STUDENTEN

Champangefrukost i bonnstan, skålningar och betygsutdelning. Fotografering på skolan, skavsår på hälarna. Den blomstertid nu kommer, studentsången och massa vita mössor. Skrek oss hesa på skrindan och fick alla att förstå vilka vi var!!!! VOC3B, tjalalallllallaaaaa!!!! Höll ett sköntal på torget, vi fick veta att våran lilla bil med skrindan var årets finaste och festen hade barat börjat!


Lite middag är hemma, sen mot stan igen och förfest hos Alicia. Fyllekubb!!! Blev en promenad in mot stan efter ett litet gråtkalas. Gud vilken uppmärksamhet man får när man är student och har vit klänning och mössan på sig! Bilarna som körde förbi en tutade, vinkade och skrek. Alla som gick förbi glodde som man var apor i bur (kan ha varit för att vi skrek som vi gjorde) . Vi tog oss in på Studentfesten på station iaf, där var det dans och massa sång. Alla skrek och svettades, det var varmt. Var inte kvar på station så länge utan for vidare till Bonnstan och mötte upp massa bekanta och annat folk, lite poliser var där också, hehe. Efter ett tag i Bonnstan med x-antal myggbett så drog vi vidare till MAX, skön promenad. Väl på Max var det proppat med folk men vi trängde oss in ändå och avslutade kvällen där! kan ju bara tillägga att jag tappade telefonen i asfalten. Hej kära sprica på skärmen, kul att ses!































Känns lite sorgligt det här, nu är den tiden över med tryggheten. Nu ska vi ut och prova vingarna ute i världen och se vars man hamnar. Jag är inte alls orolig över att livet kommer bli bra, bara vännerna stannar kvar :)
CARPE DIEM!!!!


Kommentarer
Postat av: juliaooo

FYFAN VAD VI ÄR BRA<3

2011-06-12 @ 12:53:25
URL: http://juliaoojoo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0