlingar och samla på oss reklampåsar ;)
ASBRA livesändning kan jag ju säga, när Jay sjöng så dog man lite halvt när ca 8000pers stog upp!!!




När IDOL slutat så begav vi oss till våran lilla stuga igen. Där tände vi ljus, spelade spel och tryckte i oss skumtomtar och popcorn!!! Vi somnade ganska sent och vaknade tidigt...eller, halv9. Jag blev väckt av Martina för att det ver min tur att duscha. Sen hann både jag och Martina blåsa håret, vi tände lamporna och pratade mest hela tiden - Jenny och Julia sov.
Sen satte vi oss och åt frukost och började sen städa hela stugan och göra oss klara för en stund på stan.



Väl inne på stan så började vi att shoppa lite, jag fick med mig ett par jeanslegings, en tjocktröja (HYPER SKÖN), och ett par örhängen därifrån. Stog och såg på lite idoler inne på stan också, dom som redan har åkt ut sjöng lite för oss, Daniel t.ex. :] Stog även i kö i en timma (!!!!!) för att få hjälp på telia, var inte riktigt okej. Eftersom det tog så lång tid så blev våran lunch lite improviserad. tog med oss mat från max och satte oss i bilen och åt.
Ni ska inte tro att vi var lugnare på vägen hem bara för att vi var trötta - tvärtom ;)



Ah, igår, då var det alltså lördag. Martina stannade hos oss och åt middag osv. Sen gjorde vi oss klara för att fara på dans. Ah, ni läste rätt, elin på dans! Var faktiskt riktigt riktigt roligt, speciellt när man fick dansa med dom som var bra..hehe;) Kom hem från dansen kring halv två och somnade ca2. Vaknade idag och var jättetrött och har sovit iprincip hela förmiddagen också, det är jobbigt att alltid vara på topp.


Ikväll så är det dags för buggkurs igen, sen blir det lite mer plugg, sen ska jag nog plugga också, eventuellt plugga lite efter det också. SEN, godnatt!


TREVLIGT SÄLLSKAP HEEEELA HELGEN 
TACK!
(lite copy från Julia på det här, både bilder och upplägg:])

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0